Vayero, fue+fut, 1781 grafts+1820 grafts, 13-14/1/2014

danceworld_2001

Well-Known Member
Δεν υπάρχει λογικά στην φίνα, μπορεί και ποτέ, μπορεί να στο πρώτο χάπι, μπορείς και μετά απο μήνες ή χρόνια, μπορεί πολλά, πολλά έχω διαβάσει εδώ. Αν έχεις σοβαρή παρενέργεια σταματάς ή μειώνεις δόση. 99% ειναι αναστρέψιμες μετά την διακοπή ειδικά σε χρήστες που πήραν ελάχιστες δόσεις.

vayero είπε:
Λογικά ότι παρενεργεια είναι να δοθεί γίνεται μέσα στην πρώτη εβδομάδα;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vayero

Member
M*RC fue1781&strip1820 13-14-1-2014

Ξεκινάμε λοιπόν!
Προς το παρόν πάω να βγάλω τα ράμματα. Σαμπουάν θα ρίξω και το frezyderm hair implant απο αύριο, απο ότι είδα λέει 2 φορές την εβδομάδα; Θεωρητικά αυτό πλασαρεται ως σαμπουάν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά απο μμ; Άρα αν το χρησιμοποιούσαμε απο την αρχή να ήταν καλύτερα;

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: M*RC fue1781&strip1820 13-14-1-2014

Βάλτο άμεσα το χάπι στην θεραπεία, το σαμπούαν κάθε 5 μέρες άμεσα, τις άλλες μέρες απλό, οχι πλέον octanisen γιατι ειναι αντισηπτικό και θα σου κάνε ξηδορερμία, το ίδιο και το frezyderm, μην το παρακάνεις, κάθε 4-5 μέρες. Τις άλλες ενα απλό όπως πχ το Propoline.

vayero

Member

[THUMBS UP SIGN]
Μινοξιδίλη προς το παρόν θα πάρω υγρό 2% αλλά μετά αφού θα πάω σε 5% έχω ένα μπουκάλι Rogain Foam, λογικά το ίδιο είναι χωρίς προπυλενική γλυκολη.

tmad77

Member
vayero είπε:
Μεθαύριο ξεκινώ μινοξιδίλη 2% υγρό για ένα μήνα και μετά 5% για τρεις μήνες είπε ο γιατρός ότι είναι το απαραίτητο αλλά προσανατολίζομαι να το πάω για ένα χρόνο αν μπορέσω. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ρωτήσω αν η φιναστερίδη θα ήταν ωφέλιμο να ξεκινήσει ταυτόχρονα ή αργότερα; Από την μια να κερδίσω-αν κι εφόσον είναι εφικτό-χρόνο για μην τυχόν απώλειες, από την άλλη σκέφτομαι αν θα υπήρχε κάποια δυνατή εμπλοκή/παρενεργεια δεδομένου ότι δεν έχω ξαναπάρει ποτέ φινα και μινοξ έχω να βάλω από το καλοκαίρι. Ο γιατρός μου είπε ότι η φινα θα μπορούσε να συνεισφέρει μόνο στα εναπομείναντα στο crown ώστε να επιβραδυνθεί η απώλεια και λίγο ακόμη κατέβασμα που είναι το αναμενόμενο σε θέμα χρόνου. Στα μεταμοσχευμένα δεν προσφέρει κάτι. Μόνο η μινοξ θα βοηθήσει για 3μηνο ώστε να πάρουν ώθηση οι θύλακες. Αν και όπως είχα αναφέρει ξανά ήμουν και είμαι διστακτικος και λόγω των παρενεργειών που επιφέρει η φινα σε πολλούς αλλά και λόγω της ιδιαιτερότητας με το συκώτι μου, είμαι σε ένα δίλημμα ισχυρό πλέον! Αν δοκίμαζε φινα κι έβλεπα ότι αντέχω-με πρόθεση να την χρησιμοποιήσω μαζί με μινοξιδίλη για ένα έτος και μετά να τα κοψω-πως θα έπρεπε να την κοψω, σταδιακά;

vayero καταρχήν να σου ευχηθώ και εγώ καλά αποτελέσματα να έχεις. Δεν είναι λίγο νωρίς να ξεκινήσεις μινοξιδίλη 2%? Νομίζω ότι συνιστάτε να ξεκινήσεις 20 μέρες μετά ή κάνω λάθος?

vayero

Member

Φίλε μου σε ευχαριςτω. Το αποτέλεσμα ελπίζω να έρθει καλό, τελευταίο χαρτί είναι αυτό, άλλωστε με τέτοια δοτρια και ληπτρια περιοχή ειναι δύσκολη περίπτωση, ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσω μόλις κλείσω 15μερες. Απο ενημέρωση και μόνο, το έχεις διαβάσει κάπου, απο προσωπική εμπειρία.

tmad77

Member
vayero είπε:
Φίλε μου σε ευχαριςτω. Το αποτέλεσμα ελπίζω να έρθει καλό, τελευταίο χαρτί είναι αυτό, άλλωστε με τέτοια δοτρια και ληπτρια περιοχή ειναι δύσκολη περίπτωση, ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσω μόλις κλείσω 15μερες. Απο ενημέρωση και μόνο, το έχεις διαβάσει κάπου, απο προσωπική εμπειρία.

Σε κάτι συζητήσεις εδώ μέσα κάπου το χα διαβάσει. Άλλα ok αφού στο είπε ο γιατρός αυτό μετράει.

tmad77

Member
danceworld_2001 είπε:
Και εμενα στις 15 ειπε. Εγω ξεκινησα στις 22.

Οποτε να το ξεκινησω και εγω στις 15 ή να μιλησω πρωτα με τον γιατρο?
Ρε παιδια μου φενεται οτι μεγαλωνουν οι μεταμοσχευμενες ή κανω λαθος. Να σημειωσω οτι δεν μου εχουν πεσει ακομα οι μεταμοσχεμενες.

giwrgos athina

Active Member
ξεκινησετο στις 20 μερες δενβθα παθεις κατι...εγω στην πρωτη μου επεμβαση ξεκινησα μινοξ 5%συις 2 βδομαδες μετα την επεμβαση και δεν επαθσν κατι τσ grafts..οποτε δεν εχει και πολυ σημασια αν θα το ξεκινησρις στις 15 μερες η στις 20...οσο για την φινα αν σε παιρνει οικονομικα αρχισε το προπεσια οχι το προσκαρ..ειναι πανακριβο εχει 40 e τα 28 χαπια αλλα πιστευω πως δεν βγαζει τοσα side οσο το proscar..το λογο δεν τον γνωριζω...εγω αυτο πσιρνω κοντα 4 μηνες και ειναι σσν να πινω νερο...φτου φτου μην το ματιασω..παντος αν ξεκινησεις φινα μην σκεφτεσαι παρενεργειες να το παρεις με καλη ψυχολογια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vayero

Member

Το propecia αν θυμάμαι σωστά μόνο απο εξωτερικό; Θα αργήσω να το ξεκινήσω όμως έτσι, μήπως ειναι κρίσιμο το διάστημα;

giwrgos athina

Active Member
οσο ποιο νωρις το παρεις τοσο το καλυτερα...εγω το ξεκινησα 1μιση μην πριν την μεταμοσχευση και θα το παιρνω οσο αντεχω και δεν μου βγαλει παρενεργειες..αο γιατρος μου ειπε αν καταφερω να το παρω μεχρι τα 30 ειμαι 23 τωρα και μετα νανκανω αλλη μια μεταμοσχευση...οσο για το προπεσια το παραγκελνεις απο τα φαρμακειο και την επομενη μερα το εχεις...

vayero

Member

Ευχαριστώ Γιώργο και τον καθένα για τις γνώμες και την βοήθεια. Μόλις γύρισα απο χειρουργό όπου έβγαλα τα ράμματα. Ήταν λιγάκι οδυνηρό αλλά δε μασάμε
Πήρα μινοξ και αύριο θα έχω το σαμπουάν. Propecia δεν ήξερε κάν το ειναι στο εφημερευων ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ που ρώτησα. Θα δώσει ξανά αύριο.

giwrgos athina

Active Member
ναι εχω συναντησει και εγω φαρμακοποιο που δεν γνωριζε καν το φαρμακο αλλα αν επιμεινεις το βρισκουν ε:)ουν ενα καταλογο με ολα τα φαρμακα και στο παραγγελνουν...δεν νομιζω να πετυχεις καποιο που να το εχει και να τκ παρεις αμεσως...οσο για τις εξετασεις θα σου απαντησει ο dance που ειναι πολυ ποιο εμπειρος στο θεμα απο μενα..

giwrgos athina

Active Member
μετα της 15 μερες αρχισαν να μου πεφτουν οτσν αρχισα δηλαδη τα κανονικα λουσιματα γιατι ποιο πριν προσεχα παρα πολυ...γυρω στος 22μερες πεσανε σχεδον ολες...τωρα βρισκομαι στους δυο μηνες

vayero

Member

Νομίζω ότι σε όλους ξεκίνησε το πέσιμο μετά το 15μερο εμένα ήδη έχει αδειάσει αρκετά.

danceworld_2001

Well-Known Member
RE: M*RC fue1781&strip1820 13-14-1-2014

Καλημέρα σε όλους, επειδή βλέπω ρωτήσατε διάφοροι, διάφορα, σας απαντώ μαζικά σε όλα:

Αν σε παίρνει οικονομικά, πάρε το propecia, απλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πως παίρνεις ακριβώς 1 mg, γιατί κακά τα ψέματα, με το Proscar άλλες μέρες παίρνεις παραπάνω, άλλες λιγότερο, βέβαια το θέμα ειναι στις 5 μέρες να έχεις πάρει τα 5 mb, εγώ ωστόσο δεν μπορώ να δίνω 40 ευρώ για 28 χάπια. Παρενέργειες ίδιες έχουν, ίσως λόγω των αυξομειώσεων στις δόσεις μερικοί ευαίσθητοι στις δόσεις να βλέπουν για τον λόγο της αυξομείωσης. Αποτελεσματικότητα δεν βλέπω καλύτερη όντας 9 χρόνια χρηστης, δεν αποκλείω και τίποτα όμως. Θα έλεγα για αρχή πάρε propecia.

Regain 2% ξεκίνησα στις 22 μέρες και όχι στις 15 απλά γιατι ακολούθησα μια πιο συντηρητική προσέγγιση. Ο Μιχάλης έλεγε 15 μέρες, οι ξένοι 30, το μοίρασα στα 2, ένοιωθα και το κεφάλι μου λιγότερο ερεθισμένο στις 22 μέρες άλλωστε. Εγώ βάζω 1 φορά την μέρα γιατι δεν θέλω να ειμαι εξαρτώμενος συστηματικός χρήστης 2 φορές την μέρα, και με μια δόση αν βάζεις λίγο παραπάνω 80-90 % το ιδιο αποτέλεσμα παίρνεις.

Για όσους ρωτάνε για gym, ξεκίνησα μετά απο 3 βδομάδες, την 23η μέρα, χαλαρά 50-60% ζόρισμα στα κιλά, και εχθές, αρχές 5ης βδομάδας μπήκα κανονικά.

Τα μεταμοσχευμένα μαλλιά όταν μετακινούνται υφίστανται σοκ απο την μετακίνηση και εισέρχονται βίαια σε φάση τελεγόνεσης. Οπότε ναι μακραίνουν αλλά οχι όλα και όχι με τον ίδιο ρυθμό όπως τα άλλα μας μαλλιά. Απο τις 15 μέρες ως και τους 2 μήνες σταδιακά πέφτουν σε ποσοστά που ποικίλουν, συγχρονίζονται και μπαίνουν σε φάση αναγέννησης μετά απο 4 μήνες, στους 6 μήνες έχουμε μια φύτρωση της τάξης του 70%, στο έτος έχουμε το τελικό αποτέλεσμα απο άποψης φύτρωσης, υφής, πάχους κτλ κτλ.

Τέλος, για εξετάσεις φίνας ειναι χάος. Εγώ τσεκάρω την γενική μου υγεία με εξέταση ούρων γενική, γενικη αίματος, προστάτη (psa), θυροειδή και ελεύθερη τεστοστερόνη και αίματος. Καλό θα ειναι μετά απο αυτές να κάνεις και ενα ολοκληρωμένο σετ απο ενδοκρινολογικές. Μέτρα τα όλα αυτά τώρα και ξανά αφου εκκινήσεις φίνα μετά απο 6 μήνες ή 1 χρόνο.

Μπλουζα