Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

εχω παραγγειλει 4 απο αυτα http://www.ebay.com/itm/SAW-PALMETTO-Alcohol-Free-Liquid-Herbal-Extract-/160518783146?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item255faa40aa
ενα τετοιο http://www.ebay.com/itm/Polysorbate-80-4-oz-Bottle?item=350490972502&cmd=ViewItem&_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D7495687105534991322
αυτο δεν ξερω αν θα το βρω :chinscratch http://www.pharmacy4u.gr/zinkokehl-drops-10ml-zinc-gluconate-p-5257.html
οποτε θα παρω μαλλον αυτο http://www.benevivendi.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=yagendoo_VaMazing_zoom2.tpl&product_id=1274&category_id=154&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart
και β6 p5p solgar.
δεν εχω σκοπο να τα χρησιμοποιησω ακομα,απλα να πειραματιστω προς το παρον.
εχει δοκιμασει κανεις να αφησει το zix εκτος ψυγειου? η το minomuck?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member

Μετα την παρασκευη του zix, ποσο διαρκει? Εχει καποια ημερομηνια ληξης, περαν της οποιας δεν εναι αποτελεσματικο;
Αν παρω την αποφαση και το φτιαξω, θελω να φτιαξω για κανα χρονο, να εχω.

somari

Active Member

Παιδιά, οι κρόταφοί μου ήρθαν στα ίσα τους (δε ξαναφύτρωσαν, αλλά γίναν συμμετρικοί). Εκεί είδα βελτίωση.

Αλλά εδώ και κανα μήνα έχω ΤΡΟΜΕΡΟ shed, νομίζω πως το μπιφτέκι έγινε πιο ανοιχτόχρωμο :( ... Ίσως ξαναβγουν; Δε ξέρω. Πάντως οι περισσότερες του shed ήταν τριχάρες (υγιείς), όχι λεπτούλες που σίγουρα δηλαδή θα ξαναβγούν (ακόμη και πιο λεπτές αν βγουν)

Ίσως δοκιμάσω το επόμενο μπουκαλάκι να το κάνω μόνο με οινόπνευμα όπως ο σούλιος για απορρόφηση over 9000.

kapa

Μέλος του προσωπικού

cool11 είπε:
Μετα την παρασκευη του zix, ποσο διαρκει? Εχει καποια ημερομηνια ληξης, περαν της οποιας δεν εναι αποτελεσματικο;
χρονο σιγουρα δεν βγαζει λογο palmetto.
αυτο που θελω να δω εγω ειναι την αντοχη του εκτος ψυγειου.
εβγαλες ακρη με την κατασκευη του?μπορω να σε καθοδηγησω βημα βημα πολυ αναλυτικα.
το δυσκολο ειναι να μαζεψεις τα υλικα του παρα το ανακατεμα τους
τα δυο απο τα συστατικα του μονο on line,saw palmetto και polysorbate

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

cool11 είπε:

kapamarou είπε:
χρονο σιγουρα δεν βγαζει λογο palmetto.
αυτο που θελω να δω εγω ειναι την αντοχη του εκτος ψυγειου.
εβγαλες ακρη με την κατασκευη του?μπορω να σε καθοδηγησω βημα βημα πολυ αναλυτικα.
το δυσκολο ειναι να μαζεψεις τα υλικα του παρα το ανακατεμα τους
τα δυο απο τα συστατικα του μονο on line,saw palmetto και polysorbate

Γιατί ταλαιπωρήστε άδικα ρε guys? Πάρτε τα όλα μαζεμένα από εδώ http://www.qdbd.com/hair_loss_treatment_shoppingcart.htm

Το SZ II εκτός ψυγείου μπορεί να αντέξει για 2 εβδομάδες όπως είχε πει ο δημιουργός του:

"You should also refrigerate your Super Zix II formula as well. But when necessary it will survive for a couple of weeks without refrigeration. The ethyl alcohol will serve as a penetrant (helps to get the ingredients into the follicles) and a preservative (prevent bacterial growth) but at only a concentration of 10% you could still have a bacterial problem (usually a 20% concentration is required to prevent bacterial contamination). "

@cool11 με τα υλικά από το site του δημιουργού του έχει πολλά ml saw palmetto και βγάζουν τα συστατικά άνετα για ένα χρόνο.

Επίσης το zix δεν το φτιάχνεις 1 φορά και τελείωσες, αλλά ανά 127 ml (περίπου τόσο βγένει) την φορά. Μπορείς βέβαια να αυξομειώσεις τα συστατικά και να βγάλεις παραπάνω ποσότητα αλλά γενικά όπως το βλέπω στις περισσότερες λοσιόν με πολλά συστατικά που είναι στο ίδιο μείγμα για πολύ καιρό χάνουν σε δύναμη σε συνάρτηση με τον χρόνο.

Το zix "λήγει" όταν λήξει 1 ή περισσότερα από τα συστατικά του.

cool11

Well-Known Member

Fenimore είπε:
Γιατί ταλαιπωρήστε άδικα ρε guys? Πάρτε τα όλα μαζεμένα από εδώ http://www.qdbd.com/hair_loss_treatment_shoppingcart.htm

Το SZ II εκτός ψυγείου μπορεί να αντέξει για 2 εβδομάδες όπως είχε πει ο δημιουργός του:

"You should also refrigerate your Super Zix II formula as well. But when necessary it will survive for a couple of weeks without refrigeration. The ethyl alcohol will serve as a penetrant (helps to get the ingredients into the follicles) and a preservative (prevent bacterial growth) but at only a concentration of 10% you could still have a bacterial problem (usually a 20% concentration is required to prevent bacterial contamination). "

@cool11 με τα υλικά από το site του δημιουργού του έχει πολλά ml saw palmetto και βγάζουν τα συστατικά άνετα για ένα χρόνο.

Επίσης το zix δεν το φτιάχνεις 1 φορά και τελείωσες, αλλά ανά 127 ml (περίπου τόσο βγένει) την φορά. Μπορείς βέβαια να αυξομειώσεις τα συστατικά και να βγάλεις παραπάνω ποσότητα αλλά γενικά όπως το βλέπω στις περισσότερες λοσιόν με πολλά συστατικά που είναι στο ίδιο μείγμα για πολύ καιρό χάνουν σε δύναμη σε συνάρτηση με τον χρόνο.

Το zix "λήγει" όταν λήξει 1 ή περισσότερα από τα συστατικά του.

Με προβληματισες. Δεν υπαρχει περιπτωση να πω οτι θα ασχολουμαι καθε λιγο με την κατασκευη του zix.
Αν το παρω αποφαση, θελω να φτιαξω μπολικη ποσοτητα, να την βαλω στο ψυγειο, και τελος.
Γι'αυτο ρωτω ποσο διαρκει περιπου, εστω πόσο διαρκει σύμφωνα με το πιο σύντομης χρονικης διαρκειας(ληξη) συστατικο του. Δεν ρωτουσα αν με τα υλικα μπορω να παραγω για ενα χρονο. Ρωτω αν μπορω να καθισω να φτιαξω με τα υλικα αυτα, μιας και καλη, μονομιας, τοση ποσοτητα που θα με καλυπτει για ενα ολοκληρο χρονο. Γινεται?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

cool11 είπε:
Με προβληματισες. Δεν υπαρχει περιπτωση να πω οτι θα ασχολουμαι καθε λιγο με την κατασκευη του zix.
Αν το παρω αποφαση, θελω να φτιαξω μπολικη ποσοτητα, να την βαλω στο ψυγειο, και τελος.
Γι'αυτο ρωτω ποσο διαρκει περιπου, εστω πόσο διαρκει σύμφωνα με το πιο σύντομης χρονικης διαρκειας(ληξη) συστατικο του. Δεν ρωτουσα αν με τα υλικα μπορω να παραγω για ενα χρονο. Ρωτω αν μπορω να καθισω να φτιαξω με τα υλικα αυτα, μιας και καλη, μονομιας, τοση ποσοτητα που θα με καλυπτει για ενα ολοκληρο χρονο. Γινεται?

Μπορείς να το φτιάξεις και έτσι (θα βγει πολυυυ ποσότητα όμως), αλλα εγώ δεν θα το έκανα πάντως. Δεν νομίζω να το έχει δοκιμάσει κανείς έτσι, και δεν ξέρω και σε τι ποιότητα θα είναι μετά από καιρό καθώς είναι homemade και δεν έχει συνθετικά συντηριτικά μέσα του. Το "φρέσκο" πάντα είναι πιο δυνατό από το πολυκαιριασμένο.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή και καθόλου χρονοβόρα... 5 - 6 λεπτά υπόθεση κάθε μήνα είναι... και δεν χρειάζετε να έχεις το νου σου συνέχεια, απλά θα βλέπεις όποτε κοντεύει να σου τελειώσει το διάλυμα θα φτιάχνεις άλλο.

somari

Active Member

Η παρασκευή από τη 2η φορά είναι με το ζόρι 5 λεπτά. Πιο πολύ κάνεις να βουρτσίσεις τα δόντια σου.

GUK

New Member

Παιδιά υπάρχει κάποιο site από το οποίο να μπορεί κάποιος να προμηθευτεί το superx zix 2 έτοιμο?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

GUK είπε:
Παιδιά υπάρχει κάποιο site από το οποίο να μπορεί κάποιος να προμηθευτεί το superx zix 2 έτοιμο?

Όχι, τα υλικά του μπορείς να τα πάρεις όλα μαζί από εδώ http://www.qdbd.com/hair_loss_treatment_shoppingcart.htm

cool11

Well-Known Member

Εχω διαβασει τοσα για το zix εδω...
Δεν θυμαμαι, σιγουρα εχει ξαναειπωθει. Γιατι δεν πωλειται ετοιμο? Ειναι 'παρανομο'? Περιεχει κατι απαγορευμενο? Δεν συμφερει? Γιατι? Αν ειναι κατι τοσο επιτυχημενο για εμας τους ...'τριχολατρες', καμια εταιρια δεν θα εμπαινει στον κοπο να το παρεχει και ως ετοιμο σκευασμα;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

cool11 είπε:
Εχω διαβασει τοσα για το zix εδω...
Δεν θυμαμαι, σιγουρα εχει ξαναειπωθει. Γιατι δεν πωλειται ετοιμο? Ειναι 'παρανομο'? Περιεχει κατι απαγορευμενο? Δεν συμφερει? Γιατι? Αν ειναι κατι τοσο επιτυχημενο για εμας τους ...'τριχολατρες', καμια εταιρια δεν θα εμπαινει στον κοπο να το παρεχει και ως ετοιμο σκευασμα;

Υπάρχουν πολλά έτοιμα φυτικά τοπικά blockers στο εμπόριο που έχουν τα βασικά συστατικά του zix, όπως revivogen, crinagen... κτλ.

kapa

Μέλος του προσωπικού

εφτιαξα ενα palmetto με αποιονισμενο νερο μονο και ενα με αναλογιες 50% οινοπνευμα ,40% αποιονισμενο νερο και το υπολοιπο saw palmetto εκτος ψυγειου.
λενε οτι τα σκευασματα που περιεχουν περισσοτερο απο 20% οινοπνευμα δεν αναπτυσουν μικροβια.
ας μιλησουν τα πτωματα 8)

kapa

Μέλος του προσωπικού

somari είπε:
Κάπα ξανάρχισες φίνα; :| :|
Ναι για Πέμπτη φορα,εδω και 3 μερες ,αφου μου μηδενισε την λιμπιντο το 1/4propecia δοκιμαζω το 1/16 propecia
δεν περειμενω και θαυματα απο τετοια δοσολογια,το βλεπω σαν ενα καλο συμπληρωμα για τα μαλλια

cool11

Well-Known Member

Fenimore είπε:
Μπορείς να το φτιάξεις και έτσι (θα βγει πολυυυ ποσότητα όμως), αλλα εγώ δεν θα το έκανα πάντως. Δεν νομίζω να το έχει δοκιμάσει κανείς έτσι, και δεν ξέρω και σε τι ποιότητα θα είναι μετά από καιρό καθώς είναι homemade και δεν έχει συνθετικά συντηριτικά μέσα του. Το "φρέσκο" πάντα είναι πιο δυνατό από το πολυκαιριασμένο.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή και καθόλου χρονοβόρα... 5 - 6 λεπτά υπόθεση κάθε μήνα είναι... και δεν χρειάζετε να έχεις το νου σου συνέχεια, απλά θα βλέπεις όποτε κοντεύει να σου τελειώσει το διάλυμα θα φτιάχνεις άλλο.

Πιθανως λοιπον, αν ειναι φτιαμενο πολυ καιρο, λογω ελλειψης συντηριτικων, να χανει την αποτελεσματικοτητα του. Οποτε μαλλον αντενδείκνυται η σκεψη που εκανα...

cool11

Well-Known Member

somari είπε:
Γρήγορη απάντηση: ΣΑΠΙΖΕΙ εκτός ψυγείου.

Εκτος ψυγειου σαπιζει, αλλα εντος ψυγειου μπορω να διατηρησω ποσοτητες super zix, για ενα ολοκληρο χρονο? Ή σαπιζει και εντος ψυγειου αν μιλαμε για μεγαλυτερο διαστημα απο μερικους μηνες;

somari

Active Member

Από τη στιγμή που θεωρητικά το hair muck δε χαλάει, δε χαλάει και το Ζιξ.

Ακόμα πιο πολύ δε, αν το κάνεις μόνο με οινόπνευμα χωρίς καθολου νερό (εγώ έτσι το έκανα τώρα... αυξάνει και η αποροφητικότητα

somari

Active Member

Μιλάμε για πολύ περίεργα πράγματα... Συνεχίζει να δίνει στην hairline... αλλά το μπιφτέκι ακόμα cheesburger!!!

Συνημμένα

• comp3.JPG
    comp3.JPG
    136.8 KB · Προβολές: 61
Μπλουζα