Vinnie1978, fue+fut, 1592 grafts+3056 grafts, 9-10/1/2012

vinnie1978

New Member
Απ: Μεταμόσχευση στον Dr. Μιχάλη Γεωργίου (9 & 10 Ιαν. 2012)

Καλημερα σε ολα τα παιδια του φορουμ! Θα ξεκινησω σιγα σιγα να παρουσιαζω την εμπειρια που βιωσα στην Κυπρο με οσο το δυνατον περισσοτερες λεπτομερειες μπορω, μια εμπειρια ιδιαιτερη που μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις απο την αντιμετωπιση, το ενδιαφερον και την φροντιδα που εισεπραξα απο τον Dr. Μιχαλη και την ομαδα του. Μια εμπειρια που μεχρι στιγμης με κανει να αισθανομαι απολυτα δικαιωμενος για την επιλογη που εκανα και βεβαιος οτι ολα εγιναν με τον καλυτερο δυνατο τροπο. Παμε λοιπον! Κυριακη μεσημερακι προσγειωνομαι στο αεροδρομιο της Λαρνακας οπου με περιμενει ο Σταυρος, ενα πολυ εγκαρδιο ατομο, που απο τις πρωτες κουβεντες που ανταλλαξαμε με εκανε να αισθανθω ανετα, με μεταφερει στο ξενοδοχειο στη Λευκωσια οπου και θα διεμενα και αφου τακτοποιηθηκα και βεβαιωθηκε οτι δεν χρειαζομουν κατι αλλο, επικοινωνησε με τον Dr. Μιχαλη για να τον ενημερωσει για την αφιξη μου και μετα απο συνομιλια που ειχα με τον τελευταιο και εγω κανονιστηκε μια πρωτη γνωριμια απο κοντα. Το απογευμα περασε ο γιατρος απο το ξενοδοχειο και απο την κουβεντα που ειχαμε σχηματισα μια αριστη εικονα γι αυτον, καθως αυτα που αποκομισα απο την συνομιλια μας ηταν οτι προκειται για εναν ανθρωπο αισιοδοξο, ρεαλιστη, επαγγελματια και ηθικο που μου εδιωξε το οποιο αγχος ειχα και με εκανε να αισθανθω σιγουρος οτι ολα θα πανε κατ ευχην. Δευτερα πρωι στις 7 και 15 περασε απο το ξενοδοχειο ο Λεανδρος και παρεα πηγαμε στην κλινικη. Εκει περαν του Dr. Μιχαλη που ειχα γνωρισει την προηγουμενη, γνωριστηκα και με την υπολοιπη ομαδα του και αφου περιηγηθηκα στους χωρους της κλινικης ξεκινησαν τα διαδικαστικα οπως πυκνωμετρηση δοτριας, καθορισμος του πλανου που θα ακολουθουσαμε τις δυο ημερες της επεμβασης, εκτιμηση δυνατοτητων και προσδοκιων και αφου καταληξαμε στο σχεδιο που θα ακολουθουσαμε και μου λυθηκαν ολες οι αποριες, εγινε τοπικη αναισθησια και ξεκινησε το πρωτο κομματι της επεμβασης που θα περιελαμβανε Fue απο την safe zone της δοτριας, εκτος της περιοχης απο οπου την επομενη θα γινοταν το Strip, για αποκατασταση του crown. Η πρωτη ημερα της μεταμοσχευσης τελειωσε στις 9 και 30 το βραδυ, κατα την οποια ολοι δουλευαν παραλληλα ο καθενας στον τομεα του και με ενα rotation να γινεται μονο στον διαχωρισμο των γκραφτς οπου δουλευαν 2 με 3 τεκνισιανς, ενω το παντς της Fue και οι υποδοχες εγιναν αποκλειστικα απο τον Dr. Μιχαλη. Η εξαγωγη και η τοποθετηση εγιναν κατα κυριο λογο απο την Αντρη με την συνδρομη του γιατρου αλλα για καποια χρονικα διαστηματα και του Λεανδρου. Αυτο που αποκομισα απο την πρωτη ημερα ηταν οτι υπηρχε φοβερη διαθεση απο ολους, αψογη συνεργασια μεταξυ γιατρου - ομαδας και μελων ομαδας μεταξυ τους, κατι βεβαια που ειναι λογικο αφου ολοι τους ειναι εμπειροι και εχουν συνεργαστει για μεγαλο χρονικο διαστημα κατα το παρελθον και στο τελος βλεποντας την πιστη και την ικανοποιηση στα προσωπα τους αισθανθηκα αυτοπεποιθηση και σιγουρια οτι ολα ειχαν κυλησει ιδανικα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

ευχομαι και εγω με την σειρα μου καλη αναρωση και ραστα σαν του bob marley vinnie1978 O0

xaris12

Member

Vinnie καλη αναρωση και καλα αποτελέσματα...
Φαίνεται πως έχει γινει αρκετά καλη δουλειά,και στην hairline αλλα και πίσω.επισης αυτο που μ αρέσει πολυ είναι η δουλειά στο κλείσιμο της τομης,ελπίζω να μην διαψευστω αλλα νομίζω πως θα είναι αόρατη,ακόμα και με αρκετα κοντό μαλλί.
Ερώτηση:υπάρχει κάποιο site για επικοινωνία με τον Γεωργίου;;

n094

Active Member

Ελπίζω όλα να πάνε περίφημα Vinnie, υπομονή τώρα και ευλαβική ακολουθία των οδηγιών που θα σου δοθούν γιατί πρέπει όλοι να ξέρουν ότι μια πετυχημένη μεταμόσχευση δεν είναι πάντα αποτέλεσμα μόνο του γιατρού, αλλά και της δικής μας συμπεριφοράς απέναντι στα μοσχεύματα κυρίως το πρώτο κρίσιμο διάστημα των 15 ημερών (αλλά και μετά).

vinnie1978

New Member

Συνεχιζω με την 2η ημερα της επεμβασης που θα περιελαμβανε Strip για hairline, temporal peaks και πυκνωση στα ηδη υπαρχοντα. Φτανοντας με τον Λεανδρο στις 7 και 30 στην κλινικη ενημερωνομαι οτι στην ομαδα των τριων τεκνισιανς εχει προστεθει και ο Χρηστος ο οποιος θα συνεδραμε στον διαχωρισμο των γκραφτς, παλιος συνεργατης του Dr. Μιχαλη και εν συνεχεια ξεκινα με τον γιατρο ο σχεδιασμος της hairline. Ο τελευταιος γνωριζοντας το τι περιπου θελω να κανω στο κεφαλι μου, καθως τον ειχα προειδεασει για το τι στυλ προσδοκω αυτο να εχει με φωτογραφιες που του ειχα στειλει, μου προτεινε εναν σχεδιασμο ο οποιος με αφησε κατι περισσοτερο απο ικανοποιημενο, ωντας ενα κλικ πανω απο αυτο που περιμενα και αφου εκανε ελεγχους για τυχον ασυμμετριες ξεκινησε η διαδικασια της τοπικης αναισθησιας. Η αληθεια ειναι οτι ειχα πολυ αγχος για το Strip και το καταλαβαν αφενως μεν γιατι το εδειχνα αφετερου δε γιατι ειχα υψηλη πιεση. Ολα ξεκινησαν και κυλουσαν ομαλα χωρις τον παραμικρο πονο και εκει που μιλουσαμε με την Αντρη και τον Dr. Μιχαλη και ειχα ξεχαστει τελειως μου ειπε ο γιατρος οτι για να μην το σκεφτομαι δεν μου ειπε τιποτα αλλα ειχε ξεκινησει ηδη η ραφη και σε λιγο τελειωνε και πραγματικα εκεινη την στιγμη ενιωσα τεραστια ανακουφιση. Η υπολοιπη διαδικασια ηταν οπως και την πρωτη ημερα της Fue με την διαφορα οτι στον διαχωρισμο των γκραφτς ηταν μονιμως 3 τεκνισιανς καθως στην ομαδα ειχε προστεθει για αυτον τον σκοπο και ο Χρηστος. Η ολη διαδικασια τελειωσε στις 11 και 30 τo βραδυ. Κλεινοντας θελω να πω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον Dr.Μιχαλη γιατι περαν του καθαρα ιατρικου σκελους δεν περιοριστηκε μονο σε αυτο αλλα συμμετειχε ενεργα σε ολη τη διαδικασια της επεμβασης απο την αρχη εως και το τελος της, αλλα και σε καθε εναν ξεχωριστα απο την ομαδα του που ενιωσα οτι εβγαλαν τον καλυτερο τους εαυτο. Εχω την βεβαιοτητα οτι ολοι ανεξαιρετως καθενας στον ρολο του εδωσαν ολο τους το ειναι, οτι τα παντα εγιναν ιδανικα και οτι πλεον μπαινω στη διαδικασια της αναμονης του τελικου αποτελεσματος με τις καλυτερες δυνατες προυποθεσεις.

vinnie1978

New Member

nikvil, kapamarou, xaris12,n094 σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια! Panos101 ξεχασα να πω πιο πριν, ρωτησα τον γιατρο αυτο που μου ειχες ρωτησει και μου ειπε οτι ναι, βαζει και απο γενια.

koskar

Member

Φίλε vinnie1978 σου ευχομαι τα καλύτερα και το καλοκαιρι να εισαι τουμπανο....
Ελπιζω να διακιωθηκα και στην επιμονή μου να μεινεις μονος σου στο ξενοδοχειο κοντα στην κλινική και όχι σε σπίτι φίλου σου καθώς θα ήταν για σενα τελικα επιπροσθετη ταλαιπωρία.
Ο Λεανδρος εάν δεν κάνω λάθος ήταν στο δυναμικό της HDC αλλά από oτι φαινεται μετακόμισε στην MHRC.

Σιγουρα η συγκεκριμένη εξελιξη με τις δυο πλεον κλινικές στην Κύπρο, θα είναι για όλους μας προς το συμφερον μας και μακαρι να ειχαμε τετοιες κλινικές & γιατρους εδω στην Ελλάδα.

vinnie1978

New Member

Κoskar σε ευχαριστω φιλε για τις ευχες σου αλλα και τις συμβουλες που μου εδωσες! Δικαιωθηκες απολυτα φιλε, πολυ σοφα μιλησες οπως παντα!!!

best1210

Member

καλη επιτυχια ολοψυχα και απο μενα και σου ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα.

μηπως υπαρχει καποιο σαιτ επισημο της κλινικης που πηγες ?

αν το εχετε ηδη ποσταρει ζητω συγνωμη.

καλη επιτυχια και παλι!

max_os

New Member

@vinnie1978
σου ευχομαι για μια ακομα φορα το αποτελέλεσμά σου να είναι καλύτερο του αναμενομένου.
Μου προέκυψαν όμως καποιες απορίες διαβάζοντας το νήμα σου.
Για το στριπ είπες ότι τοποθετήθηκαν 3000 περιπου ΤΘΛ. Μου φάνηκε "κάπως" το ότι οι φωτογραφίες μετά το πέρας ου STRIP ήταν στις 12:21 τα ξημερώματα. Δεν νομίζεις ότι καθυστέρησε λίγο? Δεν κουράστηκες ?
Από την προσωπική μου εμπειρία στα 2467 στριπ τον Σεπτ του 2010 , αρχισα στις 08:30 και είχα τελειώσει 16:20 ! Δεν είναι πολλές 8-9 ώρες παραπάνω?
Αντέχουν τα μοσχεύματα τόσο πολύ ? Δεν είναι κάπως επιβλαβές για αυτά και την βιωσιμότητά τους ? Αν δεν συνέδραμε , όπως λές και ο γιατρός, τί ώρα θα τελειώνατε?
Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά εξεπλάγην όταν διάβασα ότι τελειώσατε ΤΟΣΟ αργα.
----
Οπως και να είχε το διαδικαστικό μέρος .... σου ξανα- εύχομαι να βλαστήσουν τα περισσότερα δυνατόν μοσχευματα !!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

περαν απο τισ ευχες που σου εδωσα πιο πανω πες μου σε παρακαλω ποτε φευγεις απο κυπρο?πως καταφερες να κοιμηθεις το βραδυ και οταν εφυγες και αμα εφυγες ακομη πως ειναι το κεφαλι σου απο την επεμβαση.?μιλησα και εγο με τον γιατρο και μαλλον θα παω τελη φεβρουαριου μαλλον.απλως με ενδιαφερει η επιστροφη γιατι ειμαι απο επαρχια και δεν ξερω πως ειναι καλα να ερθω αεροδρομιο.με δικο μου μεσο η χωρισ?τα λεμε

n094

Active Member

Μάχος είπε:
@vinnie1978
σου ευχομαι για μια ακομα φορα το αποτελέλεσμά σου να είναι καλύτερο του αναμενομένου.
Μου προέκυψαν όμως καποιες απορίες διαβάζοντας το νήμα σου.
Για το στριπ είπες ότι τοποθετήθηκαν 3000 περιπου ΤΘΛ. Μου φάνηκε "κάπως" το ότι οι φωτογραφίες μετά το πέρας ου STRIP ήταν στις 12:21 τα ξημερώματα. Δεν νομίζεις ότι καθυστέρησε λίγο? Δεν κουράστηκες ?
Από την προσωπική μου εμπειρία στα 2467 στριπ τον Σεπτ του 2010 , αρχισα στις 08:30 και είχα τελειώσει 16:20 ! Δεν είναι πολλές 8-9 ώρες παραπάνω?
Αντέχουν τα μοσχεύματα τόσο πολύ ? Δεν είναι κάπως επιβλαβές για αυτά και την βιωσιμότητά τους ? Αν δεν συνέδραμε , όπως λές και ο γιατρός, τί ώρα θα τελειώνατε?
Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά εξεπλάγην όταν διάβασα ότι τελειώσατε ΤΟΣΟ αργα.
----
Οπως και να είχε το διαδικαστικό μέρος .... σου ξανα- εύχομαι να βλαστήσουν τα περισσότερα δυνατόν μοσχευματα !!
Είναι αλήθεια ότι τα εξαγόμενα μοσχεύματα (που πρέπει να είναι συνεχώς ενυδατωμένα, στο ψυγείο ή πάνω σε παγοκύστες- όταν αυτά επεξεργάζονται) έχουν ένα «χρονικό εύρος» ζωής έξω από τη δότρια ή την λήπτρια. Από αυτά που λέγονται, περίπου 4 ώρες είναι ένα ασφαλές χρονικό όριο μέσα στο οποίο παραμένουν ζωντανά σίγουρα ή σχεδόν σίγουρα. Πέρα από αυτό το όριο η βιωσιμότητά τους ή αν θέλετε, η θνησιμότητα τους αυξάνει. Αυτός είναι ένας και από τους λόγους που μια FUE ή και μια strip δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 4-6 ώρες εξαγωγής και επεξεργασίας των τριχοθυλακίων. Ωστόσο ανάλογα με την επεξεργασία και τη φροντίδα, φαντάζομαι ότι και μετά από 6 ώρες μπορείς να εξασφαλίσεις τη βιωσιμότητα των περισσοτέρων. Ας μην αγχώνουμε τον Vinnie και ας «δεχτούμε» ότι ο γιατρός και το επιτελείο του ξέρουν τι κάνουνε περισσότερο από εμάς. Ούτως ή άλλως ποτέ, μα ποτέ δεν επιβιώνουν όλα τα μοσχεύματα που εισάγει ο οποιοσδήποτε σε μια μεταμόσχευση.

max_os

New Member

δεν εχω πρόθεση, @n094, να αγχώσω τον vinnie1978 αλλά να δουμε λίγο το θέμα σε σωστή βάση. ;)

koskar

Member

jimgodfather είπε:
περαν απο τισ ευχες που σου εδωσα πιο πανω πες μου σε παρακαλω ποτε φευγεις απο κυπρο?πως καταφερες να κοιμηθεις το βραδυ και οταν εφυγες και αμα εφυγες ακομη πως ειναι το κεφαλι σου απο την επεμβαση.?μιλησα και εγο με τον γιατρο και μαλλον θα παω τελη φεβρουαριου μαλλον.απλως με ενδιαφερει η επιστροφη γιατι ειμαι απο επαρχια και δεν ξερω πως ειναι καλα να ερθω αεροδρομιο.με δικο μου μεσο η χωρισ?τα λεμε
Φιλε σου προτεινω με δικο σου μέσο για να μην ταλαιπωρηθεις με τα ΜΜΜ (κτελ, λεωφορεία, τρενο) και να αποφυγεις τα αδιακριτα βλεμματα. Εννοείται ότι μετά την επεμβαση και για περιπου 3-4 εβδομάδες είναι εμφανή τα σημάδια της μεταμόσχευσης.
Για φτηνότερο parking μπορεις να χρησιμοποιήσεις το http://www.xtrimairportparking.gr/. Το έχω χρησιμοποιησει και έμεινα απολυτα ευχαριστημένος και σε πολύ καλύτερη τιμή από το Ελ. Βενιζέλος

vinnie1978

New Member

best1210, xk, n094, Μάχο ευχαριστω πολυ για τις ευχες και τα καλα σας λογια! Φιλε Μαχο οσον αφορα στους προσωπικους προβληματισμους που διατυπωσες θα μπορουσα παρα πολυ απλα να πω οτι εμπιστευομαι απολυτα την κριση του γιατρου που ειχε και την ευθυνη της ολης επεμβασης καθως εσυ γιατρος δεν εισαι, αν και ποτε δεν ειναι αργα για να γινεις αν εχεις θεληση, αλλα δεν θα περιοριστω σε αυτο. Το γεγονος οτι εχεις προβει σε τρεις μεταμοσχευσεις μαλλιων δεν σε νομιμοποιει στο να διατυπωνεις αποψεις που απτονται θεματων της φυσης και της πολυπλοκοτητας των οποιων ειναι φανερο οτι αγνοεις. Ειναι καλο και θεμιτο να διατυπωνουμε τις αποψεις μας και ειμαι σιγουρος οτι το κανεις απο αλτρουισμο και ανιδιοτελες ενδιαφερον, ομως επειδη η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας θα πρεπει κατα την γνωμη μου να εισαι ιδιαιτερα προσεκτικος οταν αυτες αφορουν στο καθαρα ιατρικο σκελος της μεταμοσχευσης μαλλιων και να τις τεκμηριωνεις με ντοκουμεντα, γιατι σε αντιθετη περιπτωση οι αποψεις σου, χωρις να θελω να σε προσβαλλω, ειναι αναξιες σχολιασμου. Για δικη σου ενημερωση παραθετω το εξης λινκ http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2956960/ οπου μεταξυ αλλων τεκμηριωνεται και στοιχειοθετειται επιστημονικα οτι τα γκραφτς σε καταλληλες συνθηκες διατηρησης οπως το ειδικο διαλυμα που χρησιμοποιουν οι κλινικες μεταμοσχευσης μαλλιων μπορουν να διατηρηθουν ακομη και 24 ωρες εκτος κεφαλιου. Εαν δε αισθανθεις οτι δεν καλυφθηκες πληρως ενοχλησε με οποιαδηποτε στιγμη θελησεις προκειμενου να παραθεσω και αλλα επιστημονικα λινκ ουτως ωστε να λυθουν ολες σου οι αποριες πανω στο θεμα της βιωσιμοτητας των γκραφτς μετα την εξαγωγη τους, αλλα και για οτιδηποτε αλλο ενδεχομενως χρειαστεις.

danceworld_2001

Well-Known Member

Μπράβο ρε vinnie είσαι τσάκαλος και πολύ ψαγμένος!! Και εμένα μου έλυσες αντίστοιχες απορίες που είχα περι βιωσιμότητας και ωρών επέμβασης. Στην συζήτηση που είχα με τον Γεωργίου μου είχε τονίσει πως βάζει πάνω απο όλα την ηθική και τον επαγγελματισμό. Όλες οι επιλογές του γιατρού ειναι 100% επαγγελματικές, κοινώς ξέρει τι κάνει και έχει την πλήρη ευθύνη και πριν και μετά. Αν κάτι πάει στραβά μου είπε, θα αναλάβει ευθύνη και δίχως παγίδες και τεχνάσματα θα δώσει πλήρη αποκατάσταση του όποιου προβλήματος μέχρι να ειμαι 100% ευχαριστημένος. Κάτι που δεν συμβαίνει εύκολα στους μεγαλο γιατρούς τύπου Χάσον που είδα πως η αντιμετώπισης ειναι περάστε σκουπίστε τελειώσατε στο καλό και σπίτι μας δεν μας νοιάζει έχουμε πελάτες απο όλη την γή. Σε αντίστοιχη ερώτηση μου αν πάει κατι στραβά αν αναλαμβάνει ευθύνη μου έκοψε το βήχα νωρίς.

Πάντως καλό ειναι να ρωτάμε τον vinnie ότι θέλουμε, ειδικά εμείς που δεν έχουμε εμπειρία στην μεταμόσχευση, όμως οι εμπειρότεροι ας μην το αγχώνουν και τον τρομοκρατούν με το πόσες ώρες διήρκεσε η επέμβαση ή με το πόσο τα μοσχεύματα έμεινα έξω. Ο γιατρός πιστεύω να ξέρει τι κάνει, 9 χρόνια ήταν στην HDC και πλαισιώνεται απο δουλευμένη ομάδα, δοκιμασμένη και με συνοχή. Άλλωστε μου το δήλωσε πως τα αποτελέσματα θα μιλήσουν. Ωραίο και το strip, αν όντως ειναι αόρατο θα με κάνει πιο βέβαιο για την επιλογή μου για strip μιας και πολλοί εδώ μου λένε να παω σε fue.

Mouratidis

New Member

Φιλε vinniε 1978 μην αγχωνεσαι ολα θα πανε πολυ καλα. Σε μεγαλες κλινικες οπως ραχαλ και Χασον γινονται εγχειρησεις περαν των 12 ωρων χωρις κανενα απολυτως προβλημα με τα grafts, γιατι να παρουσιαστει δηλ προβλημα τωρα στην δικη σου περιπτωση οταν μαλιστα ειχες να κανεις και με εμπειρο προσωπικο

max_os

New Member

@vinnie1978
μην αγχώνεσαι να μείνε χαλαρός .Καλά κάνεις και υποστηρίζεις την επιλογή σου.
Δεν τίθεται ΘΈΜΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΊΗΣΕΙΣ απόψεων ή όχι. Αλλωστε ελευθεροι ανθρωποι είμαστε, ακόμα, και λέμε την άποψή μας.
Ερωτημα έθεσα , ετσι απλά . Μην αρπάζεσαι. Μάλιστα σου ανέφερα ότι η αντίστοιχη δική μου συνεδρία τελείωσε 8-9 ώρες νωρίτερα. Ετσι για να έχουμε μια ταξη μεγέθους....

λόγω όμως υποχρεώσεων μου θα επανέλθω το βράδυ ...

hair_dreamer

New Member

Vinnie οταν γυρισεις αν δεχεσε τις συμβουλες εχω να δωσω μερικες.Προσπαθησε ν αποφευγεις τον καθρεφτη οσο μπορεις και να μην ασχολησε καθολου με την μεταμοσχευση γιατι ειναι παρα πολυ αγχωτικη διαδικασια.Οσον αφορα την εικονα σου να ξερεις οταν κανεις seeding μαζι με τα μεταμοσχευμενα θα κανεις seeding και σε υγιη προυπαρχοντα μαλλια (λογω shock loss που ισως προκυψει) τα οποια θα ξαναβγουν λιγο πριν τα μεταμοσχευμενα.Οποτε προετοιμασου μεταξυ 2-4 να δειχνεις ισως και χειροτερα απ οτι πριν,μεχρι ν αρχισει η περιοδος επανεκφυσης.Επισης το seeding μπορει να γινει αργα ακομα και στους 2.5 μηνες (μεχρι τοτε θα εχεις ακομα τα μεταμοσχευμενα),οποτε αν γινει αργα να ξερεις οτι αναλογα θα αρχισει και η επανεκφυση.Ετσι καποιος που κανει seeding στην δευτερη βδομαδα(γρηγορο πιστολι) θα δει νωριτερα αποτελεσματα απο καποιον που εκανε seeding στους 2.5 μηνες χωρις αυτο βεβαια να επηρεαζει το αποτελεσμα,οποτε ΚΡΥΨΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ οταν γυρισεις για 3-4 μηνες και μακαρι να εχεις το αποτελεσμα του Mαχου(οπως και γω και ολοι μας) εκει γυρω στο χρονο που θα περιμενεις για να κρινεις με ασφαλεια και οχι νωριτερα.

Μπλουζα