Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

Tasmania

Active Member
@tol κανεις χρηση φιναστεριδίνης και σε 2 μηνες χρησης ειδες και αρκετη βελτιωση ? ? ?... φιλε αδυνατω να το πιστεψω, συγνωμη.... ανοιξε ενα νημα και παρουσιασε με φωτογραφιες πως ησουν πριν τη μ/μ, καποιες φωτο που εβγαλες μετα και αρχισε απο το 10 μηνα που εισαι τωρα να δουμε την περιπτωση σου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κύριοι ας προσγειώσουμε λίγο τα νούμερα, 75-80g/cm2 δεν υπάρχουν στην hairline ξεκινώντας από το μηδέν. Αμφότερες οι κυπριακές δουλεύουν 60-65max το οποίο είναι και ένα εξαιρετικό νούμερο. Τέτοια νούμερα με κατάλληλη χρήση πολυτρίχων μπορούν να δώσουν και ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα σε σχέση με αυτά που αναφέρθηκαν (ταζ, dance) ανάλογα με το τι μάμισιο μαλί υπάρχει στην περιοχή.

Sent from my iPhone using Tapatalk

aeratos28

Just aeratos
συμφωνω,γιατί αν δούλεψε hairline 75-80 που λέει ο tasmania τότε μαζί με τα δικά του,ξεπερνάει τα 90 grafts για πλακα η hairline του.πράγμα που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση..αν ήταν έτσι δεν θα βλέπαμε απολύτως πουθενά κανένα σημείο της hairline ελαφρώς αραιό όπως στη σελίδα 24 στις φώτο που είναι σε εξωτερικό φως..οι φωτό που en face και πέφτει φως από πλάγια..γιατί υπήρχαν ήδη αρκετά μαλλιά + αυτά που λέει ο tas ότι μπήκαν,τοτε ξεπερνάει σε πυκνότητα ακόμα και μία πλούσια δοτρια..τοννα έχει φτάσει ας πουμε τώρα τα 75 grafts σίγουρα το πιστεύω ευκολότερα..η γνωμη μου είναι,ούτε αμφισβητω ούτε τίποτα.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ρε συ Tol βλεπεις τον taz και τον dance που περνουν φινα και εχεις να λες οκ.Γιατι δεν βλεπεις και εμενα και το Νικολα νικ και ποσα αλλα παιδια που δεν κανουν χρηση φινας και εχουν εξαιρετικο αποτελεσμα?
Δειτε λιγο το νικολα απο κοντα και μετα μιληστε.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
συμφωνω,γιατί αν δούλεψε hairline 75-80 που λέει ο tasmania τότε μαζί με τα δικά του,ξεπερνάει τα 90 grafts για πλακα η hairline του.πράγμα που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση..αν ήταν έτσι δεν θα βλέπαμε απολύτως πουθενά κανένα σημείο της hairline ελαφρώς αραιό όπως στη σελίδα 24 στις φώτο που είναι σε εξωτερικό φως..οι φωτό που en face και πέφτει φως από πλάγια..γιατί υπήρχαν ήδη αρκετά μαλλιά + αυτά που λέει ο tas ότι μπήκαν,τοτε ξεπερνάει σε πυκνότητα ακόμα και μία πλούσια δοτρια..τοννα έχει φτάσει ας πουμε τώρα τα 75 grafts σίγουρα το πιστεύω ευκολότερα..η γνωμη μου είναι,ούτε αμφισβητω ούτε τίποτα.

Εδώ δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, το αποτέλεσμα του Ταζ είναι εξαιρετικό αλλά οι αλήθειες πρέπει να λέγονται έτσι ώστε να μπορούν να συσχετίζουν τα νέα μέλη (κυρίως) την εικόνα με την πυκνότητα. Ο Ταζ από την φώτο προ μμ είχε στην περιοχή της μμ μια όχι αμελητέα πυκνότητα την οποία την προσδιορίζω μεταξύ 20-30g (στα τσουλουφάκια σαφώς μεγαλύτερη, μπροστά μικρότερη). Ή πυκνότητα όμως αυτή σε αρκετές περιοχές προερχόταν από graft σε διαδικασία thinning, άρα δεν μπορεί να συγκριθεί με μια μαμίσια με μεγαλύτερη διάμετρο τρίχας. Αφού έβαλε ~3100g σε ~60cm2 περίπου μπήκαν χονδρικά 50g/cm2. Με δεδομένο ότι η μισή περιοχή από αυτή είναι hairline εκτιμώ εντελώς χονδρικά ότι σε hairline μπήκαν 60g και πίσω 40g. Με την φίνα αλλά και την μινο κράτησε και πιθανώς δυνάμωσε άρα αύξησε την διάμετρο στις υπάρχουσες τρίχες, οπότε συνδυαστικά παρουσιάζει αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα.

Αν θέλουμε να υμνήσουμε κάτι σε αυτή την μμ είναι: a) Την υψηλή φύτευση (60g) στην hairline, b) την απουσία shockloss (ή το πολύ μικρό) παρόλη την παρουσία πλήθους αδύναμων τριχών σε όλες τις περιοχές, γ) τον overall πολύ καλό σχεδιασμό και διαχείρηση graft έτσι ώστε να πάρει μια άριστη εικόνα σε μια συνεδρία.

Τελευταία επεξεργασία:

tol

Well-Known Member
Φιλε μου Ταζ, αν θυμασαι πριν απο 6 περιπου μηνες, με αφορμη τη μεταμοσχευση του brouno και τα πρωτα μου σχολια στο forum, μου ειχες ζητησει παλι να ανεβασω φωτογραφιες. Σου ειχα εξηγησει τους λογους (κυριως επαγγελματικους) που δεν μπορω να το κανω. Οσον αφορα τη βελτιωση που παρατηρω κατα τη διμηνη χρηση φινας, και εγω τονισα ειμαι επιφυλακτικος αν οφειλεται σε αυτη ή η επιδεινωση που εμφανιστηκε στα τελη ιουλιου (τελη 7ου μηνα μεταμοσχευσης) ηταν συγκυριακη και δεν ειχε ολοκληρωθει το αποτελεσμα της επεμβασης. Οπως και να εχει, θα σας ενημερωνω μακροπροθεσμα για τα αποτελεσματα της φιναστεριδης.
Φιλε aerate, ειμαι απο τους λιγους στο forum που εχω κανει τρεις επεμβασεις, μια με strip και δυο με fue, στην dhi.
Φιλε john, και εσυ για 3 χρονια επαιρνες φινα και ισως το πραγματικα εξαιρετικο αποτελεσμα σου εχει σχεση (εκτος απο την ικανοτητα της κλινικης) και με αυτο.
Τελος, ρε παιδια εγω απλα μια επισημανση εκανα για την ανιση συγκριση που εγινε απο μελη του forum (naruto, koumparo) μεταμοσχευσεων εσωτερικου (χωρις ληψη φινας) και εξωτερικου (με ληψη φινας). Αλλωστε σε πολλα σχολια μου και εγω εχω τονισει οτι η ανωτεροτητα των κλινικων του εξωτερικου ειναι δεδομενη εναντι των εγχωριων.
Ποιος σας ειπε οτι τασσομαι υπερ της dhi; Αντιθετως ειμαι ικανοποιημενος σε ενα ποσοστο περιπου 60% απο τη συγκεκριμενη εταιρεια. Μπορω με λεπτομερη στοιχεια των μεταμοσχευσεων (αριθμο grafts που τοποθετηθηκαν και αριθμο αυτων που φυτρωσαν κ.τ.λ.) να σας περιγραψω αναλυτικα τα αποτελεσματα μου. Επειδη ομως μπορει μια τετοια περιγραφη, χωρις φωτογραφιες, να θεωρηθει ανουσια, αναξιοπιστη και καθολου αντικειμενικη (παρολο που τα δειγματα μου στο forum νομιζω αποδεικνυουν οτι και αντικειμενικος ειμαι και ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ καμια εταιρεια), γι΄ αυτο θα το κανω μονο, αν εσεις θελησετε να μαθετε λεπτομερειες για την συγκεκριμενη εταιρεια και για τις ενστασεις/παραπονα μου για τα "κακως κειμενα" σε αυτη.

Tasmania

Active Member
@tol σεβαστες οι αποψεις-θεσεις σου...αλλα οπως εχεις χρονο να σχολιαζεις στο φορουμ καλλιστα θα μπορουσες να ανοιξεις νημα και να ενημερωσεις για την περιπτωση σου..εξαλλου το προσωπο θα ειναι καλυμμενο... ως εκ τουτου η δικαιολογια επαγγελματικοι λογοι δεν με καλυπτει προσωπικα. Θα μπορουσα να μην εκθεσω το αποτελεσμα μου, και να σχολιαζω αλλες μ/μ και να λεω οτι θελω για τη δικια μου περι ανεμων και υδατων χωρις να βαζω φωτογραφιες κλπ... αυτο δεν απευθυνεται μονο σε σενα... Υπαρχουν στο φορουμ αρκετα περιστατικα χωρις φινα οπου παλι ειναι εξαιρετικα αποτελεσματα, και για 2 αποτελεσματα απο Ελλαδα εχω γραψει αρκετες φορες θετικοτατα σχολια... οπως σου εγραψα πιο πανω, η συζητηση με το φιλο αερατο ειχε να κανει με στρατηγικη 1 ή 2 μ/μ για το ιδιο επιδιωκομενο αποτελεσμα...θεωρησες πρεπον να μετακυλισεις τη συζητηση σε συγκρισεις.... ομως, η καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη αν θες να κανουμε αυτη τη συζητηση...

John_HDC

Φιλε μου Ταζ, αν θυμασαι πριν απο 6 περιπου μηνες, με αφορμη τη μεταμοσχευση του brouno και τα πρωτα μου σχολια στο forum, μου ειχες ζητησει παλι να ανεβασω φωτογραφιες. Σου ειχα εξηγησει τους λογους (κυριως επαγγελματικους) που δεν μπορω να το κανω. Οσον αφορα τη βελτιωση που παρατηρω κατα τη διμηνη χρηση φινας, και εγω τονισα ειμαι επιφυλακτικος αν οφειλεται σε αυτη ή η επιδεινωση που εμφανιστηκε στα τελη ιουλιου (τελη 7ου μηνα μεταμοσχευσης) ηταν συγκυριακη και δεν ειχε ολοκληρωθει το αποτελεσμα της επεμβασης. Οπως και να εχει, θα σας ενημερωνω μακροπροθεσμα για τα αποτελεσματα της φιναστεριδης.
Φιλε aerate, ειμαι απο τους λιγους στο forum που εχω κανει τρεις επεμβασεις, μια με strip και δυο με fue, στην dhi.
Φιλε john, και εσυ για 3 χρονια επαιρνες φινα και ισως το πραγματικα εξαιρετικο αποτελεσμα σου εχει σχεση (εκτος απο την ικανοτητα της κλινικης) και με αυτο.
Τελος, ρε παιδια εγω απλα μια επισημανση εκανα για την ανιση συγκριση που εγινε απο μελη του forum (naruto, koumparo) μεταμοσχευσεων εσωτερικου (χωρις ληψη φινας) και εξωτερικου (με ληψη φινας). Αλλωστε σε πολλα σχολια μου και εγω εχω τονισει οτι η ανωτεροτητα των κλινικων του εξωτερικου ειναι δεδομενη εναντι των εγχωριων.
Ποιος σας ειπε οτι τασσομαι υπερ της dhi; Αντιθετως ειμαι ικανοποιημενος σε ενα ποσοστο περιπου 60% απο τη συγκεκριμενη εταιρεια. Μπορω με λεπτομερη στοιχεια των μεταμοσχευσεων (αριθμο grafts που τοποθετηθηκαν και αριθμο αυτων που φυτρωσαν κ.τ.λ.) να σας περιγραψω αναλυτικα τα αποτελεσματα μου. Επειδη ομως μπορει μια τετοια περιγραφη, χωρις φωτογραφιες, να θεωρηθει ανουσια, αναξιοπιστη και καθολου αντικειμενικη (παρολο που τα δειγματα μου στο forum νομιζω αποδεικνυουν οτι και αντικειμενικος ειμαι και ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ καμια εταιρεια), γι΄ αυτο θα το κανω μονο, αν εσεις θελησετε να μαθετε λεπτομερειες για την συγκεκριμενη εταιρεια και για τις ενστασεις/παραπονα μου για τα "κακως κειμενα" σε αυτη.

εχω κοψει την φινα 1 χρονο τωρα και ειμαι στα ιδια που ημουν και με την φινα και περασαν και 4 χρονια και 3 μηνες απο την μεταμοσχευση μου δηλαδη εχω και 4 χρονια στην πλατη μου.Η φινα εμενα δεν με κανε τιποτα.

tol

Well-Known Member
Ταζ, δε μετακυλισα εγω τη συζητηση. Διαβασε παλι τα σχολια παραπανω και θα δεις οτι, πριν την παρεμβαση μου, καποια μελη (naruto, koumraros) ειχαν αρχισει να συγκρινουν μεταμοσχευσεις του εξωτερικου με αυτες του εσωτερικου και εγω απλα ειπα την αποψη μου.
Εξαλλου, ποτε δεν ισχυριστηκα οτι το αποτελεσμα το δικο σου (ή του dance ή του john) εχει, εστω και ενα, αρνητικο στοιχειο. Αντιθετως πολλες φορες εχω εκθειασει τα αριστα αποτελεσματα σας. Απλα το μονο που ισχυριστηκα ειναι οτι ισως ειναι αδικο να συγκρινουμε τα αποτελεσματα, π.χ. του Δημητρη και του andy, με τα αντιστοιχα δικα σας, επειδη και λιγοτερα grafts τοποθετηθηκαν και δεν εκαναν χρηση φιναστεριδης.
Τελος, για αλλη μια φορα θα σου πω οτι δεν ανεβαζω φωτογραφιες. Αν θελεις να μαθεις λεπτομερειες, ειμαι διατεθειμενος να το κανω. Αλλωστε, δεν καταλαβαινω γιατι δυσανασχετεις με αυτο. Ισως η dhi θα επρεπε να δυσανασχετησει και να απαιτησει φωτογραφιες, απο τη στιγμη που ισχυριζομαι οτι ειμαι δυσαρεστημενος κατα 40% απο τις επεμβασεις και οτι μπορω να αναφερθω με λεπτομερειες σε ολα τα "κακως κειμενα" σε αυτην.
Περισσοτερο σαν δυσφημιση μου ακουγεται αυτο. Δε συμφωνεις;

Tasmania

Active Member
@tol αυτο που ενδιαφερει το οποιοδηποτε μελος (ιδιως αυτα που σκεφτονται για μ/μ) ειναι η πορεια των μ/μ στις διαφορες κλινικες ετσι ωστε να κανει ο καθενας τις επιλογες του. Ειναι δικαιωμα σου να μην ανεβαζεις φωτογραφιες και να μην ανοιγεις νημα, όμως χωρις αποδειξεις δλδ φωτογραφιες, ολα ειναι στον αερα. Χωρις φωτογραφιες οτι λεπτομερεια και να μου πεις ειναι ανεδαφικη και αχρειαστη. Θα μπορουσα οπως σου ειπα να μην ανοιξω νημα, να σχολιαζω εκ του ασφαλους αλλες μ/μ και να το "παιζω" δον κιχωτης και μαεστρος... επελεξα να εκτεθω οπως και τα αλλα παιδια που ανοιγουν νηματα για να υπαρχει στο φορουμ επαρκες υλικο για τα μελη-επισκεπτες...

andy.k

Active member
Σχετικα με τις 2 μικρες συνεδριες σε σχεση με τη μια μεγαλη υπαρχει κατ εμε κ μια ακομη πολυ σημαντικη θετικη παραμετρος. Η αα εξελισεται και για να βαλουμε κ τον παραγοντα φινα-οχι στο πλαισιο συγκρισης φυσικα- πολυ πιο γρηγορα σε οσους δε κανουν χρηση.(δε λεω οτι καποιος βγαζει μπροστα μαλλια απο τη φινα δεν εχω ψαχτει, αλλα οτι ισως να μη χανει οσα εχει τοσο γρηγορα ακομα κ στις μπροστα ζωνες- οπως ισως κ με τη μινοξ). Συνεπως το να περιμενει καποιος κυριως αν δεν ακολουθει καποια αγωγη, να δει και που αλλου θα χρειαστει να επεμβει και να μη τα ριξει ολα εκει που εχει το προβλημα για top αποτελεσμα, δεν ειναι κ παραλογο...κι εγω αν δω σε 5-6 χρονια οτι δεν ανοιγει(προσοχη αλλο ανοιγει, αλλο αραιωνει- να αραιωσει ειναι αναμενομενο, αν ανοιξει ομως πας για αλλο nw...δυσκολα πραγματα δλδ)αλλο το crown, η οι κροταφοι, η η γ ζωνη, θα παω να πεταξω αλλα 2000 μπρος πισω στην ιδια ακριβως περιοχη που εβαλα κ στην πρωτη για να το boostarω αναλογως απαιτησεων. Αλλα να βαλω απο τωρα πχ 3000gts μονο μπροστα να γινω τεζα κ μετα να ανοιξουν πχ οι γεφυρες κ να ψαχνω gts για γεφυρες κ crown...θα ειναι θεμα...Συν οτι εγω προτιμω(γουστα ειναι αυτα), μικροτερη πυκνοτητα κ παντου ιδια, παρα τεζα μπροστα κ πισω αδειο κ βλεπουμε...πχ ο jhon εχει πιο πυκνο αποτελεσμα απο εμενα μπροστα οκ λογικο. Αλλα εγω(γουστα ειναι αυτα) προτιμω ενα πιο μετριο αποτελεσμα εμπρος κ να μην εχει τοσο κενο το crown πισω...δλδ λιγο πιο ομοιγενες, και αν αραιωσουν τα ξαναμπουσταρουμε στο μελλον. Νομιζω ειναι κ πιο"διακριτικη" (αν μας ενδιαφερει η διακριτηκοτητα φυσικα) η βελτιωση με τετοιου ειδους συνεδριες, απο το να τουμπανιαζουν μεσα σε 10 μηνες καραφλες ζωνες...το παραδειγμα τoυ jhon το ανεφερα γτ εχει εξαιρετο αποτελεσμα, αλλα σα συνολο το αδικει το crown. Θα μπορουσα να αναφερω κ του Ταζ η του dance που ειναι ζηλευτα, αλλα αυτα τα αποτελεσματα, κυριως του Ταζ(γτ ο dance εριξε και καποια πισω) πηραν πολυ απο τη φινα κ τη μινοξ, οχι στη ληπτρια(δε λεω δλδ πως δεν εγινε καλη δουλεια αλλα εδωσε κ η φινα στο αποτελεσμα) αλλα στο crown. Αλλιως αναδεικνυεται ενα τελειως γεματο κεφαλι κ αλλιως ενα κεφαλι τουμπανο μπροστα κ αδειο στο crown...για εμενα τα αποτελεσματa dance και ταζ ειναι μη συγκρισιμα στο foroum...ok μαγκας ο γιατρος μεγαλες πυκνοτητες αλλα και να σωζεις τα μαμα μαλακια σου με αγωγες δεν ειναι λιγο. Οσο να ναι δινει...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koumparos

Well-Known Member
Γιαυτο πρωτα μελετας το οικογενειακο ιστορικο και σε συνεργασια με εναν επαγγελματια γιατρο χαραζεις στρατηγικη και πλανο.Εγω δε συμφωνω για εκπτωσεις στην πυκνοτητα.Χωρις πυκνοτητα καληνυχτα παντρευεσαι το τοπικ.Μπορεις καλιστα και υψηλη πυκνοτητα αλλα με λιγο μικροτερο τελικο nw.Ας μην γινει καποιος nw0 αλλα πχ 2 με υψηλη πυκνοτητα ομως και θα ειναι μια χαρα.

andy.k

Active member
Εννοω οτι αν δε περνανε κ φινα αυτα τα παιδια, θα μιλαγαμε απλα για πολυ καλες δουλειες, ενω τωρα μιλαμε για κεφαλια προτυπα 18 χρονων...αυτες οι 2 μεταμοσχευσεις ειναι μεγαλη διαφημηση για τον γιατρο, γτ δεν υπαρχει κανενα ΑΛΛΑ. Εννοω οκ τουμπανο εγινε ΑΛΛΑ αφησε το crown αδειο. Δεν αναδυκνειεται απλα μια εξαιρετη δουλεια , αλλα φαινεται οτι ενα κεφαλι απο αδειο εγινε ολογιωμο...Αναδειχτηκαν στο μετα τη μμ και μετα κ περιοχες που ΔΕΝ ακουμπησε η ακουμπησε ελαχιστα ο doc. Σαφως κ εχουν ενημερωσει φυσικα κ οι 2 οτι εκει η δουλεια εγινε απο τη φινα εκει 100% στον ταζ και σε μεγαλο βαθμο στον dance(δε νομιζω οτι σωθηκε το crown με τα 500gts). Ομως καποιος ασχετος, που βλεπει απλα φωτο πριν κ μετα σε καποιο site κλινικης, αν δει αυτο θα του τρεξουν τα σαλια οκ...

John_HDC

Αντυ φερνω παραδειγμα το κεφαλι μου τωρα.τα 3400 grafts ρε παιδια τι νομιζεται ειναι κανα αστρονομικο νουμερο για να καλυψει σχεδον το μισο κεφαλι? Εαν εκανα μοιρασια και εβαζα 2400 εκει που εβαλα τα 3400 και τα αλλα 1000 τα πετουσα στο κροουν για να εχω ενα ομοιομορφο μετριο αραιο αποτελεσμα θα ημουν κλαφτα τωρα.
Στο κεφαλι μου εκτος απο κροουν υπαρχει ομοιομορφια και παλι στις πισω ζωνες ειμαι αραιος αλλα ομοιομορφα.

koumparos

Well-Known Member
Μα αναγκαστικα τετοιες περιπτωσεις θα πρεπει να παρουν φινα αλλιως πολυ συντομα θα πρεπει να μπουν για συμπληρωματικη και εαν συνεβαινε και κανα shockloss λογο αδυναμων θυλακων αστα κλαφτα .Δυστυχως η παιρνεις φινα η περιμενεις καποια χρονια να σταθεροποιηθει δεν υπαρχουν μαγικες λυσεις αλλιως καθε 2 χρονια η και νωριτερα θα μπαινεις για service.Aυτα στο εξωτερικο οι τοπ γιατροι στα εξηγουν απο την αρχη και μαλιστα ζητανε και φωτο απο το οικογενειακο σου δεντρο.Δεν αφηνουν τιποτα στην τυχη και για μενα καλα κανουν

andy.k

Active member
Jhon, ειπα, γουστα ειναι αυτα...εγω ειμαι πιο αραιος απο εσενα μπροστα, πιο πυκνος πισω. Προταθηκε κ το "ΟΛΑ ΕΜΠΡΟΣ" απο αλλες κλινικες. Ξερω πως θα ημουν πιο πυκνος μπροστα αν το εκανα αλλα αδειος πισω. Δε το προτιμησα. Ειπαμε, γουστα. Μπορει για καποιους να ειμαι εγω "κλαφτα" που το προτιμησα, σεβαστο κ αποδεκτο. Αλλοι εχουν πει πως δειχνει φυσικο, παροτι ειναι λιγο αραιο.Για εμενα ειμαι σε αποδεκτο επιπεδο, θεωρω θα ημουν χειροτερα αν ειχα πιο δυνατη πυκνοτητα μπροστα κ αδειος πισω. Τονιζω οτι δε θελω να μειωσω το αποτελεσμα σου που ειναι τουμπανειρο. Απλα εχω αλλη αποψη σχετικα με την κατανομη των grafts

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Andy.K, επειδή θέτεις ένα ενδιαφέρον θέμα, η άποψη μου είναι ότι σαφώς και είναι ζητούμενη η ομοιογένεια αλλά πρέπει να υπάρχει και ένα μινιμουμ μπροστά στην hairline, η οποία θέτει και τον πήχυ για τις επόμενες ζώνες. Το συντηρητικό πλάνο είναι το σωστό (μαζί με φάρμακα αν είσαι νέος, παρόλο που εγώ δεν θα έπαιρνα) αλλά με hairline 45+. Αν δεν έχεις graft καλύτερα να αρχίσεις τις εκπτώσεις πιο πίσω. Με αυτή την τακτική το αποτελεσμά σου θα είναι το καλύτερο δυνατό. Όταν η hairline δεν έχει την σωστή μινιμουμ πυκνότητα το αποτέλεσμα δεν θα είναι σωστό.

Τελευταία επεξεργασία:

koumparos

Well-Known Member
Μα εσυ δεν εβαλες τα grafts που χρειαζοταν για ενα συνολικα καλο αποτελεσμα αρα λογικα εχεις αυτην την εικονα.Επρεπε ολλα να τα εβαζες μπροστα και κανα χιλιαρικο ποιο πισω.

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλησπέρα και από μένα. Θα ήθελα να τοποθετηθώ σε ορισμένα ζητήματα λέγοντας την άποψη μου για πολλά που λέχθηκαν εδώ. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβουμε όλοι πως το φόρουμ δεν είναι χώρος για διαγωνισμούς καλύτερου αποτελέσματος μεταμόσχευσης ή καλύτερου γιατρού. Βλέπουμε συχνά ημιμάθεια που είναι χειρότερη από την αμάθεια, αοριστίες, γενικολογίες και οπαδισμό. Στόχος μας πρέπει να είναι η βελτίωση της καθαρής γνώσης για την διευκόλυνση των υποψηφίων που θέλουν να επιλέξουν μια καλή κλινική, και γιατί όχι να πιέσουμε τις κλινικές να χαμηλώσουν τις τιμές και να αυξήσουν τον πήχη της ποιότητας.

Ειδικότερα τώρα:

Δεν υπάρχουν πυκνότητες 80-90 σε εντελώς άδειες επιφάνειες όπως σωστά λέει ο cvial. Οι κλινικές λένε για 70+ μπροστά στα μονότριχα και όσο πάμε πίσω 40-55. Και εγώ πιστεύω πως μπροστά μιλάμε για 60+ και το οπτικό αποτέλεσμα εξαρτάται από το πάχος της τρίχας του ασθενή και χαρακτηριστικά όπως χρώμα κτλ. Οι κλινικές μάλλον για χάρη εντυπωσιασμού μιλάμε για 70+.

Θεωρείστε δεδομένο πως η φίνα συνεπικουρεί σε ένα καλό αποτέλεσμα, μόνο για την διατήρηση των μαμά μαλλιών που δένουν με τα μεταμοσχευμένα δείχνοντας ένα head full of hair. Στο shockloss αν ο γιατρός πράξει σωστά, δεν βοηθάει. Ο ίδιος ο γιατρός μου το έχει πει αυτό. Και εννοείτε σε καραφλές περιοχές τελείως με μεταμοσχευμένα μαλλιά, δεν προσφέρει κάτι.

Θεωρείστε επίσης δεδομένο πως όταν δουλεύεις σε μια περιοχή που έχει ήδη μεταμοσχευμένα μαλλιά, το δέρμα σκληραίνει, και η αιμάτωση μειώνεται. Εκτός από τον κίνδυνο θάνατο shockloss αν πέσεις σε σκιτζή γιατρό, η φύτρωση ενδέχεται να είναι μειωμένη. Το 80% που είπα τυχαίο, δεν μπορεί να μετρηθεί και διαφέρει από άτομο σε άτομο και από περίπτωση σε περίπτωση. Επίσης μπορεί να μην τύχει και σε όλους ή να είναι το ποσοστό αμελητέο. Αυτό δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου. Όταν παρών στα ραντεβού του Μιχάλη έχω κάνει άπειρες συζητήσεις μαζί του. Μαθαίνεις πιστεύω αρκετά όταν συζητάς με έναν γιατρό που χειρουργεί από το 1999 και έχει πάνω από 3000 περιστατικά στο παλμαρέ του τουλάχιστο. Κάθε μεταμόσχευση που περνάει, και ειδικά αν είναι σε ίδια περιοχή είναι εις βάρος της προηγούμενης σε θέμα φύτρωσης. Από καθόλου, ως ελάχιστα ή και πολύ ανάλογα τις ιδιάζουσες συνθήκες.

Για το οικονομικό κομμάτι τώρα εξακολουθώ να επιμένω πως το φθηνό τελικά το πληρώνεις ακριβό. Και ακριβό δεν σημαίνει απαραίτητα σε χρήμα μόνο αλλά και σε ανάλωση δότριας και τους κινδύνους που αναλύσαμε παραπάνω. Θα μπορούσαμε να βγάλουμε άπειρα σενάρια κοστολόγησης με προσφορές εκατέρωθεν από Ελλάδα vs Κύπρο κτλ. Σε απόλυτα νούμερα η Ελλάδα τις περισσότερες φορές θα βγεί πιο φθηνή, όχι όμως τόσο όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά. Το αποτέλεσμα όμως δύσκολα θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα ικανοποίησης.

Η Ελλάδα έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Όμως ακόμη δεν μπορεί να ανταγωνιστεί αρκετές καλές κλινικές του εξωτερικού. Στο εξωτερικό βάζω και την Κύπρο. Καναδάς, Αμερική, Βέλγιο, Ισπανία κτλ παίζουν στα τοπ αλλά με κοστολόγια εκτός πραγματικότητος για Έλληνες. Η Τουρκία είναι εφάμιλλη με Κύπρο με μέσο κόστος 2,5 ευρώ. Χθες μίλαγα με μέλος του φόρουμ που έκανε session4200 στην Korayκαι πήγε τέλεια, θα κάνει άλλη μια να κλείσει και πίσω και σε 1 χρόνο θα μας παρουσιάσει την δουλειά που είναι εξαιρετική. Αλλά ακόμη δεν θέλει να μιλήσει. Στην δε Κύπρο, HDCκαι Γεωργίου παίζουν στα ίσια. Παλιά ηταν μια ομάδα, οι άνθρωποι μεταφέρουν τεχνογνωσία και εκπαίδευση από Cole και Bisanga. Γιαυτό είναι μπροστά από Ελλάδα. Στην D** όταν τους πλησίασε ο bisanga τονέ διωξαν. Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας. Που τα ξέρω.. τα ξέρω, έχω έγκυρες καλές ιατρικές πηγές μέσα από τον χώρο.

Τελικό συμπέρασμα. Μην βαφτίζουμε τον Παναγιώτη Δεσπότη. Η Ελλάδα απέχει ακόμη παρα πολύ από το εξωτερικό. Όχι σε φύτρωση αλλά σε διαχείριση δότριας, σε φυσικότητα, και κυρίως, σε πυκνότητα. Όταν βλέπω στα ραντεβού άτομα να μου λένε πως από κοντά δείχνω και καλύτερος αποτι στις φωτογραφίες, αυτό τα λέει όλα και με γεμίζει χαρά. Όλοι όσοι ήρθαν στα ραντεβού και ασχολούνται με τα φόρουμ θεωρούν πιο τίμια επιλογή την d** από τον B*** με τον τελευταίο να μην πείθει. Εγώ προσωπικά βρίσκω πολύ καλά τα αποτελέσματα του dimitris και του andy αλλά θέλουμε πολύ περισσότερο feedback από εκεί και μια ομαδική συνάντηση μεταξύ μας για συγκρίσεις.

Επίσης, ορισμένες γενικολογίες που ακούγονται πχ για Γεωργίου ότι είναι 50-50 η πιθανότητα να πετύχει, τις θεωρώ άστοχες και άδικες. Προσπαθώ να καταλάβω πως προκύπτουν. Από τα περιστατικά του φόρουμ: έχουμε δηλαδή 10 επιτυχίες και 10 αποτυχίες: Στο φόρουμ λίγοι γράφουν, στα ραντεβού το 80% που κλείνει δεν ασχολείται καν με το φόρουμ. Όταν ο ίδιος ο γιατρός αναφέρει πως πέρσι έκανε 180 κεφάλια και τα 5 αποτελέσματα ηταν κακά, αυτό είναι 50-50;

Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
Koumparos εγω που ειχα αρκετο θεμα εχω κλειστους κροταφους. Αν ηταν ανοιχτοι μπορει να ειχα λιγο μεγαλυτερη πυκνοτητα; ισως αλλα δε θα μου αρεσε καθολου. Δεν παει στο προσωπο μου. Αν δεν περιμενει καποιος να προχωρησει πολυ η αραιωση του σε μεγαλα nw και ειναι σε μια ηλικια οχι πολυ μεγαλη μπορει να χαρει το αποτελεσμα του με κλειστους κροταφους. Δινει νεανικη εικονα που αξιζει να την χαρει καποιος τουλαχιστον μεχρι τα 40.

Μπλουζα