Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
CVIAL
απάντησε στο νήμα
Μεταμόσχευση γενιών - Οικονομικά
.
Παρακαλώ στα Ελληνικά.
7 Μάρτιος 2026
manos30
reacted to
CVIAL's post
in the thread
Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026
with
Like
.
Ο γιατρός επανέρχεται στην Αθήνα για επεμβάσεις στην Σένεκα και όπως κάθε φορά θα γίνουν cons (όχι στην Σένεκα αλλά στον γνωστό δικό μου...
7 Μάρτιος 2026
A
alex7
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
Ο γιατρός επανέρχεται στην Αθήνα για επεμβάσεις στην Σένεκα και όπως κάθε φορά θα γίνουν cons (όχι στην Σένεκα αλλά στον γνωστό δικό μου...
7 Μάρτιος 2026
CVIAL
δημοσίευσε το νήμα
στο
Μεταμοσχεύση
.
7 Μάρτιος 2026
drrajatgupta
ενημέρωσε την
status
.
Liposuction Surgery in Delhi - Dr Rajat Gupta Areas such as the abdomen, thighs, arms, chin, and back often hold resistant fat that does...
7 Μάρτιος 2026
drrajatgupta
ενημέρωσε την
status
.
Tummy Tuck Surgery cost in Delhi - Dr Rajat Gupta The cost of Tummy Tuck surgery in Delhi, depending on factors like the treatment area...
6 Μάρτιος 2026
E
Ehsan
απάντησε στο νήμα
.
Lately I've been paying more attention to hair health and style, especially how the right cut can make a big difference. Good hair care...
5 Μάρτιος 2026
E
Ehsan
απάντησε στο νήμα
.
Hey! Sounds like you've really thought this through. If it's just a small patch, 1000 follicles makes sense. I don't have experience...
5 Μάρτιος 2026
danceworld_2001
απάντησε στο νήμα
Dr. Μιχάλης Γεωργίου - Δωρεάν Συμβουλευτικά Ραντεβού Αθήνα 14.03.2026
.
Καλησπέρα, γνωριμία με τον γιατρό και αξιολόγηση - διάγνωση, θα είμαι και εγώ λογικά, για συμμετοχή φαντάζομαι αν έχουν θέσεις όσο πιο...
5 Μάρτιος 2026
M
MG86
reacted to
Gvol's post
in the thread
#monotovideometraei case #275, στάδιο 3, 2600 τριχοθυλάκια, FUE| 12 μήνες μετά
with
Like
.
Σοκ. Θα ήθελα πραγματικά να δω τα σχόλια αυτών που λένε και προτρέπουν κόσμο να πάνε στο εξωτερικό για ενα τέλειο αποτέλεσμα να μας πουν...
5 Μάρτιος 2026
navajo49
reacted to
ggg's post
in the thread
Seneca 23-3-2026
with
Like
.
Οι μέρες φτάνουν, ένα άγχος υπάρχει !!!
5 Μάρτιος 2026
G
ggg
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Οι μέρες φτάνουν, ένα άγχος υπάρχει !!!
5 Μάρτιος 2026
D
Dival
απάντησε στο νήμα
Dr. Μιχάλης Γεωργίου - Δωρεάν Συμβουλευτικά Ραντεβού Αθήνα 14.03.2026
.
Καλησπέρα. Τι ακριβώς θα περιλαμβάνουν τα δωρεάν συμβουλευτικά ραντεβού και μέχρι πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή ;
5 Μάρτιος 2026
D
Dival
απάντησε στο νήμα
LP CLINIC - 2201 grafts - 17.12.2025
.
Καλη φύτρωση. Μιας και έχεις πολύ μεγάλο θέμα θεωρώ καλά έπραξε ο γιατρός και άπλωσε τα μοσχεύματα ακολουθώντας συντηρητική...
5 Μάρτιος 2026
D
Dival
απάντησε στο νήμα
LP clinic 2490 grafts 09/01/2025
.
Υπάρχει σαφής βελτίωση τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος και εχει πάει καλά η φύτρωση σου θεωρώ. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και...
5 Μάρτιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα