Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

naruto

Well-Known Member
O Dance στους κροταφους ηταν σχεδον εντελως αδειος.Καμμια φινα δεν τον βοηθισε για αυτο το σημειο,το οποιο με 75-80 grafts/cm εχει απιστευτη πυκνοτητα.Η φινα του κραταει κυριως το middle και το crown.Αντε να βοηθισε λιγο κ στο τσουλουφι μπροστα.

aeratos28

Just aeratos
naruto o dance δεν έκλεισε τους κροτάφους σχεδόν καθόλου όμως..περίπου τριγωνικό σχήμα έχει.μην μπερδευεσαι φιλε

tol

Well-Known Member
Φίλε Ταζ, συγνωμη αν θεωρείς ότι επεκταθηκα σε άσχετο θέμα, αλλά παρατηρώ πως κάποια μέλη θεωρούν οτι τα αποτελέσματα των ξένων κλινικών απέχουν ετη φωτός από τα αντίστοιχα ελληνικά. Δε λαμβάνουν όμως σοβαρά την παράμετρο της ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ και αδικούν τα αποτελέσματα των δυο παιδιών που προανέφερα. Όσο για τις θετικές επιδράσεις της φιναστεριδης (και αν αυτές περιορίζονται μόνο στο crown ή όχι), επιτρεψε μου να έχω κάποιες αμφιβολίες.
Από φωτογραφίες στο internet με αποτελέσματα της φιναστεριδης, παρατηρώ ότι σε αρκετούς επήλθε πύκνωση σε όλα τα σημεία του κεφαλιού.
Μήπως λοιπόν και το δικό σου ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ -ΑΠΙΘΑΝΟ αποτέλεσμα είναι συνάρτηση και της ικανοτητας του γιατρού,αλλά ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗΣ;

Tasmania

Active Member
@tol εσυ κανεις τις συγκρισεις οχι εγω ή αλλο μελος πιο πανω.. οπως ειπα η συζητηση με τον αερατο αλλο θεμα ειχε... ισχυει οτι σε καποιες περιπτωσεις η φιναστεριδινη μπουσταρει και το μπροστινο κομματι στο κεφαλι. Λιγες περιπτωσεις μεν αλλα ισχυει. Στη δικια μου περιπτωση, ειχα αρχισει φινα 10 μηνες πριν τη μ/μ το μονο που μου εδωσε σε αυτο το 10μηνο ηταν οτι σταματησε η τριχοπτωση... μετα το 10μηνο μου εκλεισε τη μεγαλη αραιωση στο crown , οχι πως τωρα δεν υπαρχει αλλα ειναι ενα μικρο κομματι... σου απαντησα πιο πανω αν ειναι συναρτηση της φιναστεριδινης το αποτελεσμα αλλα δεν το επιασες... 80γραφτς ανα τετραγωνικο εκατοστο στη hairline και σε περιπου 60 τετραγωνικα εκατοστα εκταση τοποθετηθηκαν 3117 γραφτς..ευθυνεται η φινα ?

aeratos28

Just aeratos
κάτσε ρε tasmania.εβαλες 80grafts στη hairline λες?επειδή κενός δεν ήσουν πουθενά,ακόμα και hairline είχες και πριν,αραιές αρκετά μεν,αλλα είχες τριχες,δηλαδή μπροστά μπροστά τώρα εχεις χονδρικά γύρω στα 85-90 grafts?

koumparos

Well-Known Member
Παιδια η φιναστεριδη δε παιζει κανεναν σοβαρο ρολο στη φυτρωση.Απλα βοηθαει στο shockloss σε περιπτωσεις πυκνωσης αλλα θελει πριν την μμ χρηση για να δουλεψει εναντια στο shockloss(ενδυναμωση θυλακων που ειναι χτυπημενοι απο αα) και επειδη κραταει και τα υπολοιπα μαλια σε καλη κατασταση σε συνεργασια με μια πετυχημενη μμ παιρνουμε τα μεγιστα.Ειναι γνωστα αυτα εδω και χρονια δεν ειναι κατι καινουργιο

naruto

Well-Known Member
naruto o dance δεν έκλεισε τους κροτάφους σχεδόν καθόλου όμως..περίπου τριγωνικό σχήμα έχει.μην μπερδευεσαι φιλε

Εκλεισε κροταφους αλλα οχι τοσο οσο ο δημητρης και ο Ταζ.Εκλεισε ελαφρως του κροταφους σε norwood 1,5 με μια ωριμη hairline ταιριαστη για την ηλικια του.Προτιμησε την εξτρα πυνοτητα απο την ευθεια hairline.Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα,και πυκνοτητα και ευθεια hairline.
Εγω προσωπικα προτιμω χιλλιες φορες την προσσεγιση του dance απο αυτη του δημητρη.Τα πυκνα μαλλια τα φτιαχνεις οπως θες.Κοντα οπως τα χει ο dance,μακρια,καρφακια,φρατζα...
Τα εστω κ ελαφρως αραια μαλλια σε περιοριζουν ομως σε συγκεκριμενα κουρεματα.

aeratos28

Just aeratos
και εγώ προτιμώ αυτό το σχήμα σε σχεση με του δημητρη,το έχω ξαναπει πολλές φορές..βασικα το σχήμα που προτείνω είναι αυτό που είχε σχεδιάσει στον bouklas ο γεωργιου..κοίτα αυτό το σχέδιο που σου λέω και κοίτα και του dance μετά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koumparos

Well-Known Member
Το εντυπωσιακο του dance για μενα δεν ειναι η hairline που συχνα βλεπουμε απο τοπ γιατρους αλλα το θεαματικο κλεισιμο στο crown με πυκνοτητα μπροστινων ζωνων.Αυτο με εντυπωσιασε εμενα

Utopia

Active Member
Εκλεισε κροταφους αλλα οχι τοσο οσο ο δημητρης και ο Ταζ.Εκλεισε ελαφρως του κροταφους σε norwood 1,5 με μια ωριμη hairline ταιριαστη για την ηλικια του.Προτιμησε την εξτρα πυνοτητα απο την ευθεια hairline.Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα,και πυκνοτητα και ευθεια hairline.
Εγω προσωπικα προτιμω χιλλιες φορες την προσσεγιση του dance απο αυτη του δημητρη.Τα πυκνα μαλλια τα φτιαχνεις οπως θες.Κοντα οπως τα χει ο dance,μακρια,καρφακια,φρατζα...
Τα εστω κ ελαφρως αραια μαλλια σε περιοριζουν ομως σε συγκεκριμενα κουρεματα.
Χίλιες φορές πυκνότητα παρά hairline! Καλύτερα NW 2 με καλή πυκνότητα ειδίκα forelock παρά ίσια hairline και αραιά. Δεν ξέρω πολλά περι μμ αλλά αυτό καταλαβαίνω εγώ...

Tasmania

Active Member
κενός δεν ήμουν σωστα λες @aeratos28 ... ειχα λιγες τριχες μπροστα και στο κεντρο στο τσουλουφι λιγο περισσοτερες... ναι μπροστα στη hairline ο ιατρος δουλεψε 75-80γραφτς ανα τετραγωνικο εκατοστο (μονοτριχα)... ακολουθησαμε την υπαρχων γραμμη διχως κατεβασμα της hairline... πιο πισω δουλεψε σε πιο μικρες πυκνοτητες αλλα με μεγαλυτερη αναλογια τριχων/cm2 ετσι ωστε να δεσει στο θεμα πυκνοτητα.

Συνημμένα

• DSCN5719.jpg
    DSCN5719.jpg
    292.9 KB · Προβολές: 254
  • DSC06129.jpg
    DSC06129.jpg
    511.8 KB · Προβολές: 270

koumparos

Well-Known Member
Και ο tasmania ειχε λιγοτερα μαλια συνολικα απο τον dance.Με αλλη μια σε συγκεκριμενα σημεια θα φτασει τον dance σε πυκνοτητα και ισως και τον ξεπερασει διοτι νομιζω εχει πολυ καλη τριχα.Βεβαια και ετσι να μεινει παραμενει ενα κορυφαιο αποτελεσμα

naruto

Well-Known Member
Norwood 1,5-2 ftw!!!Γουσταρουμε ωριμη hairline
Eνας σχεδον Norwood 3 σαν εμενα,με αραιωμενους αλλα οχι υποχωρημενους κροταφους,και τα υπολοιπα μαλλια απειραχτα-βουρτσα,ποσα grafts θελει για να πεσει στο Norwood 1,5-2 αλα Dance?1500?Aerate...

koumparos

Well-Known Member
Αναλογα τι περιοχη θες να καλυψεις.Ετσι εντελως πληροφοριακα επειδη ειμαστε ιδιες περιπτωσεις ο χασον εμενα τοτε που με ειδε απο κοντα για nw 2 με υψηλη πυκνοτητα μου ειπε 2500grafts.Ολλα κροταφους hairline

tol

Well-Known Member
Φίλε Ταζ, κάνοντας μια σοβαρή ερευνα πριν δυο μήνες για τη ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ διαπιστωσα ότι ίσως χρειάζεται πάνω από ένα χρόνο, για να αποδώσει. Άρα, το γεγονός ότι έπαιρνες ήδη 10 μηνες, μπορεί να μη σημαίνει τίποτα.
Προσωπικά, επειδή πριν 2 μήνες και ενώ ήμουν στο 8ο μήνα της δεύτερης μεταμόσχευσης στην dhi, παρατήρησα έντονη τριχόπτωση και το σχετικά καλό διαφαινόμενο αποτέλεσμα άρχισε να χειροτερεύει, αποφάσισα να προχωρήσω σε λήψη φιναστεριδης (άλλωστε ειμαι ήδη 47, παντρεμένος με μεγάλα παιδιά, με καλοηθη υπερτροφία προστάτη και επομένως δε με φοβίζουν πιθανά αρνητικά sides, αντιθέτως μόνο θετικά μπορεί να έχω στο θέμα του προστάτη).
Ήδη λοιπόν σε περίπου 2 μήνες η κατάσταση βελτιώθηκε αρκετά, επανηλθα σε καλύτερη κατάσταση από τις αρχές Αυγούστου. Ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχε ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης και να ήταν συγκυριακή η επιδείνωση στον 8ο μήνα. Ίσως όμως να είναι και η επίδραση της φινας. Θα σας ενημερώνω σε βάθος χρόνου.
Πάντως αυτο που εγώ παρατηρώ είναι μια αξιόλογη βελτίωση της κατάστασης.

koumparos

Well-Known Member
Λογικο.Η φινα βελτιωνει ολλο το τριχωτο και μην ξεχνατε οτι η dht επηρεαζει ολλα τα μαλια στο πανω μερος ανεξαρτητως αα η οχι γιαυτο προφανως χανουμε και σε ογκο με τα χρονια.

Μπλουζα