Τελευταία δραστηριότητα

• vlafo
    vlafo reacted to CVIAL's post in the thread Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026 with Like Like.
    Ο γιατρός επανέρχεται στην Αθήνα για επεμβάσεις στην Σένεκα και όπως κάθε φορά θα γίνουν cons (όχι στην Σένεκα αλλά στον γνωστό δικό μου...
  • MedArt Hair Clinic
    Στη MedArt Hair Clinic, το συγκεκριμένο περιστατικό αφορούσε έναν ασθενή 44 ετών με τριχόπτωση κατηγορίας Norwood IV–V. Ο βασικός στόχος...
    • Joseph Jackson B&A1.jpg
    • Joseph Jackson B&A2.jpg
    • Joseph Jackson B&A3.jpg
    • Joseph Jackson B&A4.jpg
    • Joseph Jackson B&A5.jpg
    • Joseph Jackson B&A6.jpg
    • Joseph Jackson B&A7.jpg
    • Joseph Jackson B&A8.jpg
    • Joseph Jackson B&A9.jpg
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Είχες πρήξιμο μετά την επέμβαση; Και αν ναι πόσο κράτησε ;
  • LoverBoy
    LoverBoy απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Να μην έχεις άγχος.Σε καταλαβαίνω καθώς εγώ είχα χάσει τον ύπνο μου πριν κάνω ΜΜ αλλά τελικά είναι τόσο εύκολο που όταν ξεκινήσεις θα...
  • Nihilarian
    Nihilarian απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Παρακολουθώ καιρό το φόρουμ και δεν γράφω γενικά, αλλά πέρασα να πω ότι είχα άψογη εμπειρία από Seneca τουλάχιστον στο θέμα...
  • Drtx91
    Drtx91 reacted to CVIAL's post in the thread Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026 with Like Like.
    Ο γιατρός επανέρχεται στην Αθήνα για επεμβάσεις στην Σένεκα και όπως κάθε φορά θα γίνουν cons (όχι στην Σένεκα αλλά στον γνωστό δικό μου...
  • leas
    leas reacted to CVIAL's post in the thread Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026 with Like Like.
  • M
    mrrx7 reacted to CVIAL's post in the thread Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026 with Like Like.
  • P
    piros75 απάντησε στο νήμα Piros75, Seneca DirectFUE 3.482g, 24-25/10/2024.
    Τον δικό μου, τον Γούναρη και την Μπανσκοβα (ή κάπως έτσι την λένε)
  • P
    Δυνατό το αποτέλεσμα σου φιλε μου, τοσο σε φυσικότητα οσο και κάλυψη. Να το χαιρεσαι!! Μπράβο στον γιατρό που σου την έκανε... Γενικά...
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026.
    Αντε να ζεσταινόμαστε σιγά σιγά αργήσαμε φέτος !!!
  • M
    Marios1982 reacted to CVIAL's post in the thread Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026 with Like Like.
  • Κουρσαρος
  • Κουρσαρος
    Παρακαλώ στα Ελληνικά.
  • crossfire
    crossfire reacted to CVIAL's post in the thread Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026 with Like Like.
Μπλουζα