Τελευταία δραστηριότητα

• M
    Το αντεπιχειρημα "περιμένετε να δουμε τι θα γινει στο τελος" ειναι άσχετο με το επιχείρημα. Αν η θέση ηταν "μια τετοια επέμβαση ΠΟΤΕ δεν...
  • CVIAL
    Μου αρέσει,που πετάγονται απο παντού νέα μέλη ,μηδενίζουν τα όσα λέγονται περί δοτριας ,και ότι αυτά τα κασκαντεριλικια με το ξηλωμα της...
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Οι απαντήσεις σου δεν προδίδουν γιατρό ή και γενικότερα επιστήμονα. Πιο πολύ μου ταιριάζουν σε supporting group του Τσάκαλου. Εμείς...
  • Z
    zorathomas ενημέρωσε την status.
    My name is Zora Thomas , and I've been serving as a Health Instructor at “ Genericshub ” for the past two years. Genericshub is a...
  • drrajatgupta
    drrajatgupta ενημέρωσε την status.
    Plastic Surgeon in Delhi Dr Rajat Gupta Dr. Rajat Gupta is a board certified plastic surgeon in Delhi, India with 18+ years of...
  • W
    Wane απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Εγώ όταν ανέβω Θεσσαλονίκη και πάω για consultation στον Τσάκαλο θα ανεβάσω τις ιατρικές εξηγήσεις που είμαι σίγουρος πως θα μου δώσει...
  • W
    Wane απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    εγώ θα το ξαναπώ , δηλαδή οι πιο γνωστοί και ακριβοί γιατροί στον πλανήτη που βγάζουν και ακόμα περισσότερα κάποιες φορές δεν ξέρουν τι...
  • W
    Τα πολλα λογια ειναι φτώχεια...μηδένα προ του τέλους μακάριζε!!! ολα θα κριθουν στο τέλος για το αν έπρεπε να μπει ή οχι και αν τελικά...
  • D
    Μου αρέσει,που πετάγονται απο παντού νέα μέλη ,μηδενίζουν τα όσα λέγονται περί δοτριας ,και ότι αυτά τα κασκαντεριλικια με το ξηλωμα της...
  • CVIAL
    CVIAL reacted to MG86's post in the thread Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos with Like Like.
    Το αντεπιχειρημα "περιμένετε να δουμε τι θα γινει στο τελος" ειναι άσχετο με το επιχείρημα. Αν η θέση ηταν "μια τετοια επέμβαση ΠΟΤΕ δεν...
  • M
    MG86 reacted to CVIAL's post in the thread Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos with Like Like.
    Δεν έχετε βαρεθεί να αναλυκλώνετε κοινοτυπίες τύπου "ουδείς αλάνθαστος", "να μην είμαστε απόλυτοι", "ας περιμένουμε". Κάποτε όταν...
  • M
    MG86 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Τι σχέση έχει το αποτέλεσμα;;; Μάλλον εσύ δε διαβάζεις καλά. Καλή συνεχεια επίσης
  • ch7.panos
    Δεν έχετε βαρεθεί να αναλυκλώνετε κοινοτυπίες τύπου "ουδείς αλάνθαστος", "να μην είμαστε απόλυτοι", "ας περιμένουμε". Κάποτε όταν...
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Ποιος του την έπεσε; Ολοι τα καλύτερα λόγια είπαν και ευχήθηκαν να πάνε όλα καλά. Όποιος δε θέλει να κάνει παρουσίαση προφανώς δε θέλει...
Μπλουζα