Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

Tasmania

Active Member
Τελος, να αναφερω οτι στο 12μηνο (τελος Οκτωβριου16') θα κανω την τελευταια μου ενημερωση στο νημα, θα αφησω λιγες μερες να γραψουν τα μελη τις οποιες αποψεις τους δημοκρατικά, όμορφα και ωραία (καλες,κακες,λασπη κλπ) και μετα το νημα θα κλειδωθει... θεωρω οτι, οτι ειχα να προσφερω στα μελη του φορουμ σταματαει με την ενημερωση 12μηνου.... Η τελευταια ενημερωση θα γινει με φωτογραφιες απο Photo studio οπως σας ειχα υποσχεθει προ λιγο μηνων και δεν μπορεσα...

Καλη συνεχεια σε ολους ειτε θα κανουν μ/μ στο προσεχες ή απωτερο μέλλον, ειτε απλα σπαταλουν το χρονο τους σε ενα καραφλοφορουμ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pithikas

Well-Known Member
@pithikas δεν ειπε κανεις οτι δουλειει στη γυροειδη αλωπεκια η φιναστεριδινη (ή οτι συστηνεται ως θεραπεια), αλλα οτι δεν υπαρχει μελετη που να λεει πως δεν δουλευει (σε σχολιο μου στο μελος utopia που ειπε πως δεν δουλευει) => μην παραφραζεται ή να προσπαθειτε ορισμενοι να δημιουργειτε εντυπωσεις ...
Συνήθως οι έρευνες δε γίνονται για να αποδείξουν ότι κάτι δε δουλεύει αλλά το αντίθετο.
Γιατί υπερασπίζεσαι τον γιατρό; Βρες φωτογραφίες από ανθρώπους με γυροειδή, δες τι πάτερν ακολούθησε η πτώση των μαλλιών του Μπούκλα και βγάλε συμπεράσματα.
Ελπίζω τουλάχιστον να σας δίνουν καλές τιμές στις μεταμοσχεύσεις σας ή ακόμα και ποσοστά από τους πελάτες που ψαρεύετε δω μέσα.
 

Tasmania

Active Member
@pithikas @Utopia (μιας και συμφωνησες στη λασπη) => πληρωσα μεχρι και το τελευταιο ευρω ουτε καλυτερη τιμη πηρα ουτε τιποτα. Αυτα να τα πεις σε αυτους που στελνουν προσωπικα μηνυματα ή απαντανε σε μηνυματα συστηνωντας τις κλινικες τους..Ουδεποτε το εκανα ούτε εχω πει δημοσια πηγαινε στην Μhr* ή αλλου... το σχόλιο σου ήταν το ελάχιστο ατυχέστατο... τυποι σαν και εσενα και οσοι σας τσονταρουν ριχνουν ακομη περισσοτερο το επιπεδο στις συζητησεις... ουδεποτε αρνηθηκα την οποια αποψη ακομα και στο νημα μου. Τα υπολοιπα τα αφηνω στην κριση των μελων και των moderators.
 

Utopia

Active Member
Δεν μπορώ να κάνω like εν μέρει... :D Tο like πήγαινε σε όσα είπε για τον @Bouklas.
Ελπίζω τουλάχιστον να σας δίνουν καλές τιμές στις μεταμοσχεύσεις σας ή ακόμα και ποσοστά από τους πελάτες που ψαρεύετε δω μέσα.
Αυτό τώρα κακώς το είπε, αλλά ντάξει πως κάνετε έτσι;
 

pithikas

Well-Known Member
@pithikas @Utopia (μιας και συμφωνησες στη λασπη) => πληρωσα μεχρι και το τελευταιο ευρω ουτε καλυτερη τιμη πηρα ουτε τιποτα. Αυτα να τα πεις σε αυτους που στελνουν προσωπικα μηνυματα ή απαντανε σε μηνυματα συστηνωντας τις κλινικες τους..Ουδεποτε το εκανα ούτε εχω πει δημοσια πηγαινε στην Μhr* ή αλλου... το σχόλιο σου ήταν το ελάχιστο ατυχέστατο... τυποι σαν και εσενα και οσοι σας τσονταρουν ριχνουν ακομη περισσοτερο το επιπεδο στις συζητησεις... ουδεποτε αρνηθηκα την οποια αποψη ακομα και στο νημα μου. Τα υπολοιπα τα αφηνω στην κριση των μελων και των moderators.
Από τους πιο καθαρούς είμαι εδώ μέσα και σπάνια μπαίνω πλέον.Στις θεραπείες γράφω ως επί το πλείστον και όχι στις μεταμοσχεύσεις. Έχω κάνει σχόλιο και για τον γιατρό σου πως έχει μάλιστα και ένα κορυφαίο αποτέλεσμα στο φόρουμ.
Αυτό δε σημαίνει πως είναι στο απυρόβλητο. Ξέρεις πως έχει κάνει λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση και μη τον αβαντάρεις.
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όταν υποτιμά τη νοημοσύνη όλων μας ζητώντας έρευνα που να αποδεικνύει πως η φιναστερίδη δε δουλεύει ,το καταφέρνει πολύ καλά.
Δε το συνεχίζω.

Καλά κάνεις και δεν το συνεχίζεις, γιατί ήταν άστοχο.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Utopia

Active Member
Με λίγα λόγια η ζυγαριά γέρνει προς το ότι ο @Bouklas δεν έχει Γυροειδής αλωπεκία.

Εγώ δεν λέω, ούτε θεωρώ ότι πέρνετε τίποτα μίζες από τις κλινικές, προς Θεού δηλαδή, ούτε υπονόησα τίποτα τέτοιο... Απλά δεν παραδέχεστε κάποια σφάλματα του γιατρού λόγω ευγνωμοσύνης.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
αλλά ντάξει πως κάνετε έτσι;

Το να πεις "μην τον αβαντάρεις" (τον γιατρό) είναι σωστό και αν τεκμηριώνεται είναι και θεμιτό. Το να μιλάς "περί ποσοστών και ψαρεμάτων" άνευ αποδείξεων είναι αυθαίρετο και συκοφαντικό. Γνώμη μου.
 

andy.k

Active member
Ok, νομιζω πως στην περιπτωση του bouklas, επρεπε να ειχε δοθει λυση εξ αρχης. Θεωρω πως τωρα πλεον, μετα απο τοοοοση φασαρια κ σκαλισμα στο φορουμ, θορυβηθηκε ο γιατρος κ εχει βρεθει καποιου ειδους συμφωνια κ ειναι κ ο bouklas ευχαριστημενος(οσο γινεται αφου το στοχο του δε τον πετυχε-δεν ειχε επιτυχημενη μμ) με καποια αποζημιωση κλπ...Και το οτι δε το εχει αναφερει εδω μεσα, πιθανοτατα ειναι μερος της "συμφωνιας" αποζημιωσης, κατανοητο κ αυτο. Παντως το να ταλαιπωρεις για μια αποζημιωση καποιον με τοσο ασχημο αποτελεσμα ειναι τελειως αντιεπαγγελματικο...και εφοσον οπως ισχυριζεται κ ο ιδιος εχει ΤΟΣΟ μεγαλη επιτυχια στις μμ, γιατι να μη γινει ο ΠΡΩΤΟΣ ισως παγκοσμιως που θα επιστρεφει ολο το ποσο αν σε καταμετρηση gts στο 12μηνο, ΔΕΝ εχει τουλαχιστον 90% φυτρωση? Στις 185μμ το χρονο, δλδ στο 1εκατομυριο και βαλε €, να εχει 5-6 αποτυχημενες? Δλδ θα δωσει πισω 30000€? Κλαιν μαιν δλδ? Γτ αντι να κανει αυτο λοιπον ταλαιπωρει το παλικαρι με βιοψιες(που οκ ας πουμε οτι ΔΕΝ ειναι μαγειρεμενες γιατι εκει πας φυλακη, αλλα μπορει καλλιστα να βγηκαν "λαθος"... Μου εχει τυχει κ εμενα λαθος αποτελεσμα σε μικροβιολογικες/κ συχνα ακουω και σε αλλους οτι ξαναεκανα εξεταση για να σιγουρευτω...)??? Κανονικα αυτο δε σημαινει εγγυηση που αναφερει στη διαφημηση? Κ οπως προειπα 30000€ στο μυριο ειναι παπαλα. Αν ομως εχει στις μισες απο τις 185 μμ αποτυχια(δε λεω οτι εχει ο γεωργιου, ΑΝ λεω) τοτε θα πρεπει να επιστρεψεις 500χιλιαρικα σε ασθενεις κ η δυσφημηση ειναι μεγαλη, γτ κανεις δε παει να παιξει 50-50 τα grafts του ακομα κ τα λεφτα να παρει πισω...
 

Utopia

Active Member
@Tasmania @danceworld_2001 Το θέμα είναι τι θα κάνατε και πως θα νιώθατε εσείς αν ήσασταν στη θέση του @Bouklas... Αυτό το έχετε σκεφτεί; Έχετε καθόλου συναίσθηση για το παιδί; Πως βρίσκετε τέτοια ελαφρυντικά για το γιατρό; Έχει απλά Γυροειδής και τέλειωσε το παραμύθι...???? Το παιδί έφαγε τέτοια νίλα που μπορεί να μην ξανασχοληθεί με το θέμα μαλλί ποτέ στη ζωή του.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Μιλάμε για άσχετα πράγματα σε άσχετο νήμα. Για τον boukla δεν πιστεύω τίποτα, τι μου είπε αυτός ο ίδιος αλλα και ο γιατρός διατύπωσα. Και εγώ δεν το πολυβλέπω να έχει κάτι τέτοιο αλλά σίγουρος δεν ειμαι. Το θέμα του θα το διατυπώσει ο ίδιος που απεξω απέξω κατάλαβα πως λύση βρήκε, αλλά θα μιλήσει ο ίδιος όταν και αν θελήσει.
 

Tasmania

Active Member
@Utopia Ολα τα μελη νιωθουμε ασχημα οταν δεν παει καλα μια μ/μ οπου και αν γινεται, απο οποιο ιατρο ειτε ευθυνεται ο ιατρος ειτε οχι (οπως ειπα ξανα συνηθως την αποκλειστικη ευθυνη φερει ο ιατρος ή οι placers στην περιπτωση που αυτες κανουν ολο το κομματι μιας μ/μ ). Ο dance πολλες φορες εχει αναφερει οτι εκανε τα παντα για να τελειωσει η ταλαιπωρια του Μπουκλα (μιλουσε τοσο με το παιδι οσο και με το ιατρο ασκωντας πιεση να βρεθει λυση). Ο Μπουκλας αρκετες φορες ευχαριστησε δημοσια τον dance για το ενδιαφερον και οτι τον βοηθησε στην περιπτωση του.

ποια ειναι τα δεδομενα : 1) η μ/μ του μελους Μπουκλα δεν πηγε καλα 2) εκανε βιοψια το παιδι και εδειξε γυροειδης αλωπεκια 3) ξεκινησε θεραπεια με κορτικοστεροειδη και ειχε παει αρκετα καλα, μετα σταματησε (αγνωστος λογο ισως παρενεργειες δεν ξερω)

Με βαση αυτα μιλω με τα δεδομενα, ουτε με λασπολογιες, (τα πηρατε και εχετε μειωμενες τιμες και ποσοστα ουτε οτιδηποτε αλλο), ουτε με αμφισβητησεις σε γνωματευσεις. Ουτε αβανταρω το ιατρο ουτε τιποτα.. οπως ειπα και τοτε στον Μπουκλα εαν εχει αμφιβολιες για τη διαγνωση ας κανει σε αλλο παθολογοανατομο μια 2η βιοψια. Επισης οποιοδηποτε μελος εχει στο μελλον παρομοιο προβλημα και εχει αμφιβολιες ας παρει και 2η γνωμη με 2η βοψια... το ιδιο θα εκανα εαν ημουν στη θεση του Μπουκλα και ενιωθα οτι με κοροιδευουν ή εχει βγει λαθος η βιοψια οπως λεει ο φιλος Αντη. Αν ημουν στη θεση του Μπουκλα αυτο θα εκανα, 2η βιοψια και αν εδειχνε οτι δεν ειχα γυροειδη αλωπεκια θα προχωρουσα σε αγωγη-μηνυση στο ιατρο, και παραλληλα θα εψαχνα πως θα αντιμετωπιζα το προβλημα.

Στα υπολοιπα που γραψατε με καλυψε ο mod και δεν προκειται να μπω στη διαδικασια να σας απαντησω προσωπικα. Τα μηνυματα σας μενουν στο νημα και οταν τα βλεπουν νεα&παλια μελη θα καταλαβαινουν πολυ περισσοτερα απο αυτα που εσεις νομίζετε ότι καταλαβαίνουν.

Στην τελικη οπως ειπα ξανα ο καθενας κανει οτι θελει. Δικο του κεφαλι, δικα του τα λεφτα κλπ δεν με εχει αναγκη ο ιατρος και πολυ περισσοτερο ΔΕΝ τον εχω αναγκη. Γι'αυτο και ουδεποτε ειτε δημοσια ειτε σε αρκετα μηνυματα που μου εχουν στειλει μηνυμα εχω πει πηγαινε και κανε τη μ/μ εκει και ειναι σουπερ κλπ κλπ .
 

Utopia

Active Member
@Tasmania Μήπως να μεταφέρουμε τη συζήτηση στο νήμα του @Bouklas;

στον Μπουκλα εαν εχει αμφιβολιες για τη διαγνωση ας κανει σε αλλο παθολογοανατομο μια 2η βιοψια. Επισης οποιοδηποτε μελος εχει στο μελλον παρομοιο προβλημα και εχει αμφιβολιες ας παρει και 2η γνωμη με 2η βοψια... το ιδιο θα εκανα εαν ημουν στη θεση του Μπουκλα και ενιωθα οτι με κοροιδευουν ή εχει βγει λαθος η βιοψια οπως λεει ο φιλος Αντη. Αν ημουν στη θεση του Μπουκλα αυτο θα εκανα, 2η βιοψια και αν εδειχνε οτι δεν ειχα γυροειδη αλωπεκια θα προχωρουσα σε αγωγη-μηνυση στο ιατρο, και παραλληλα θα εψαχνα πως θα αντιμετωπιζα το προβλημα.
Εγώ επιμένω πάντως. Μέχρι να αποδειχθεί/επαληθευτεί ότι έχει Γυροειδής αλωπεκία από τη 2η βιοψία θα εξακολουθώ να πιστεύω το αντίθετο.
 

Tasmania

Active Member
Δικαιωμα σου ουτοπια να πιστευεις οτι θες δεν τιθεται θεμα σε αυτο (δεν ειναι ενα απιθανο σεναριο να μην εχει γυροειδης αλωπεκια,ομως μεχρι στιγμης τα δεδομενα ειναι αλλα και μακαρι ο Μπουκλας να μας αναφερει τι εγινε κλπ)..σχολιαζω με τα μεχρι στιγμης δεδομενα και οτι εχει λεχθει μεχρι στιγμης το νημα του Μπουκλα, οχι με προσωπικες εκτιμησεις (που ισως απο καποιους κρυβουν αλλα κινητρα και προθεσεις). Συνεχιστε οπου θελετε τη συζητηση σας ειτε εδω (δεν εχω κανενα προβλημα) ειτε στο νημα του Μπουκλα, ειτε στου Cvial, ειτε στου Μητσου, ειτε στου dance, ειτε ανοιξτε ενα ξεχωριστο για το θεμα Μπουκλα.
 
Μπλουζα