Seneca 23-3-2026

GeorgeXz

Well-Known Member
Γράφε κωδικές ονομασίες εσύ. Όχι πως δεν τα καταλαβαίνω, αλλά τα έκανα αυτά 2α γυμνασίου και μετά τα σταμάτησα. Τεσπα πάω τώρα γιατί έχω λούσιμο και μου παίρνει και 45 λεπτά με τόσο μαλλί.
με τη καλή, τη χρυσή μετά χτένισμα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ggg

Member
Καλησπέρα στην ομάδα ήρθε η ώρα για ένα μικρό απντειτ 2 φωτογραφίες μια στο φως του ήλιου και μια σε φως σπιτιού, στον ήλιο είναι ακριβώς στους 3 μήνες και η άλλη 3 μήνες και 10 μέρες περιμένω τα σχόλια σας ευχαριστώ

Συνημμένα

• IMG_4762.jpeg
    IMG_4762.jpeg
    662.6 KB · Προβολές: 80
  • IMG_4776.jpeg
    IMG_4776.jpeg
    697 KB · Προβολές: 78

ch7.panos

Well-Known Member
Αν δεν δώσει κ άλλο το επόμενο τρίμηνο, υπάρχει ζήτημα. Λογικά όμως θα δώσει. Καλή επιτυχία!
Λογικά δεν θα του γίνει όπως μας έχεις δείξει στο δικό σου αποτέλεσμα, που στο τρίμηνο ήσουν χαιταίος ήδη.
Χαχαχ τι λέω ε;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ch7.panos

Well-Known Member
Καλησπέρα στην ομάδα ήρθε η ώρα για ένα μικρό απντειτ 2 φωτογραφίες μια στο φως του ήλιου και μια σε φως σπιτιού, στον ήλιο είναι ακριβώς στους 3 μήνες και η άλλη 3 μήνες και 10 μέρες περιμένω τα σχόλια σας ευχαριστώ
Μια χαρά σε πάει και μη σου πω και με το παραπάνω. Συνήθως οι περισσότεροι είμαστε πιο μαδημένα κοτόπουλα.

MG86

Active Member
Μια χαρά σε πάει και μη σου πω και με το παραπάνω. Συνήθως οι περισσότεροι είμαστε πιο μαδημένα κοτόπουλα.
Ισχύει, τον Απρίλιο (τρίμηνο), ήμουν σε μακραν χειρότερη κατάσταση. Εκτός συγκλονιστικού απροοπτου, και χτυπάω ξύλο, θα παρει πολυ καλο/εξαιρετικό αποτελεσμα ο ομοιοπαθης.

ch7.panos

Well-Known Member
όλα τα νανορφανά δεν κρατιούνται...
Ας ρίξω κι εγώ το επίπεδο λίγο.
Βαζελάκο, μήπως να κουρευτώ λίγο μιας κι έχω 30 πόντους μαλλί (σαν κάτι άλλο του Μπαρτζώκα) για να στο δώσω να το κολλήσεις πάνω στην καράφλα ; Μήπως και δεις λίγη χαρά φέτος έστω με αυτό και σταματήσεις να σχολιάζεις μαλακίες σε μεταμοσχεύσεις άλλων που πάνε μάλιστα μια χαρά. Λογικά "νανορφανό" είμαι που σχολιάζω στην ανεξάρτητη παρουσιάση ενός ανθρώπου που έκανε την μεταμόσχευση του σε ΑΛΛΗ κλινική.

ch7.panos

Well-Known Member
τράβα στον δρακουμέλ σου κ μην ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι, κουτσομπόλα στρουμφίτα
Θα ασχολούμαι γιατί δεν φτάνει που έχεις κάνει ένα νήμα παρωδία, κάθεσαι και διαδίδεις παραπληροφόρηση και στα νήματα των άλλων. Να κάνουμε μετά τους κινέζους και γι’αυτό λογικά.

Μπλουζα