gregkont13
Verified MM member
Εμένα η φάση μου θυμίζει ένα σουβλάτζη που ήξερα στην Αγιά Παρασκευή. Έφταξε ένα μεγάλο σουβλατζίδικο, έπαιρνε σχετικά χαμήλης ποιότητας κρέας και είχε κάτι κοπέλες και παιδιά που δουέυαν ταμείο και τύλιγαν. Ο ίδιοκτήτης, ο αρχίσουβλατζής, ασχολιόταν μόνο με σκόνες. Ήταν κάτι ειδικές που ρίχνεις στο κρέας για να έχει καλύτερη γευσή. Το κάνουν πολλά μέτρια σουβλατζίδικα. Οπότε ο τύπος έπαιρνε μέτριο κρέας, αλλά στις σκόνες ήταν πρώτος. Πούλαγε ακριβό σουβλάκι με μάπα κρέας αλλά η σκονούλα έκανε δουλεία! Ταυτόχρονα έβγαζε κάθε άλλο σουβλατζή άχρηστο και έλεγε πως ήταν ο καλύτερος και ο ακριβότερος στην αγόραη φάση θυμίζει έναν αμόρφωτο κομπλεξικό σουβλατζή με ψυχολογικά προβλήματα που ξημεροβραδιάζεται ολη μέρα στο διαδίκτυο αντί να ετοιμάζει τα σουβλάκια του και βριζει τους πάντες και πετάει λάσπη σε οποιον θεωρεί οτι απειλείται (δηλαδή αυτους που προσφέρουν καλή ποιότητα με λογικές τιμές) και που προσπαθει να χρεώσει τα σουβλάκια του 3 φορές πάνω από τους αλλους, γιατι δηθεν έχει καλύτερη ποιότητα αλλά στην ουσια παίζει να ειναι και χειρότερος από τους αλλους και βάζει μικρά κοριτσάκια να μαγειρεύουν και να ετοιμάζουν τα σουβλάκια του, ενώ ο ιδιος αράζει, τα οποία σουβλάκια που προσφέρει ειναι κακής ποιότητας (για τη τιμή που τα προσφέρει) με ακριβό περιτύλιγμα...
κοινώς ο σουβλατζής προσπαθεί να κοροϊδέψει τον κοσμο και μιλάει για δήθεν ποιότητα στα σουβλάκια του μπας και τσιμπήσει κανένα θυμα και πετάξει τα λεφτά του για σουβλάκια που ουτε το 1/3 δεν αξίζουν από αυτά που ζητάει....δηλαδη προσπαθεί να πουλήσει ποιότητα απο Lidl σε τιμή γαλλικού restaurant.