Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

Απ: Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

το revivogen εχει νεα συνθεση στην οποια εχει προσθεθει και καφεϊνη, θα μπορουσαμε να κανουμε κατι αναλογο και με το super zix? ν'ανοιξω σακουλακι λουμιδη :p?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Kounamoutzas είπε:
το revivogen εχει νεα συνθεση στην οποια εχει προσθεθει και καφεϊνη, θα μπορουσαμε να κανουμε κατι αναλογο και με το super zix? ν'ανοιξω σακουλακι λουμιδη :p?

έχεις δίκιο, πρόσθεσαν καφείνη στη λοσιόν και έκαναν και άλλες μικρές αλαγές στην εμφάνιση της.
Θα τα γράψω και στο thread του revivogen για να το δουν όσοι ενδιαφέρονται. Ευχαριστούμε για το info :)

Μετά το πουλί emu, θα μας βοηθήσει και ο παπαγάλος απ'ότι φαίνεται ;D

Fenimore είπε:
[quote author=Kounamoutzas link=topic=159.msg56129#msg56129 date=1309992442]

έχεις δίκιο, πρόσθεσαν καφείνη στη λοσιόν και έκαναν και άλλες μικρές αλαγές στην εμφάνιση της.
Θα τα γράψω και στο thread του revivogen για να το δουν όσοι ενδιαφέρονται. Ευχαριστούμε για το info :)

Μετά το πουλί emu, θα μας βοηθήσει και ο παπαγάλος απ'ότι φαίνεται ;D
[/quote]
στο τελος ισως βγαλουμε και πουπουλα :D

sito

Active Member

Μόλις το έφτιαξα και το χρησιμοποίησα. Εγώ τελικά πρόσθεσα 10 μλ οινοπνευμα και αφαίρεσα 10 μλ νερο. Μπορώ να πώ οτι λαδώνει ελάχιστα. Το χρώμα του είναι κιτρινοπό.

Αντε να δούμε αποτελέσμτα.

Φενιμορε εσυ ποσο καιρο το χρησιμοποιείς; Έχεις δει κατι το θετικό;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

sito είπε:
Μόλις το έφτιαξα και το χρησιμοποίησα. Εγώ τελικά πρόσθεσα 10 μλ οινοπνευμα και αφαίρεσα 10 μλ νερο. Μπορώ να πώ οτι λαδώνει ελάχιστα. Το χρώμα του είναι κιτρινοπό.

Αντε να δούμε αποτελέσμτα.

Φενιμορε εσυ ποσο καιρο το χρησιμοποιείς; Έχεις δει κατι το θετικό;

άντε καλή αρχή :) , 3.5 μήνες περίπου το χρησιμοποιώ, μέχρι στιγμής εχω παρατήρησει να χάνω λιγότερες τρίχες καθημερινά (το είχα γράψει εδώ: http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2973.msg55715.html#msg55715 )

Δάφνη Γ

New Member

To super zix το παίρνετε από το φαρμακείο? Πόσο κοστίζει? Και είναι μόνο saw palmetto?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

daphnig είπε:
To super zix το παίρνετε από το φαρμακείο? Πόσο κοστίζει? Και είναι μόνο saw palmetto?

Δεν είναι μόνο saw palmetto, είναι και άλλα συστατικά. Δες στην πρώτη σελίδα αυτού του thread, λέει αναλυτικά τα συστατικά του και τον τρόπο που το φτιάχνεις. Τα συστατικά του μπορείς να τα αγοράσεις ολα μαζί (εκτός του απιονισμενου νερού και το οινόπνευμα) από εδώ: http://www.qdbd.com/hair_loss_treatment_shoppingcart.htm

Ξεκινησα και γω με τη σειρα μου τη χρηση του super Zix, η πρωτη εντυπωση ηταν καλη, δεν λαδωνει οπως το revivogen και δεν μυριζει περιεργα, αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι: μπορουμε να προσθεσουμε μεσα στη συσταση του και αιθερια ελαια ή θα επιρρεαση αρνητικα την αποτελεσματικοτητα του?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Kounamoutzas είπε:
Ξεκινησα και γω με τη σειρα μου τη χρηση του super Zix, η πρωτη εντυπωση ηταν καλη, δεν λαδωνει οπως το revivogen και δεν μυριζει περιεργα, αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι: μπορουμε να προσθεσουμε μεσα στη συσταση του και αιθερια ελαια ή θα επιρρεαση αρνητικα την αποτελεσματικοτητα του?

Καλή αρχή φίλε. Δεν θα το επηρεάσει, αρκεί ότι βάλεις να μην αλληλεπιδρά με τα υπόλειπα συστατικά. Δες αν θες και το thread που είχα ανοίξει http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3162.0.html που στην ουσία είναι τα συστατικά του zix μαζί με άλλα dht-blockers και διάφορα έλαια σε ένα.

weznem

Well-Known Member

ρε μαγκες επειδη μπευρδευτικα εγω χρησιμοποιω σπιρολακτονη τελικα πιο ειναι καλυτερο?μπορεισ να χρησιμοποιεις και τα δυο?και αν θελησω να το φτιαξω μπορω να τα βρω ολα στο φαρμακειο τα συστατικα του?
ευχαριστω εκ των προτερων :worshipper

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

weznem είπε:
ρε μαγκες επειδη μπευρδευτικα εγω χρησιμοποιω σπιρολακτονη τελικα πιο ειναι καλυτερο?μπορεισ να χρησιμοποιεις και τα δυο?και αν θελησω να το φτιαξω μπορω να τα βρω ολα στο φαρμακειο τα συστατικα του?
ευχαριστω εκ των προτερων :worshipper

Η spiro είναι πολύ πιο δυνατό από το zix. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και τα 2 μαζί, αλλά στην ουσία δεν χρειάζετε να το κάνεις γιατί και τα 2 είναι dht-blockers. Για τα συστατικά του όλα μαζί μπορείς να τα πάρεις από εδώ http://www.qdbd.com/hair_loss_treatment_shoppingcart.htm

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimos18

Member

fenimore το super zix 2 εχει και παρενεργειες?ειμαι 18 ,μπορω να το χρησιμοποιησω και γω?

giorgio10

New Member

Tο Zix το αγοράζω (τα συστατικά του) απο το site πιο πάνω;Μου τα στέλνουντα αναμειγνύω με απιονισμενο νερό και οινόπνευμα τα βάζω σ' ενα μπυκαλακι (παλιό regain λογικά που είναι πιο εύκολο) και αυτό ήταν;Και πόσο διαρκεί περίπου ένα μπουκαλάκι τέτοιο;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

dimos18 είπε:
fenimore το super zix 2 εχει και παρενεργειες?ειμαι 18 ,μπορω να το χρησιμοποιησω και γω?
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, δεν έχει αναφερθεί από κανέναν κάποια παρενέργεια από όσους το δοκίμασαν. Μην το φοβάσε, είναι απο τις "light" λοσιόν ;)

giorgio10 είπε:
Tο Zix το αγοράζω (τα συστατικά του) απο το site πιο πάνω;Μου τα στέλνουντα αναμειγνύω με απιονισμενο νερό και οινόπνευμα τα βάζω σ' ενα μπυκαλακι (παλιό regain λογικά που είναι πιο εύκολο) και αυτό ήταν;Και πόσο διαρκεί περίπου ένα μπουκαλάκι τέτοιο;
Ναι, από εδώ http://www.qdbd.com/hair_loss_treatment_shoppingcart.htm (μέχρι στιγμής εγώ και ο sito έχουμε αγοράσει από το συγκεκριμένο και όλα έγιναν καλά με την παραγγελεία). Δες εδώ τις οδηγίες αναλυτικά για το πως φτιάχνετε. http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,159.0.html . Κάθε φορά που φτιάχνεις βγένει γύρω στα 125 - 130 ml , που με 2 φορές των 2 ml την μέρα βάζεις για ένας μήνα περίπου. Γενικά όλα τα συστατικά του βγάζουν ποσότητα zix για τουλάχιστον 1 χρόνο.

weznem

Well-Known Member

ευχαριστω που ασχοληθηκες...εχω μια ερωτηση σκεφτομαι αυτο που λετε να προσθεσω dudasteride χαπακια στιν σπιρο αλλα δεν σας κριβω οτι ειμαι χεσμενος αν βλαπτει ι οχι διαβασα οτι με 5 χαπακια δεν επηρεαζει τον εγκεφαλο ισχυει και απο που εχει προελθει αυτο το συμπερασμα πως ειμαστε σιγουροι?και κατι τελευταιο λογικα θα κανει πολυ καλη δουλεια αν το προσθεσω σωστα?

sovagg

New Member

weznem είπε:
ευχαριστω που ασχοληθηκες...εχω μια ερωτηση σκεφτομαι αυτο που λετε να προσθεσω dudasteride χαπακια στιν σπιρο αλλα δεν σας κριβω οτι ειμαι χεσμενος αν βλαπτει ι οχι διαβασα οτι με 5 χαπακια δεν επηρεαζει τον εγκεφαλο ισχυει και απο που εχει προελθει αυτο το συμπερασμα πως ειμαστε σιγουροι?και κατι τελευταιο λογικα θα κανει πολυ καλη δουλεια αν το προσθεσω σωστα?

Και εμενα μ εχει περασει απ το μυαλο η χρηση ντουτα στη σπιρο αλλα δεν ξερουμε αν παιζει θεμα αλληλεπιδρασης των 2 ουσιων...

roukoun

Member

να καμω και εγω 2 ερωτησεις!
α)παραγγελνω και το super zix II kit και το hairmuck η μονο το πρωτο?
Β)δινω κανονικα τα στοιχεια μου και διευθυνση σπιτιου και το προιον το φερνει το ταχυδρομειο?

sito

Active Member

roukoun είπε:
να καμω και εγω 2 ερωτησεις!
α)παραγγελνω και το super zix II kit και το hairmuck η μονο το πρωτο?
Β)δινω κανονικα τα στοιχεια μου και διευθυνση σπιτιου και το προιον το φερνει το ταχυδρομειο?

α) μόνο το σουπερ ζιξ 2 κιτ, περιλαμβανει ηδη το hairmuck, το hairmuck σκέτο είναι αν θες να αγορασεις μονο hairmuck για να δυναμωσεις την μινοξιδιλη
β) ναι

roukoun

Member

απο αυριο θα προσθεσω proluton depot στην μινοξιδολη μου...να προσθεσω και super zix στην θεραπεια μου η ειναι υπερβολη?

Μπλουζα