Τελευταία δραστηριότητα

• crossfire
    Αν το γενικεύσουμε ισχύει, αν το εξιδικεύσουμε στην μμ ΔΕΝ ισχύει. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται δεν είναι καινούργια ούτε οι...
  • G
    Το αντεπιχειρημα "περιμένετε να δουμε τι θα γινει στο τελος" ειναι άσχετο με το επιχείρημα. Αν η θέση ηταν "μια τετοια επέμβαση ΠΟΤΕ δεν...
  • T
    Μου αρέσει,που πετάγονται απο παντού νέα μέλη ,μηδενίζουν τα όσα λέγονται περί δοτριας ,και ότι αυτά τα κασκαντεριλικια με το ξηλωμα της...
  • LoverBoy
    Κάπως έτσι έφτασα στον 5ο μήνα κι εγω ξεκινώντας να βλεπω διαφορά !!! Φανταζομαι 6ο-7ο μήνα θα έχω και περισσοτερη διαφορα αλλά ήδη...
  • LoverBoy
    Ωπ τι γινεται εδω? :D Αν μη τι αλλο ενα μπραβο στον Βαλεριο που καταφερε να μαζεψει ολο το forum σε μια συζητηση, να κανουμε πιο συχνα...
  • drrhythmgupta
    drrhythmgupta ενημέρωσε την status.
    IUI Treatment Cost in Delhi - Dr Rhythm Gupta On average, the IUI treatment cost in Delhi, is ₹10,000 at Excel IVF with self sperms and...
  • navajo49
    Αν το γενικεύσουμε ισχύει, αν το εξιδικεύσουμε στην μμ ΔΕΝ ισχύει. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται δεν είναι καινούργια ούτε οι...
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
  • A
    Κάπως έτσι έφτασα στον 5ο μήνα κι εγω ξεκινώντας να βλεπω διαφορά !!! Φανταζομαι 6ο-7ο μήνα θα έχω και περισσοτερη διαφορα αλλά ήδη...
    • 242f523d-9a6f-4906-a041-bd0c47ee19b3.jpeg
    • 59291c4b-4a22-4b80-a528-1eb02de87fb7.jpeg
    • b101ed1f-a25a-46e0-a0bd-63da1efcb16b.jpeg
  • A
    AnsP απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Ωπ τι γινεται εδω? :D Αν μη τι αλλο ενα μπραβο στον Βαλεριο που καταφερε να μαζεψει ολο το forum σε μια συζητηση, να κανουμε πιο συχνα...
  • M
    Όχι, τα πολλά λόγια δεν είναι φτώχεια. Είναι χρήσιμα. Δυστυχώς αυτό που κάνετε εδώ, να υπερασπίζεστε μια λάθος προσέγγιση χωρίς...
  • navajo49
    Οι απαντήσεις σου δεν προδίδουν γιατρό ή και γενικότερα επιστήμονα. Πιο πολύ μου ταιριάζουν σε supporting group του Τσάκαλου. Εμείς...
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Όχι, τα πολλά λόγια δεν είναι φτώχεια. Είναι χρήσιμα. Δυστυχώς αυτό που κάνετε εδώ, να υπερασπίζεστε μια λάθος προσέγγιση χωρίς...
  • M
    Οι απαντήσεις σου δεν προδίδουν γιατρό ή και γενικότερα επιστήμονα. Πιο πολύ μου ταιριάζουν σε supporting group του Τσάκαλου. Εμείς...
  • M
    Μου αρέσει,που πετάγονται απο παντού νέα μέλη ,μηδενίζουν τα όσα λέγονται περί δοτριας ,και ότι αυτά τα κασκαντεριλικια με το ξηλωμα της...
Μπλουζα