Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

koumparos

Well-Known Member
Κορυφαιο αποτελεσμα μπραβο!!Νομιζω οι πυκνοτητες σε σχεση με ελλαδα ειναι η μερα με τη νυχτα
παντα συγκρινοντας μια και μοναδικη συνεδρια και το τι μπορει να δωσει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
σωστός ο koumparos..τα εθεσες πολύ ωραία για την συνεδρία.!είμαστε πολύ πίσω ακόμα.ελπίζουμε βέβαια σε βελτίωση.!

aeratos28

Just aeratos
μην συνεχίσουμε εδώ την κουβέντα και χαλάμε το νήμα,αλλά θα σου απαντήσω και το τελειωνουμε εδώ..μαρκάρισμα σε κανέναν δεν κάνω,ούτε σε εσένα.απλά όταν διαφωνω με κάτι,το λέω.όταν σύμφωνω με κάτι πάλι το λέω..εγώ αυτό που ειπες πιο πάνω λέω πάντα..πως για να εχεις πυκνοτητα εδω που παιρνεις εξω με το καλημερα,θες 2 επεμβασεις σιγουρα..στο τελος ομως την παιρνεις και την πυκνοτητα..

danceworld_2001

Well-Known Member
Σωστά τα θέσατε όλοι σας. aerate να προσθέσω και ταυτόχρονα να σε ρωτήσω... εφόσον λες πως Ελλάδα θες 2 επεμβάσεις αλλά τελικά φτάνεις στον στόχο. Σίγουρα μπορεί να φτάσεις αλλά θα χρειαστείς και δεύτερη επέμβαση. Μια δεύτερη επέμβαση σημαίνει έξτρα κόστος. Αν συγκρίνεις την μέση τιμή Ελλάδας με την μέση τιμή Κύπρου (δεν βάζω άλλες χώρες εξωτερικού εκεί πάμε Χ 5 κόστος) τότε 2 επεμβάσεις εδώ φτάνουν στο κόστος σχεδόν Κύπρου. Όμως υπολόγισε και ποιοτικούς παράγοντες όπως ταλαιπωρία, μεγαλύτερο χρόνο αναμονής, και το βασικότερο… δεύτερη επέμβαση σε ίδια περιοχή για πύκνωση σημαίνει κίνδυνος shockloss, σίγουρα μικρότερη φύτρωση γιατί το δέρμα σκληραίνει και μειώνεται η αιμάτωση, και στην τελική ίσως και ανάλωση μεγαλύτερης δότριας. Πχ εγώ έβαλα 3500 μοσχεύματα σύνολο με 90% φυτρωση τουλάχιστον. Τα 3000 μπροστά. Στην d** πχ θα μου έβαζαν 2200 μαξ μπροστά. Θα έπρεπε να μπω ξανά χειρουργείο αν ήθελα να έχω την τωρινή μου πυκνότητα. Στην δεύτερη θα προσδοκούσα 80% φύτρωση και θα ήθελα άλλα 1300 για πλάκα που σημαίνει σύνολο ανάλωσης 3500 μοσχευμάτων αντι για 3000. Τα νούμερα χονδρικά, απλά θέλω να πω, καλύτερα να πιάσεις σε ένα sessionτο επιθυμητό αποτέλεσμα, να ξεμπερδέψεις με μια περιοχή και να μην την δουλέψεις ξανά, παρά 2 επεμβάσεις στην ίδια περιοχή. Εκτός από ψυχοφθόρο, φτάνεις στο σημείο που το φθηνότερο γίνεται ακριβότερο, και στην τιμή και στην ποιότητα. Και σκέψου στην εξίσωση δεν βάζω και άλλες συνιστώσες που αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα Ελληνικών κλινικών, ακόμη και των καλών, όπως βέλτιστη διαχείριση δότριας και φυσικότητα. Στην χειρουργική αποκατάσταση του τριχωτού της κεφαλής, οι τσιγγουνιές πληρώνονται ακριβά, και αυτό θα φανεί κυρίως σε άτομα με μεγάλα nwκαι μέτρια δότρια. Θα ήθελα τις τοποθετήσεις σου.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
,θες 2 επεμβασεις σιγουρα..στο τελος ομως την παιρνεις και την πυκνοτητα..

Δεν είμαι σίγουρος ότι την παίρνεις. Στην θεωρία μπορεί να την παίρνεις, στην πράξη όμως έχουμε δει ελάχιστα τέτοια αποτελέσματα στην Ελλάδα (από DHI) και κανένα από Β., οπότε απέχουμε ακόμα από το να την θεωρήσουμε σαν μια δόκιμη και εφαρμόσιμη εναλλακτική από τις Ελληνικές κλινικές.

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member
Δλδ ο cvial, που μπηκε ξανα για ενισχυση στην α' ζωνη, να αναμεμει το πολυ 80% φυτρωση σε αυτη τη δευτερη μμ? Δεν εχουμε αποτελεσματα απο ελλαδα ακομα πυκνωσεων, γτ ελαχιστοι το εχουν επιχειρησει...παντως εγω δεν εχω δει καποιον που να το επιχειρησε κ να μη το πετυχε σε σημαντικο βαθμο. Απλα πολλοι αρκουνται στο μετριο προς καλο κ ομολογουμενως οχι τελειο αποτελεσμα της πρωτης μμ. Αλλωστε δεν εχουν κανει μονο εδω πυκνωσεις κ δευτερες μμ...και στο γεωργιου ειναι νομιζω ο robot ενα παραδειγμα αν δε κανω λαθος κ αρκετοι αλλοι που πανε για τεζαρισμα μετα απο μετρια πρωτη μμ, η καλη μμ και αδυνατισμα μαμα μαλλιων μετα απο καποια χρονια. Δλδ ολοι αυτοι 80% περνουν στη δευτερη μμ?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δλδ ο cvial, που μπηκε ξανα για ενισχυση στην α' ζωνη, να αναμεμει το πολυ 80% φυτρωση σε αυτη τη δευτερη μμ? Δεν εχουμε αποτελεσματα απο ελλαδα ακομα πυκνωσεων, γτ ελαχιστοι το εχουν επιχειρησει.

Το ότι ελάχιστοι το έχουν επιχειρήσει μπορεί να είναι μεν σωστό αλλά δεν αναιρεί το γεγονός ότι δεν έχουμε επαρκή δεδομένα από τις Ελληνικές κλινικές για να θεωρήσουμε με βεβαιότητα ότι στο τέλος θα πάρουμε και την επιθυμητή πυκνότητα. Εδώ να διευκρινήσω ότι δεν υπάρχει "δομικό πρόβλημα" στην 2η μμ όσον αφορά το ποσοστό φύτρωσης. Μπορεί να είναι τόσο επιτυχημένη όσο και η πρώτη. Απλά ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται γεωμετρικά και προφανώς εκεί η εμπειρία της κλινικής και του γιατρού είναι καθοριστικά, κάτι που πρέπει να μας προβληματίζει ακόμη περισσότερο όσον αφορά τον βαθμό επιτυχίας από κλινικές-γιατρούς για τις οποίες δεν έχουμε επαρκή δείγματα.

andy.k

Active member
Συνεπως δεν υπαρχει θεωρητικα καποιο θεμα, σχετικα με μειωμενο ποσοστο φυτρωσης σε 2η μμ σε ιδια ληπτρια...συμφωνω πως τα παραδειγματα στην Ελλαδα ειναι πολυ λιγα, ωστοσο το ποσοστο επιτυχιας απο τα λιγα αυτα δειγματα δεν ειναι επ ουδενι αποθαρρυντικο. Φυσικα κ θα ηταν πιο ενθαρρυντικο να εχουμε 50 περιπτωσεις κ οχι 3-4, δε διαφωνω σε αυτο. Παντως ο κινδυνος σοκ λος που προφανως ειναι το μονο που μενει κανεις να φοβαται σε 2η μμ πυκνωσης ειναι νομιζω πολυ μικροτερος αν γινει αναμεσα στα δυνατα μμ μαλλια της πρωτης μμ σε σχεση με το αν εκανε πυκνωση αναμεσα σε μαμα μαλλια. Εκει θα πρεπει να ειναι τραγικος ο γιατρος και να ξηλωσει ολα τα προηγουμενα grafts που ειναι δυνατα μαλλια και οχι σε φαση thinning πιθανως. θεωρω οτι καποιος χειριστης, που εχει κανει πυκνωση σε μαμα μαλλια χωρις μεγαλο σοκ λος, μπορει ανετα να μπει αναμεσα σε 30gts/cm2 και να τα κανει 50-55 χωρις να τα πληγωσει...μενει να το δουμε και σε περισσοτερα κεφαλια...πιρος ισως κ αλλοι...

Tasmania

Active Member
παιδια ας παρουμε ως παραδειγμα ενα αρκετα καλο περιστατικο απο μελος στο φορουμ ( raphael2012 ). Ποσταρω καποιες φωτο του μετα το περας της 2ης μ/μ (ως στρατηγικη των 2 μ/μ ). Το παιδι ειχε ενα παρα πολυ καλο αποτελεσμα σε συγκριση με την αρχικη του εικονα... υψηλα ποσοστα φυτρωσης, φυσικοτητα και καλος σχεδιασμος απο DH* κλινικη. Το αν πετυχε ομως υψηλη πυκνοτητα ειναι κατι που μονο οι φωτογραφιες μπορουν να το δειξουν και το μελος ανεβασε αρκετα καθαρες και σε εξωτερικες συνθηκες φωτογραφιες.

Συνημμένα

• IMG_8021.JPG
    IMG_8021.JPG
    166 KB · Προβολές: 295
  • IMG_8049.JPG
    IMG_8049.JPG
    191.2 KB · Προβολές: 300
  • IMG_8050.JPG
    IMG_8050.JPG
    211.4 KB · Προβολές: 304
  • IMG_8051.JPG
    IMG_8051.JPG
    168.1 KB · Προβολές: 288

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στην ιατρική (αλλά και στην επιστήμη γενικότερα) τα 3-4 ίσως κανένα. Για να εξαχθεί συμπέρασμα με σχετική ασφάλεια χρειάζεσαι επαρκές δείγμα, αλλιώς δεν μπορεί να υπάρξει καμμία τοποθέτηση. Μπορεί να φαίνεται κάπως απόλυτο αλλά αυτή είναι η σωστή πρακτική.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
για να εξαχθεί συμπέρασμα cvial πρέπει να υπάρχουν και παιδιά που το κάνουν σωστά όλο αυτό.δηλαδή να προχωράνε σε τέτοιες επεμβάσεις ,ολοκληρωτικές..το ότι έχουμε 2-3 παραδείγματα εδώ στο φόρουμ δεν φταίει η εταιρία..γενικά,υπαρχουν πολλα παραδειγματα..εδω στο φόρουμ δεν υπαρχουν πολλά..αλλα σαν (κανόνας) εδω υπαρχει το πήγαινε έξω αν θες πυκνότητα κτλ..οποιο μπει σαν νέο μέλος εδώ και ρωτάει,το πρώτο πράγμα που ακούει είναι πήγαινε έξω.άρα λογικό είναι να μην έχουμε πολλά αποτελέσματα εδώ για να δούμε..παρόλα αυτά,όσοι έχουν κάνει τέτοιες επεμβάσεις ,το αποτέλεσμα τους είναι πάρα πολύ δυνατό..(γνώμη μου)..οι φωτό που βλέπουμε εδώ του raphael2012 είναι πανοραμικές και ελαφρως πλάγιες κάτω από τον ήλιο..ειναι τοσο ξεγυμνωτικες τετοιες φωτο που και προβλημα να μην εχεις μπορει να σε δειξει πιο αραιο..από τις σκληρότερες που έχουν μπει στο φορουμ με σωστή αποσταση τέλεια ανάλυση..πάνω κάτω σαν του andy.k που έβαλε τις προαλες..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιατί η εταιρία δεν βγάζει βιντεάκια, φωτό, παραδείγματα στο internet για να μας πείσει περί του αντιθέτου. Είναι υποχρέωση του πωλητή να διαφημίσει την δουλειά του, όχι του αγοραστή να κάνει τον ντετέκτιβ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

aeratos28

Just aeratos
τώρα σε αυτά που λες dance,να σου απαντήσω.καταρχήν λάθος το 80% που λες.!ειδικά σε μικρές συνεδρίες το ποσοστό φυτρωσης εκτοξεύεται..ας είναι και επαναλαμβανόμενη συνέδρια..μπαίνει σε μεταμοσχευμενα μαλλια,ταλαιπωρια και φόβος για shockloss και αυτός σχεδόν μηδαμινός..η αποκατάσταση τόσο μικρών συνεδρίων γίνεται άμεσα χωρίς προβλήματα,πρηξιματα κτλ και το ποσοστό τους μπορεί να ξεπεράσει άνετα το 95%..τώρα για το κόστος που λες,το είπα νομίζω στην προηγούμενη σελιδα η σε κάποιο άλλο νήμα..anyway θα το ξαναπω.εδώ,αν θα πας τώρα για 3500grafts για να τα βάλεις μπροστά α+μισή β ζώνη,όπως ο raphael2012 ας πούμε,θα γίνει ως εξής..θα σου βάλουν 2500grafts την πρώτη φορά και θα πληρωσεις 3500€..και μετά την 2η αλλα 1000grafts που δεν παίζει να πληρωσεις πάνω από 1200-1300 €..άρα συνολικά 3500grafts=4700-4800€ στην κυπρο για μία επέμβαση των 3500grafts με 2.5€ το graft μέχρι τώρα ο μέσος όρος τους στο νησί,πάμε στα 8800€..άρα για πιο ίδιο κόστος μιλάς..?
Σωστά τα θέσατε όλοι σας. aerate να προσθέσω και ταυτόχρονα να σε ρωτήσω... εφόσον λες πως Ελλάδα θες 2 επεμβάσεις αλλά τελικά φτάνεις στον στόχο. Σίγουρα μπορεί να φτάσεις αλλά θα χρειαστείς και δεύτερη επέμβαση. Μια δεύτερη επέμβαση σημαίνει έξτρα κόστος. Αν συγκρίνεις την μέση τιμή Ελλάδας με την μέση τιμή Κύπρου (δεν βάζω άλλες χώρες εξωτερικού εκεί πάμε Χ 5 κόστος) τότε 2 επεμβάσεις εδώ φτάνουν στο κόστος σχεδόν Κύπρου. Όμως υπολόγισε και ποιοτικούς παράγοντες όπως ταλαιπωρία, μεγαλύτερο χρόνο αναμονής, και το βασικότερο… δεύτερη επέμβαση σε ίδια περιοχή για πύκνωση σημαίνει κίνδυνος shockloss, σίγουρα μικρότερη φύτρωση γιατί το δέρμα σκληραίνει και μειώνεται η αιμάτωση, και στην τελική ίσως και ανάλωση μεγαλύτερης δότριας. Πχ εγώ έβαλα 3500 μοσχεύματα σύνολο με 90% φυτρωση τουλάχιστον. Τα 3000 μπροστά. Στην d** πχ θα μου έβαζαν 2200 μαξ μπροστά. Θα έπρεπε να μπω ξανά χειρουργείο αν ήθελα να έχω την τωρινή μου πυκνότητα. Στην δεύτερη θα προσδοκούσα 80% φύτρωση και θα ήθελα άλλα 1300 για πλάκα που σημαίνει σύνολο ανάλωσης 3500 μοσχευμάτων αντι για 3000. Τα νούμερα χονδρικά, απλά θέλω να πω, καλύτερα να πιάσεις σε ένα sessionτο επιθυμητό αποτέλεσμα, να ξεμπερδέψεις με μια περιοχή και να μην την δουλέψεις ξανά, παρά 2 επεμβάσεις στην ίδια περιοχή. Εκτός από ψυχοφθόρο, φτάνεις στο σημείο που το φθηνότερο γίνεται ακριβότερο, και στην τιμή και στην ποιότητα. Και σκέψου στην εξίσωση δεν βάζω και άλλες συνιστώσες που αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα Ελληνικών κλινικών, ακόμη και των καλών, όπως βέλτιστη διαχείριση δότριας και φυσικότητα. Στην χειρουργική αποκατάσταση του τριχωτού της κεφαλής, οι τσιγγουνιές πληρώνονται ακριβά, και αυτό θα φανεί κυρίως σε άτομα με μεγάλα nwκαι μέτρια δότρια. Θα ήθελα τις τοποθετήσεις σου.

aeratos28

Just aeratos
cvial έχεις ψάξει και δεν έχεις βρει αποτελέσματα να δεις?γιατί σε ξένα φόρουμ υπάρχουν αρκετά και με πολλά grafts και με πυκνωσεις ανάμεσα σε μαμά μαλλιά,δουλεύοντας όλες τις ζώνες ταυτόχρονα α+β+γ με συνολικά πάνω από 3500 grafts και γενικά πολλά και διάφορα περιστατικά..το να μου πεις τώρα ανέβασε να τα δούμε θα σου πω δεν είναι δικιά μου δουλειά..ας ψάξει ο καθένας αν θέλει να τα βρει,υπάρχουν ελεύθερα σε ξένα φόρουμ αλλά και σαν εικόνες γενικά στο google και στην τελική δεν είμαι δικηγόρος τους εταιρίας.αν θέλει η εταιρία ας το κάνει εδώ και γενικά, μόνη της..αλλιώς για να το κάνω εγώ ,ο τζαμπας πέθανε,ας με πληρώσουν να κάνω παρουσιάσεις...χαχαχα:D;)

koumparos

Well-Known Member
Συγνωμη αλλα το καλο περιστατικο της dhi που το ειδατε??Το κενο που του αφησαν πισω απο τη hairline ειναι απαραδεκτο.Διαβαστε το θεμα να δειτε οτι τον ανθρωπο τον παιδεψαν με 2 μμ και του αφησαν αυτην την μεγαλη αραιωση πισω απο hairline και στις 2 μμ και μαλιστα ο ανθρωπος λεει οτι οριακα δεν κανει χρηση τοπικ την ημερα.Με συχωρειται αλλα εαν ειναι να χαλασω τη μιση δοτρια, να μου αφησουν ενα τετοιο κενο και μαλιστα σε κρισιμο σημειο forelock, να σκεφτομαι τη χρηση τοπικ και να εχω φαει και την ταλαιπωρια 2 μμ χωρια το ψυχολογικο για το τι εφταιξε σε εκεινη την περιοχη καλυτερα να κοψω τη φινα και μετα να τα ξυρισω.

Tasmania

Active Member
ειμαι της αποψης οτι μπορουμε να γραφουμε πολυσελιδες απαντησεις, αλλα οι φωτογραφιες παντα μιλανε απο μονες τους...

aeratos28

Just aeratos
ο raphael2012 είχε στο μυαλό του από την αρχή αν ειδες ότι ήθελε να βάζει ζελέ στα μαλλιά,πράγμα που δεν γίνεται με μεταμόσχευση..ακριβώς δεν θυμάμαι όλο το νήμα του αλλά νομίζω πως εκείνο το σημείο δεν το δούλεψαν κανονικα και λόγο του ότι δεν κάνει χρήση dht blocker και δεν θυμάμαι αν βάζει και μινοξιδιλη είναι μία πολύ φυσιολογική εικόνα αυτή.εύκολα αραιώνει κάποιος σιγά σιγά δίχως φάρμακα koumparos..

koumparos

Well-Known Member
Παιδια τα πραγματα ειναι μετρημενα κουκια.Προσωπικα για μενα αυτη τη στιγμη 2 αποτελεσματα απο ελλαδα εχουμε πολυ καλα.Και τα 2 απο βεκρη.Του δημητρη για μενα ειναι εντυπωσιακο και δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα απο δουλειες του εξωτερικου και του αντυ που απλα ειναι καλο διοτι και εκει λαθος σχεδιασμος εγινε οσο αναφορα το στοχο της τελικης πυκνοτητας.Απο dhi η μετριοτητα ειναι το ταβανι.

Μπλουζα