Τελευταία δραστηριότητα

• V
    Τζον αν είναι τόσο άσχημα τα ντοτς μπορεί να κάνει micropigmentation και να μη φαίνεται κάτι.Το θέμα είναι να πετύχει η φύτρωση.
  • V
    Καλη φυτρωση να εχεις. Οταν ολοκληρωθει το αποτέλεσμα σου πιστεύω θα εχεις μια πολυ καλυτερη εικονα απο αυτη που εχεις τώρα που εισαι...
  • V
    Δε νομίζω κάποιος γιατρός που σέβεται το έργο που επιτελεί να είχε αναλάβει την συγκεκριμένη περίπτωση. Δυστυχώς ήσουν ακατάλληλος από...
  • V
    Ενδιαφέρον περίπτωση η δική σου.Περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα!Καλή φύτρωση αδερφέ.Σου πρότεινε κάποια θεραπεία ο γιατρός πρίν ή...
  • V
    Aνυπομονω για τα τελικα αποτελεσματα σε δοτρια και ληπτρια...ποσα να αντεξει ενα κεφαλι....Οπως και να εχει καλη επυτιχια!
  • V
    Καλη φυτρωση φιλε μου. Ευχομαι να σου πανε ολα καλα. Αν εχεις μια καλη φυτρωση, θα εχεις ενα ωραιο αποτέλεσμα και μεγάλη αλλαγή στην...
  • V
    Kαλή επιτυχία. Ο τσάκαλος πάει να καθιερωθεί ως ο γιατρός στην ελλάδα που κάνει τα giga session.
  • V
    Kαλη φυτρωση!
  • ch7.panos
    Είναι προφανές ότι εδώ έχουμε παραβίαση κάθε είδους ορθής διαχείρισης δότριας. Που είναι ο @Wane να μας πει την αποψή του εδώ. Όταν εγώ...
  • M
    Ποστάρω γιατί βλέπω ότι δυστυχώς έχετε εκτραπεί και αγνοείτε βασικούς κανόνες. Μόνο η δύναμη μιας εικόνας πιθανώς να σας προβληματίσει...
  • M
    Η δότρια φαινεται ήδη απο την αρχή οτι μπορεί να δώσει λίγα πράγματα (χωρίς φαρμακευτική αγωγή τουλάχιστον). Υπάρχει πιθανότητα να έχει...
  • M
    Πολύ λάθος. Το σκεπτικό μιας μμ είναι να πάρεις ένα φυσικό αποτέλεσμα. Όχι να έχεις κάποια μαλλιά πάνω και μια μαδημένη δότρια σαν...
  • M
    Είναι προφανές ότι εδώ έχουμε παραβίαση κάθε είδους ορθής διαχείρισης δότριας. Που είναι ο @Wane να μας πει την αποψή του εδώ. Όταν εγώ...
  • V
    Vdupa reacted to CVIAL's post in the thread Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos with Like Like.
    Ποστάρω γιατί βλέπω ότι δυστυχώς έχετε εκτραπεί και αγνοείτε βασικούς κανόνες. Μόνο η δύναμη μιας εικόνας πιθανώς να σας προβληματίσει...
  • crossfire
    Πολύ λάθος. Το σκεπτικό μιας μμ είναι να πάρεις ένα φυσικό αποτέλεσμα. Όχι να έχεις κάποια μαλλιά πάνω και μια μαδημένη δότρια σαν...
Μπλουζα