Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

danceworld_2001

Well-Known Member
Μια χαρά πας φιλαράκι, υπομονή τώρα!! Εχεις ταξίδι αρκετό μπροστά σου!! Νομίζω οι φωτογραφίες σου ειναι καλές και πέραν αμφιβολίας τιμιότητας. Εδω έχουμε δει κάτι άλλες φωτο στα σκοτάδια και υπο περίεργες γωνίες και οχι μόνο απο άλλους και χειροκροτάγανε κιόλας, όπως και το ακριβώς αντίθετο πριν 3 χρόνια, μέχρι και λούσιμο έβαλαν έναν να κάνει ώστε να ξεμπαναριστεί.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
ευχαριστω @danceworld_2001 ... κανω οτι καλυτερο μπορω μαν με τις φωτο για να μην αφεθει ουτε και 1 σκια περι αθελης ή ηθελημένης παραπλάνησης ... σιγουρα μπορουν να υπαρξουν και καλυτερες φωτο..μεχρι να παω και σε Photo studio σκεφτηκα τον επομενο μηνα .... αυτο πιστευω και εγω οτι εχω ακομη αρκετο δρομο στο θεμα φυτρωσης... υπομονη και θα σας κραταω ενημερωμενους για την εξελιξη... οτι εξτρα θελετε να ανεβαζω να μου λετε.. τωρα για τα υπολοιπα που ειπες η κοινη λογικη, η ειλικρινεια και η οξυδερκεια παντα νικαει...μπορει να αργει αλλα νικαει...

Tasmania

Active Member
Για τους λατρεις του crown (δραση μινοξ-φινας).
φουλ βρεγμενα, κοντινη με φλας.

Συνημμένα

• DSC05395.JPG
    DSC05395.JPG
    2.1 MB · Προβολές: 515

Tasmania

Active Member
Σημερα εκλεισα ακριβως 4 μηνες απο την 1η μερα της επεμβασης. Ανεβαζω τωρα καποιες φωτο με βρεγμενο μαλλι,σε φως δωματιου και με φλας. Μια εξ' αυτων δεν ειναι με φλας γιατι ηθελα να ειναι κοντινη και να μην χασω απο αναλυση (hairline aspect). Θα ανεβασω σε λιγη ωρα και με στεγνο μαλλι.

Συνημμένα

• DSC05399.JPG
    DSC05399.JPG
    1.3 MB · Προβολές: 566
  • DSC05400.JPG
    DSC05400.JPG
    1.3 MB · Προβολές: 505
  • DSC05402.JPG
    DSC05402.JPG
    1.6 MB · Προβολές: 539
  • DSC05408.JPG
    DSC05408.JPG
    1.6 MB · Προβολές: 508

Δημητρης38

Active Member
Οντως φαινεται να πηγαινει πολυ καλα. Και η φυτρωση σε μεγαλα ποσοστα στον 4ο μολις μηνα.
Νομιζω εδω θα εχουμε ενα πολυ καλο αποτελεσμα.

Νικολα εσυ πως πας? μπηκα στο νημα σου και βλεπω εχεις καιρο να ενημερωσεις ....

Tasmania

Active Member
4 μηνες, στεγνο μαλλι. Εβαλα 2 πανοραμικες (η μια μονο με φλας στο σαλονι, η αλλη με φλας και λαμπα γραφειου σε αποσταση 30cm). Στην πανοραμικη με το φλας, αν ζουμαρει κανεις φαινονται αρκετες πιο μικρες τριχες.... Επομενη ενημερωση σε 1 μηνα εκτος και αν στο 15νθημερο υπαρχει καμια extreme αλλαγη που αξιζει για ανανεωση του νηματος.

πανοραμικη με φλας&λαμπα γραφειου (δεν με αφηνε λογω μεγεθους οποτε την ανεβαζω ετσι) :

Συνημμένα

• DSC05385 (2).jpg
    DSC05385 (2).jpg
    897.9 KB · Προβολές: 454
  • DSC05425.JPG
    DSC05425.JPG
    1,007.3 KB · Προβολές: 461
  • DSC05417.JPG
    DSC05417.JPG
    2.3 MB · Προβολές: 498
  • DSC05422.JPG
    DSC05422.JPG
    2.3 MB · Προβολές: 488

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
Ας εσκυβες και λιγακι ρε ταζ τα προβολακια φοβηθηκες παλι?χχαχαχααχ

τι να φοβηθω ρε μαν ? μην φανουν κενακια ? :p 4ο μηνα ειμαι ;) απλα δεν ηταν καθαρη και δεν την ανεβασα... θα προσπαθησω πιο μετα για πιο καθαρη μην με βρουνε οι γειτονισσες (FBI) να βγαζω σελφι στο ανσανσερ ....

Συνημμένα

• DSC05447.JPG
    DSC05447.JPG
    667.1 KB · Προβολές: 490

dimitris50423

Well-Known Member
εκλεισαν ηδη τα κενα tas. απο συμπληρωματικες θεραπειες τι κανεις θυμισε μου.. εκτος απο τη μινοξιδιλη. σαμπουαν βιταμινες κλπ? βλεπω πριν την επεμβαση ειχες αρκετες αδυναμες τριχες μπροστα.. εκανες καποια θεραπεια και πριν την επεμβαση?

Tasmania

Active Member
Αν και τα εχουμε ξαναπει και ειναι γραμμενα στο νημα σε προηγουμενες σελιδες Δημητρη τα ξαναγραφω : φινα & μινοξ only ... πριν την επεμβαση ειχα σταματησει τη μινοξ για 1 μηνα περιπου... φινα κανω χρηση λιγο περισσοτερο απο 1 χρονο. Βιταμινες (συμπληρωματα διατροφης) δεν παιρνω... εκλεισαν καποια κενα , εμειναν αρκετα ελπιζω να κλεισουν στην πορεια... σαμπουαν οπως ειχα αναφερει στο αρχικο μηνυμα Frezyderm hair force & Head&Shoulders μέρα παρά μέρα. Μπροστα δεν ειχα αρκετες αδυνατες αλλα ναι ειχα αδυνατες λεπτες, οι οποιες σιγουρα με την αυξηση της διαμετρου (παχυνση) και τη χρηση της μινοξ εδωσαν κατι περισσοτερο μεχρι τωρα...

Μπλουζα