Wanderer, 2600 FUE 30/8/2024, Dr Anastasakis

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chris34

Well-Known Member
για οσους δεν το ξέρουν το μέλος @Wanderer ειχε φτιάξει και αλλους 2 λογαριασμούς τον MoserGR και τον Rude και έκανε αποθεωτικά σχολια στις επίσημες παρουσιάσεις του γιατρού του με σκοπό να τον διαφημίσει και να φαινονται περισσοτεροι οι υποστηρικτές του στο φορουμ.

Οπότε να ειστε επιφυλακτικοι με οτι ανεβάζει το συγκεκριμένο μέλος που ειχε από την αρχη σκοπο της διαφήμιση της κλινικής του στο φόρουμ.

Εδώ το νημα που διαπιστώθηκε τι έκανε το συγκεκριμένο μέλος @Wanderer

Δεν το ήξερα αυτό εγώ προσωπικά. Κατά τα άλλα ανεξάρτητη παρουσίαση. :cool:

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Είστε σίγουρα γιατρός;
Ναι.
Και με το πιο πλουσιο βιογραφικο στον κλαδο την Αποκαταστασης τριχωτου παγκοσμίως αν σε ενδιαφερει.
Αυτο δεν με υποχρεωνει να μην απανταω σε γελοια ανωνυμα τρολακια που βριζουν χωρις λογο.
Ειναι μεσα στις μεθοδους ψυχαγωγίας μου.

ΠΟΤΕ δεν ενοχλω κανεναν πρωτος ομως
Αλλη απορια?

Anastasakis Hair Clinic

Δεν το ήξερα αυτό εγώ προσωπικά. Κατά τα άλλα ανεξάρτητη παρουσίαση. :cool:
Δεν ξερω αν ειναι ανεξαρτητη, αλλα σιγουρα δεν ειναι η ...συνηθισμένη παρουσιαση.

Ηταν ΕΝΤΕΛΩΣ ανοητο αυτο που ειχε κανει.
Αλλα, ειναι ΑΣΧΕΤΟ.
Αν οι φωτογραφιες ειναι καλες και οπως τις ζηταει το "φορουμ", ΟΣΟ ανοητα και αν εχει φερθει καποιος πριν, το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
Η μηπως οχι?

Ναι.
Και με το πιο πλουσιο βιογραφικο στον κλαδο την Αποκαταστασης τριχωτου παγκοσμίως αν σε ενδιαφερει.
Αυτο δεν με υποχρεωνει να μην απανταω σε γελοια ανωνυμα τρολακια που βριζουν χωρις λογο.
Ειναι μεσα στις μεθοδους ψυχαγωγίας μου.

ΠΟΤΕ δεν ενοχλω κανεναν πρωτος ομως
Αλλη απορια?
Γιατρέ συγχαρητήρια για το πλούσιο βιογραφικό σας
Παρόλα αυτά ο γραπτός σας λόγος μου θυμίζει τον σουβλατζη της γειτονιάς μου, που βρίζει τους δυσαρεστημένους πελάτες του γιατί ανέβασαν κακή κριτική στο Google
Για να μην παρεξηγώ για τον σουβλατζη και γω άνθρωπος αμόρφωτος είμαι με ένα απολυτήριο λυκείου,απλά το έθεσα σαν παράδειγμα

Anastasakis Hair Clinic

Παρόλα αυτά ο γραπτός σας λόγος μου θυμίζει τον σουβλατζη της γειτονιάς μου, που βρίζει τους δυσαρεστημένους πελάτες του γιατί ανέβασαν κακή κριτική στο Google
Για να μην παρεξηγώ για τον σουβλατζη και γω άνθρωπος αμόρφωτος είμαι με ένα απολυτήριο λυκείου,απλά το έθεσα σαν παράδειγμα
Αν ο σουβλατζης σου ειναι:
Τιμιος
Εργατικός
Προσπαθει να κανει το καλυτερο για τον καθε πελατη του
Εχει τιμια και φρεσκα προιόντα
Τοτε, σε πληροφορω εχω πολλα κοινα μαζι του, μιας και μοιραζομαστε ιδιες ΑΡΧΕΣ.

Κανενας ΠΕΛΑΤΗΣ του δεν τον βριζει αν εχει τα παραπανω.
ΑΣΧΕΤΟΙ που περνουν απεξω τον βριζουν, γιατι εχουν ψυχολογικα προβληματα

Αν τωρα αυτος με τα λογια βαζει στη θεση του το καθε ανωνυμο μασκοφορο, κομπλεξικο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΑΚΙ που ΔΕΝ ειναι πελατης του (επειδη δεν εχει τα λεφτα να ειναι πελατης του) και περναει απεξω και επειδη ντρεπεται που ειναι μπατιρης και δεν μπορει να παρει καλα σουβλακια, ζηλευει το Γ@Μ@ΤΟ σουβλατζιδικο και οτι ο σουβλατζης σου ΚΟΝΟΜΑΕΙ επειδη ταιζει και Γ@ΜΩ τα σουβλακια τον κοσμο και ο κοσμακης με ΧΑΡΑ τον πληρωνει, ΝΑΙ, εχω αλλο ενα κοινο με τον σουβλατζη σου.

Οποτε, μη μπερδευεσαι.
Καποια εγκεφαλικα ανηλικα εδω μεσα με φουστιτσες, ΠΟΤΕ δεν ειναι πελατες μου.
Οι πελταες μου ειναι στα google reviews.
BTW, αν βρεις παγκοσμιως ΕΝΑΝ ιατρο ιδιωτη με τοσα πολλα, σφυρα μου!

Τελευταία επεξεργασία:

GeorgeXz

Active Member
Ή διαφορετικά όταν ο σουβλατζής χρεώνει το πιτόγυρο 25 γιούργια διότι, δήθεν, είναι γκουρμέζ αλλά τριγύρω από το σουβλατζίδικο δεν έχει μείνει γάτα ούτε για δείγμα!

Κράτα το κυρίως μένος σου όταν δεις και τα αποτελέσματα μίας τίμιας χρέωσης ιατρικής πράξης στο verified...

shearer

Active Member
Ή διαφορετικά όταν ο σουβλατζής χρεώνει το πιτόγυρο 25 γιούργια διότι, δήθεν, είναι γκουρμέζ αλλά τριγύρω από το σουβλατζίδικο δεν έχει μείνει γάτα ούτε για δείγμα!

Κράτα το κυρίως μένος σου όταν δεις και τα αποτελέσματα μίας τίμιας χρέωσης ιατρικής πράξης στο verified...
η φάση θυμίζει έναν αμόρφωτο κομπλεξικό σουβλατζή με ψυχολογικά προβλήματα που ξημεροβραδιάζεται ολη μέρα στο διαδίκτυο αντί να ετοιμάζει τα σουβλάκια του και βριζει τους πάντες και πετάει λάσπη σε οποιον θεωρεί οτι απειλείται (δηλαδή αυτους που προσφέρουν καλή ποιότητα με λογικές τιμές) και που προσπαθει να χρεώσει τα σουβλάκια του 3 φορές πάνω από τους αλλους, γιατι δηθεν έχει καλύτερη ποιότητα αλλά στην ουσια παίζει να ειναι και χειρότερος από τους αλλους και βάζει μικρά κοριτσάκια να μαγειρεύουν και να ετοιμάζουν τα σουβλάκια του, ενώ ο ιδιος αράζει, τα οποία σουβλάκια που προσφέρει ειναι κακής ποιότητας (για τη τιμή που τα προσφέρει) με ακριβό περιτύλιγμα...

κοινώς ο σουβλατζής προσπαθεί να κοροϊδέψει τον κοσμο και μιλάει για δήθεν ποιότητα στα σουβλάκια του μπας και τσιμπήσει κανένα θυμα και πετάξει τα λεφτά του για σουβλάκια που ουτε το 1/3 δεν αξίζουν από αυτά που ζητάει....δηλαδη προσπαθεί να πουλήσει ποιότητα απο Lidl σε τιμή γαλλικού restaurant.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Κανενα μενος.

Εσενα και ΜΟΝΟ εσενα, αντιθετα με καποιους αλλους απατεωνες γελοιους που πηγαν να κοροιδεψουν το φορουμ και δεν εγραψα ποτε και τιποτα, εσενα επειδη εισαι εντελως θρασυδειλη κοτα, θα σε παρακολουθω και θα σχολιαζω.

Εχει καθε δικαιωμα να εισαι ΤΣΙΠΗΣ και να κανεις επεμβασεις με κριτηριο οτι σου εκαναν προσφορα και "καλη τιμούλα".
Κανενα προβλημα
Αλλα, να εχεις το θρασος να μιλας ΕΣΥ για εμενα, να με βριζεις, να λασπολογεις, να με αποκαλεις ονοματα και να υπονοεις αυτα που υπονοέις, παει πολυ.

Τελευταία επεξεργασία:

GeorgeXz

Active Member
...όλοι καταλαβαίνουμε ότι την έχεις κάνει λάστιχο και πλέον δεν σου πολυδίνουμε σημασία.

Keep on μάστρου μπίτινγκ!

Αναμένουμε όλοι τι θα γράψεις στο verified αλλά εκεί θα αναγκαστείς και να τεκμηριώσεις τις αερολογίες σου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Όταν ανέβει το δεύτερο βίντεο συνέντευξης με τον cvial , το οποίο ξαφνικά αγνοείται :rolleyes:,και δωθούν και οι απαντήσεις για το αν ισχύουν η όχι οι κατηγορίες των πελατών σου Aldo και Jacksmith ότι τους προέτρεψες να μην δείξουν τις μη πετυχημένες επεμβάσεις τους,και απαντήσεις και στα ανεξάρτητα περιστατικά σου, τα οποία ο Πάνος ένα προς ένα έδειξε τα προβλήματα και τις αστοχιες που έχουν ενώ εσύ μας τα παρουσιάζεις ως αποτελέσματα που βγάζουν μάτια ,τότε θα σου πω εγώ ποιος είναι αυτός που πήγε να κοροιδεψει το φόρουμ και προσπαθεί ακόμα...
Αποκαλεις ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ποιους-ον και για ποιον λόγο??? Ποια τα στοιχεία σου και οι αποδείξεις σου για αυτές τις κατηγορίες???κάτσε μόνο να ανέβει το βίντεο που δείχνει ακριβώς τις προθέσεις σου...((Ξέρεις εσύ))
Όταν ανεβει
Εσενα και ΜΟΝΟ εσενα, αντιθετα με καποιους αλλους απατεωνες γελοιους που πηγαν να κοροιδεψουν το φορουμ

.....καληνύχτα Κεμάλ ...

Δεν μπορώ να φανταστώ έναν γιατρό να μιλάει με τον συγκεκριμένο τρόπο, άσχετα αν κάποιοι τον προκαλούν ή όχι. Ντρέπομαι ειλικρινά που βλέπω έναν άνθρωπο με αυτό το επίπεδο να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο. Ζητώ συγγνώμη για το εκτός θέματος....

bobby

Well-Known Member
Φίλε ο σουβλατζής της (οποιαδήποτε) γειτονιάς είναι μακράν πιο ευγενικός και με τρόπους από τον δόκτορα…….

Hercules80

Active Member
Όταν ανέβει το δεύτερο βίντεο συνέντευξης με τον cvial , το οποίο ξαφνικά αγνοείται :rolleyes:,και δωθούν και οι απαντήσεις για το αν ισχύουν η όχι οι κατηγορίες των πελατών σου Aldo και Jacksmith ότι τους προέτρεψες να μην δείξουν τις μη πετυχημένες επεμβάσεις τους,και απαντήσεις και στα ανεξάρτητα περιστατικά σου, τα οποία ο Πάνος ένα προς ένα έδειξε τα προβλήματα και τις αστοχιες που έχουν ενώ εσύ μας τα παρουσιάζεις ως αποτελέσματα που βγάζουν μάτια ,τότε θα σου πω εγώ ποιος είναι αυτός που πήγε να κοροιδεψει το φόρουμ και προσπαθεί ακόμα...
Αποκαλεις ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ποιους-ον και για ποιον λόγο??? Ποια τα στοιχεία σου και οι αποδείξεις σου για αυτές τις κατηγορίες???κάτσε μόνο να ανέβει το βίντεο που δείχνει ακριβώς τις προθέσεις σου...((Ξέρεις εσύ))
Όταν ανεβει

.....καληνύχτα Κεμάλ ...
Eντωμεταξυ το αστείο της υπόθεσης ειναι οτι αποκαλεί αυτος άλλους απατεώνες τη στιγμή που υπάρχουν δηλώσεις πελατών του για παρακίνηση απόκρυψης αρνητικών περιστατικών από το φορουμ και ενός αλλου που έλεγε οτι του έβαλε τοπικ, τον φωτογράφισε και τον ανέβασε στο site ως επιτυχημενο περιστατικό (baggio)...

Μπλουζα