Tsamers, fue, παπανικολάου, 1400 grafts, 16/6/2015

Tsamers

Member
Παραθέτω μια φώτο μου από το σημερινό αποτέλεσμα
f4b05667f8eaed2d8702efa9a39052d4.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Kαλη φυτρωση.Για δωσε λεπτομερειες,
Ποσα grafts?Λεφτα?Κληνικη?

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πολυ ωραια!!Υπομονη τωρα και προσοχη στον ηλιο παντα.

Δηλαδή περίπου 1400 grafts και εκανες διασπορά σε όλες τις ζώνες, καλή επιτυχία σου εύχομαι και καλή φυτρωση

Tsamers

Member
Ακριβώς τώρα δεν ξέρω πως θα είναι το αποτέλεσμα αλλά σίγουρα κάποια κενά θα καλυφθούν. Στην πρώτη είχα βάλει 3049 τρίχες πίσω κορυφή και μπροστά κέντρο είχα ακόμα το αποτέλεσμα ήταν καλό μετά έπεσαν τα δικά μου από ότι φάνηκε την έκανα το 11

Tsamers

Member
Πως τα βλέπετε? Έχω δει γύρω στις 6-7 να φεύγουν μαζί με τα κακκαδακια ελπίζω να είναι καθαρά ή τρίχα και να μην γίνεται ζημιά στο μοσχευμα.
uploadfromtaptalk1434735930858.jpg
uploadfromtaptalk1434735979529.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tsamers

Member
Μου είπαν να αρχίσω το regain για κανένα 6 μηνο και μετά να το σταματήσω απλά το σκέφτομαι γιατί μετά θα αραιωσουν απότομα

Νικολας νικ

Well-Known Member
Δημητρη βλεπω σε μεγενθυνση τις φωτο σου και εχει γινει εξυπνη τοποθετηση των μεταμοσχευμενων σιγουρα θα δεις οχι μια μικρη αλλα σημαντικη διαφορα ! κριμα να μη μπορεις να βαλεις αλλα 1000 γκραφτς θα γινοσουν ακομη καλυτερος ..για την μινοξ καλα θα ειναι να ακολουθησεις τις οδηγιες τους . Καλη φυτρωση !!

Tsamers

Member
Μου έχουν πει ότι από την δότρια μπορώ να πάρω αλλά 700 δεν έχω πολλά οπότε θα περιμένω αποτελέσματα από αυτή και βλέπουμε. Από τα γένια δεν ήθελα να πάρω γιατί δεν είναι και τόσο αποτελεσματικά άσε που θα έπαιρναν μόνο γύρω στις 500 τρίχες

Νικολας νικ

Well-Known Member
Τα γενια δημητρη κανουν δουλιτσα κ αυτα, δες αν θες το γεροξουρα που εχει πολυ καλα αποτελεσματα απο μεταμοσχευση με γενια, αν κ επαναλαμβανω τα γκραφτς σου τα βαλανε ετσι ωστε να πυκνωσεις σε ολο το κεφαλι και βελτιωσαν και τη hairline

Tsamers

Member
Παίδες τα κακαδακια που πέφτουν καμιά φορά με κάποια τρίχα μέσα θα ξαναβγεί πιο μετά δεν καταστρέφεται κανένας θυλακας έτσι?

Μπλουζα