Toppik

Άκης

Administrator
Απ: Toppik

Αυτό που είπε και η ntia. Αν στεγνώσει το regaine καλά, δεν θα έχεις πρόβλημα.
Ή ακόμη καλύτερα, να βάλεις regaine, να το αφήσεις κανένα τρίωρο και να πλύνεις το κεφάλι σου, προτού το βάλεις, μιας και το regaine έχει μία τάση να λαδώνει τα μαλλιά.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Toppik και φωτογραφίες

Ήθελα να το κάνω νέο post, αλλά μιας και μιλάμε για το toppik εδώ, σκέφτηκα να το προσθέσω σαν απάντηση.

Έλαβα ένα email πριν 2 ημέρες από κάποιον κύριο (μου ζήτησε ναμην πω ακόμη το όνομα του, κάτι που είναι σεβαστό).
Ο συγκεκριμένος κύριος λοιπόν, έχει κάποια σχέση με την εταιρία που εισάγει το toppik στην Ελλάδα αλλά είναι και ιατρός και όπως μου είπε συγκεκριμένα διδάκτωρ πανεπιστημίου και χειρούργος κεφαλής.
Μου έστειλε email γιατί είπε ότι είδε τυχαία το συγκεκριμένο post και μου είπε ότι μπορεί να μου στείλει μερικές φωτογραφίες πριν και μετά χρήσης toppik δικές του και ενώς φίλου του.

Επίσης, μου είπε ότι θα ήθελε να βρεθούμε και από κοντά για να μου δείξει φωτογραφίες από μία μεταμόσχευση που έκανε προσφατα σε μία γυναίκα λέγωντας μου μάλιστα το εξής:
"Ξέχνα Armani, Cole, Bizanga κλπ".
Του ζήτησα περισσότερες πληροφορίες και φυσικά photos πριν και μετά.
Έτσι μου υποσχέθηκε να μου στείλει και photos από την μεταμόσχευση ή απο άλλες παλιότερες.

Στο συγκεκριμένο post λοιπόν, έκανα attach τις 4 photos που μου έστειλε, πριν και μετά και οι οποίες είναι τραβηγμένες με μηχανή και δεν δείχνουν πειραγμένες.
Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.
Επίσης, μου εστάλει και ένα "Medical Review" αρχείο σε pdf το οποίο και έκανα attach και αυτό.

[edit]
Επειδη τα attach μου παρουσιάζαν πρόβληματα, τα ανέβασα προσωρινά στο server μου μιας και το imageshack δεν δέχετε photos μεγαλύτερες από 1.5mb.
Το αποτέλεσμα φαίνεται ικανοποιητικό.
Να αναφέρω εδώ, πριν αρχίσουν να λένε τα παίρνεις, ότι το ανεβάζω για να δείτε τί αποτελέσματα έχει και να κρίνετε την δική σας κατάσταση και αν σας κάνει.
1) Πριν και μετά
2) Πριν και μετά
pdf αρχείο.

[Αν ζητηθούν από τον κάτοχο τους να διαγραφούν, θα διαγραφούν άμεσα.]
 

akishellas3

Well-Known Member
Απ: Toppik

Ακη αυτες το μετα ειναι εφοσον χρησιμοποιησε τοπικ ? Για χειρουργιο ειναι αλλες φωτο πιστευω,ετσι δεν ειναι?
 

Άκης

Administrator
Απ: Toppik

Έτσι μου είπε ναι. Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσω.
Θέλω να είναι κάτι καλό το αποτέλεσμα του χειρουργίου, γιατί χωρίς να δω κάτι, δεν το πολυπιστεύω, sorry κιόλας αλλά είμαι από την φύση μου δύσπιστος.
Αν είναι καλό, για ελαφρές "περιπτώσεις" μπορεί να φανεί χρήσιμο σε όσους δεν θέλουν να πάνε Αμέρικα πλευρά.
 

grtt

New Member
Απ: Toppik

Λοιπόν το Toppik εγώ το χρησιμοποιώ εδώ και 6-7 χρόνια.

Έχει πολύ καλά και φυσικά αποτελέσματα αρκεί όμως να η αραίωση να είναι σχετικά μικρή, δηλαδή να μην υπάρχει περιοχή χωρίς καθόλου τρίχες. Ο λόγος είναι ότι οι ίνες που περιέχει πρέπει να προσκολληθούν σε υπάρχουσες τρίχες. Αν μπει σωστά κανείς δεν καταλαβαίνει απολύτως τίποτα.

Αν το παρακάνει κανείς όμως, όπως και αν μπει στο μπροστινό μέρος ίσως θα φανεί!! Το ίδιο ισχύει και σε μεγάλη αραίωση. Δεν φεύγει εύκολα, ακόμα και με βροχή, για σίγουρα αποτελέσματα όμως καλό είναι να μπαίνει με λακ μαλλιών, έτσι το φιξάρει και δεν φεύγει.

Συμβουλή: Αν και πωλείται πλέον και στην Ελλάδα, συμφέρει να το παραγγείλετε από Αμερική, ακόμα και με τα ταχυδρομικά έξοδα θα σας έρθει φθηνότερα από ό,τι να το αγοράσετε από Ελλάδα, το έχουν πολύ πιο ακριβά εδώ.

Αυτά τα ολίγα...!!
 

Άκης

Administrator
Απ: Toppik

Επειδή δεν κάνει απολύτος τίποτα για να μας σταματα ή έστω να περιορίζει την τριχόπτωση, δεν νομίζω να υπάρχουν πολλά υπέρ και κατά, Σπύρο.

Τα κατά του είναι ίσως η τιμή που αναφέρει και ο grtt και ότι φαίνεται αν πέσει μπροστά.

Στα υπερ του ότι σου καλύπτει την αραίωση, ανεβαίνει η αυτοπεποίθεση, δεν φεύγει με βροχή, δεν καταλαβαίνει κανείς τπτ.
 

Ntia

New Member
Απ: Toppik

Μόλις πρόσφατα είδα ότι η εταίρία που φέρνει το toppik, βρίσκενται απέναντι απο το γυμναστήριό μού! Πρέπει πρόσφατα να έβαλαν την αφίσα γι' αυτό και δεν το είχα προσέξει.. Όταν το πάρω πραγματικά απόφαση, θα μπω..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ricordos

New Member
Απ: Toppik

Απλά να αναφέρω ότι πέρασα μια βόλτα από τα γραφεία τους προχθές αλλά μέχρι τις 9.45 δεν βρήκα κανέναν και έφυγα! ********** βέβαια (μια ώρα να το βρω και ήμουνα μπροστά του), **************, αλλά τεσπα, το προϊόν έχει σημασία...
 

Άκης

Administrator
Απ: Toppik

Αγαπητέ Ricordos, έλαβα ένα email σχετικά με το τελευταίο σου post.
Μου αναφέρθηκε ότι το σχόλιο σου δεν ισχύει. Το email έλεγε:
"η εταιρία στεγάζεται στην πλ. Αμαρουσίου, στην κεντρικότερη και μεγαλύτερη πολυκατοικία όπου στο ισόγειο της στεγάζοντε το FLOCAm CHOCOLATA και άλλες 2 καφετέρειες πολυτελείας. Τα γραφεία είναι ανακαινισμένα μέσα-έξω πρίν 2 μήνες".

Ισχύει αυτό που γράφεις ή ισχύει αυτό που έλαβα στο email?
Sorry, αλλά δεν θέλω να αναφέρεται κάτι που δεν ισχύει.
Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει περισσότερα.
 

Ntia

New Member
Απ: Toppik

Admin όντως ο ricordos κάνει λάθος... Πρέπει να μπερδεύτηκε με άλλη οδό...

Εγώ περνώ καθημερινά από εκεί, μια και το γυμναστήριό μου είναι στο διπλανό τετράγωνο. Το mail που έλαβες είναι το σωστό. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον σταθμό του ηλεκτρικού Αμαρουσίου. Είναι όντως μια μεγάλη πολυκατοικία ώπου στο ισόγειο στεγάζονται οι περισσότερες καφετέριες, το chocola, η select, τα floca... Η είσοδος της πολυκατοικίας είναι στον πλαινό δρόμο, λέγεται Περικλέους για τον αριθμό νομίζω ότι είναι στο πέντε. Έχουν βάλει στην είσοδο και μια μεγάλη αφίσα. Να φανταστείς κάθε μέρα περνάω από 'κει και αν και ήξερα ότι είναι κάπου στον σταθμό, μόλις τη προηγούμενη εβδομάδα το πρόσεξα..
 

Ricordos

New Member
Απ: Toppik

Άκη με συγχωρείς για την καθυστέρηση αλλά τωρα που ήθελα να ποστάρω κάτι εδώ είδα ότι είχε νέα αυτό το topic ( για το Toppik lol)... Η διεύθυνση αυτή ακριβώς είναι Άκη, απλά είναι εύκολο να μπερδευτείς και να μην το βρεις αμέσως, όπως έπαθα και εγώ! Απλά επειδή την ίδια μέρα είχα το πρώτο ραντεβού μου με μια κλινική μευαμόσχευσης στις 10.30, περίμενα μέχρι τις 09.45 όπου δεν είχε έρθει κανένας και έφυγα! Όπως σωστά αναφέρει η ntia "Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον σταθμό του ηλεκτρικού Αμαρουσίου. Είναι όντως μια μεγάλη πολυκατοικία ώπου στο ισόγειο στεγάζονται οι περισσότερες καφετέριες, το chocola, η select, τα floca... Η είσοδος της πολυκατοικίας είναι στον πλαινό δρόμο, λέγεται Περικλέους για τον αριθμό νομίζω ότι είναι στο πέντε. Έχουν βάλει στην είσοδο και μια μεγάλη αφίσα." ... Ο αριθμός είναι το 1 όχι το 5!
Για όσους περάσετε από εκεί όπως βγαίνεις από το σταθμό(από την πάνω μεριά που έχει δυο περίπτερα αντικρυστά, όχι από την κάτω που ξεκινάνε τα ΤΑΞΙ) από εκεί ξεκινάει η Περικλέους. Στην πρώτη πολυκατοικία που θα δείτε αριστερά (και που απο κάτω έχει 4-5 καφετέριες) είναι το γραφείο. Η είσοδος είναι από την πίσω μεριά της πολυκατοικίας. Το γραφείο δεν θυμάμαι σε ποιον όροφο βρίσκεται αλλά απ'έξω γράφει DERMAMED (που είναι η εταιρεία και όχι το προϊόν, δεν αναφέρει κάπου TOPPIK οπότε να ψάχνετε για DERMAMED).
Τώρα περνάω σε κάτι άλλο, όλα αυτά τα προϊόντα στυλ TOPPIK τώρα έχω αρχίσει να τα ανακαλύπτω. Σε πρακτικό επίπεδο είναι καλύτερα από κάτι άλλα που βάφεις απλά το δέρμα στο χρώμα των μαλλιών για να μην φαίνεται η αραίωση πχ. Dermatch; (υποθέτω πως η απάντηση είναι ναι ).
Επίσης διάβασα πως το hair cubed spray είναι πιο αποτελεσματικό, δεν φεύγει με το νερό και έχει το πλεονέκτημα ότι είναι spray, άρα εφαρμόζεται πιο εύκολα! Τι έχετε να πείτε για τη σύγκριση των δυο όσοι γνωρίζετε;
Τέλος να ρωτήσω κάτι και να μην σας κουράζω άλλο με αυτό, το TOPPIK απ'ότι κατάλαβα δεν κάνει καλή δουλειά στους κροτάφους. Αν όμως υπάρχει μαλλί στους κροτάφους (αραιό μεν αλλά υπάρχει, όπως πχ. μετά από εμφύτευση αμφιβόλου ποιότητας σε πυκνότητα) τότε κάνει τη δουλειά του και εκεί;
 

Ricordos

New Member
Απ: Toppik

Ευχαριστώ Tsakale! Θα το δοκιμάσω σε λίγους μήνες που θα έχουνε βγει τα μοσχεύματα και βλέπουμε!
 
Μπλουζα