Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
M
Marios1982
απάντησε στο νήμα
Νέα φόρμουλα από Κίνα
.
Τα αποτελεσματικά φάρμακα κανένας αλήτης δεν τα λέει για να προλαβαίνουν οι μικροί.
23 Απρίλιος 2026
drrajatgupta
ενημέρωσε την
status
.
Liposuction Surgery in Delhi - Dr Rajat Gupta Liposuction Surgery in Delhi is designed to remove these localized fat deposits and...
23 Απρίλιος 2026
D
Dival
απάντησε στο νήμα
Νέα φόρμουλα από Κίνα
.
Και τώρα υπάρχουν αποτελεσματικά φάρμακα φιναστερίδη ντουταστεριδη...αν τα πάρεις στην αρχη πριν εξελιχτει η τριχόπτωση, δεν θα...
23 Απρίλιος 2026
T
teechies123
reacted to
ch7.panos's post
in the thread
Seneca 23-3-2026
with
Haha
.
Έχουμε κλείσει 15 μήνες αν θυμάμαι καλά και δεν έχουμε δει μια φωτό. Λογικά καλά θα τον έχει πάει αλλά μας τιμωρεί γιατί είμαστε κακά...
23 Απρίλιος 2026
N
nine
reacted to
oreo's post
in the thread
Μεταμόσχευση Μαλλιών 2660 Μοσχεύματα - HDC
with
Like
.
Εδώ δεν κάνει η κλινική παρουσίαση, αλλά ο Αρίστος. Δεν υπάρχει χάιδεμα αυτιών απο εμένα, βλέπω αλλαγμένη την εικόνα του παιδιού προς το...
23 Απρίλιος 2026
N
nine
reacted to
aeratos28's post
in the thread
HDC Hair Clinic 20/08/2020 - Dr.Kyriakos Maras - 3278 Grafts FUE - 34 ετών,Nw 4.
with
Like
.
Πάνε δες το νήμα του tropheus να δεις τι έφτιαχνε ο Μάρας εδώ και χρόνια..
23 Απρίλιος 2026
A
alex7
απάντησε στο νήμα
Νέα φόρμουλα από Κίνα
.
Κατά καιρούς ακούσαμε πολλά τέτοια. Πιθανόν κάποια στιγμή να καταφέρουν να βγάλουν ένα πολύ αποτελεσματικό φάρμακο. Μέχρι τότε μόνο η μμ...
23 Απρίλιος 2026
N
nine
reacted to
John_HDC's post
in the thread
HDC Hair Clinic - Dr.Christina Vrionidou - 4516 Grafts FUE - 35 ετών,Nw 5.
with
Like
.
Εδώ το έχει βάλει η κλινική στο insta. Βέβαια έχω το έχω έτσι σκέτο αλλά ακόμη να το κάνω. Ρίξε ένα μάτι και σε αυτό.
23 Απρίλιος 2026
N
nine
reacted to
John_HDC's post
in the thread
HDC Hair Clinic - Dr.Christina Vrionidou - 3100 Grafts FUE - 27 ετών,Nw 3.
with
Like
.
Εγω που εκανα 2 μμ και δεν παιρνω τπτ απο θεραπεια τοσα χρονια δηλαδη ας εμενα φαλακρος....Και ημουν και χειροτερα απο αυτον.
23 Απρίλιος 2026
P
panos.m
απάντησε στο νήμα
Νέα φόρμουλα από Κίνα
.
Πολλες οι υποσχομενες θεραπειες! Θα το πω ομως για ακομα μια φορα,το θεμα ειναι αν τις αφησουν τα τσακαλια να βγουν στην αγορα
23 Απρίλιος 2026
P
paisot
reacted to
nick the sink's post
in the thread
Low dose φιναστερίδη
with
Like
.
Κόβω ένα proscar, στα 5 και παίρνω ένα κομμάτι κάθε βράδυ.Μαζί με τη χρήση τοπικής μινοξιδίλης, με έχει βοηθήσει πολύ Να συνεχίσω έτσι ή...
23 Απρίλιος 2026
P
paisot
απάντησε στο νήμα
Low dose φιναστερίδη
.
Όχι, μια χαρα είσαι, να συνεχίσεις έτσι... Και εγώ έτσι κάνω. Απλώς εγώ βάζω και πρωί μινοξιδιλη.
23 Απρίλιος 2026
ch7.panos
reacted to
Gvol's post
in the thread
Seneca 23-3-2026
with
Like
.
Φίλε, γιατί έχεις τόσο μένος με τον Αναστασάκη; Ξέρεις ότι έχουμε ελεύθερη αγορά και ότι δεν είναι κάποιος αυτοανακηρυγμένος βασιλιάς...
23 Απρίλιος 2026
N
nine
reacted to
CVIAL's post
in the thread
Εχετε εμφανισει παρενεργειες απο τη χρηση φιναστεριδης;
with
Like
.
Ok λόγω ηλικίας δεν χρειάζεσαι 1mg . Μείνε στο μισό και περίμενε 12 μήνες ακόμα και αν παραμένουν οι παρενέργειες. Η απόψη μου είναι ότι...
23 Απρίλιος 2026
N
nine
reacted to
CVIAL's post
in the thread
Εχετε εμφανισει παρενεργειες απο τη χρηση φιναστεριδης;
with
Like
.
Δεν έχω άποψη και δεν ξέρω αν είναι και σωστό, δεν έχω διαβάσει κάτι επ' αυτού. Το ότι μπορεί να συμβαίνει σε κάποιους (αν όντως...
23 Απρίλιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα