Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
J
Joker5
δημοσίευσε το νήμα
Θεραπεία τριχόπτωσης
στο
Γενική συζήτηση για θεραπείες
.
Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, ξέρει κάποιος κανέναν γιατρό να συνταγογραφήσει ντουταστεριδη; Παίρνω φιναστεριδη εδώ και 20...
24 Ιούνιος 2026
Anastasakis Hair Clinic
δημοσίευσε το νήμα
case #282, στάδιο 6 ➝ πλήρης κάλυψη με 5500 τριχοθυλάκια, FUE | 2 συνεδρίες, 2,5 χρόνια μετά
στο
NW6
.
ΠΡΙΝ: META: Δείτε όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του περιστατικού εδώ...
24 Ιούνιος 2026
Dimis90
reacted to
CVIAL's post
in the thread
Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos
with
Like
.
Ποστάρω γιατί βλέπω ότι δυστυχώς έχετε εκτραπεί και αγνοείτε βασικούς κανόνες. Μόνο η δύναμη μιας εικόνας πιθανώς να σας προβληματίσει...
24 Ιούνιος 2026
T
teechies123
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
Ποστάρω γιατί βλέπω ότι δυστυχώς έχετε εκτραπεί και αγνοείτε βασικούς κανόνες. Μόνο η δύναμη μιας εικόνας πιθανώς να σας προβληματίσει...
24 Ιούνιος 2026
manos30
reacted to
Valerios's post
in the thread
with
Like
.
Παιδια παιδια παιδια... αρχικα ενα ευχαριστω για την θετικη σας σκεψη! Ολα καλα θα πανε (δεν θα ηθελα να εχω οτιδηποτε αλλο περα απο...
24 Ιούνιος 2026
C
Corona
reacted to
Valerios's post
in the thread
with
Like
.
Παιδια παιδια παιδια... αρχικα ενα ευχαριστω για την θετικη σας σκεψη! Ολα καλα θα πανε (δεν θα ηθελα να εχω οτιδηποτε αλλο περα απο...
24 Ιούνιος 2026
navajo49
reacted to
Valerios's post
in the thread
with
Like
.
24 Ιούνιος 2026
Κουρσαρος
reacted to
Valerios's post
in the thread
with
Like
.
24 Ιούνιος 2026
LoverBoy
reacted to
Valerios's post
in the thread
with
Like
.
24 Ιούνιος 2026
V
Valerios
απάντησε στο νήμα
.
24 Ιούνιος 2026
V
Valerios
reacted to
Wane's post
in the thread
with
Like
.
Οχι δεν είμαι , απλά ο Όχι δεν είμαι , απλά ο cvial με ταγκαρε και γιαυτο και απάντησα . Αλλα θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε την άποψη...
24 Ιούνιος 2026
V
Valerios
reacted to
Wane's post
in the thread
with
Like
.
ΟΛοι μας! Αλλα που κολλάει αυτό? Εδώ είναι η δότρια , μόλις επουλώσει για να δούμε αν θα είναι έτσι . Τι τρέχετε όλοι να πείτε για χάλια...
24 Ιούνιος 2026
V
Valerios
reacted to
Wane's post
in the thread
with
Like
.
Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί Συγνώμη αλλά να ποστάρουμε ένα άκυρο περιστατικό ενός άλλου γιατρού , αντί να περιμένουμε λίγες μέρες να...
24 Ιούνιος 2026
V
Valerios
reacted to
Dival's post
in the thread
with
Like
.
Ακριβώς. Μπορει να κανει smp μετά στην δοτρια μετά. Το θέμα ειναι να εχει πανω μαλλια στη λήπτρια και ας αραιώσει και αλλο η δοτρια. Τι...
24 Ιούνιος 2026
V
Valerios
reacted to
Dival's post
in the thread
with
Like
.
Εχει γενικα θετικα δειγματα δουλειάς ο Τσάκαλος και δεν εχει δειξει αρνητικά δειγματα οσον αφορα τη δοτρια. Σε μια αλλη επέμβαση του...
24 Ιούνιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα