Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
3746741 είπε:kapa συνεχιζεις zinc?
γιατι βλεπω δεν αναγραφεται στην υπογραφη σου πια...
gianniskritikos2 είπε:ρε παιδια εχει κανεις κανα καλο αποτελεσμα απο τον ζινκ? ακουω ο ενας ζαλαδες ο αλλος ξυροδερμιες με πολυ καιρο σεντινκ? τι παιζει ? μονο στον καπα επιασε?κανενας αλλος δεν ειδε τιποτα θεττικο?
3746741 είπε:ρε παιδια ζαλαδες κ ναυτια εχω κ εγω αλλα δεν ειχα σκεφτει οτι μπορει να ειναι απο τον zinc....οντως παιζει τετοια πιθανοτητα??
fousekisss είπε:3746741 είπε:ρε παιδια ζαλαδες κ ναυτια εχω κ εγω αλλα δεν ειχα σκεφτει οτι μπορει να ειναι απο τον zinc....οντως παιζει τετοια πιθανοτητα??
ναι παιζει ειχα κ γω και το ελατωσα.Οσοι χρησημοποιειται λοσιον ριξτε περιεκτηκοτητα σε 5% η 4% η 3% και οσοι χρησιμοποιειται κρεμα ελατωστε την ποσοτητα κρεμας και βαλτε περισσοτερο διαλυμα αραιωσης (οινοπνευμα ,λαδια κτλ).Το ζινκ κανει δουλεια ..ομως δεν ξερω τι μπορουμε να κανουμε για την εξισσοροπηση με χαλκο τοπικα..Αν βρουμε κατι γι αυτο θαμαστε οκ.
gianniskritikos2 είπε:dual gen ειναι μινοχ 15ρα? ποσο καιρο την βαζεις?
gianniskritikos2 είπε:βαζεις 15ρα με ρολλερ και πευτεις?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gianniskritikos2 είπε:γιατι δεν προσθετης παλι ζινκ? μαζι και με την 15 ρα...?
gianniskritikos2 είπε:μακαρι ρε σι περιμενω να δω τι θα γινει με ζαλαδες και σεντινκ που αναφερουν τα παιδια...σε εσενα πιανει καλυτερα και απο μινοχ... το θεμα ειναι οτι υποχωρεις.. τελικα κανουμε τιποτα με ζινκ και ρολλερ η μια τρυπα στο νερο..?
σε βαθος χρονου παντα ετσι...
gianniskritikos2 είπε:με ξενερωνεις που τον σταματησες τον συνδιασμοαφου πηγενε καλα ισως τωρα να ειχες δει κιαλο αποτελεσμα...
το μαλλι που εβγαζες με συνδιασμο ρολλερ ζινκ εφιγε τωρα?