Τελευταία δραστηριότητα

• Jimmy96
    Καλησπέρα σκέφτομαι να να κάνω smp πρωτίστως κ αργότερα καποια στιγμη να κάνω μεταμόσχευση, αυτό που με ανησυχεί (όταν θα πάω για...
  • W
    Wane απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Pitela Zarev!
  • V
    Vdupa reacted to CVIAL's post in the thread Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos with Like Like.
    Όχι, τα πολλά λόγια δεν είναι φτώχεια. Είναι χρήσιμα. Δυστυχώς αυτό που κάνετε εδώ, να υπερασπίζεστε μια λάθος προσέγγιση χωρίς...
  • V
    Vdupa reacted to MG86's post in the thread Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos with Like Like.
    Το αντεπιχειρημα "περιμένετε να δουμε τι θα γινει στο τελος" ειναι άσχετο με το επιχείρημα. Αν η θέση ηταν "μια τετοια επέμβαση ΠΟΤΕ δεν...
  • Dimis90
    Νομίζω ούτε guru είπαμε ότι είμαστε κάπου ούτε προσβάλαμε τον Βαλέριο κάπου. Στον γιατρό ασκήσαμε κριτική και άμα είχες πιστεύω κάποια...
  • G
    Καλησπέρα σκέφτομαι να να κάνω smp πρωτίστως κ αργότερα καποια στιγμη να κάνω μεταμόσχευση, αυτό που με ανησυχεί (όταν θα πάω για...
  • Dimis90
    Αν το γενικεύσουμε ισχύει, αν το εξιδικεύσουμε στην μμ ΔΕΝ ισχύει. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται δεν είναι καινούργια ούτε οι...
  • Dimis90
    Οι απαντήσεις σου δεν προδίδουν γιατρό ή και γενικότερα επιστήμονα. Πιο πολύ μου ταιριάζουν σε supporting group του Τσάκαλου. Εμείς...
  • Dimis90
    Μου αρέσει,που πετάγονται απο παντού νέα μέλη ,μηδενίζουν τα όσα λέγονται περί δοτριας ,και ότι αυτά τα κασκαντεριλικια με το ξηλωμα της...
  • Dimis90
    Δεν έχετε βαρεθεί να αναλυκλώνετε κοινοτυπίες τύπου "ουδείς αλάνθαστος", "να μην είμαστε απόλυτοι", "ας περιμένουμε". Κάποτε όταν...
  • Dimis90
    Το φορουμ πλησιάζει τα 20 χρόνια ζωής. Προφανώς και έχει αξία το τί λέγεται εδώ, καθώς η κοινότητα έχει περάσει απο διάφορα στάδια...
  • W
    Wane απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Ποιος πελάτης ? Εκπροσωπείς κάποια κλινική και μας λες πελάτες ? Μα πως κανείς δεν το είπε , απλά μάλλον δεν το διάβασες . Δεν είπα ότι...
  • G
    Όχι, τα πολλά λόγια δεν είναι φτώχεια. Είναι χρήσιμα. Δυστυχώς αυτό που κάνετε εδώ, να υπερασπίζεστε μια λάθος προσέγγιση χωρίς...
  • T
    teechies123 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Νομίζω ούτε guru είπαμε ότι είμαστε κάπου ούτε προσβάλαμε τον Βαλέριο κάπου. Στον γιατρό ασκήσαμε κριτική και άμα είχες πιστεύω κάποια...
  • M
    Αν το γενικεύσουμε ισχύει, αν το εξιδικεύσουμε στην μμ ΔΕΝ ισχύει. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται δεν είναι καινούργια ούτε οι...
Μπλουζα