7ος μήνας και so far so good - λαμβάνω πολύ θετικά σχόλια για το αποτέλεσμα μου από φίλους και γνωστούς, γνώστες ή εντελώς άσχετους με τις ΜΜ. Καλή χρονιά σε όλο το φόρουμ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μέχρι τώρα δεν το σκεφτόμουνα - είδα όμως ένα βίντεο όπου έπαιζα μπάσκετ και πόσο ωραία φαίνεται η δουλειά που έχει γίνει, στα μακρινά πλάνα όσο και στα κοντινά, και πως θα άλλαζε όλη η εικόνα αν "έκλεινε" και το crown, οπότε έχω αρχίσει και το αξιολογώ.βλέπω τις φωτογραφίες του πριν στην πρώτη σελίδα και τις τελευταίες που ανάρτησες και πραγματικά η αλλαγή σου είναι φοβερή. Να το χαίρεσαι και να γουστάρεις. Ερώτηση: σκέφτεσαι να μπεις και να κλείσεις και το μπιφτέκι;
Την ξυρίζω σχεδόν τη δότρια, την παίρνω μάξιμουμ με την 1η σκάλα και συχνότερα με το μηδέν. Κανένα σημάδι πουθενά. Άριστη δουλειά και το πως χειρίστηκαν την περιοχή αυτή.Φοβερή αλλαγή όντως!!! και με δεδομένο ότι κουρεύεις και τη δότρια πολύ και δεν φαίνεται σχεδόν κανένα σημάδι, σε κατατάσω στα καλύτερα αποτελέσματα της Seneca...
Ωραια η ληπτρια, κανενα σημαδι πουθενα με μηδεν σκαλα δεν υφισταταιΤην ξυρίζω σχεδόν τη δότρια, την παίρνω μάξιμουμ με την 1η σκάλα και συχνότερα με το μηδέν. Κανένα σημάδι πουθενά. Άριστη δουλειά και το πως χειρίστηκαν την περιοχή αυτή.
Πάντα στα πλαϊνά τα έπαιρνα με 0,5 - 1,5 χιλιοστό. Μου αρέσει η αίσθηση του σχεδόν ξυρισμένου. Στο πάνω μέρος του κεφαλιού πήγαινα να πετύχω με αλωπεκία την ίδια αίσθηση, αλλά κάτι άλλαξε μέσα μου και βλέπετε τα αποτελέσματα 10 μήνες μετά.Ωραια η ληπτρια, κανενα σημαδι πουθενα με μηδεν σκαλα δεν υφισταται
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι, είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Θέλω όμως την άποψη των ανθρώπων του forum που έχουν εντρυφήσει πολύ στο ζήτημα. Προς στιγμήν ο μεγαλύτερος θαυμαστής της δουλειάς της SENECA και του κου Γούνναρη, είναι ο κομμωτής μου (και πολύ αγαπημένος μου φίλος). Ανά 3 εβδομάδες πάω και με κουρεύει, νιώθοντας πως με εξετάζει σα γιατρός. Έχουν δει τα μάτια του πολλά. Έχει εντυπωσιαστεί επίσης. Και αυτός, για εμένα, είναι σημαντικός δείκτης.Φαινεται να έπιασες υψηλά ποσοστά φυτρωσης και ειναι πολυ καλό το αποτέλεσμα σου, με γεια...