Τελευταία δραστηριότητα

• crossfire
    Ποστάρω γιατί βλέπω ότι δυστυχώς έχετε εκτραπεί και αγνοείτε βασικούς κανόνες. Μόνο η δύναμη μιας εικόνας πιθανώς να σας προβληματίσει...
  • JimKan1
    Ποστάρω γιατί βλέπω ότι δυστυχώς έχετε εκτραπεί και αγνοείτε βασικούς κανόνες. Μόνο η δύναμη μιας εικόνας πιθανώς να σας προβληματίσει...
  • JimKan1
    Είναι προφανές ότι εδώ έχουμε παραβίαση κάθε είδους ορθής διαχείρισης δότριας. Που είναι ο @Wane να μας πει την αποψή του εδώ. Όταν εγώ...
  • navajo49
  • J
    Joker5 απάντησε στο νήμα Δερματολόγοι Αθήνα.
    ξέρουμε κάποιον γιατρό που να συνταγογραφεί ντουταστεριδη avodart; Ή δεν χρειάζεται συνταγή να δείξω σε φαρμακείο
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
  • John_HDC
    John_HDC απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Δεν θέλω να δημιουργήσω αγχος για τον ασθενή κατάλαβενω πως το λες. Υποτίθεται όμως έχει μπει έχει διαβάσει ξέρει τις επιπτώσεις σε μια...
  • M
    MG86 reacted to piros75's post in the thread Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos with Like Like.
    @Wane σχετίζεσαι με τον Τσάκαλο; Θέλω να πω είσαι της κλινικής; γιατί και γιατρός δηλώνεις και από τις 17 αναρτήσεις που έχεις κάνει...
  • D
    Dival reacted to Wane's post in the thread Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos with Like Like.
    Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί Συγνώμη αλλά να ποστάρουμε ένα άκυρο περιστατικό ενός άλλου γιατρού , αντί να περιμένουμε λίγες μέρες να...
  • D
    Dival reacted to Wane's post in the thread Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos with Like Like.
    ΟΛοι μας! Αλλα που κολλάει αυτό? Εδώ είναι η δότρια , μόλις επουλώσει για να δούμε αν θα είναι έτσι . Τι τρέχετε όλοι να πείτε για χάλια...
  • W
    Wane απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Οχι δεν είμαι , απλά ο Όχι δεν είμαι , απλά ο cvial με ταγκαρε και γιαυτο και απάντησα . Αλλα θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε την άποψη...
  • V
    Vdupa απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Η δότρια φαινεται ήδη απο την αρχή οτι μπορεί να δώσει λίγα πράγματα (χωρίς φαρμακευτική αγωγή τουλάχιστον). Υπάρχει πιθανότητα να έχει...
  • LoverBoy
    ΟΛοι μας! Αλλα που κολλάει αυτό? Εδώ είναι η δότρια , μόλις επουλώσει για να δούμε αν θα είναι έτσι . Τι τρέχετε όλοι να πείτε για χάλια...
  • LoverBoy
    Ακριβώς. Μπορει να κανει smp μετά στην δοτρια μετά. Το θέμα ειναι να εχει πανω μαλλια στη λήπτρια και ας αραιώσει και αλλο η δοτρια. Τι...
  • P
    piros75 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    @Wane σχετίζεσαι με τον Τσάκαλο; Θέλω να πω είσαι της κλινικής; γιατί και γιατρός δηλώνεις και από τις 17 αναρτήσεις που έχεις κάνει...
Μπλουζα