Smile hair clinic (istanbul)

LoverBoy

Well-Known Member
Ωραίος φίλε μπράβο!Πήρες καλό αποτέλεσμα να το χαίρεσαι!Τώρα και με την θεραπεία θα το θωρακίσεις καλά!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Φίλε συγχαρητήρια στο γιατρό σου. Φοβερό αποτέλεσμα, στα μάτια μου πάντα, και πολύ φυσικό. Για τα λεφτά δεν μιλάω είναι ο ορισμός vfm

Για δες παρακάτω καποια αποτελέσματα από την vfm κλινική :

https://www.reddit.com/r/HairTransplants/comments/1bmg3kw/have_i_been_overharvested/


Συνεχίζεις να την θεωρείς vfm;
 

Corona

New Member
update 1 χρόνο και κάτι μήνες μετά

Όχι, με είχαν ρωτήσει αν επιθυμώ μεταφραστή αλλά δεν τον χρειάστηκα διότι μιλούσαν καλά αγγλικά οι δικοί τους και οι γιατροί. Ναι σωστά πρώτο λούσιμο έκανα Ελλάδα με την βοήθεια της γυναίκας μου στο σπίτι με τις οδηγίες που μου είχαν δώσει. Η επέμβαση κράτησε περίπου 7-8 ώρες κάπου εκεί, είχαμε και ένα μικρό διάλειμμα για φαγητό ενδιάμεσα.

Σκέψου πρώτη μέρα άφιξη, βόλτα και ύπνος
Δέυτερη μέρα --> επέμβαση με πήραν κατά της 14:00 και τελείωσα 22:00 περίπου
Τρίτη μέρα -> Καθαρισμός περιοχής(δότριας)/ τοποθέτηση νέας γάζας/τελικος έλεγχος - οδηγίες και επιστρογή Αθήνα για να επιστρέψω επαρχία οδικώς (έφτασα περίπου 23:00 σπίτι μου)

Ουσιαστικά 2 διανυκτερεύσεις εκεί

Ευχαριστώ πολύ!


Ευχαριστώ, θα ανεβάσω με την πρώτη ευκαιρία

Στα ματια μου δείχνει πολύ καλό το αποτέλεσμα σου. Εσενα πως σου φαίνεται φίλε μου ; Πιστεύω θα έμεινες πολύ ικανοποιημένος με την αλλαγή σου. Επισης αν κατάλαβα καλα από τα λεγόμενα σου μπορεί κάποιος να ζητήσει μεταφραστή στα ελληνικά αν δεν γνωρίζει καλά αγγλικά ;
Με τη πρώτη ευκαιρία ανέβασε και καμία άλλη φωτογραφία και απο πίσω, πλαγια κτλ.. Να το χαίρεσαι
 

JimKan1

Well-Known Member
Για δες παρακάτω καποια αποτελέσματα από την vfm κλινική :

https://www.reddit.com/r/HairTransplants/comments/1bmg3kw/have_i_been_overharvested/


Συνεχίζεις να την θεωρείς vfm;
Ωραιος, μεγαλη χασαποταβερνα, γι αυτο ζητησα φωτο δοτριας
 

Nik.Mos

Well-Known Member
Εγώ δεν θα μιλούσα για vfm.Αν η δότρια είναι οκ εγω θα έλεγα ότι απλά έκατσε η μπίλια και ήταν τυχερός.
Τετοιες κλινικές βασίζονται στο ομολογουμένως άριστο σύστημα μάρκετινγκ που εφαρμόζουν για να τραβάνε πελάτες,τίποτα από όσα ακούς δεν είναι αληθή.Θα σου πουν ψέματα για τον αριθμό περιστατικών ανά ημέρα,θα σου πουν ψέματα για τον βαθμό εμπλοκής του γιατρού , για να μην μιλήσω για το επίπεδο after care που απλά είναι ανύπαρκτο σε σημείο να σε βγάζουν τρελό και να λένε ότι όλα έχουν πάει καλά ενώ τα στοιχεία δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.

Θα έλεγα λοιπόν ότι όποιος είναι επιρρεπής στον τζόγο να προχωρήσει με την επιλογή τέτοιων κλινικων, οι υπόλοιποι όμως που δίνουν βάση στην έρευνα όχι με βάση τα αποτέλεσμα στα δικά τους μέσα αλλά σε independent reviews θα προβληματιστούν και θα είναι πιο αυστηροί και προσεκτικοί στην διαδικασία επιλογής γιατί κατανοούν ότι το κεφάλι μας παίζουμε και θα το παίξουμε μια φορα.Αν μας κάτσει θα νιώθουμε βασιλιάδες και θα καυχιομαστε ότι πετύχαμε αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατο κοστος.Αν δεν βγει θα κλαίμε και θα μετανιώνουμε την ώρα και την στιγμή , μόνο που θα είναι αργά για δακρυα.Αντεχεις να το πάρεις το ρίσκο;Επιλογή σου (όχι δική σου καταλαβαίνεις πως το λέω)
 

iliasrzs93

New Member
Καλησπέρα και από εμένα,

σήμερα είναι 95η μέρα μετά τη μεταμόσχευση που είχα στη smile hair clinic στην Κωνσταντινούπολη. Η τεχνική που εφαρμόστηκε ήταν FUE και έγινε εμφύτευσή περίπου 3500 τριχοθυλακίων. Κόστος περίπου 2000 ευρώ με διαμονή μεταφορές και φαγητό να περιλαμβάνονται.

Η διαδικασία λίγο πολύ όπως ήδη την ήξερα από τα άπειρα video, vlog και άρθρα που είχα διαβάσει. Την επόμενη της επέμβασης επιστροφή Ελλάδα και έκτοτε καθημερινά εφαρμογή των οδηγιών που μου δόθηκαν από τους γιατρούς και εννοείται συχνή επικοινωνία χωρίς κανένα πρόβλημα με την κλινική.

Παραθέτω μερικές φωτογραφίες από το πριν, αμέσως μετά τη μεταμόσχευση, 1 μήνα μετά, 2 μήνες μετά και το σήμερα που είμαι λίγο μετά τους 3 μήνες.

Χρησιμοποιώ καθημερινά
2χ1mg min
1mg fin
Lamberts Maxi
Καλη επιτυχια φιλε. Η επεμβαση έγινε απο γιατρούς;
 
Μπλουζα