Καλημέρα παιδιά και πάλι. Σέβομαι πραγματικά τις απόψεις όλων και για αυτό ανεβάζω τις φώτο.
Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται στις φώτο γιατί βγήκαν με κοντοκουρεμένο μαλλί, με έντονο φλας και κάτω από έντονο φως δωματίου. Σε τέτοιες συνθήκες και μαλλιάδες φίλοι μου αραιοί φαίνονται.
Τώρα όσον αφορά στη φύτρωση το crown πήγε πολύ καλά όπως φαίνεται σε αυτές τις δυο φώτο:

και λαμβάνοντας υπόψιν ότι στο middle δεν μπήκε τίποτα και μόνο με μινοξιδίλη που βάζω είναι δύσκολο να κρατήσω τα μαμά μαλλάκια.
Όσον αφορά στη ζώνη Α η πύκνωση δεν είναι αυτή που περίμενα αλλά δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται σε μη καλή φύτρωση ή σε απώλεια των μαμά μαλλιών μου που είχα σε αυτήν την περιοχή:

.
Το μόνο που μπορώ να πω με ασφάλεια είναι πως δε με ευχαριστεί η φύτρωση στη hairline όπου δεν υπήρχε καθόλου μαλλί και μπορώ να ξέρω ακριβώς τί φύτρωσε και τί όχι. Νομίζω το ποσοστό φύτρωσης εκεί φτάνει στο 70 % και άλλαξε πολύ λίγο από τον έκτο μήνα και μετά. Πάντως σίγουρα δε χάνω μεταμοσχευμένες τρίχες.
Αυτά από μένα. Αναμένω να ολοκληρωθεί ο χρόνος για να δω τι θα κάνω μετά. Σίγουρα μέχρι τότε θα ανεβάσω κι άλλες φώτο και με πιο μακρύ μαλλί.