Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
crossfire
reacted to
CVIAL's post
in the thread
Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos
with
Like
.
Ποστάρω γιατί βλέπω ότι δυστυχώς έχετε εκτραπεί και αγνοείτε βασικούς κανόνες. Μόνο η δύναμη μιας εικόνας πιθανώς να σας προβληματίσει...
23 Ιούνιος 2026
JimKan1
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
Ποστάρω γιατί βλέπω ότι δυστυχώς έχετε εκτραπεί και αγνοείτε βασικούς κανόνες. Μόνο η δύναμη μιας εικόνας πιθανώς να σας προβληματίσει...
23 Ιούνιος 2026
JimKan1
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
Είναι προφανές ότι εδώ έχουμε παραβίαση κάθε είδους ορθής διαχείρισης δότριας. Που είναι ο @Wane να μας πει την αποψή του εδώ. Όταν εγώ...
23 Ιούνιος 2026
navajo49
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
23 Ιούνιος 2026
J
Joker5
απάντησε στο νήμα
Δερματολόγοι Αθήνα
.
ξέρουμε κάποιον γιατρό που να συνταγογραφεί ντουταστεριδη avodart; Ή δεν χρειάζεται συνταγή να δείξω σε φαρμακείο
23 Ιούνιος 2026
CVIAL
απάντησε στο νήμα
.
23 Ιούνιος 2026
John_HDC
απάντησε στο νήμα
.
Δεν θέλω να δημιουργήσω αγχος για τον ασθενή κατάλαβενω πως το λες. Υποτίθεται όμως έχει μπει έχει διαβάσει ξέρει τις επιπτώσεις σε μια...
23 Ιούνιος 2026
M
MG86
reacted to
piros75's post
in the thread
with
Like
.
@Wane σχετίζεσαι με τον Τσάκαλο; Θέλω να πω είσαι της κλινικής; γιατί και γιατρός δηλώνεις και από τις 17 αναρτήσεις που έχεις κάνει...
23 Ιούνιος 2026
D
Dival
reacted to
Wane's post
in the thread
with
Like
.
Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί Συγνώμη αλλά να ποστάρουμε ένα άκυρο περιστατικό ενός άλλου γιατρού , αντί να περιμένουμε λίγες μέρες να...
23 Ιούνιος 2026
D
Dival
reacted to
Wane's post
in the thread
with
Like
.
ΟΛοι μας! Αλλα που κολλάει αυτό? Εδώ είναι η δότρια , μόλις επουλώσει για να δούμε αν θα είναι έτσι . Τι τρέχετε όλοι να πείτε για χάλια...
23 Ιούνιος 2026
W
Wane
απάντησε στο νήμα
.
Οχι δεν είμαι , απλά ο Όχι δεν είμαι , απλά ο cvial με ταγκαρε και γιαυτο και απάντησα . Αλλα θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε την άποψη...
23 Ιούνιος 2026
V
Vdupa
απάντησε στο νήμα
.
Η δότρια φαινεται ήδη απο την αρχή οτι μπορεί να δώσει λίγα πράγματα (χωρίς φαρμακευτική αγωγή τουλάχιστον). Υπάρχει πιθανότητα να έχει...
23 Ιούνιος 2026
LoverBoy
reacted to
Wane's post
in the thread
with
Like
.
ΟΛοι μας! Αλλα που κολλάει αυτό? Εδώ είναι η δότρια , μόλις επουλώσει για να δούμε αν θα είναι έτσι . Τι τρέχετε όλοι να πείτε για χάλια...
23 Ιούνιος 2026
LoverBoy
reacted to
Dival's post
in the thread
with
Like
.
Ακριβώς. Μπορει να κανει smp μετά στην δοτρια μετά. Το θέμα ειναι να εχει πανω μαλλια στη λήπτρια και ας αραιώσει και αλλο η δοτρια. Τι...
23 Ιούνιος 2026
P
piros75
απάντησε στο νήμα
.
@Wane σχετίζεσαι με τον Τσάκαλο; Θέλω να πω είσαι της κλινικής; γιατί και γιατρός δηλώνεις και από τις 17 αναρτήσεις που έχεις κάνει...
23 Ιούνιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα