Vayero, fue+fut, 1781 grafts+1820 grafts, 13-14/1/2014

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: Ματαιοδοξία;

Μετά τις 8 μέρες σιγά σιγά να τα μουλιάζεις και με τα λουσίματα θα φύγουν, πρέπει να φύγουν, στα επόμενα λουσίματα θα ασκείς λίγο μεγαλύτερη πίεση ίσα να τα αγγίζεις σαν κυκλικό μασάζ αλλά τρελό μούλιασμα, οτι απορίες έχεις παίρνε τον γιατρό μην αρκείσαι στο φόρουμ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member

Φυσιολογικότατο εννοείτε. Τα πήγματα αυτά τα κίτρινα ειναι συνήθως νεκροί ιστοί, αν ειναι μαύρα ειναι και αίμα μαζί, έχουν λάδι απο το κρανιό, κολλαγόνο κτλ κτλ. Πριν τις 6-8 μέρες δεν τα ακουμπάς, μετά τις 8 μέρες που τα μοσχεύματα μπαίνουν σε πιο ασφαλή ζώνη τα μουλιάζεις πολύ ώρα και κάνει τα λουσίματα με το κυκλικό μασάζ απαλότατα που σου είπε η Άντρι και σιγά σιγά θα φεύγουν. Ο bouklas φοβόταν να τα ακουμπήσει και τα άφησε πάνω 15 μέρες και στο τέλος του είπε ο Μιχάλης να τα ξύσει να φύγουν. Γενικά δεν ειναι καλό να μένουν παραπάνω μέρες αποτι πρέπει γιατι μπορεί να αποτελέσουν εστία μόλυνσης και ίσως να μην αναπνέουν σωστά και οι θύλακες.

vayero79 είπε:
Είναι κάτι φυσιολογικό και μόνο με το λούσιμο πρέπει να φύγουν σωστα;

vayero

Member
Ματαιοδοξία;

javu7uhe.jpg
ydy3e7yr.jpg
y5y4a9yj.jpg
vu9edevu.jpg
saqepute.jpg
qynu7ery.jpg

Λοιπόν να 'μαστε πάλι μετά από 11 μέρες! Θα ήθελα κάποιες γνώμες γιατί ανησυχώ με αυτά που γέμισα στο κεφάλι, είναι κάτι φυσιολογικό ή οχι; Πρέπει να κάνω κάτι; Επίσης έχει αρχίσει να αδειάζει.

Γίνεται να μεταφερθεί το θέμα στα αντίστοιχα με μεταμοσχεύσεις; Να αλλάξει τίτλο;

danceworld_2001

Well-Known Member

Ναι ναι. Οπου βαλαμε μαλλι και εγιναν τρυπες τιγκα ημουν. Καλα εσυ με 3 μμ στο παλμαρε σου πρωτη φορα το βλεπεις αυτο;

vayero

Member
Ματαιοδοξία;

Άμα σου πω ότι έγιναν τόσα χρόνια πριν που δεν θυμάμαι κάποια πράγματα αλλά είναι και το άγχος! Αυτά όπως βλέπεις στις φωτό τα άφηνες να φύγουν μόνο με το λούσιμο, δεν κάνει να αγγίζεις την περιοχή διαφορετικά, ε;

danceworld_2001

Well-Known Member

Τα μουλιαζεις μιση ωρα στο μπανιο και με απαλο κυκλικο μασαζ σαν να αγγιζεις ρογα γυναικας τα κανεις μασαζ. Σε καμια βδομαδα θα φυγουν λιγα λιγα. Μην τα ξυσεις μην βαλεις μεγαλη πιεση. Στειλε τις φωτο στον γιατρο. Οτι απορια εχεις να ρωτας αυτον πρωτο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vayero

Member
M*RC fue1781&strip1820 13-14-1-2014

Από σαμπουάν τι προτείνετε, μιας και σε λίγο θα φτάσει η μέρα που θα τελειώσει το octenisept. Έχω ήδη κάποια: emu oil, revita. Μήπως αυτά δεν κάνουν; Dance το σαμπουάν που πήρες τι εντυπώσεις σου άφησε;

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: M*RC fue1781&strip1820 13-14-1-2014

Propoline για τριχόπτωση βάζω, το frezyderm κάθε 5 μέρες, καλό φαίνεται αλλα στην πράξη μετά απο μήνες θα δείξει αν κάνει κάτι.

vayero

Member

Μεθαύριο ξεκινώ μινοξιδίλη 2% υγρό για ένα μήνα και μετά 5% για τρεις μήνες είπε ο γιατρός ότι είναι το απαραίτητο αλλά προσανατολίζομαι να το πάω για ένα χρόνο αν μπορέσω. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ρωτήσω αν η φιναστερίδη θα ήταν ωφέλιμο να ξεκινήσει ταυτόχρονα ή αργότερα; Από την μια να κερδίσω-αν κι εφόσον είναι εφικτό-χρόνο για μην τυχόν απώλειες, από την άλλη σκέφτομαι αν θα υπήρχε κάποια δυνατή εμπλοκή/παρενεργεια δεδομένου ότι δεν έχω ξαναπάρει ποτέ φινα και μινοξ έχω να βάλω από το καλοκαίρι. Ο γιατρός μου είπε ότι η φινα θα μπορούσε να συνεισφέρει μόνο στα εναπομείναντα στο crown ώστε να επιβραδυνθεί η απώλεια και λίγο ακόμη κατέβασμα που είναι το αναμενόμενο σε θέμα χρόνου. Στα μεταμοσχευμένα δεν προσφέρει κάτι. Μόνο η μινοξ θα βοηθήσει για 3μηνο ώστε να πάρουν ώθηση οι θύλακες. Αν και όπως είχα αναφέρει ξανά ήμουν και είμαι διστακτικος και λόγω των παρενεργειών που επιφέρει η φινα σε πολλούς αλλά και λόγω της ιδιαιτερότητας με το συκώτι μου, είμαι σε ένα δίλημμα ισχυρό πλέον! Αν δοκίμαζε φινα κι έβλεπα ότι αντέχω-με πρόθεση να την χρησιμοποιήσω μαζί με μινοξιδίλη για ένα έτος και μετά να τα κοψω-πως θα έπρεπε να την κοψω, σταδιακά;

danceworld_2001

Well-Known Member

Κατα βάση να ακούς τον γιατρό. Και εγώ πιστεύω πως δεν έχει κάτι μεγάλο να σου προσφέρει η φίνα, η μινόξ ίσως όμως ναι. Έχεις κάνει 3 μμ στο παρελθόν, σε κακούς γιατρούς βέβαια, ίσως αυτή την φορά να δοκίμαζες το κάτι διαφορετικό. Ενα σχήμα big 3 και ένα 10% να σου έδινε δεν θα ήταν άσχημο. Για συκώτι έχω ρωτήσει παθολόγο, ειναια αμελητέα η επιβάρυνση ακόμη και σε γέρους που για χρόνια παίρνουν μέχρι και 2 ολόκληρα proscar (10 mg σύνολο) την ημέρα. Ίσως, λέω ίσως, τα μμ μαλλάκια να ισχυροποιούνται με την χρήση φιναστερίδης και να να έχεις λιγότερες απώλειες, κάτι που μου είχες πει οτι στο παρελθόν οτι ενώ μπήκαν πολλά θυλάκια, δεν κρατήθηκαν. Η μινόξ σίγουρα θα βοηθήσει δίνωντας ώθηση στην ανάπτυξη τους, όμως δεν ειμαι σίγουρος για την φίνα. Αν ήμουν στην θέση σου πάντως, και μετά απο τέτοια επένδυση, ειλικρινά θα είχα ήδη αρχίσει φίνα για να πω οτι δοκίμασα και αυτό και ας μην έδινε τίποτα. Δεν φέρω ευθύνη για την απόφαση σου, σου λέω τι θα έκανα εγώ. Αν διαβάσεις το νήμα μου, αύξησα δόση φίνας γιατί δεν με έπιανε το 1/4, πήγα σε 1/3 και μάλλον δείχνει να φρέναρε η τριχόπτωση. Ίσως βοηθήσει και στο shockloss υπαρχόντων μαλλιών. Ας πούνε την άποψη τους και οι εμπειρότεροι.

vayero

Member

Σε ευχαριστώ. Λέω να το ξεκινήσω γιατί κι εγώ σκεφτόμουν ακριβώς αυτά που είπες, τουλάχιστον να ξέρω αν δούλεψε ή όχι και τι έκανε, ελπίζω να δώσει μόνο καλό!
Θα ήταν χρήσιμη και κάθε άλλη άποψη, ειδικά όσων έχουν εμπειρία. Με ποια φάρμακα ή αλλά σκευάσματα δεν ενδείκνυται παράλληλα η χρήση φιναστερίδης;

danceworld_2001

Well-Known Member
www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/12625‎
Κεφάλαια συνταγολογίου ΕΟΦ, 06.05.01.02.03 Φιναστερίδη (Finasteride) .... Κλινικά σημαντικές αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα δεν έχουν προσδιοριστεί.

vayero είπε:
Σε ευχαριστώ. Λέω να το ξεκινήσω γιατί κι εγώ σκεφτόμουν ακριβώς αυτά που είπες, τουλάχιστον να ξέρω αν δούλεψε ή όχι και τι έκανε, ελπίζω να δώσει μόνο καλό!
Θα ήταν χρήσιμη και κάθε άλλη άποψη, ειδικά όσων έχουν εμπειρία. Με ποια φάρμακα ή αλλά σκευάσματα δεν ενδείκνυται παράλληλα η χρήση φιναστερίδης;

vayero

Member

Ευχαριστώ Βαγγέλη. Έχει εντοπιστεί ποτε είναι η καλύτερη περίοδος για τη λήψη, πρωί-μεσημέρι-βράδυ;

Είχες πει ότι κανείς κι εξετάσεις περιοδικά για να το επιβλεπεις; Αν ναι τι είδους/ποιες;

danceworld_2001

Well-Known Member

Απο πλευράς ωφέλειας δεν υπάρχει βέλτιστη ώρα, απλά πρέπει να λαμβάνεις το χάπι κάθε μέρα, περίπου την ίδια ώρα, οχι πχ την μια μέρα πρωί και την άλλη βράδυ, να μην παραλείπεις δόσεις, και απο άποψης παρενεργειών, μάλλον πριν πέσεις για ύπνο ειναι το καλύτερο.

vayero

Member

Λογικά ότι παρενεργεια είναι να δοθεί γίνεται μέσα στην πρώτη εβδομάδα;

Μπλουζα