Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
N
nine
reacted to
Panos1982's post
in the thread
Εχετε εμφανισει παρενεργειες απο τη χρηση φιναστεριδης;
with
Like
.
Αυτός ειναι ο τουλιατος, δεν τον ηξερα να ειμαι ειλικρινής, ειναι γιατρος κ μποντιμπιλντερ τωρα τον ακουσα τυχαια σε ενα reel. Ενω...
23 Απρίλιος 2026
N
nine
reacted to
LoverBoy's post
in the thread
Εχετε εμφανισει παρενεργειες απο τη χρηση φιναστεριδης;
with
Like
.
Νομίζω ότι δίνει απαντήσεις σε όσα έχουμε συζητήσει τεκμηριωμένα!
23 Απρίλιος 2026
N
nine
reacted to
bobby's post
in the thread
Συμβουλές για χρηση φινα
with
Like
.
Το propecia είναι η δόση 1mg/χαπι για την καράφλα δηλαδή 28 χαπια 40,83 €=28 δόσεις Κόστος 882,1429 / g Το proscar είναι η δόση...
23 Απρίλιος 2026
N
nine
reacted to
bobby's post
in the thread
Συμβουλές για χρηση φινα
with
Like
.
Το προσκαρ είναι το original τα άλλα είναι γενόσημα. Δεν αξίζει για τόσο μικρή διαφορά τιμής να παρεις γενόσημο. Θεωρητικά είναι ακριβως...
23 Απρίλιος 2026
N
nine
απάντησε στο νήμα
Eπηρεάζουν τα υπολείμματα τοπικών προϊόντων την απορρόφηση της νέας εφαρμογής του τοπικού προιόντος?
.
Βαζω τοπικη φιναστεριδη fagron seraqua και αφου εχει γινει απορρόφηση μετα απο 1 ωρα βαζω μινοξιδιλη υγρο το οποιο εχει πιο αργη απορρόφηση.
22 Απρίλιος 2026
G
GeorgeXz
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
δεν τον γνωρίζω τον κύριο, ποιος είναι αυτός?
22 Απρίλιος 2026
C
cool11
απάντησε στο νήμα
Eπηρεάζουν τα υπολείμματα τοπικών προϊόντων την απορρόφηση της νέας εφαρμογής του τοπικού προιόντος?
.
Πολυ ευστοχος προβληματισμος. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να χτυπαμε και 4 λουσιματα τη μερα, επειτα απο καθε τοπικο σκευασμα. Αν...
22 Απρίλιος 2026
G
Gvol
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Φίλε, γιατί έχεις τόσο μένος με τον Αναστασάκη; Ξέρεις ότι έχουμε ελεύθερη αγορά και ότι δεν είναι κάποιος αυτοανακηρυγμένος βασιλιάς...
22 Απρίλιος 2026
C
cool11
reacted to
norwoodslayer's post
in the thread
with
Like
.
Χρησιμοποιώ αφρο μινοξιδιλής και τοπική φιναστερίδη, και εχω την απορία αν τα υπολείμματα της μιας (πχ γλυκόλη) επηρεάζουν αρνητικά την...
22 Απρίλιος 2026
C
cool11
δημοσίευσε το νήμα
Νέα φόρμουλα από Κίνα
στο
Γενική συζήτηση για θεραπείες
.
Σημερα διαβαζα ένα άρθρο για ελπιδοφορα νεα θεραπεια απο την Κινα. Δειτε το εδω...
22 Απρίλιος 2026
G
GeorgeXz
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
με τη καλή, τη χρυσή μετά χτένισμα...
22 Απρίλιος 2026
G
GeorgeXz
reacted to
ch7.panos's post
in the thread
Seneca 23-3-2026
with
Haha
.
Γράφε κωδικές ονομασίες εσύ. Όχι πως δεν τα καταλαβαίνω, αλλά τα έκανα αυτά 2α γυμνασίου και μετά τα σταμάτησα. Τεσπα πάω τώρα γιατί έχω...
22 Απρίλιος 2026
M
Marios1982
reacted to
ch7.panos's post
in the thread
Seneca 23-3-2026
with
Like
.
Γράφε κωδικές ονομασίες εσύ. Όχι πως δεν τα καταλαβαίνω, αλλά τα έκανα αυτά 2α γυμνασίου και μετά τα σταμάτησα. Τεσπα πάω τώρα γιατί έχω...
22 Απρίλιος 2026
ch7.panos
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
22 Απρίλιος 2026
ch7.panos
reacted to
Legend's post
in the thread
Seneca 23-3-2026
with
Like
.
Καλη επιτυχία φιλε. Πάντως αν δεν πάρεις αγωγή πιστεύω θα χρειαστείς και συντομα αλλη επέμβαση και για το πισω μέρος αλλά και για το...
22 Απρίλιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα