με τη καλή, τη χρυσή μετά χτένισμα...Γράφε κωδικές ονομασίες εσύ. Όχι πως δεν τα καταλαβαίνω, αλλά τα έκανα αυτά 2α γυμνασίου και μετά τα σταμάτησα. Τεσπα πάω τώρα γιατί έχω λούσιμο και μου παίρνει και 45 λεπτά με τόσο μαλλί.
με τη καλή, τη χρυσή μετά χτένισμα...Γράφε κωδικές ονομασίες εσύ. Όχι πως δεν τα καταλαβαίνω, αλλά τα έκανα αυτά 2α γυμνασίου και μετά τα σταμάτησα. Τεσπα πάω τώρα γιατί έχω λούσιμο και μου παίρνει και 45 λεπτά με τόσο μαλλί.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε, γιατί έχεις τόσο μένος με τον Αναστασάκη; Ξέρεις ότι έχουμε ελεύθερη αγορά και ότι δεν είναι κάποιος αυτοανακηρυγμένος βασιλιάς, σωστά;με τη καλή, τη χρυσή μετά χτένισμα...
δεν τον γνωρίζω τον κύριο, ποιος είναι αυτός?Φίλε, γιατί έχεις τόσο μένος με τον Αναστασάκη; Ξέρεις ότι έχουμε ελεύθερη αγορά και ότι δεν είναι κάποιος αυτοανακηρυγμένος βασιλιάς, σωστά;
Για να μην το κάνω ροντέο εδώ, θα ποστάρω στο δικό σου thread εφόσον έτσι κι αλλιώς δεν είναι παρουσίασημε τη καλή, τη χρυσή μετά χτένισμα...
αδερφέ στους 3 μήνες ξεκινάει η φύτρωση.Τι λές στον άνθρωπο και τον αγχώνεις?Αν δεν δώσει κ άλλο το επόμενο τρίμηνο, υπάρχει ζήτημα. Λογικά όμως θα δώσει. Καλή επιτυχία!
κ του πέσουν κ τα υπόλοιπα...αδερφέ στους 3 μήνες ξεκινάει η φύτρωση.Τι λές στον άνθρωπο και τον αγχώνεις?k
Ενθαρρυντικά μνμ από τον φίλοΑν δεν δώσει κ άλλο το επόμενο τρίμηνο, υπάρχει ζήτημα. Λογικά όμως θα δώσει. Καλή επιτυχία!
Λογικά δεν θα του γίνει όπως μας έχεις δείξει στο δικό σου αποτέλεσμα, που στο τρίμηνο ήσουν χαιταίος ήδη.Αν δεν δώσει κ άλλο το επόμενο τρίμηνο, υπάρχει ζήτημα. Λογικά όμως θα δώσει. Καλή επιτυχία!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μια χαρά σε πάει και μη σου πω και με το παραπάνω. Συνήθως οι περισσότεροι είμαστε πιο μαδημένα κοτόπουλα.Καλησπέρα στην ομάδα ήρθε η ώρα για ένα μικρό απντειτ 2 φωτογραφίες μια στο φως του ήλιου και μια σε φως σπιτιού, στον ήλιο είναι ακριβώς στους 3 μήνες και η άλλη 3 μήνες και 10 μέρες περιμένω τα σχόλια σας ευχαριστώ
Ισχύει, τον Απρίλιο (τρίμηνο), ήμουν σε μακραν χειρότερη κατάσταση. Εκτός συγκλονιστικού απροοπτου, και χτυπάω ξύλο, θα παρει πολυ καλο/εξαιρετικό αποτελεσμα ο ομοιοπαθης.Μια χαρά σε πάει και μη σου πω και με το παραπάνω. Συνήθως οι περισσότεροι είμαστε πιο μαδημένα κοτόπουλα.
όλα τα νανορφανά δεν κρατιούνται...Λογικά δεν θα του γίνει όπως μας έχεις δείξει στο δικό σου αποτέλεσμα, που στο τρίμηνο ήσουν χαιταίος ήδη.
Χαχαχ τι λέω ε;
Ας ρίξω κι εγώ το επίπεδο λίγο.όλα τα νανορφανά δεν κρατιούνται...
Θα ασχολούμαι γιατί δεν φτάνει που έχεις κάνει ένα νήμα παρωδία, κάθεσαι και διαδίδεις παραπληροφόρηση και στα νήματα των άλλων. Να κάνουμε μετά τους κινέζους και γι’αυτό λογικά.τράβα στον δρακουμέλ σου κ μην ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι, κουτσομπόλα στρουμφίτα