Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

vlafo

Well-Known Member
super μαλλί !!! Να το χαίρεσαι vlafo. Ερώτηση: γιατί δεν έχεις κουρέψει τη λήπτρια έως τώρα; Θέμα προστασίας (συμβουλή γιατρού) ή γούστου; Θυμάμαι τη δότρια την έχεις κουρέψει
Ευχαριστώ spi και στα δικά σου και ακόμα καλύτερος.
Δότρια πρώτη φορά στους 4 μήνες άρχισα να την κουρεύω.
Λήπτρια ξεκίνησα και αυτή στους 4 απλά τα έφερνα όλα στο ίδιο ύψος με τα πίσω.
Ξανά στον 5ο και στον 6ο και από τότε δηλαδή 5 μήνες συνεχόμενους δεν τα έχω πειράξει.
Απλά ήθελα να δω το μήκος τους,(τώρα είναι στα 10εκ περίπου) πως στρώνουν,αλλά ετοιμάζομαι πάλι να τα πάρω με την ψιλή.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sp75

Active Member
Ευχαριστώ spi και στα δικά σου και ακόμα καλύτερος.
Δότρια πρώτη φορά στους 4 μήνες άρχισα να την κουρεύω.
Λήπτρια ξεκίνησα και αυτή στους 4 απλά τα έφερνα όλα στο ίδιο ύψος με τα πίσω.
Ξανά στον 5ο και στον 6ο και από τότε δηλαδή 5 μήνες συνεχόμενους δεν τα έχω πειράξει.
Απλά ήθελα να δω το μήκος τους,(τώρα είναι στα 10εκ περίπου) πως στρώνουν,αλλά ετοιμάζομαι πάλι να τα πάρω με την ψιλή.
Ευχαριστώ vlafo για την απάντηση, έχεις τώρα τόσο πολύ μαλλι και σε τέτοιο μήκος που ενδείκνυται για πειραματισμούς styling μέχρι να τα πάρεις με την ψιλή. Απόλαυσε το!

vlafo

Well-Known Member
Ευχαριστώ vlafo για την απάντηση, έχεις τώρα τόσο πολύ μαλλι και σε τέτοιο μήκος που ενδείκνυται για πειραματισμούς styling μέχρι να τα πάρεις με την ψιλή. Απόλαυσε το!
Το ωραίο σε τέτοιο μήκος είναι ότι έχει πάρα πολύ βάρος,και αυτό για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα.
Και το πιο ωραίο είναι ότι είναι πιο στιβαρό και φαίνεται πιο πυκνό όταν είναι βρεγμένο ή με πομάδα.

oreo

Well-Known Member
Προτελευταίος μήνας λοιπόν,και παραθέτω εικόνες πομαδιασμένα όλα (αναγκαστικά,)χωρίς που φαίνεται από το βάρος πλέον και το μήκος πως δεν κάθονται,και είμαι σαν τρελλός,σε φως ημέρας,και σε κανονικές συνθήκες.
Ουσιαστικά δεν τα έχω κουρέψει μπροστά για 1 χρόνο σχεδόν.
Η τελευταία φώτο δείχνει ακριβώς στο crown-middle και τόν όγκο που απουσιάζει σε σχέση με το υπόλοιπο μισό κεφάλι.
Αυτό πρέπει να έρθει σε μια απόλυτη ισορροπία και νομίζω θα είμαστε οκ.
Αναμένεται κούρεμα και θα παραθέσω φώτο.
Το μεγάλο στοίχημα που κέρδισες, είναι οτι δεν μπορείς να εγείρεις υποψίες μεταμόσχευσης, λόγω της φυσικότητας του αποτελέσματος

vlafo

Well-Known Member
Το μεγάλο στοίχημα που κέρδισες, είναι οτι δεν μπορείς να εγείρεις υποψίες μεταμόσχευσης, λόγω της φυσικότητας του αποτελέσματος
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και τελικά πέρα όλων των άλλων,αυτό είναι που μετράει σαν βαρύτητα.
Τα άλλα διορθώνονται.

Τελευταία επεξεργασία:

pablopaolinio

Active Member
Oραιε, μονο ξενους ανεφερες, στο τελος Salonica θα ρθεις.. και μπουγατσα τυρι πρωινο

panos1234

Well-Known Member
Μπραβο φιλαράκι , τέλειο το αποτέλεσμα σου !!!!!
Αντε να παίρνουμε σειρά γιατί σήμερα είμαι σα μαδειμενη γαλοπούλα :(

vlafo

Well-Known Member
Απο τα πιο ομορφα αποτελεσματα του φορουμ,απο ολες τις αποψεις.Σιγουρα στο τοπ 3 ,συγχαρητηρια!
Νικόλα ευχαριστώ.
Νομίζω πως η φυσικότητα τελικά είναι το Α και το Ω και αυτό είναι που μετράει.
Και εκεί είναι το μεγάλο στοίχημα.
Όλα τα άλλα όπως έχω πει διορθώνονται.
Και εκεί το πετύχαμε 100%.
Και στα δικά σου εύχομαι και αναμένουμε την τελική σου απόφαση.;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ManCyprus87

Well-Known Member
Σε ευχαριστώ Malecyprus.
Τώρα πάμε για την πυκνότητα.
Χαχα.
Και καλά θα κάνεις φίλε @vlafo.
Πας για την τελιοποίηση της τελιότητας.
Με μακροχρόνιο σύμμαχο τη φίνα φαίνεται μπορούν να γίνουν πολλά, και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα στην περίπτωση σου.

vlafo

Well-Known Member
Και καλά θα κάνεις φίλε @vlafo.
Πας για την τελιοποίηση της τελιότητας.
Με μακροχρόνιο σύμμαχο τη φίνα φαίνεται μπορούν να γίνουν πολλά, και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα στην περίπτωση σου.
Η φίνα είναι το βασικό όπλο στην αντιμετώπιση της αα,αλλά έχω ξαναπεί πως το πιο βασικό είναι η δότρια.
Άρα όταν τα έχεις πίσω,κάνεις ότι θέλεις απλά θέλει ένα καλό πλάνο και σχέδιο.
Μετά απομένει η εκτέλεση.
Βλέπε τον bobby που ανησυχούσε ότι δεν τα έχει ενώ συμβαίνει το αντίστροφο και τόσους άλλους.
Από κει και πέρα είναι προσωπικό του καθενός το ποιά εικόνα τον ικανοποιεί.
Δεν θέλουμε όλοι τα ίδια πράγματα και είναι κατανοητό αυτό,αλλά αν γνωρίζει τι έχει και τι μπορεί να κάνει,τότε όλα απλοποιούνται.
Για αυτό λέω ότι η αα είναι πλέον ρουτίνα και δεν υπάρχει αα,εάν και εφόσον πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις.

Georgie

Well-Known Member
Τι αποτέλεσμα είναι Super φίλε .
Ο Γιατρός έκανε τέχνη επάνω στο κεφάλι σου και πήρες αυτό που άξιζες μετά από τόσα χρόνια έρευνα.
Εγώ νομίζω ότι οτιδήποτε άλλο θα ήταν υπερβολή, αλλά αυτό αφορά εσένα οπότε it's up to you .
Θα έσωζα τα χρήματα για μια ταξιδαρα μακρινή
Να μας βγάζεις φωτογραφίες πανοραμικές από τη Costa Rica μαζί με τη φράντζα
Enjoy it

bobby

Well-Known Member
Η φίνα είναι το βασικό όπλο στην αντιμετώπιση της αα,αλλά έχω ξαναπεί πως το πιο βασικό είναι η δότρια.
Άρα όταν τα έχεις πίσω,κάνεις ότι θέλεις απλά θέλει ένα καλό πλάνο και σχέδιο.
Μετά απομένει η εκτέλεση.
Βλέπε τον bobby που ανησυχούσε ότι δεν τα έχει ενώ συμβαίνει το αντίστροφο και τόσους άλλους.
Από κει και πέρα είναι προσωπικό του καθενός το ποιά εικόνα τον ικανοποιεί.
Δεν θέλουμε όλοι τα ίδια πράγματα και είναι κατανοητό αυτό,αλλά αν γνωρίζει τι έχει και τι μπορεί να κάνει,τότε όλα απλοποιούνται.
Για αυτό λέω ότι η αα είναι πλέον ρουτίνα και δεν υπάρχει αα,εάν και εφόσον πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις.
Με την φίνα ναι έχω δότρια! Ας είναι καλά το φορουμ (και ιδιαίτερα οι @CVIAL, @vlafo,@tol etc) που έστω και αργά μου άνοιξαν τα μάτια με την φίνα (ιδιαιτέρως και πρωτομάστορας, αν και δεν παίρνει, ο @CVIAL) !!! Αν ήταν και η τριχα μου 50μm αντί 45μm θα ήταν όλα τέλεια!

vlafo

Well-Known Member
Με την φίνα ναι έχω δότρια! Ας είναι καλά το φορουμ (και ιδιαίτερα οι @CVIAL, @vlafo,@tol etc) που έστω και αργά μου άνοιξαν τα μάτια με την φίνα (ιδιαιτέρως και πρωτομάστορας, αν και δεν παίρνει, ο @CVIAL) !!! Αν ήταν και η τριχα μου 50μm αντί 45μm θα ήταν όλα τέλεια!
Φίλε bobby και σύγαυρε.
Μην ανησυχείς.
Αν τα καταφέρεις και φτάσεις μέχρι το τέλος της διαδρομής,δηλαδή να προβείς σε 3μμ για να πάρεις το βέλτιστο αποτέλεσμα,τότε και τη 45mm τρίχα θα την έχεις ξεχάσει.
Ενα αποτέλεσμα που εσύ είσαι πολύ καλύτερος και πρόκειται να βάλεις τα διπλά,οπότε καταλαβαίνεις που πρόκειται να πας.
Ακόμα και να μην τα βάλεις όλα τα g.

vlafo

Well-Known Member
Τι αποτέλεσμα είναι Super φίλε .
Ο Γιατρός έκανε τέχνη επάνω στο κεφάλι σου και πήρες αυτό που άξιζες μετά από τόσα χρόνια έρευνα.
Εγώ νομίζω ότι οτιδήποτε άλλο θα ήταν υπερβολή, αλλά αυτό αφορά εσένα οπότε it's up to you .
Θα έσωζα τα χρήματα για μια ταξιδαρα μακρινή
Να μας βγάζεις φωτογραφίες πανοραμικές από τη Costa Rica μαζί με τη φράντζα
Enjoy it
Eίναι μια πρόκληση το ταξίδι δεν διαφωνώ.
Costa Rica με τρέλλα γενικά Λατινική Αμερική,αλλα πιο πολύ με βλέπω σε τίποτα Χαβάες,Τζαμαίκα,Γαλλική Πολυνησία.
Υπερβολή ναι ίσως έχεις δίκιο για τους περισσότερους θα ήταν,αλλά όπως έχεις πει και εσύ η ματαιοδοξία και η απληστία είναι μέρος του ανθρώπου και συνυπάρχει με αυτές τις αμαρτίες.
Προχτές ήμουν έξω με τη γυναίκα μου και μου λέει ένας στην παρέα πόσο χρονών είσαι 37 με ρωτάει?
Αφού κατέβασα ένα σφήνο γρήγορα,του είπα και μετά κατέβασε και αυτός με τη σειρά του από το σοκ.:)
Άτιμα τα χρόνια George..

bobby

Well-Known Member
Φίλε bobby και σύγαυρε.
Μην ανησυχείς.
Αν τα καταφέρεις και φτάσεις μέχρι το τέλος της διαδρομής,δηλαδή να προβείς σε 3μμ για να πάρεις το βέλτιστο αποτέλεσμα,τότε και τη 45mm τρίχα θα την έχεις ξεχάσει.
Ενα αποτέλεσμα που εσύ είσαι πολύ καλύτερος και πρόκειται να βάλεις τα διπλά,οπότε καταλαβαίνεις που πρόκειται να πας.
Ακόμα και να μην τα βάλεις όλα τα g.
Ας κάνω την 1η και την 2η και την 3η την αφήνω κάβα για τα 60…….:p:p:p:p:p

Μπλουζα