Seneca DirectFUE 3.958g, 12 - 13/05/2025

PantelisS

Member
7ος μήνας και so far so good - λαμβάνω πολύ θετικά σχόλια για το αποτέλεσμα μου από φίλους και γνωστούς, γνώστες ή εντελώς άσχετους με τις ΜΜ. Καλή χρονιά σε όλο το φόρουμ.

Συνημμένα

• SENECA_Month_08_Σπίτι_Φωτογραφία_03.jpg
    SENECA_Month_08_Σπίτι_Φωτογραφία_03.jpg
    709.7 KB · Προβολές: 241
  • SENECA_Month_08_Σπίτι_Φωτογραφία_02.jpg
    SENECA_Month_08_Σπίτι_Φωτογραφία_02.jpg
    682.7 KB · Προβολές: 241
  • SENECA_Month_08_Σπίτι_Φωτογραφία_01.jpg
    SENECA_Month_08_Σπίτι_Φωτογραφία_01.jpg
    469.7 KB · Προβολές: 240
  • SENECA_Month_08_Σπίτι_Φωτογραφία_04.jpeg
    SENECA_Month_08_Σπίτι_Φωτογραφία_04.jpeg
    1.6 MB · Προβολές: 248

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
βλέπω τις φωτογραφίες του πριν στην πρώτη σελίδα και τις τελευταίες που ανάρτησες και πραγματικά η αλλαγή σου είναι φοβερή. Να το χαίρεσαι και να γουστάρεις. Ερώτηση: σκέφτεσαι να μπεις και να κλείσεις και το μπιφτέκι;

PantelisS

Member
βλέπω τις φωτογραφίες του πριν στην πρώτη σελίδα και τις τελευταίες που ανάρτησες και πραγματικά η αλλαγή σου είναι φοβερή. Να το χαίρεσαι και να γουστάρεις. Ερώτηση: σκέφτεσαι να μπεις και να κλείσεις και το μπιφτέκι;
Μέχρι τώρα δεν το σκεφτόμουνα - είδα όμως ένα βίντεο όπου έπαιζα μπάσκετ και πόσο ωραία φαίνεται η δουλειά που έχει γίνει, στα μακρινά πλάνα όσο και στα κοντινά, και πως θα άλλαζε όλη η εικόνα αν "έκλεινε" και το crown, οπότε έχω αρχίσει και το αξιολογώ.

PantelisS

Member
10ος μήνας και η ΜΜ πάει καλύτερα από ότι περίμενα - σε λίγες μέρες κλείνω τον 11ο μήνα, οπότε θα επανέλθω με πρόσφατες φωτογραφίες και ελπίζω να κλείσω τον Μάιο με τούρτα και αφάνα!

Χρόνια πολλά σε όλους!

Συνημμένα

• SENECA_Month_10_Σπίτι_Φωτογραφία_01.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 82
  • SENECA_Month_10_Σπίτι_Φωτογραφία_02.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 71
  • SENECA_Month_10_Σπίτι_Φωτογραφία_03.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 65
Τελευταία επεξεργασία:

piros75

Well-Known Member
Φοβερή αλλαγή όντως!!! και με δεδομένο ότι κουρεύεις και τη δότρια πολύ και δεν φαίνεται σχεδόν κανένα σημάδι, σε κατατάσω στα καλύτερα αποτελέσματα της Seneca...

PantelisS

Member
Φοβερή αλλαγή όντως!!! και με δεδομένο ότι κουρεύεις και τη δότρια πολύ και δεν φαίνεται σχεδόν κανένα σημάδι, σε κατατάσω στα καλύτερα αποτελέσματα της Seneca...
Την ξυρίζω σχεδόν τη δότρια, την παίρνω μάξιμουμ με την 1η σκάλα και συχνότερα με το μηδέν. Κανένα σημάδι πουθενά. Άριστη δουλειά και το πως χειρίστηκαν την περιοχή αυτή.

JimKan1

Well-Known Member
Την ξυρίζω σχεδόν τη δότρια, την παίρνω μάξιμουμ με την 1η σκάλα και συχνότερα με το μηδέν. Κανένα σημάδι πουθενά. Άριστη δουλειά και το πως χειρίστηκαν την περιοχή αυτή.
Ωραια η ληπτρια, κανενα σημαδι πουθενα με μηδεν σκαλα δεν υφισταται

PantelisS

Member
Ωραια η ληπτρια, κανενα σημαδι πουθενα με μηδεν σκαλα δεν υφισταται
Πάντα στα πλαϊνά τα έπαιρνα με 0,5 - 1,5 χιλιοστό. Μου αρέσει η αίσθηση του σχεδόν ξυρισμένου. Στο πάνω μέρος του κεφαλιού πήγαινα να πετύχω με αλωπεκία την ίδια αίσθηση, αλλά κάτι άλλαξε μέσα μου και βλέπετε τα αποτελέσματα 10 μήνες μετά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

PantelisS

Member
Φαινεται να έπιασες υψηλά ποσοστά φυτρωσης και ειναι πολυ καλό το αποτέλεσμα σου, με γεια...
Ναι, είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Θέλω όμως την άποψη των ανθρώπων του forum που έχουν εντρυφήσει πολύ στο ζήτημα. Προς στιγμήν ο μεγαλύτερος θαυμαστής της δουλειάς της SENECA και του κου Γούνναρη, είναι ο κομμωτής μου (και πολύ αγαπημένος μου φίλος). Ανά 3 εβδομάδες πάω και με κουρεύει, νιώθοντας πως με εξετάζει σα γιατρός. Έχουν δει τα μάτια του πολλά. Έχει εντυπωσιαστεί επίσης. Και αυτός, για εμένα, είναι σημαντικός δείκτης.

Μπλουζα