Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
,θες 2 επεμβασεις σιγουρα..στο τελος ομως την παιρνεις και την πυκνοτητα..
Δλδ ο cvial, που μπηκε ξανα για ενισχυση στην α' ζωνη, να αναμεμει το πολυ 80% φυτρωση σε αυτη τη δευτερη μμ? Δεν εχουμε αποτελεσματα απο ελλαδα ακομα πυκνωσεων, γτ ελαχιστοι το εχουν επιχειρησει.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σωστά τα θέσατε όλοι σας. aerate να προσθέσω και ταυτόχρονα να σε ρωτήσω... εφόσον λες πως Ελλάδα θες 2 επεμβάσεις αλλά τελικά φτάνεις στον στόχο. Σίγουρα μπορεί να φτάσεις αλλά θα χρειαστείς και δεύτερη επέμβαση. Μια δεύτερη επέμβαση σημαίνει έξτρα κόστος. Αν συγκρίνεις την μέση τιμή Ελλάδας με την μέση τιμή Κύπρου (δεν βάζω άλλες χώρες εξωτερικού εκεί πάμε Χ 5 κόστος) τότε 2 επεμβάσεις εδώ φτάνουν στο κόστος σχεδόν Κύπρου. Όμως υπολόγισε και ποιοτικούς παράγοντες όπως ταλαιπωρία, μεγαλύτερο χρόνο αναμονής, και το βασικότερο… δεύτερη επέμβαση σε ίδια περιοχή για πύκνωση σημαίνει κίνδυνος shockloss, σίγουρα μικρότερη φύτρωση γιατί το δέρμα σκληραίνει και μειώνεται η αιμάτωση, και στην τελική ίσως και ανάλωση μεγαλύτερης δότριας. Πχ εγώ έβαλα 3500 μοσχεύματα σύνολο με 90% φυτρωση τουλάχιστον. Τα 3000 μπροστά. Στην d** πχ θα μου έβαζαν 2200 μαξ μπροστά. Θα έπρεπε να μπω ξανά χειρουργείο αν ήθελα να έχω την τωρινή μου πυκνότητα. Στην δεύτερη θα προσδοκούσα 80% φύτρωση και θα ήθελα άλλα 1300 για πλάκα που σημαίνει σύνολο ανάλωσης 3500 μοσχευμάτων αντι για 3000. Τα νούμερα χονδρικά, απλά θέλω να πω, καλύτερα να πιάσεις σε ένα sessionτο επιθυμητό αποτέλεσμα, να ξεμπερδέψεις με μια περιοχή και να μην την δουλέψεις ξανά, παρά 2 επεμβάσεις στην ίδια περιοχή. Εκτός από ψυχοφθόρο, φτάνεις στο σημείο που το φθηνότερο γίνεται ακριβότερο, και στην τιμή και στην ποιότητα. Και σκέψου στην εξίσωση δεν βάζω και άλλες συνιστώσες που αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα Ελληνικών κλινικών, ακόμη και των καλών, όπως βέλτιστη διαχείριση δότριας και φυσικότητα. Στην χειρουργική αποκατάσταση του τριχωτού της κεφαλής, οι τσιγγουνιές πληρώνονται ακριβά, και αυτό θα φανεί κυρίως σε άτομα με μεγάλα nwκαι μέτρια δότρια. Θα ήθελα τις τοποθετήσεις σου.