Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
A
AlexandrosL
απάντησε στο νήμα
Repair case SENECA DIRECT FUE 3.400 grafts
.
Σε ευχαριστώ πολύ, είμαι πολύ, πολύ ευχαριστημένος, φίλοι και οικογένεια μου λένε ότι ήδη δείχνω 10 χρόνια νεότερος!
9 Ιούνιος 2026
A
AlexandrosL
reacted to
Andreas175437's post
in the thread
Repair case SENECA DIRECT FUE 3.400 grafts
with
Like
.
Καλη φυτρωση φιλε μου...απλώσατε αρκετα τα grafts βλέπω...ευχομαι να σου πανε ολα καλα...
9 Ιούνιος 2026
B
bluestaff
απάντησε στο νήμα
Εχετε εμφανισει παρενεργειες απο τη χρηση φιναστεριδης;
.
Καλησπέρα. Είμαι 43 ετών, χρησιμοποιούσα τοπική μινοξιδίλη (λοσιόν) για πολλά χρόνια (πάνω από 10-δεν θυμάμαι πόσα). Τα τελευταία 4-5...
8 Ιούνιος 2026
C
cool11
απάντησε στο νήμα
Τοπικη μεντα.
.
Απο συζητηση με ΑΙ: • Μία μελέτη του 2014 σε ποντίκια έδειξε ότι το 3% peppermint oil προκάλεσε ταχύτερη και πυκνότερη τριχοφυΐα...
8 Ιούνιος 2026
M
Marios1982
reacted to
MG86's post
in the thread
Δυσκολη περιπτωση... Ιδέες για ποιος το 'χει!
with
Like
.
Πραγματικά, τα παίζεις ολα για ολα σε μια ζαριά. Βεβαιως, αν σου βγει, καθάρισες. Αλλα ειναι μεγάλο το ρίσκο, πρέπει να πάνε ολα...
8 Ιούνιος 2026
M
Marios1982
reacted to
CVIAL's post
in the thread
Choiexpert, 7572 grafts, Δρ Χρήστος Τσάκαλος
with
Like
.
Συνήθως ένας καλοπροαίρετος συνομιλητής πριν εκφράσει μια αρνητική (ή θετική) θέση, στην δική σου περίπτωση αρνητική, ερευνά πρώτα και...
8 Ιούνιος 2026
M
Marios1982
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
Το "μεροληπτεί" όταν μετράς ένα περιστατικό στις 10 μέρες από την επέμβαση και μετά στους 12 μήνες χωρίς να ξέρεις την εξελιξή του που...
8 Ιούνιος 2026
M
Marios1982
απάντησε στο νήμα
.
Verified γίνεται το κάθε μέλος που σέβεται το φόρουμ και του επισκέπτες του. Αν κάποιος δε νιώθει ότι θέλει να το κάνει προφανώς δεν...
8 Ιούνιος 2026
M
Marios1982
reacted to
Konstantinos Germany's post
in the thread
Κανενα αποτελεσμα
with
Like
.
Νομίζω οτι θα ηταν σκοπίμο πριν την όποια θεραπεία για ανδρογενή αλώπεκεια να αποκλείσεις οτι έχεις ελλειψη βιταμινών ή ακόμα και...
8 Ιούνιος 2026
P
PantelisS
απάντησε στο νήμα
Seneca DirectFUE 3.958g, 12 - 13/05/2025
.
Θα προσπαθήσω να το κάνω έως το τέλος της εβδομάδας - πέρασα τους 12 μήνες οπότε ό,τι ήταν να δούμε, το είδαμε. I will keep you posted.
8 Ιούνιος 2026
C
cool11
απάντησε στο νήμα
Ποιο DHT BLOCKER?
.
Βλεπω υπαρχουν διαφορα σκευασματα με copper peptide πλεον, ως επιλογες για αγορα, σε ebay και οχι μονο, απο Ευρωπη ή κυριως Κινα. Εχει...
8 Ιούνιος 2026
LoverBoy
απάντησε στο νήμα
Τοπική ντουταστερίδη από την Advanced Hair Clinics
.
Καλησπέρα αδερφέ.Η λοσιόν ντουταστερίδης μπορεί να συνδυαστεί με χάπι φιναστερίδης? Επίσης κάθε πότε πρέπει να την βάζεις και αν σου...
8 Ιούνιος 2026
C
CRISTIANO RON
απάντησε στο νήμα
.
καλησπερα ,τι ειδικοτητα γιατροσ εισαι ?πωσ και δεν σκεφτηκεσ μα ξεκονησεισ με μια μικροτερη δοση χαπι φιναστεριδησ
8 Ιούνιος 2026
N
ntthanos
απάντησε στο νήμα
3η Μεταμόσχευση crown + mid scalp ΒHR clinic Athens. Dr Venetsanos Dr kyparissoy.
.
Πριν τις επεμβάσεις ήμουν V τα grafts συνολικά ηταν γύρω στα 6800
8 Ιούνιος 2026
H
herovg
απάντησε στο νήμα
.
Καλησπέρα σε όλους. Επισκέφτηκα και εγώ συγκεκριμένη κλινική και είχα περίπου την ίδια εμπειρία με εσένα @Panossot. Έχω ξεκινήσει χάπι...
8 Ιούνιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα