Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
M
Marios1982
reacted to
MG86's post
in the thread
Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos
with
Like
.
Το αντεπιχειρημα "περιμένετε να δουμε τι θα γινει στο τελος" ειναι άσχετο με το επιχείρημα. Αν η θέση ηταν "μια τετοια επέμβαση ΠΟΤΕ δεν...
26 Ιούνιος 2026
CVIAL
reacted to
aeratos28's post
in the thread
with
Like
.
Μου αρέσει,που πετάγονται απο παντού νέα μέλη ,μηδενίζουν τα όσα λέγονται περί δοτριας ,και ότι αυτά τα κασκαντεριλικια με το ξηλωμα της...
26 Ιούνιος 2026
CVIAL
απάντησε στο νήμα
.
Οι απαντήσεις σου δεν προδίδουν γιατρό ή και γενικότερα επιστήμονα. Πιο πολύ μου ταιριάζουν σε supporting group του Τσάκαλου. Εμείς...
26 Ιούνιος 2026
Z
zorathomas
ενημέρωσε την
status
.
My name is Zora Thomas , and I've been serving as a Health Instructor at “ Genericshub ” for the past two years. Genericshub is a...
26 Ιούνιος 2026
drrajatgupta
ενημέρωσε την
status
.
Plastic Surgeon in Delhi Dr Rajat Gupta Dr. Rajat Gupta is a board certified plastic surgeon in Delhi, India with 18+ years of...
26 Ιούνιος 2026
W
Wane
απάντησε στο νήμα
.
Εγώ όταν ανέβω Θεσσαλονίκη και πάω για consultation στον Τσάκαλο θα ανεβάσω τις ιατρικές εξηγήσεις που είμαι σίγουρος πως θα μου δώσει...
26 Ιούνιος 2026
W
Wane
απάντησε στο νήμα
.
εγώ θα το ξαναπώ , δηλαδή οι πιο γνωστοί και ακριβοί γιατροί στον πλανήτη που βγάζουν και ακόμα περισσότερα κάποιες φορές δεν ξέρουν τι...
26 Ιούνιος 2026
W
Wane
reacted to
Andreas175437's post
in the thread
with
Like
.
Τα πολλα λογια ειναι φτώχεια...μηδένα προ του τέλους μακάριζε!!! ολα θα κριθουν στο τέλος για το αν έπρεπε να μπει ή οχι και αν τελικά...
26 Ιούνιος 2026
D
Disbeliever
reacted to
aeratos28's post
in the thread
with
Like
.
Μου αρέσει,που πετάγονται απο παντού νέα μέλη ,μηδενίζουν τα όσα λέγονται περί δοτριας ,και ότι αυτά τα κασκαντεριλικια με το ξηλωμα της...
26 Ιούνιος 2026
CVIAL
reacted to
MG86's post
in the thread
with
Like
.
Το αντεπιχειρημα "περιμένετε να δουμε τι θα γινει στο τελος" ειναι άσχετο με το επιχείρημα. Αν η θέση ηταν "μια τετοια επέμβαση ΠΟΤΕ δεν...
26 Ιούνιος 2026
M
MG86
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
Δεν έχετε βαρεθεί να αναλυκλώνετε κοινοτυπίες τύπου "ουδείς αλάνθαστος", "να μην είμαστε απόλυτοι", "ας περιμένουμε". Κάποτε όταν...
26 Ιούνιος 2026
M
MG86
απάντησε στο νήμα
.
26 Ιούνιος 2026
M
Marios1982
απάντησε στο νήμα
.
Τι σχέση έχει το αποτέλεσμα;;; Μάλλον εσύ δε διαβάζεις καλά. Καλή συνεχεια επίσης
26 Ιούνιος 2026
ch7.panos
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
Δεν έχετε βαρεθεί να αναλυκλώνετε κοινοτυπίες τύπου "ουδείς αλάνθαστος", "να μην είμαστε απόλυτοι", "ας περιμένουμε". Κάποτε όταν...
26 Ιούνιος 2026
M
Marios1982
απάντησε στο νήμα
.
Ποιος του την έπεσε; Ολοι τα καλύτερα λόγια είπαν και ευχήθηκαν να πάνε όλα καλά. Όποιος δε θέλει να κάνει παρουσίαση προφανώς δε θέλει...
26 Ιούνιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα