Zinc oxide 10%!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
kapa συνεχιζεις zinc?

γιατι βλεπω δεν αναγραφεται στην υπογραφη σου πια...

εχω αντικαταστησει τον ψευδαργυρο με dual gen 15% αλλα βλεπω οτι η zinco cream ειναι ποιο αποτελεσματικη απο την μινοξιδιλη τελικα.
τουλαχιστον σε εμενα.
εννοειτε οτι θα την ξεκινησω παλι αργοτερα

gianniskritikos2

Active Member
ρε παιδια εχει κανεις κανα καλο αποτελεσμα απο τον ζινκ? ακουω ο ενας ζαλαδες ο αλλος ξυροδερμιες με πολυ καιρο σεντινκ? τι παιζει ? μονο στον καπα επιασε?κανενας αλλος δεν ειδε τιποτα θεττικο?

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
ρε παιδια εχει κανεις κανα καλο αποτελεσμα απο τον ζινκ? ακουω ο ενας ζαλαδες ο αλλος ξυροδερμιες με πολυ καιρο σεντινκ? τι παιζει ? μονο στον καπα επιασε?κανενας αλλος δεν ειδε τιποτα θεττικο?

εεεε οχι μονο στον καπα και αλοι εχουν αποτελεσματα http://www.hairlossgr.com/forum/thread-6753-page-38.html
και εμενα δεν μου εδωσε τιποτα τρελο,αλλα και η μινοξιδιλη δεν μου εδωσε και τιποτα περισσοτερο

3746741

Member
ρε παιδια ζαλαδες κ ναυτια εχω κ εγω αλλα δεν ειχα σκεφτει οτι μπορει να ειναι απο τον zinc....οντως παιζει τετοια πιθανοτητα??

3746741 είπε:
ρε παιδια ζαλαδες κ ναυτια εχω κ εγω αλλα δεν ειχα σκεφτει οτι μπορει να ειναι απο τον zinc....οντως παιζει τετοια πιθανοτητα??

ναι παιζει ειχα κ γω και το ελατωσα.Οσοι χρησημοποιειται λοσιον ριξτε περιεκτηκοτητα σε 5% η 4% η 3% και οσοι χρησιμοποιειται κρεμα ελατωστε την ποσοτητα κρεμας και βαλτε περισσοτερο διαλυμα αραιωσης (οινοπνευμα ,λαδια κτλ).Το ζινκ κανει δουλεια ..ομως δεν ξερω τι μπορουμε να κανουμε για την εξισσοροπηση με χαλκο τοπικα..Αν βρουμε κατι γι αυτο θαμαστε οκ.

3746741

Member
fousekisss είπε:
3746741 είπε:

ναι παιζει ειχα κ γω και το ελατωσα.Οσοι χρησημοποιειται λοσιον ριξτε περιεκτηκοτητα σε 5% η 4% η 3% και οσοι χρησιμοποιειται κρεμα ελατωστε την ποσοτητα κρεμας και βαλτε περισσοτερο διαλυμα αραιωσης (οινοπνευμα ,λαδια κτλ).Το ζινκ κανει δουλεια ..ομως δεν ξερω τι μπορουμε να κανουμε για την εξισσοροπηση με χαλκο τοπικα..Αν βρουμε κατι γι αυτο θαμαστε οκ.

εγω την κρεμα χρησιμοποιω αλλα χωρις καποιο διαλυμα....μονο την κρεμα....

χαλκο παιρνω σε χαπι,αλλα οι ζαλαδες,ζαλαδες....

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
dual gen ειναι μινοχ 15ρα? ποσο καιρο την βαζεις?

15αρα μινοξ ειναι,δυο και κατι εβδομαδες αλλα στους κροταφους μου η dht εχει ποιασει κοκκινα και η κατηφορα εχει ηδη ξεκινησει

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
βαζεις 15ρα με ρολλερ και πευτεις?

αδειαζω σταθερα....
η μινοξ μονο με airol μου εδωσε λιγα αποτελεσματα,τωρα σκετη με παιρνει κατηφορα και με roller

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Turbobox

New Member
Ρε παιδιά τώρα που λέτε για ζαλάδες εγώ είχα εχθές και λέω από τη δίαιτα θα είναι αλλά με αυτά που λέτε παίζει να είναι από τον ψευδάργυρο;

antrikos

Member
και εγω βαζω μονο την κρεμα και εχω βαρυ κεφαλι..την σταματησα 4 μερες και την βαζω το απογευμα μονο για 1,5 με 2 ωρες...και νομιζω πως μπροστα εχει σαν λεπτυνει πολυ λιγο η τριχα κατι σαν το fungoral αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα..και ξαναξεκινισα μινο 1 φορα το βραδυ...θα δειξει....

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
γιατι δεν προσθετης παλι ζινκ? μαζι και με την 15 ρα...?

θα δωσω λιγο ακομα χρονο επειδη δοκιμαζω καινουριο σχημα,μινοξ roller.
αλλα η πορεια εχει ηδη χαραχτει.
τριχες,ο ψευδαργυρος ειναι οτι καλυτερο σε τοπικο και ολα τα αλλα κουραφεξαλα.
τα αλλα 10 τοπικα που δοκιμασα ειναι στα σκουπιδια και τελικα ψηφιζω zinco

gianniskritikos2

Active Member
μακαρι ρε σι περιμενω να δω τι θα γινει με ζαλαδες και σεντινκ που αναφερουν τα παιδια...σε εσενα πιανει καλυτερα και απο μινοχ... το θεμα ειναι οτι υποχωρεις.. τελικα κανουμε τιποτα με ζινκ και ρολλερ η μια τρυπα στο νερο..?

σε βαθος χρονου παντα ετσι...

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
μακαρι ρε σι περιμενω να δω τι θα γινει με ζαλαδες και σεντινκ που αναφερουν τα παιδια...σε εσενα πιανει καλυτερα και απο μινοχ... το θεμα ειναι οτι υποχωρεις.. τελικα κανουμε τιποτα με ζινκ και ρολλερ η μια τρυπα στο νερο..?

σε βαθος χρονου παντα ετσι...

ο συνδιασμος zinc roller σε εμενα δουλεψε τελεια,εβγαζα μαλλι,οχι χνουδια.
μακροχρονια δεν ξερω,βλεπω μονο οτι τα παει καλα

gianniskritikos2

Active Member
με ξενερωνεις που τον σταματησες τον συνδιασμο:( αφου πηγενε καλα ισως τωρα να ειχες δει κιαλο αποτελεσμα...

το μαλλι που εβγαζες με συνδιασμο ρολλερ ζινκ εφιγε τωρα?

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
με ξενερωνεις που τον σταματησες τον συνδιασμο:( αφου πηγενε καλα ισως τωρα να ειχες δει κιαλο αποτελεσμα...

το μαλλι που εβγαζες με συνδιασμο ρολλερ ζινκ εφιγε τωρα?

δεν ξενερωνω,το σημαντικο για εμενα ειναι το τι δουλευει καλυτερα.
υποχωρει και δινει θεση σε χνουδακια
η zinco cream σε εμενα ξεπερασε ολα τα τοπικα με το καλημερα

edyuser1

Active Member
παιδια και εμενα κατι με εκανε το zinc η 15 μινοξ απολυτος τιποτα.καπα η μια 15 μινοξ gainhair εκει στο καπακι ειχε σταξει λες να χαλασε?

Μπλουζα