Repair case SENECA DIRECT FUE 3.400 grafts

AlexandrosL

New Member
Την έκανα παίδες!!!
προχώρησα με την Seneca αυτή την εβδομάδα μετά από πολλή σκέψη και άπειρες συζητήσεις και βέβαια έπειτα από μία σχετικά αποτυχημένη προσπάθεια το μακρινό 2003 με τη μέθοδο strip. To προηγούμενο νήμα που εξήγησα την κατάσταση εδώ: https://www.hairlossgr.com/forum/threads/Επιδιόρθωση-παλιότερης-μεταμόσχευσης-strip.15365/
Για την εμπειρία μου με τη Seneca τα λόγια είναι πολύ φτωχά έχω να πω. 2 ημέρες (εντάξει, την πρώτη ήμουν πάρα πολύ αγχωμένος, τόσο που είχα βάλει ξυπνητήρι στις 6 αλλά σηκώθηκα στις 05.15...) ανάμεσα σε πραγματικούς επαγγελματίες, αποκορύφωμα η γιατρός μου Αγγελική Αντωνοπούλου και οι δύο βοηθοί της, επίσης εξαιρετικές! Η δότρια έδωσε 1700+ την κάθε μία από τις 2 ημέρες και έτσι καλύφθηκε περιοχή λίγο μεγαλύτερη από αυτή που είχαμε συμφωνήσει. Η χαρά μου απερίγραπτη φυσικά. Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου γιατί είναι τέτοιο το επίπεδο του επαγγεματισμού, της ενημέρωσης και υποστήριξης πριν, κατά τη διάρκεια και μετά που ησυχάζεις, πραγματικά. Και να σκεφτεί κανείς ότι είχα πολλούς ενδοιασμούς πριν πάω στην κλινική, παρά τα τόσα καλά λόγια που είχα ακούσει ψάχνοντας λύση και αυτό γιατί η πρώτη μου εμπειρία με το Strip ήταν κακή, τόσο κατά τη διαδικασία, όσο και από το αποτέλεσμα. Νομίζω όμως ότι αυτή εδώ θα πάει καλά. Εδώ φωτογραφίες δικές μου και τις κλινικής, πριν, μετά την 1η μέρα, μετά τη δεύτερη και χθεσινές. Μείνετε συντονισμένοι!

Συνημμένα

• ΠΡΙΝ1.JPG
    ΠΡΙΝ1.JPG
    166.5 KB · Προβολές: 6
  • ΠΡΙΝ2.jpg
    ΠΡΙΝ2.jpg
    977.3 KB · Προβολές: 7
  • 1ΗΜΕΡΑ2.JPG
    1ΗΜΕΡΑ2.JPG
    826.2 KB · Προβολές: 7
  • 1ΗΜΕΡΑ1.jpg
    1ΗΜΕΡΑ1.jpg
    862.3 KB · Προβολές: 7
  • 2ΗΜΕΡΑ3.jpg
    2ΗΜΕΡΑ3.jpg
    938.1 KB · Προβολές: 7
  • 2ΗΜΕΡΑ1.jpg
    2ΗΜΕΡΑ1.jpg
    880.2 KB · Προβολές: 7
  • DAY3 (2).JPG
    DAY3 (2).JPG
    712.2 KB · Προβολές: 6
  • DAY4.JPG
    DAY4.JPG
    448.7 KB · Προβολές: 5

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Άντε με το καλό. Από την φωτογραφία με το χτένισμα εκατέρωθεν στο πριν φαίνεται ότι το στριπ δεν έδωσε σχεδόν τίποτα. Για βάλε και μια φωτογραφία της δοτριας να δούμε τι έγινε και πως φαίνεται και η τομή του στριπ...

Μπλουζα