RE: M*RC fue1781&strip1820 13-14-1-2014
Κατα βάση να ακούς τον γιατρό. Και εγώ πιστεύω πως δεν έχει κάτι μεγάλο να σου προσφέρει η φίνα, η μινόξ ίσως όμως ναι. Έχεις κάνει 3 μμ στο παρελθόν, σε κακούς γιατρούς βέβαια, ίσως αυτή την φορά να δοκίμαζες το κάτι διαφορετικό. Ενα σχήμα big 3 και ένα 10% να σου έδινε δεν θα ήταν άσχημο. Για συκώτι έχω ρωτήσει παθολόγο, ειναια αμελητέα η επιβάρυνση ακόμη και σε γέρους που για χρόνια παίρνουν μέχρι και 2 ολόκληρα proscar (10 mg σύνολο) την ημέρα. Ίσως, λέω ίσως, τα μμ μαλλάκια να ισχυροποιούνται με την χρήση φιναστερίδης και να να έχεις λιγότερες απώλειες, κάτι που μου είχες πει οτι στο παρελθόν οτι ενώ μπήκαν πολλά θυλάκια, δεν κρατήθηκαν. Η μινόξ σίγουρα θα βοηθήσει δίνωντας ώθηση στην ανάπτυξη τους, όμως δεν ειμαι σίγουρος για την φίνα. Αν ήμουν στην θέση σου πάντως, και μετά απο τέτοια επένδυση, ειλικρινά θα είχα ήδη αρχίσει φίνα για να πω οτι δοκίμασα και αυτό και ας μην έδινε τίποτα. Δεν φέρω ευθύνη για την απόφαση σου, σου λέω τι θα έκανα εγώ. Αν διαβάσεις το νήμα μου, αύξησα δόση φίνας γιατί δεν με έπιανε το 1/4, πήγα σε 1/3 και μάλλον δείχνει να φρέναρε η τριχόπτωση. Ίσως βοηθήσει και στο shockloss υπαρχόντων μαλλιών. Ας πούνε την άποψη τους και οι εμπειρότεροι.