Ακριβώς τώρα δεν ξέρω πως θα είναι το αποτέλεσμα αλλά σίγουρα κάποια κενά θα καλυφθούν. Στην πρώτη είχα βάλει 3049 τρίχες πίσω κορυφή και μπροστά κέντρο είχα ακόμα το αποτέλεσμα ήταν καλό μετά έπεσαν τα δικά μου από ότι φάνηκε την έκανα το 11
Δημητρη βλεπω σε μεγενθυνση τις φωτο σου και εχει γινει εξυπνη τοποθετηση των μεταμοσχευμενων σιγουρα θα δεις οχι μια μικρη αλλα σημαντικη διαφορα ! κριμα να μη μπορεις να βαλεις αλλα 1000 γκραφτς θα γινοσουν ακομη καλυτερος ..για την μινοξ καλα θα ειναι να ακολουθησεις τις οδηγιες τους . Καλη φυτρωση !!
Μου έχουν πει ότι από την δότρια μπορώ να πάρω αλλά 700 δεν έχω πολλά οπότε θα περιμένω αποτελέσματα από αυτή και βλέπουμε. Από τα γένια δεν ήθελα να πάρω γιατί δεν είναι και τόσο αποτελεσματικά άσε που θα έπαιρναν μόνο γύρω στις 500 τρίχες
Τα γενια δημητρη κανουν δουλιτσα κ αυτα, δες αν θες το γεροξουρα που εχει πολυ καλα αποτελεσματα απο μεταμοσχευση με γενια, αν κ επαναλαμβανω τα γκραφτς σου τα βαλανε ετσι ωστε να πυκνωσεις σε ολο το κεφαλι και βελτιωσαν και τη hairline