Wanderer, 2600 FUE 30/8/2024, Dr Anastasakis

Wanderer

Active Member
Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου από την εμφύτευση μαλλιών που έκανα στην κλινική του Αναστασάκη. Έβαλα συνολικά 2.600 εμφυτεύματα με FUE. Από την αρχή έως το τέλος, η διαδικασία ήταν άψογη. Η διαδικασία ήταν πολύ πιο εύκολη από ό,τι φανταζόμουν. Ο πόνος; Μηδέν. Η ομάδα; Απίστευτα ευγενική, υποστηρικτική και επαγγελματική.

Η τριχόπτωση μου ξεκίνησε από τα 13 περίπου. Στις φώτος πριν την επέμβαση είμαι με 2.5 χρόνια μινοξιδίλη 5%. Εδω μερικές φωτογραφίες πριν την επέμβαση.
2.JPG

3.JPG

Εδώ μερικές φωτογραφίες μετά την επέμβαση.

7.JPG8.JPG9.JPG

Εδω μερικές φωτογραφίες λίγο πριν τον 5ο μήνα. Κάποιες κανονικές, κάποιες με ΦΛΑΣ
20250123_161657.jpg

20250123_161616.jpg

20250123_181750.jpg

20250123_181347.jpg343.png

Είμαι σχεδόν στο 5ο μήνα και ήδη είμαι πολυ ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα. Έχω περιθώριο βελτιώσης αρκετούς μήνες ακόμη. Οπότε όλα σουπερ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

_Johnny_

Active Member
για οσους δεν το ξέρουν το μέλος @Wanderer ειχε φτιάξει και αλλους 2 λογαριασμούς τον MoserGR και τον Rude και έκανε αποθεωτικά σχολια στις επίσημες παρουσιάσεις του γιατρού του με σκοπό να τον διαφημίσει και να φαινονται περισσοτεροι οι υποστηρικτές του στο φορουμ.

Οπότε να ειστε επιφυλακτικοι με οτι ανεβάζει το συγκεκριμένο μέλος που ειχε από την αρχη σκοπο της διαφήμιση της κλινικής του στο φόρουμ.

Εδώ το νημα που διαπιστώθηκε τι έκανε το συγκεκριμένο μέλος @Wanderer

bobby

Well-Known Member
Την αλήθεια λέει ο Johnny. Όντως έτσι είναι, αλλά ας είμαστε ευγενικοί και να κρίνουμε το αποτέλεσμα χωρίς πάθη και προκατάληψη.

Προβλεπέ φαίνεται η κατάσταση.

Βγάζε φωτο σε διάχυτο φως εξωτερικά ώστε να φαίνεται σωστά το μαλλί. Οι πολύ σκοτεινές ή οι πολύ φωτεινές φωτο δεν δείχνουν την πραγματικότητα.

Εύχομαι καλή επιτυχία.

Sansiro

Member
Με αυτές τις φωτογραφίες συμπέρασμα δεν βγαίνει. Ειναι ειτε σκοτεινές ειτε θολές και κάνεις χτένισμα απόκρυψης οπου φέρνεις τα πλαινά να καλύψουν τη λήπτρια, ενώ σε αυτές πριν την επέμβαση ειναι με βρεγμένο μαλλί και με χτένισμα χωρίστρα στη μέση οπου δειχνουν χειρότερη την κατάσταση σου.

Τελευταία επεξεργασία:

Romeo_

New Member
Θα συμφωνησω οτι λιγο καλυτερες φωτογραφιες θα ηταν ιδανικες ειδικα με καλυτερο φωτισμο.
Παρολα αυτα στις υπαρχουσες φωτος δεν βλεπω κατι ασχημο και το αποτελεσμα πολλα υποσχομενο.
Καλη φυτρωση θα πω

Wanderer

Active Member
την μια προσπαθησα να την βγαλω μπροστα απο παραθυρο με φυσικο φως. αλλα οκ θα βγαλω και σε εξωτερικο χωρο. ευχαριστω πάντως

Aldo

Well-Known Member
Θα συμφωνησω οτι λιγο καλυτερες φωτογραφιες θα ηταν ιδανικες ειδικα με καλυτερο φωτισμο.
Παρολα αυτα στις υπαρχουσες φωτος δεν βλεπω κατι ασχημο και το αποτελεσμα πολλα υποσχομενο.
Καλη φυτρωση θα πω
Και συνεχίζουμε …..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Βρες σε παρακαλω καποιον να σου τραβηξει φωτογραφιες
Μονος σου ΔΕΝ γινεται, δεν το βλεπεις οτι δινεις πατημα για ασκοπη κριτική?

Πρεπει να καταλαβεις που βρισκεσαι.
Βρισκεσαι σε ενα χωρο που επειδη εχεις χειρουργηθει απο εμενα, ο καθε πικραμενος ψαχνει να βρει ειτε προβλημα στην μεταμόσχευση, ειτε σε εσενα ως ανθρωπο, ειτε στις φωτογραφιες, ειτε οτι καποιοι συνομωτούν υπερ μου, ειτε κατι αλλο ψυχασθενες!

Επειδη λοιπον
ΔΕΝ μπορεις να ξεπικρανεις ανθρωπους πεταμενους απο τη ζωη, ειναι εκει απο ηλιθιες επιλογες τους και τους φταιει οτιδηποτε περαν απο την αντιληψη τους
ΔΕΝ μπορεις να τους μαθεις τροπους να μην επιτηθεναατι σε εσενα (εκανες και μια-δυο βλακειες και εσυ ηδη)
ΔΕΝ μπορεις να συμπαθησουν εμενα γιατι τους ερεθιζει πολυ το ποιος ειμαι
ΔΕΝ διορθωνεται χωρις φαρμακα η ψυχασθενεια

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ φτιαξε αυτο που μπορεις, ΔΛΔ, βρες καποιον να σου τραβηξει καλες φωτογραφιες να τελειωνουμε.
ΔΕΝ ειναι τοσο δυσκολο

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Νέα Υπηρεσία στο κάστρο Δρακουμέλ. 99,99€ ανά φωτό... Γτ εσείς μόνοι σας δεν ξέρετε!
Δεν εισαι απο αυτους που δεν σου αρεσουν οι φωτογραφιες του @Wanderer ?
Ενοχληθηκες απο κατι παλι, τρολακι?

GeorgeXz

Active Member
διπλή άρνηση ισούται με κατάφαση δρακουμέλ. Μάθε παιδί μου γράμματα και μετά παίξε τον γιατρό...

Anastasakis Hair Clinic

διπλή άρνηση ισούται με κατάφαση δρακουμέλ. Μάθε παιδί μου γράμματα και μετά παίξε τον γιατρό...
Ναι, θα με μαθεις εσυ ανωνυμο τρολακι...

Κατσε να δουμε το verification οσυ που πηγες να κανεις μεταμόσχευση μαλλιων με ΠΡΟΦΟΡΑ !!!

Τα καλα ελληνικα αγορακι θα σου χρειαστουν για να κανεις ρητορικες ακροβασιες για να δικαιολογησεις την αποτυχια σου οταν ΚΑΙ ΕΣΥ θα πας κουβα και θα εχεις ενα κλασσικο αποτελεσμα με αφυσικο τριγωνο hairline, σκορπια διαδήλωση σε φυτρωση και θα χρειαστει να πας ΑΛΛΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ για να βλεπεσαι.
MARK MY WORDS

Εισαι και εσυ απο αυτους που νομιζουν οτι ειναι εξυπνοι και θα εχουν αποτελεσμα με ...προσφορα!
ΕΣΕΝΑ ομως, επειδη εισαι προκλητικος, θα σε γλεντησω οσο δεν παει.

Μακαρι φυσικα να εχω αδικο...

GeorgeXz

Active Member
Δεν θέλω να σε μάθω τπτ, είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως, αλλά και από ότι φαίνεται από το σπάσιμο @@ που έχεις κάνει εδώ μέσα, και ανεπήδηκτος...

Πιάσε να διορθώσεις τα χάλια από τα δικά σου κ άσε τις σοβαρές κλινικές να κάνουν τη δουλειά τους!

Ή τέλος πάντων πήγαινε να καρφώσεις καμμιά τρίχα διότι όταν τα αφήνεις στις ψιψινέλ, αυτά είναι τα αποτελέσματα

Anastasakis Hair Clinic

Δεν θέλω να σε μάθω τπτ, είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως, αλλά και από ότι φαίνεται από το σπάσιμο @@ που έχεις κάνει εδώ μέσα, και ανεπήδηκτος...

Πιάσε να διορθώσεις τα χάλια από τα δικά σου κ άσε τις σοβαρές κλινικές να κάνουν τη δουλειά τους!

Ή τέλος πάντων πήγαινε να καρφώσεις καμμιά τρίχα διότι όταν τα αφήνεις στις ψιψινέλ, αυτά είναι τα αποτελέσματα
Εγω σου ευχομαι τα καλυτερα!
Αλλα πιστευω το ποσο ρομπα θα γινεις θα ειναι ανευ προηγουμενου.

Μπλουζα