Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

kakashi

Member
Απ: Super ZIX. Το δικό σας DHT Blocker!

και κατι αλλο ξερει κανει τι ειναι αυτο το hair muck που λεει στα συστατικα??http://www.worldhairloss.org/index.php/hairloss/page2-productreviews/superzix_ii_a_homemade_topical_that_can_compete_with_the_big_boys

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

kakashi είπε:
kapamarou ειχες δει τιποτα απο το super zix???τι λες να ξεκινησω να χρησιμοποιω σπιρο η σουπερ?απλα σπιρο φοβαμαι λιγο τις παρενεργειες....
αυτη ειναι η δυναμη των τοπικων
flutagel.
adrocur homemade ( Αlcool pure 100ml,Propylene gycol 70ml,Lotion Elocon Fl ,Μinoxidil 10gr, Amp Androcur No III ).
S5 cream.
double A.?
spiro 2%.
fungoral cream 2%.
τοπικη κετοκοναζολη 2% χωρις pg.spiro 1,5%
revivogen.crinagen.palmogen.super zix.

κατω ειναι τα ποιο αδυναμα και οσο ανεβαινεις τα ποιο δυνατα,οσο ποιο δυνατα τοσες και ποιο πολλες οι πιθανοτητες για παρενεργειες.
εγω προσωπικα με την τελευταια κατηγορια ειχα κατηφορα στο κεφαλι μου.2,5 σκαλες ποιο πανω τωρα τα αποτελεσματα ειναι καλα σε εμενα,3 σκαλες ποιο πανω ειχα παρενεργειες

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

kakashi είπε:
και κατι αλλο ξερει κανει τι ειναι αυτο το hair muck που λεει στα συστατικα??http://www.worldhairloss.org/index.php/hairloss/page2-productreviews/superzix_ii_a_homemade_topical_that_can_compete_with_the_big_boys

το hair muck είναι ένα μείγμα απο glycerin, corn oil, beta sitosterol, saw palmetto, polysorbate 80, BHT. Αν αγοράσεις το super zix απο τον δημιουργό του, σου στέλνει αυτο το μείγμα για να το προσθέσεις στο zix (αντί για σκέτο saw palmetto). Επίσης το πουλάει και ξεχωριστά.

Fenimore είπε:
[quote author=kakashi link=topic=159.msg51924#msg51924 date=1304125286]

το hair muck είναι ένα μείγμα απο glycerin, corn oil, beta sitosterol, saw palmetto, polysorbate 80, BHT. Αν αγοράσεις το super zix απο τον δημιουργό του, σου στέλνει αυτο το μείγμα για να το προσθέσεις στο zix (αντί για σκέτο saw palmetto). Επίσης το πουλάει και ξεχωριστά.
[/quote]
Ειδες καμια διαφορα απο τη μεχρι τωρα χρηση του super zix? σε σχεση με το revivogen?

kakashi

Member

kapamarou κ απο μυρωδια η σπιρο σ πως παει??επειδη λεσ βαζεις κ πολλα μλ την μερα θα πρεπει να μοσχοβολας...η οχι?

kapa

Μέλος του προσωπικού

kakashi είπε:
kapamarou κ απο μυρωδια η σπιρο σ πως παει??επειδη λεσ βαζεις κ πολλα μλ την μερα θα πρεπει να μοσχοβολας...η οχι?
το πρωτο μισαωρο μπορει να μυριζει σε καποια ευαισθητη μυτη,αλλα οταν στεγνωσει δεν μυριζει καθολου,ισως να παιζει ρολο το οτι την κραταω παντα στο ψηγειο

kakashi

Member

τυχαινει να πας γυμναστηριο αφου εχεις βαλει σπιρο??εκει αν ιδρωσεις μυριζει??γιατι κατι τετοιο ειχα διαβασει απο τον dr lee

kapa

Μέλος του προσωπικού

kakashi είπε:
τυχαινει να πας γυμναστηριο αφου εχεις βαλει σπιρο??εκει αν ιδρωσεις μυριζει??γιατι κατι τετοιο ειχα διαβασει απο τον dr lee
σιγουρα αν υδρωσεις γινετε ποιο εντονη η μυρωδια

kakashi

Member

ελα τελευταιες ερωτησεις ;Dοταν λες εντονη οχι να μην σε πλησιαζουν ετσι??κ με ενα λουσιμο φευγει τελειως η μυρωδια??

Ποιος ο λόγος να αφήσεις τη σπιρο στο κεφάλι σου από τη στιγμή που μεταβολίζεται πολύ γρήγορα; Ο δόκτωρ Λι λέει σε 10', άντε να την αφήσεις 30-60'. Περισσότερο γιατί;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

kakashi είπε:
ελα τελευταιες ερωτησεις ;Dοταν λες εντονη οχι να μην σε πλησιαζουν ετσι??κ με ενα λουσιμο φευγει τελειως η μυρωδια??
η μυρωδια της σπιρονολακτονης ειναι σαν το simeco που χρησιμοποιουμε για καουρες στο στομαχι.
δεν θα την ελεγα ασχημη,εμενα μου αρεσει.
απο τα 50 ατομα,μονο 2 καταλαβαν την μυρωδια,αλλα μην νομιζεις,ειναι ατομα που ολα τους ξυνιζουν και ολα τους βρωμανε :D ;D

kapa

Μέλος του προσωπικού

Άγγελος είπε:
Ποιος ο λόγος να αφήσεις τη σπιρο στο κεφάλι σου από τη στιγμή που μεταβολίζεται πολύ γρήγορα; Ο δόκτωρ Λι λέει σε 10', άντε να την αφήσεις 30-60'. Περισσότερο γιατί;
θελει περισσοτερο,υπολογιζω καπου στις 3 ωρες να εχει δραση

kakashi είπε:
δλδ τι βαζεις σπιρο κ σε μιση ωρα την ξεβγαζεις???
Το βράδυ όχι την αφήνω όλη νύχτα, το πρωί την αφήνω όμως 2 ώρες περίπου και μετά λούζομαι, το απόγευμα αναλόγως πώς βολεύει. Αλλά συνήθως σε 2 ώρες την έχω ξεπλύνει.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Kounamoutzas είπε:
[quote author=Fenimore link=topic=159.msg51944#msg51944 date=1304155064]
[quote author=kakashi link=topic=159.msg51924#msg51924 date=1304125286]

[/quote]
Ειδες καμια διαφορα απο τη μεχρι τωρα χρηση του super zix? σε σχεση με το revivogen?
[/quote]

με όλη την επιφύλαξη, την εβδομάδα αυτή που πέρασε είχα την εντύπωση ότι έχανα περισσότερες τρίχες.. και λέω με όλη την επιφύλαξη γιατί ανέκαθεν καθημερινά χάνω μεγάλο αριθμό τριχών. Μακάρι να πρόκειτε για shedding... Για άλλες διαφορές (αν υπάρξουν) είναι νωρίς ακόμα...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

fen, λίγο που κοίταξα στο site του, λέει...hair muck ...to be mixed with minoxidil...

άκυρο...είδα ότι μπορεί να μπεί και στο zix...thanks...καλή συνέχεια...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

GOMI είπε:
fen, λίγο που κοίταξα στο site του, λέει...hair muck ...to be mixed with minoxidil...

ναι το πουλάει και ξεχωριστά το hairmuck, αν πατήσεις το αριστερό κουτάκι για παραγγελεία του zix σου στέλνει και hairmuck στο πακέτο αντί για σκέτο saw palmetto. Εμένα όταν μου έστειλε τα υλικά νόμιζα ότι απο λάθος μου είχε το hairmuck αλλά αν δεις μέσα στις οδηγείες που γράφει στο site του για παρασκευεί zix το λέει ότι βάζεις το hairmuck μεσα στο zix.

gia

New Member

Καλησπέρα σε όλους σας :) Μήπως θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν αυτό το saw palmetto cgi.ebay.com/Herb-Pharm-Saw-Palmetto-Extract-1-fl-oz-29-6-ml-/290486887092?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a25e22b4 είναι κατάλληλο για την παρασκευή του super zix γιατί όλοι οι σύνδεσμοι που προαναφέρατε δεν λειτουργούν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

BLuEArMy

Member

http://www.iherb.com/Herb-Pharm-Saw-Palmetto-1-fl-oz-29-6-ml/14844?at=0 Αν το πάρεις απο εδώ βάζοντας τον κωδικό COS098 (έκπτωση πρώτης αγοράς 5$) θα σου έρθει $8.60 σύνολο μαζί με τα έξοδα αποστολής!
Εγώ πάντως χρησιμοποιούσα αυτό μέσα στη μινοξιδίλη για 1 χρόνο αλλά δε νομίζω να πρόσφερε κάτι: http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Saw-Palmetto-Berry-Alcohol-Free-1-fl-oz-30-ml/5209?at=0

Μπλουζα