TheodosisK, FUE, 2750g, 30/10/2024

TheodosisK

Active Member
Καλησπέρα σε όλους,

Εύχομαι να έχετε υγεία. Επισυνάπτω φωτογραφίες του Ιούνη καθώς επίσης και ένα απο τα τελευταία βιντεο (πριν 10 ημέρες) ώστε να το δειτε κάπως 'live'.

Δεν εχω αρχίσει Φιναστερίδη, είμαι μόνο με μινοξιδίλη πρωι - βράδυ.

Συνημμένα

• Back.jpg
    Back.jpg
    1 MB · Προβολές: 87
  • Front.jpg
    Front.jpg
    960.4 KB · Προβολές: 86
  • Left.jpg
    Left.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 87
  • Right.jpg
    Right.jpg
    1.6 MB · Προβολές: 87
  • Top.jpg
    Top.jpg
    1,013.5 KB · Προβολές: 89

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Καλησπέρα σε όλους,

Εύχομαι να έχετε υγεία. Επισυνάπτω φωτογραφίες του Ιούνη καθώς επίσης και ένα απο τα τελευταία βιντεο (πριν 10 ημέρες) ώστε να το δειτε κάπως 'live'.

Δεν εχω αρχίσει Φιναστερίδη, είμαι μόνο με μινοξιδίλη πρωι - βράδυ.

Προτεινω βρεξιμο και χτενισμα προς τα πισω.
Πολλοι θα θεωρησουν οτι ειανι η μπουκλα που δινει το αποτελεσμα αυτο.
με τον τροπο αυτο απαντιεται

nine

Active Member
Εχει ΜΠΟΛΙΚΟ ακομα...
υπάρχει περίπτωση, ανάλογα με την τεχνική, τον οργανισμό, σε κάποιους το αποτέλεσμα να φαίνεται σχεδόν ολοκληρωμένο πιο νωρίς (πχ 8ο-9ο μήνα), ενώ σε άλλους να καθυστερεί και να συνεχίζει να βελτιώνεται και μετά τον 10ο/12ο μήνα;

Εμπειρικά δηλαδή να μπορεί κάποιος να κάνει μια εκτίμηση πόσο έχει να "δώσει" ακόμα ή αν βλεπει καθυστερημενη φυτρωση, βλέποντας πώς εξελίσσεται το αποτέλεσμα μετά από μερικούς μήνες.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
υπάρχει περίπτωση, ανάλογα με την τεχνική, τον οργανισμό, σε κάποιους το αποτέλεσμα να φαίνεται σχεδόν ολοκληρωμένο πιο νωρίς (πχ 8ο-9ο μήνα), ενώ σε άλλους να καθυστερεί και να συνεχίζει να βελτιώνεται και μετά τον 10ο/12ο μήνα;

Εμπειρικά δηλαδή να μπορεί κάποιος να κάνει μια εκτίμηση πόσο έχει να "δώσει" ακόμα ή αν βλεπει καθυστερημενη φυτρωση, βλέποντας πώς εξελίσσεται το αποτέλεσμα μετά από μερικούς μήνες.
Ναι
Απλα δεν ειναι προβλεψιμο ποιος ειναι early grower και ποιος late grower.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση ΔΕΝ ειναι early growerγιατι δεν ξεκινησε καν νωρις

Μπλουζα