Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

danceworld_2001

Well-Known Member
Φίλε tazmaniaπας πάρα πολύ καλά και θα πας ακόμη πιο καλά, πλέον για σένα το αποτέλεσμα έχει κλειδώσει και η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη. Διαβάζοντας ορισμένα σχόλια παραπάνω, και συγκρίνοντας με την δική μου περίπτωση, νομίζω θα πρέπει να έχεις κάπως μικρότερες προσδοκίες για τελική πυκνότητας συγκριτικά με εμένα για άπλωσες τα ίδια μοσχεύματα σε κάπως μεγαλύτερη περιοχή. Ωστόσο οι διαφορές θα είναι μικρές. Στο σοκ λος ο Μιχάλης είναι καθηγητής, και σε εμένα αλλά και σε εσένα έπαιξε απροβλημάτιστα μπάλα και υπήρχε σαφέστατο ρίσκο. Η δότρια σου επίσης άριστη, δείχνει πως πρέπει να γίνεται ορθώς το harvesting, όπως σε όλες τις σοβαρές κλινικές του εξωτερικού. Αυτό είναι το μεγάλο μείον πχ της κλινικής του Βε…. που βλέπω κακή διαχείριση της δότριας. Απλά κάτσε και απόλαυσε το τώρα!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Πάντως είναι προς τιμήν του Taz...
που κοντό- κούρεψε την δότρια και ανάρτησε την φωτογραφία ,
προς ενημέρωση του Forum για το scaring στην συγκεκριμένη κλινική.

Αυτό δέν το κάνει εύκολα κανείς
(εδώ σε άλλους το ζητούσαμε , και απο αλλού ήρθε και χωρίς να χρειάζεται :D)
γιατί έχει και ένα μικρό κοινωνικό αντίκτυπο.

Που δείχνει πόσο ακομπλεξάριστος είναι ο Γιατρός...

Εύγε

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Τα παιδια απο τον γεωργιου και οσα δεν πηγαν καλα στην πορεια τους τουλαχιστον ηταν τιμια με την εξελιξη τους

Tasmania

Active Member
φιλε @danceworld_2001 γι'αυτο ειχα τονισει οτι στη δικια σου περιπτωση εγινε dence packing 3000 γραφτς σε hairline & λιγο προς β ζωνη , ενω σε μενα 3000 γραφτς σε μεγεθος καλυψης παλαμης χεριου σε καμψη (οπως δειχνουν και οι φωτο που εβαλα)...σιγουρα δεν περιμενω το ιδιο αποτελεσμα σε θεμα πυκνοτητας με εσενα (οπως ειπα δεν εχω παραλογες απαιτησεις)...απλα ενα καλο αποτελεσμα απο αποψης πυκνοτητας-φυσικοτητας :) φιλε @Stripar εννοειται οτι η αποφαση για κοντο μαλλι δοτρια δεν ηταν ευκολη αποφαση (επαγγελματικων υποχρεωσεων κλπ) αλλα το θεωρησα (χωρις καποιος να το ζητησει ή να με παροτρυνει) υποχρεωση προς το φορουμ και τα μελη του. Ευχαριστω για τις ευχες ως προς το αποτελεσμα και τα καλα σας λογια.

danceworld_2001

Well-Known Member
Και παραθετω και ενα συγκριτικό για το μοτίβο της δικής μου και της δικής σου τοποθέτησης. Εγω όπως βλέπεις έριξα πολλά στον σχηματισμό της hairline και στο μπροστινό της Α ζώνης και όσο εισερχόμουν μέσα μειώνονται τα μοσχεύματα μιας και υπήρχαν κάποια λίγα μαμά μαλλιά, το αντίθετο εσύ, έχεις δουλέψει περισσότερο προς τα μέσα. Νομίζω πως μπήκες και λίγο πιο πίσω, πάντως στην πράξη βλέπω παραπλήσιο μοτίβο σε εσένα και εμένα, νομίζω αυτά που έριξες αρκούν να σε φυτιλιάσουν όσο και εμένα.

taz vs dance.jpg
taz vs dance.jpg

danceworld_2001

Well-Known Member
Λυπάμαι που το λέω, αυτές όμως (και δεν μιλάω για τον Γεωργίου μόνο) ειναι τοποθετήσεις και πυκνότητες κλινικών εξωτερικού, τις βλέπετε με τα μάτια σας, όπως και σωστό harvesting δότριας δίχως να την καταστρέφεις. Μια ματιά αρκεί στο μοτίβο τοποθέτησης των Ελληνικών καφενείων για να καταλάβεις τι πυκνότητα μπορείς να περιμένεις. Η Ελλάδα δείχνει να έχει βελτιωθεί κάπως, τουλάχιστον σε θέματα φυτρωτικότητας, γιατι σε θέματα πυκνότητας, ρεαλισμού και φυσικότητας ειναι ακόμη δυστυχώς κλάφτα χαράλαμπε. Αν θες απλά να πεις πως έβαλες μαλλί και δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο, μια χαρά ειναι και εδώ. Δεν αντιλέγω, αν όμως στην εξίσωση βάλουμε και όσα είπα, δυστυχώς το κενό παραμένει.

aeratos28

Just aeratos
Συμφωνώ danceworld οτι σε θέμα πυκνότητας κτλ υπάρχει διαφορα μεταξύ ελλαδας-εξωτερικου..μεγάλη ή διαφορα,πολύ μεγάλη θα έλεγα..σε όλα τα αλλά νομίζω υπερβαλεις.βασικά όλα αυτά που ειπες αφορούν τις περιπτώσεις που πάει καλα και υπάρχει το αποτέλεσμα σαν το δικό σου ή του tasmania όπως φαίνεται ότι πάει..στις άλλες περιπτώσεις που δεν είναι έτσι τα πράγματα?δεν ισχύουν τα παραπάνω?πολλά τα παραδείγματα.

dimitris50423

Well-Known Member
dance παντως το δικο μου μαλλι δεν το παιρνει χαμπαρι κανεις οτι εκανα μεταμοσχευση. ουτε εκει που παω για κουρεμα.. και απο την πυκνοτητα ειμαι πολυ ευχαριστημενος επισης. ισως καποια στιγμη να βρεθουμε και ολοι απο κοντα να δουμε ο ενας τον αλλο σε καποια συναντηση..
σιγουρα παλαιοτερα με αυτα που εχω δει και εγω ηταν σφαγεια και καποια εμειναν ετσι (berg^%n ko^d, las$$r line cl, med jen)
αλλοι ομως απο οτι φαινεται προχωρησαν οπως και η d$i φυσικα. για τον Β%$ρη συντομα θα εχουμε σαφη εικονα απο τα παιδια που εκαναν..

επισης στον Γεωργ^*υ που εκανες ποσα καλα αποτελεσματα εχει στη σελιδα του εκτος απο το δικο σου? δεν ειχα ψαξει μεχρι τωρα και τωρα ειδα 5-6..
ακυρο αλλου κοιταζα.. τωρα ειδα οτι στην επισημη ιστοσελιδα του εχει περισσοτερα 12 συνολο στην πλειονοτητα οχι και πολυ δυσκολα περιστατικα..

geeorgee

Active Member
φιλε εσενα στη hairline σε βοηθα αρκετα το μαλλι σου που ειναι ψιλοσγουρο και δε φαινονται ατελειες που σε πιο ισιο μαλλι θα ηταν αλλιως αλλα ακομα κιετσι θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη.Το αλλο το παλικαρι valadis νομιζω στον Βεκρη δεν ειχε κανει κιαυτος?η hairiline του απο φυσικοτητα δεν ηταν λιγο απαραδεκτη;Αν ηταν σε αλλη κλινικη τοτε λαθος μου.Επισης για την πυκνοτητα που λες τα νουμερα που μπορει να πετυχει η καθε κλινικη ειναι συγκεκριμενα ασχετα πως φαινεται στο δικο σου αποτελεσμα,και σιγουρα στην ελλαδα ειναι πολυ πισω ακομα.Τελος για τη δοτρια τα ειπε ο Dance

dimitris50423

Well-Known Member
georgee τα νουμερα κανενας δεν τα ξερει ακριβως το θεμα ειναι τι βλεπεις στο τελικο αποτελεσμα.. ετσι επιλεγουν ολοι που θα κανουν μμ. σιγουρα οι μεγαλυτερες πυκνοτητες αν φυτρωσουν ολα οσα μπηκαν θα δωσουν κατι παραπανω αλλα εγω δεν εχω δει μεγαλες πυκνοτητες μεχρι τωρα σε πολλους.. μονο σε μεμονωμενα περιστατικα.
του valandi η hairline ηταν ισια επρεπε να δοθει λιγο διαφορετικο σχημα.. για τη δοτρια δεν συζηταω καν.. πρεπει να γινει χοντρη μ^κια για να γινει ζημια..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
τωρα ειδα οτι στην επισημη ιστοσελιδα του εχει περισσοτερα 12 συνολο στην πλειονοτητα οχι και πολυ δυσκολα περιστατικα..

Εχει και δυσκολα περιστατικα φιλος (πχ σε αυτα τα 12 που λες στο site το 11o & 12ο ειναι ζορικα !!!δες τις φωτο τις ανοιγει σε μεγαλο ζουμ )... βεβαια σε NW μεγαλης βαθμιδας υπαρχει λογος να πεις στον αλλο να κατσει στο χειρουργικο τραπεζι και να του παρεις λεφτα για να τοποθετησεις γραφτς που και για ποιον λογο ? Υπαρχουν περιστατικα που αναγκαστικα, παρα τη θεληση του ασθενους για να κανει μ/μ πρεπει να λες οχι , τοσο για να τον προστατευσεις (λεφτα-εικονα) οσο και για να προστατευσει και ο εκαστοτε ιατρος την εικονα του....(οποιος κινειται στην ιατρκη με τη λογικη "ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω" θα εχει αρνητικο αντικτυπο στο ονομα του)

dimitris50423

Well-Known Member
ναι σε πολυ μεγαλα norwood συμφωνω. αλλα αν αυτος που θελει να κανει το ζηταει και συμφωνει στο να γινει οτι καλυτερο μπορει να γινει γιατι του τη δινει η καραφλα? πχ αν ημουν σαν το πιλοτακι εγω ισως και να μην το αποφασιζα γιατι ειχε πολυ μεγαλο προβλημα.
αξιοπρεπη τα δυο περιστατικα που μου ανεφερες.
συμφωνω και στο οτι δεν πρεπει οι κλινικες να βαζουν τους παντες πανω στο τραπεζι για το χρημα.
παω για υπνο τα λεμε αυριο παλι ;)

Τελευταία επεξεργασία:

Tasmania

Active Member
βεβαια στα big NW λαμβανεις υποψηκαι ποιοτητα-ποσοτητα δοτριας, μεγεθος κρανιου (μεγαλο,μεσαιο,μικρο) κλπ... καταλαβαινω απολυτα τι λες .... το συναισθημα ενος ιατρου να λεει ΟΧΙ σε εναν ασθενη που επιζητα κατι ειναι ενα απο τα χειροτερα στο επαγγελμα... καποιες φορες αναγκαιο για τους λογους που ειπα πιο πανω... φευγοντας απο το ιατρειο θα πει 100% ο ασθενης "τί μ@λ@κ@ς ο ιατρος και πολλα αλλα" ...στην πορεια αν και εφοσον επιμενει και κανει την κοτσανα 100% θα τον επισκεφθει για να του πει οτι ειχε δικαιο...το ζω και το βλεπω καθημερινα στο δικο μου τομεα ενασχολησης...

Tasmania

Active Member
Καλημερα. Ειχα ερωτηθει για τις πυκνοτητες τοποθετησης απο ενα μελος (αν δεν κανω λαθος ηταν ο φιλος Αντης) και δεν γνωριζα...οποτε εστειλα email στο ιατρο και μου απαντησε : "στη hairline τοποθετηθηκαν 70-75grafts/1cm2, πίσω από αυτήν 50-55grafts/1cm2 και πιο πίσω 40-45grafts/1cm2".

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εξαιρετικές πυκνότητες, θα ήθελα να μου μετρήσεις στο περίπου και την επιφάνεια που τοποθετήθηκαν (την μεθοδολογία την εχεις μάθει) για να δουμε αν αντιστοιχούν στα graft που σου έβαλε

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tasmania

Active Member
4 μηνες και 20 μερες απο τη μ/μ. Ανεβαζω καποιες φωτο με βρεγμενο και στεγνο μαλλι. Η 6η φωτο με βρεγμενο μαλλι, κατω απο λαμπτηρα φθορισμου δωματιου με ελαχιστη κλιση προς τα κατω το κεφαλι. Επομενη ανανεωση στους 5μηνες.

Συνημμένα

• DSC05631.JPG
    DSC05631.JPG
    791.3 KB · Προβολές: 442
  • DSC05635.JPG
    DSC05635.JPG
    1.1 MB · Προβολές: 422
  • DSC05654.JPG
    DSC05654.JPG
    163 KB · Προβολές: 399
  • DSC05655.JPG
    DSC05655.JPG
    176 KB · Προβολές: 385
  • DSC05656.JPG
    DSC05656.JPG
    140.1 KB · Προβολές: 390
  • DSC05662.JPG
    DSC05662.JPG
    787.8 KB · Προβολές: 413
  • DSC05670.JPG
    DSC05670.JPG
    792.6 KB · Προβολές: 401
  • DSC05671.JPG
    DSC05671.JPG
    641.7 KB · Προβολές: 391
  • DSC05682.JPG
    DSC05682.JPG
    1.5 MB · Προβολές: 397

andy.k

Active member
Taz στο 9μηνο αν το αφήσεις κ μακρύ θα γίνεται γλεντι... Όντως οι πυκνότητες πολυ δυνατες, ιδίως μπροστά...όταν λες 70, έννοεις μαζί με τα δδικά σου, ή μόνο αυτά που μπηκαν είναι 70...γτ αν είναι 70 αυτά που μπηκαν μόνο...βλέπω να πας στα 120+ μιας κ μπροστά hairline είχες μαμισια μαλλιά...

Tasmania

Active Member
Με βαση τις προεγχειρητικες φωτο φαινεται οτι δεν ειχα αρκετες τριχες μπροστα (εκτος απο το κεντρο σε μια περιοχη)...στην περιοχη ΟΛΗ της ληπτριας ειχα 800-1000 γραφτς συνολο...ουτε καν σχηματισμενη hairline δεν ειχα οπως φαινεται... για να εχω 120+ πρεπει να ειχα σε καποια περιοχη 50+ ηδη ? υπαρχει κατι τετοιο ? προφανως οχι φιλε Αντη ! Σε καποιες περιοχες που δεν ειχα καθολου δουλεψε αυτες τις πυκνοτητες, σε οσες περιοχες ειχα καποια μαλλια δουλεψε ωστε το γραφτς/cm2 να ειναι το ιδιο και οχι περισσοτερο....να υπαρχει ομοιομορφια στην κατανομη, δλδ συνολικα hairline 70-75grafts/1cm2, πίσω από αυτήν 50-55grafts/1cm2 και πιο πίσω 40-45grafts/1cm2". Με καποιες μετρησεις που εκανα και εστειλα στο CVIAL για υπολογισμο του εμβαδου ληπτριας και μ.ο. βγαλαμε οτι περιπου hairline τοποθετηθηκαν 60-65, πισω 40-45 και πιο πισω 35-40....σε καποιες περιοχες χρειαστηκε να κανει τοποθετηση 70-75 γιατι δεν ειχα μαμα μαλλια, σε καποιες αλλες 60-65 ή 50-55 για να βγει ομοιομορφη η πυκνοτητα σε hairline...το ιδιο ισχυει και πιο πισω....

Μετα το 12μηνο μακρυ :) Ειπαμε αυτο το ατου πιο μετα... στο 12μηνο παρουσιασης στο φορουμ οφειλω να παρουσιασω τη ρεαλιστικη εικονα, χωρις αλληλοεπικαλυψεις και τη σπαστη τριχα που εχω....

Συνημμένα

• DSCN5719.jpg
    DSCN5719.jpg
    292.9 KB · Προβολές: 354
  • DSCN5721.jpg
    DSCN5721.jpg
    296 KB · Προβολές: 334
  • DSCN5723.jpg
    DSCN5723.jpg
    313.1 KB · Προβολές: 331

piros75

Well-Known Member
Ταζ, απλά σούπερ, τίποτα άλλο, ανυπομονώ για το τελικό αποτέλεσμα. Είδα ότι παίρνεις και Φίνα, σίγουρα έχει βοηθήσει και αυτή.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα