Τελευταία δραστηριότητα

• ch7.panos
    Το αντεπιχειρημα "περιμένετε να δουμε τι θα γινει στο τελος" ειναι άσχετο με το επιχείρημα. Αν η θέση ηταν "μια τετοια επέμβαση ΠΟΤΕ δεν...
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Είμαι σίγουρος ότι θα έχει απάντηση κ σε αυτό
  • M
    Υπάρχουν και ΑΙ tools για να καταλάβεις. Το θέμα δεν είναι ότι η φύτρωση για 11600g πήγε χάλια (δες στο 4:29 την πραγματική εικόνα χωρίς...
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Υπάρχουν και ΑΙ tools για να καταλάβεις. Το θέμα δεν είναι ότι η φύτρωση για 11600g πήγε χάλια (δες στο 4:29 την πραγματική εικόνα χωρίς...
  • W
    Wane απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Από το instagram του γιατρού τα βρήκα . Τώρα όσο για το YouTube video , ισπανικά δεν καταλαβαίνω. Είδα τις φωτό που δείχνει . Η λήπτρια...
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Τώρα σοβαρά είσαι μέλος του φόρουμ και θες να μας πείσεις με επίσημα αποτελέσματα ποσταρισμένα με μαρκετίστικό τρόπο στο...
  • Κουρσαρος
    Ωπ τι γινεται εδω? :D Αν μη τι αλλο ενα μπραβο στον Βαλεριο που καταφερε να μαζεψει ολο το forum σε μια συζητηση, να κανουμε πιο συχνα...
  • T
    teechies123 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Κοίτα δε θέλω να συνεχίσω τη συζήτηση στο νήμα του ανθρώπου μπορείς αμα θέλεις να στείλεις προσωπικό μύνημα να μιλήσουμε όσο θες...
  • Κουρσαρος
    εγώ θα το ξαναπώ , δηλαδή οι πιο γνωστοί και ακριβοί γιατροί στον πλανήτη που βγάζουν και ακόμα περισσότερα κάποιες φορές δεν ξέρουν τι...
  • Κουρσαρος
    Τα πολλα λογια ειναι φτώχεια...μηδένα προ του τέλους μακάριζε!!! ολα θα κριθουν στο τέλος για το αν έπρεπε να μπει ή οχι και αν τελικά...
  • M
    Καλησπέρα σας , θα σας πρότεινα πρώτα να κάνετε τη μεταμόσχεση και μετά το 12 μηνο , να κοιτάξετε να κάνετε το SMP.
  • M
    Νομίζω ούτε guru είπαμε ότι είμαστε κάπου ούτε προσβάλαμε τον Βαλέριο κάπου. Στον γιατρό ασκήσαμε κριτική και άμα είχες πιστεύω κάποια...
  • CVIAL
    Νομίζω ούτε guru είπαμε ότι είμαστε κάπου ούτε προσβάλαμε τον Βαλέριο κάπου. Στον γιατρό ασκήσαμε κριτική και άμα είχες πιστεύω κάποια...
  • G
    Καλησπέρα σας , θα σας πρότεινα πρώτα να κάνετε τη μεταμόσχεση και μετά το 12 μηνο , να κοιτάξετε να κάνετε το SMP.
  • Jimmy96
    Jimmy96 απάντησε στο νήμα SMP πριν τη μεταμόσχευση.
Μπλουζα