Traccas, fue, 3500 grafts, 20-21/11/2014

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

traccas

Active Member
Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Συγγνώμη για τη καθυστέρηση ενημέρωσης αλλά είχα κάποια τρεξίματα. Το μαλλί πάει καλά γενικά. Η εικόνα μου έχει αλλάξει αρκετά ειδικά υπό σκιάν. Από το crown είμαι πολύ ικανοποιημένος.Νομίζω έχει καλυφθεί πολύ καλά η περιοχή που βάλαμε. Δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πύκνωση στη hairline στην οποία νομίζω άλλαξαν λίγα από τον έκτο και μετά. Περιμένω και τη δική σας γνώμη!
P9062364 (συμπιεσμένο).JPG P9062365 (συμπιεσμένο).JPG P9062366 (συμπιεσμένο).JPG P9062367 (συμπιεσμένο).JPG P9062368 (συμπιεσμένο).JPG P9062370 (συμπιεσμένο).JPG P9062371 (συμπιεσμένο).JPG P9062372 (συμπιεσμένο).JPG P9062374 (συμπιεσμένο).JPG P9062383 (συμπιεσμένο).JPG
 

dimitris50423

Well-Known Member
Δεν νομιζω να φυτρωσε μεγαλο ποσοστο μοσχευματων στη hairline.. ηταν πολλα τα γκραφτς που μπηκαν μπροστα. σιγουρα θα περιμενα καλυτερα πραγματα για αυτα τα γκραφτς και τα χρηματα που εδωσες.
Το θεμα που ειχες μπροστα δεν ηταν και τεραστιο.. ειχες και καποια μαλλια.
στις προηγουμενες φωτο σου εδειχνε να πηγαινει καλυτερα.. μινοξιδιλη βαζεις?
 

salonikios30

Active Member
ενα ερωτημα προς ολους, μια μ.μ. εξαρταται απο διαφορους παραγοντες γιατι μια κλινικη δεν τους εξαντλει κ μετα να σε ενημερωσει για τυχον επιτυχια η αποτυχια ενω σε γενικες γραμμες κοιτανε αριθμο graft κ τιμη? πχ προ μ.μ. να σε κανουν ενα τριχοριγραμμα να μετρανε τεστοτερονη να προτεινουν θεραπεια κ.τ.λ κ απλα μενουν στο ΝΑΙ εισαι καταλληλος για μ.μ. δεχομαι οτι ειναι επιχειρησεις κ κοιτανε κερδος αλλα δε θα ειχα κερδος αν σου προτεινα προληψη μελλοντικη καταληξη ποιοτητα τριχας τριχοζιγραμα dht θεραπεια ? τοτε δεν ηταν κ ποιο πιθανο να ειχα σχεδον παντα αριστα αποτελεσματα?κ ποιο πολυ πελατεια?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Νικολας νικ

Well-Known Member
ηθελε περισοτερα γκραφτς μπροστα σιγουρα, τουλαχιστο εισαι καλυτερα απο πριν , ομως επρεπε να μπουν πρισοτερα γκραφτς πισω απο τη hairline, δεν μπορω να ξερω αν ειναι φτωχη η φυτρωση ισως αν ειχες ενα εκατοστο πιο μακρυ μαλλακι να δημιουργουσες την ψευδαισθηση πιο πλουσιου αποτελεσματος, γνωριζες κ απο πριν οτι θα χρειαζοσουν κ δευτερη μμ ,ευχαριστουμε τρακας για τις ρεαλιστικες φωτο...παντωςη εικονα σου αλλαξε προς το καλυτερο δεν εχει καμια σχεση η φωτο του σχεδιασμου της hairline στα αρχικα ποστ με τη φωτο εδω
 

Bouklas

Well-Known Member
Και τι θα του πει ο γιατρός ...ρε poseidona πάρε κορτιζόνη ...

Μωρέ τουλάχιστον να του πει και κάτι γιατί εμενα με έχει ξεχάσει 2 μήνες και ούτε μ έχει απαντήσει στα mail 1 βδομάδα τώρα. Η αποτυχία είναι κάτι που συμβαίνει, το άλλο δεν δικαιολογείται!
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Θα μας πει καλυτερα ο traccas το ποσο ποσοστο φυτρωση εχει γιατι αυτος ξερει καλυτερα το πριν και το μετα.
Οτι και να λεμε εμεις απο τις φωτο τουλαχιστον εγω δεν μπορω να καταλαβω πολλα.
Σιγουρα η εικονα του αλλαξε παντως.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αν συγκρινω βαση εμου που εβαλα 3400 και με περισσοτερη αραιωση αλλα δε εβαλα crown τοτε θα πρεπε να περιμενει περισσοτερα σαν γεμισμα στο κεφαλι απο μενα.
 

traccas

Active Member
Καλημέρα παιδιά και πάλι. Σέβομαι πραγματικά τις απόψεις όλων και για αυτό ανεβάζω τις φώτο.
Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται στις φώτο γιατί βγήκαν με κοντοκουρεμένο μαλλί, με έντονο φλας και κάτω από έντονο φως δωματίου. Σε τέτοιες συνθήκες και μαλλιάδες φίλοι μου αραιοί φαίνονται.
Τώρα όσον αφορά στη φύτρωση το crown πήγε πολύ καλά όπως φαίνεται σε αυτές τις δυο φώτο:

DSCN4600(συμπιεσμένη).jpg P9062366 (συμπιεσμένο).JPG και λαμβάνοντας υπόψιν ότι στο middle δεν μπήκε τίποτα και μόνο με μινοξιδίλη που βάζω είναι δύσκολο να κρατήσω τα μαμά μαλλάκια.
Όσον αφορά στη ζώνη Α η πύκνωση δεν είναι αυτή που περίμενα αλλά δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται σε μη καλή φύτρωση ή σε απώλεια των μαμά μαλλιών μου που είχα σε αυτήν την περιοχή:

P9062368 (συμπιεσμένο).JPG DSC_0637 (συμπιεσμένο).JPG .
Το μόνο που μπορώ να πω με ασφάλεια είναι πως δε με ευχαριστεί η φύτρωση στη hairline όπου δεν υπήρχε καθόλου μαλλί και μπορώ να ξέρω ακριβώς τί φύτρωσε και τί όχι. Νομίζω το ποσοστό φύτρωσης εκεί φτάνει στο 70 % και άλλαξε πολύ λίγο από τον έκτο μήνα και μετά. Πάντως σίγουρα δε χάνω μεταμοσχευμένες τρίχες.
Αυτά από μένα. Αναμένω να ολοκληρωθεί ο χρόνος για να δω τι θα κάνω μετά. Σίγουρα μέχρι τότε θα ανεβάσω κι άλλες φώτο και με πιο μακρύ μαλλί.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Φιλαράκο καλησπέρα. Οι φωτογραφίες και το κούρεμα καταρχάς σε χαντακώνουν αλλά δείχνουν και ωμή αλήθεια πως δεν έχεις επαρκή κάλυψη. Δεν μπορώ να προσδιορίσω βαθμό φύτρωσης αλλά το ήξερες απο πριν πως ορισμένα σου ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως πάχος τρίχας δεν ειναι υπερ σου. Επίσης χάνεις διαρκώς μαμά μαλλιά, έστω και τα λίγα χνούδια που είχες πριν μπροστά που άλλαζαν την εικόνα. Όσο δεν παίρνεις φίνα (και καλά κάνεις και επιλογή σου) θα χάνεις και άλλο έδαφος. Μετά το 6μηνο όσο πλησιάζεις στο 9μηνο η hairline και εμένα άλλαξε λίγο μπροστά αλλά στο 12μηνο θα δεις καλύτερη διαφορά υπερ σου εκτιμώ. Την επόμενη μμ δεν την γλυτώνεις. Το αποτέλεσμα σου έτσι όπως το παρουσιάζεις δείχνει φτωχό, αλλά θα ήθελα να σε δω και απο κοντά να κρίνω. Σίγουρα πάντως μην κουρεύσε έτσι, κανείς μεταμοσχευμένος δεν πρέπει να ρίχνει τετοια μπόμπα, ουτε εγώ δεν τολμώ να το κάνω με μεγαλύτερη κάλυψη μαλλιου και πυκνότητα. Η πικρή αλήθεια ειναι πως θεραπεία + μεταμόσχευση (θεραπεία εννοώ φίνα) δίνουν το μέγιστο στο αποτέλεσμα. Και εγώ έχω χάσει μαμά μαλλιά μου το λέει και η γυναίκα μου παρότι ακόμη δεν φαίνεται εύκολα. Θα κάνω update και εγώ στο post μου στο 24μηνο. Νοιώθω πως χάνω πίσω απο τα μεταμοσχευμένα στα όρια που βάλαμε μεταξύ Α και Β ζώνης, και η Γ ζώνη κάπως φθίνει και εκει έριξα και λίγα γκραφτς, αλλά για την ώρα με το κατάλληλο μάλιστα μηκος μαλλιού φαίνομαι ακόμη σπέσιαλ. Αν έχεις αμφιβολίες για την φύτρωση πάρε τον γιατρο και κάνε παράπονα, συνάντησε τον αν ερθει Ελλάδα που λογικά θα έρθει μέσα στους επόμενους μήνες.
 

aeratos28

Just aeratos
Νικολας Νικ τι ενοεις φιλε μου ήθελε παραπάνω grafts??τα grafts που έβαλε ήταν παρα παρα πολύ καλά γι αυτο το κομμάτι..ο cvial χοντρικά τωρα, περίπου στην ίδια έκταση έβαλε 2500 grafts και ή hairline του θα παίζει με πυκνότητα 55grafts..οπότε ήταν παρά πολλά αυτά που έβαλε ο Τράκας!φυτρωση δεν έχει ο φίλος,όχι ότι είναι λίγα ρε συ,είπαμε!όταν σου λέει ότι έχει 70% φυτρωση έβαλε 3000 και του βγήκαν τα 2000..αν και εγώ πιστεύω(γνώμη μου)ότι ή φυτρωση δεν περνάει το 50%..μακάρι να γίνει κάτι ακόμα αν και δύσκολο το βλέπω,γιατί και τα μισά grafts βγήκαν,και τζάμπα 3000-4000 € παραπάνω έδωσε για αυτά που βγήκαν από ότι εβαλε
 
Μπλουζα