Toppik

Άκης

Administrator
Απ: Toppik

Γεια σου apaixte.
Κάνει όντως καλή δουλειά έ; Το παράγγειλα χτες και περιμένω να μου έρθει.
ΤΟ κακό είναι αν κάνει καλή δουλειά, άντε κόψτο μετά...

Να σου πω, αν το βάλεις πχ απόγευμα, μέχρι και την άλλη μέρα είναι κανονικά επάνω; Ή μετά από ώρες πχ "την κάνει"?

Apaixtos είπε:
Ουσιαστικά θεωρώ την μόνη λύση για κάποιον που δεν μπορει να συμφιλιωθεί με την ιδέα της αραίωσης και της φαλακρας.
Ε, καλό είναι αλλά για κάποιον που χρησιμοποιεί και θεραπεία. Αλλιώς με το καιρό δεν θα έχει μαλλιά να το βάλει.
Ένα άλλο επίσης είναι ότι για κάποιον είναι ακριβό 30κάτι € κάθε μήνα γι'αυτό.
Με αυτά τα λεφτά μπορεί να πάρει το proscar και ένα regrowth και να έχει τα μαλλιά του για πολύ καιρό...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: Toppik

Γειά σου άπαιχτε και από μένα. ¨Εχω και γω τις ίδιες απορίες που έχει ο Άκης συν κάποιες άλλες. Πόσο μήνες χρησιμοποιείς το τοπικ και πόσο συχνά; Έπαιρνες και κάποια αγωγή ταυτόχρονα; Στα σημεία που το έβαζες παρατηρούσες κάποιο οίδημα, φαγούρα ή έβλεπες πιο έντονη τριχόπτωση;
 

@ggelos

New Member
Απ: Toppik

Γεια σας φίλοι κ ¨συναγωνιστές ¨:). Και εγώ χρησιμοποιώ toppik περίπου στο 2 μηνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επειδή το χρησιμοποιώ μπροστά πήρα και το maximiser το οποίο βοηθάει πολυ στις λεπτομέρειες, hairline κτλπ, και επίσης είναι πιο οικονομικό απο την άποψη οτι δεν πασπαλίζεις πάνω απο το κεφάλι σου γενικά αλλα βάζεις οπου χρειάζεσαι και οσο χρειάζεσαι. Προσωπικά πήρα το economy size αρχές οκτωβρίου και ακόμα έχει λίγο κ βάζω καθημερινά 1 1/2 ώρα μετά το regaine. To προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους εχουν αραιά σημεία(ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΧΕΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ) γιατι τα fibers κολλάνε στιν τρίχα και όχι σε φαλακρό δέρμα.Προφανώς τα παραπάνω είναι η άποψη μου και δεν συνιστούν κάποιο κανόνα, απλά πιστεύω οτι μπορεί να δώσει αρκετή αυτοπεποιθεση σε όσους μπορεί να εφαρμοστεί σωστά.
 

Ricordos

New Member
Απ: Toppik

Άγγελε στο hairline αν υπάρχουνε τρίχες φυσικά αλλά αραιές κάνει δουλειά το Toppik; Σε καταλαβαίνει ο άλλος;
 

Άκης

Administrator
Απ: Toppik

Έλαβα ένα email σχετικά με το παραπάνω μου post.Κανονικά δεν θα το έβαζα, αλλά επειδή τα πήρα λίγο με κάτι που έλεγε, το προσθέτω. Το post μου:
Admin είπε:
Επειδή έψαχνα να παραγγείλω το toppik, έτσι για δοκιμή, λέω ας δω στην Ελλάδα πόσο το έχουν σε σχέση με έξω, για να το πάρω από εδώ άμα είναι.

Σε γενικές γραμμές το έχουν πανάκριβο οι δικοί μας εδώ.
πχ υπάρχει site που δίνει πακέτο
0.36 oz hair-building fibers
0.09 oz hair-building fibers
4-oz Fiberhold spray
στην τιμή $28.56 (aka 22.52€ + Shipping & Handling: $4.97), ενώ από εδώ το ίδιο πακέτο βγαίνει 59€...

Το μπουκάλι των 10.3gr από εδώ έχει 34.5€ ενώ μπορεί να βρεθεί το μεγάλο των 25gr σε τιμή 30€.

Θα κοιτάξω αύριο, γιατί θα την κάνω σε λίγο, να βρω κάποιο online shop που να έχει και toppik και rogaine να πάρω μια και καλή, να μην πληρώνω ένα σωρό μεταφορικά.

Έλεγα λοιπόν, όσοι μπορείτε να παίρνετε το toppik από έξω, γιατί το μπουκάλι που εδώ κάνει 35€ το πήρα 15.10€ και μάλιστα από eshop που θεωρείτε ακριβό, απλώς είχε και rogaine και έστελνε με usps.

Μου έλεγαν λοιπόν με λίγα λόγια ότι δεν είμαι δίκαιος, γιατί θα έπρεπε να συγκρίνω τιμές Ευρώπης και επίσης αν το σταματήσουν στο τελωνείο, θα χρειαστεί έγκριση ΕΟΦ.
Επίσης, ότι έχουν κάνει καλή δουλειά με εξυπηρέτηση, δομή site κλπ.
Αυτό που με ψιλοπείραξε είναι το παρακάτω, που παραθέτω αυτούσιο:
Blepo oti yparxei MEGALI agnoia sto site kai den exeis oute ENA iatro me gnoseis na milisei kai na symboulepsei.

Η απάντηση μου με email:
Γεια σου αγαπητέ.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε.
1)το site είναι και θα παραμείνει ενημερωτικό... Στην ενημέρωση είναι και αυτό. Αν υπάρχουν αλλού φτηνότερα, να αναφερθεί.
Από την στιγμή που μπορώ με 2 κλικ να το αγοράσω από Αμερική ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ, δεν με ενδιαφέρει να συγκρίνω με Ευρώπη.
Ο καθένας μας μπορεί να βγάλει κάρτα προπληρωμένου ποσού και να αγοράσει ότι θέλει πολύ φτηνότερα.
Το παράγγειλα από Αμερική γιατι ήθελα και rogaine. Η τιμή του; 15.10€ από 35€ που κάνει εδώ (το μικρό). ΔΕΝ με νοιάζει τι και πως, αλλά τι θα πληρώσω.Sorry κιόλας, αλλα δεν μου τα χαρίζουνε τα €, τα κερδίζω και σκοπεύω να τα σώζω όπου μπορώ.
Αν με σταματήσουν τελωνείο, θα δω τι και πως. Αλλά το πήρα με "ΕΛΤΑ" Αμερικής, πράγμα σπάνιο.

Δεν είπα κάτι κακό για την προσπάθεια σας και μάλιστα όταν γράψαν αρνητικά σχόλια για τα γραφεία σας και δεν ίσχυαν, τα διόρθωσα.
Αν κατάλαβες καλά, που έχεις εσύ άγνοια προς εμένα, μου αρέσει το σωστό και το δίκαιο. Αν έγραψα κάτι άδικο, δεκτή η κάθε άποψη.
Το τι κάνετε στα γραφεία σας, μαγγιά σας και μπράβο σας. ΠΟΙΟΣ είμαι εγώ άλλωστε να κρίνω κάποιον.
Αλλά δεν έχει να κάνει τπτ με την λογική που έχω στο site. ΑΝ βρώ φτηνότερα, θα το γράψω.

Σε ποιό πράγμα αγαπητέ υπάρχει άγνοια; Μάλλον λάθος κάνεις. Πολλοί ΑΝΟΙΞΑΝ τα μάτια τους στο forum, από αυτά που τους "ταίζε" ό κάθε έχων γνώση εκεί έξω και τους "τα παιρνε".
Πιστεύω τα πράγματα που γνωρίζουμε με το καιρό είναι πολλά περισσότερα από τον κάθε άσχετο που υπάρχει εκεί έξω. Αν έχουμε άγνοια, δικαίωμα μας και μαγγιά μας, στο φινάλε.Άσε μας με την άγνοια μας, (που είναι και άγνοια πολλών ατόμων σε όλο το κόσμο) να σώζουμε τα μαλλιά και την τσέπη μας. Οι υπόλοιποι που ειναι γνώστες, ας κάνουν ότι θέλουν, δικαίωμα τους.

Να προσθέσω και κάτι άλλο.
Ναι, πήγαινα σε Έλληνες γιατρούς. ΝΑΙ, πλήρωνα κάθε μακακία που με έβαζαν να παίρνω και ΝΑΙ δοκίμασα και κάθε είδους τριχοενεργοπαπ@ριες. Το αποτέλεσμα;
ΝΑ μην γνωρίζω απολύτως τίποτα (παρα το ότι είναι κληρονομικό, θα τα χάσεις κλπ) και να φτάσω σε αυτό το σημειο:
virgin2.jpg


Έψαξα και βρήκα τι παίζει και άνοιξαν τα μάτια μου. Έμαθα τι και πως θα σώσω τα μαλλιά μου και όχι με ότι να'ναι, αλλά με τα "FDA Approved" προϊοντα.
Με την άγνοια μου, έφτασα σήμερα σε αυτό το σημείο και συνεχίζω να παλεύω για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Σημειώνω ότι θεωρούμε δύσκολη περίπτωση, επειδή χάνω μαλλιά για πάνω από 6 χρόνια, οπότε φανταστείτε κάποιος με κάτω από 5χρόνια τριχόπτωση τι αποτέλεσμα θα έχει. Το παρακάτω αποτέλεσμα είναι με revivogen, tricomin και rogaine.
11_08.jpg


Οπότε, προτιμώ για την τριχόπτωση να συμβουλεύομαι το διαδίκτυο, παρα τον γιατρό που δεν ξέρω αν έχει κάνει και καμια συμφωνία με κάποια εταιρία και να μου πασάρει ότι θέλει.
Αν έχουμε άγνοια εδώ ή αλλού (αφού ότι λέμε και κάνουμε, κάνουν και λένε και έξω σε άλλα foras) ας το κρίνει το αποτέλεσμα στο κεφάλι μας. Και αν θελήσω πραγματική γνώμη γιατρού (επαναλαμβάνω σε θέμα τριχόπτωσης), υπάρχουν γιατροι στο internet, να τους ρωτησω και να διασταυρώσω τα λεγώμενα τους με κρατικά Αμερικάνικα sites.
 

@ggelos

New Member
Απ: Toppik

Ricordo όπου έχει τρίχες καλύπτει πολύ καλά και βασικά είναι μέχρι να μάθεις να τι εφαρμόζεις σωστά, έμενα δεν το έχει καταλαβει κάποιος από γνώστους η φίλους.
 

Άκης

Administrator
Απ: Toppik

Ricordos είπε:
Άγγελε από την εμπειρία σου γίνεται να φύγει από τα μαλλιά (αν πχ. φυσάει ή ιδρώσεις...);
Αυτό το βίντεο είναι μούφα http://it.youtube.com/watch?v=0qKlD4P7eXQ ;

Αυτό το έχω και εγώ απορία. Άλλοι λένε ότι και σε γυμναστήρια κλπ δεν φεύγει.
Θα το δοκιμάσω σε όλες τις συνθήκες όταν θα μου έρθει.
Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν περάσεις τα χέρια σου ανάμεσα στα μαλλιά σου τι γίνεται, αν βάλεις πχ κάποιο αφρό για τα μαλλιά, αν ιδρώσεις κλπ.

Καλό είναι να δούμε και τα αρνητικά του. Αν πάντως κάνει δουλειά σε αυτόν, τότε είμαστε καλά.

Για το video αυτό που ρωτάς Ricordos, έχω αρχίσει να φοβάμαι και εγώ.
Γιατί μας δείχνουν τις πριν και μετά εικόνες, τα videos αλλά όλα είναι ή στάσιμα (εικόνες) ή εσωτερικά (σε χώρους). Για να δούμε σε πραγματικές συνθήκες τι λέει το toppik και θα το δοκιμάσω υπερβολικά όταν μου έρθει.
Αν δω το πραγματικό άσχημο, θα σας το πω με πλήρη περιγραφή...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Toppik

Ναι, απλώς το ένα μας δείχνει ότι καλύπτει μεν τα μαλλιά αλλά είναι σε καρέκλα, χαλαρός, με ειδικό πάνω από το κεφάλι του.
Το άλλο μας δείχνει κάποιον που έχει ιδρώσει, κατάσταση που την βιώνουμε όλοι.
Φαντάσου να είσαι σε κανα καφέ, μπαρ, γυμναστήριο κλπ και να σου τύχει αυτό το πράγμα, να αρχίζεις να "στάζεις" toppik. Εκτός ότι θα γίνεις ρόμπα, θα πρέπει να την κάνεις ή να πας να πλυθείς.
Θα το δοκιμάσω όταν το πάρω και αναμείνατε για ένα εκτενές και πραγματικό test.
 

@ggelos

New Member
Απ: Toppik

Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω κάνει κάποια τρελλή δραστηριότητα ώστε να ιδρώσω πολύ, ωστόσο επειδή είμαι φοιτητής στην αγγλία το κεφάλι βρέχεται συχνά πύκνα και δεν είχα πρόβλημα, μην φαντάζεστε οτι ήμουν στη βροχή με τις ώρες, επίσης για νορμαλ ίδρωμα, απο γρήγορο περπάτημα για παράδειγμα δεν εχει φόβο, με 3 χιλιομετρα τρεξιμο δεν μπορώ να ξέρω ΄). Επίσης ολα τα παραπάνω ισχύουν για μένα τουλάχιστον χωρίς fibrehold spray άρα δεν μπορώ να κρίνω τις αντοχές του topppik με αυτο η οποιαδήποτε λακ. Προσωπικά πιστεύω πως τα fibres που δένουν στιν τρίχα είναι κομπλέ τα υπόλοιπα που ειναι στην επιφάνεια του δέρματος είναι ανησυχητκά ως προς την αντόχη. Γενικα με τριβη φευγουν από το κεφάλι αλλά χωρίς να σε κάνουν ρόμπα.
 

@ggelos

New Member
Απ: Toppik

A ΄ξέχασα να πω πως έχω διαβάσει σε ξένα φορουμ πως αρκετοί πιστεύουν πως το nanofibres τησ nanogen είναι καλύτερο(άτομα που έχουν δοκιμάσει και τα 2), έτσι για να μην πει κανείς πως εκθειαζω το toppik..
 
Απ: Toppik

Και γω έτσι διαβάζω Άγγελε ότι το Nanogen είναι καλύτερο πιο σταθερό και σε πιο πολλά χρώματα (γιατί είμαι ξανθός και δεν ταιριάζει η απόχρωση όπως βλέπω του Toppik) αλλά για να επιτύχεις το ίδιο αποτέλεσμα θέλεις περισσότερη ποσότητητα Nanogen. Μάλλον θα παραγγείλω nanogen, βλέποντας και τα αποτελέσματα του toppik από τον Άκη. Έχει ακούσει κανείς αν προκαλεί περαιτέρω τριχόπτωση η συχνή χρήση τους; Μεταπτυχιακό κάνεις Άγγελε?
 
Μπλουζα