Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου από την εμφύτευση μαλλιών που έκανα στην κλινική του Αναστασάκη. Έβαλα συνολικά 2.600 εμφυτεύματα με FUE. Από την αρχή έως το τέλος, η διαδικασία ήταν άψογη. Η διαδικασία ήταν πολύ πιο εύκολη από ό,τι φανταζόμουν. Ο πόνος; Μηδέν. Η ομάδα; Απίστευτα ευγενική, υποστηρικτική και επαγγελματική.
Η τριχόπτωση μου ξεκίνησε από τα 13 περίπου. Στις φώτος πριν την επέμβαση είμαι με 2.5 χρόνια μινοξιδίλη 5%. Εδω μερικές φωτογραφίες πριν την επέμβαση.

Εδώ μερικές φωτογραφίες μετά την επέμβαση.

Εδω μερικές φωτογραφίες λίγο πριν τον 5ο μήνα. Κάποιες κανονικές, κάποιες με ΦΛΑΣ

Είμαι σχεδόν στο 5ο μήνα και ήδη είμαι πολυ ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα. Έχω περιθώριο βελτιώσης αρκετούς μήνες ακόμη. Οπότε όλα σουπερ.
Η τριχόπτωση μου ξεκίνησε από τα 13 περίπου. Στις φώτος πριν την επέμβαση είμαι με 2.5 χρόνια μινοξιδίλη 5%. Εδω μερικές φωτογραφίες πριν την επέμβαση.

Εδώ μερικές φωτογραφίες μετά την επέμβαση.

Εδω μερικές φωτογραφίες λίγο πριν τον 5ο μήνα. Κάποιες κανονικές, κάποιες με ΦΛΑΣ

Είμαι σχεδόν στο 5ο μήνα και ήδη είμαι πολυ ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα. Έχω περιθώριο βελτιώσης αρκετούς μήνες ακόμη. Οπότε όλα σουπερ.