Τελευταία δραστηριότητα

• M
    Δεν έχετε βαρεθεί να αναλυκλώνετε κοινοτυπίες τύπου "ουδείς αλάνθαστος", "να μην είμαστε απόλυτοι", "ας περιμένουμε". Κάποτε όταν...
  • D
    Εγώ λέω από εδώ και πέρα να λέμε μόνο καλή επιτυχία και ουάου τι ωραία τοποθέτηση έκανε ο γιατρός. Μετά από πέντε - δέκα χρόνια που άμα...
  • navajo49
    Δεν έχετε βαρεθεί να αναλυκλώνετε κοινοτυπίες τύπου "ουδείς αλάνθαστος", "να μην είμαστε απόλυτοι", "ας περιμένουμε". Κάποτε όταν...
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
  • D
    Το φορουμ πλησιάζει τα 20 χρόνια ζωής. Προφανώς και έχει αξία το τί λέγεται εδώ, καθώς η κοινότητα έχει περάσει απο διάφορα στάδια...
  • N
    κι εγω φιλε εχω γινει gandalf the white απο ξανθος, επισης η κοκκινιλα δεν λεει να φυγει απο την hairline πιο πολυ
  • N
    Update 2 μηνών με φωτό και στατιστικά στην 1η σελίδα Καλησπέρα σας, Μέχρι στιγμής, η φάση είναι λίγο άχαρη, κυρίως λόγω της εικόνας...
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Οπότε ποια είναι η λύση; Σαν τo international forum που χειροκροτάνε όλοι ;
  • N
    ελεος τον φαγατε τον ανθρωπο. καλη φυτρωση φιλε, μην ακους την καθε μλκια, στην δικια μου ο καθενας το μακρι και το κοντο του, ολα θα...
  • M
    Εντωμεταξύ επειδη συχνα πυκνά new members σχολιαζουν για τσακαλο και συνήθως υπαρχει υπεράσπιση απο αυτα, καλο θα ειναι η κλινική να...
  • M
    Εντωμεταξύ επειδη συχνα πυκνά new members σχολιαζουν για τσακαλο και συνήθως υπαρχει υπεράσπιση απο αυτα, καλο θα ειναι η κλινική να...
  • M
    Το φορουμ πλησιάζει τα 20 χρόνια ζωής. Προφανώς και έχει αξία το τί λέγεται εδώ, καθώς η κοινότητα έχει περάσει απο διάφορα στάδια...
  • M
    Είδες να αναφερόμαστε ονομαστικά στον Valerio ή να σχολιάζουμε την περιπτωσή του? Την προσέγγιση του γιατρού σχολιάζουμε και αλλοίμονο...
  • M
    Οι απόψεις μου είναι σταθερές εδώ και χρόνια. Αντί για δηλώσεις τύπου "φάσκεις" και "αντιφάσκεις" ποσταρέ μου αποδείξεις. Θα προτιμούσα...
  • M
    Εγώ λέω από εδώ και πέρα να λέμε μόνο καλή επιτυχία και ουάου τι ωραία τοποθέτηση έκανε ο γιατρός. Μετά από πέντε - δέκα χρόνια που άμα...
Μπλουζα