Seeker, 2-3/8/21, Δρ. Κυριάκος Μάρας, 3179 grafts FUE, 34 ετών

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
O @seeker είναι ο 2ος που γίνεται verified. Παρακάτω οι verified photo όπως επίσης και στο πρώτο ποστ. Ανάλυση σε αυτό το ποστ μόλις βρω λίγο καιρό.

Picture1.jpg


Picture2.png


Picture4.jpg


Picture3.jpg



Picture5.jpg


Picture6.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Όντως καλή δουλειά ο κουρέας, να τον κρατήσεις. Και εγω δοκίμασα τέτοια κουρέματα αλλά δεν μου αρέσουν.
Δες πάντως τι έδαφος έχασα μέχρι να αρχίσω φίνα στα 48-49. Η κόκκινη γραμμή είναι η αρχική γραμμή του σβέρκου. Τώρα τα έχω μακρυά και κοντεύουν στην βάση του σβέρκου και δεν φαίνεται τίποτα απολύτως.
Προβολή συνημμένου 52270
Δύο παρατηρήσεις.
Έχεις retro που στα έχει φάει και ανεβαίνει καθ ύψος όχι dupa.
Το φυσιολογικό και υγιές αρχικό ύψος ήταν στη μαύρη γραμμή,στην κόκκινη σχεδόν όλων εκεί καταλήγουν αλλά σαν σημείο αναφοράς περισσότερο.
Το κομμάτι που βλέπω να υπάρχει φαίνεται πολύ υγιές και αρκετό σε έκταση.Το κούρεμα αυτό είναι το σωστό,πιο μακρυά φαίνονται άρρωστα.
Σκέψου μια μμ.
Καλό μήνα.
 

LostUser

Active Member
@seeker να χαίρεσαι το αποτέλεσμα, νομίζω πως οπτικά τουλάχιστον είσαι μια χαρά!

Η περίπτωση σου θεωρώ πως είναι αρκετά παρόμοια με την δικιά μου, όχι τόσο από άποψη Norwood όσο για το τις υπάρχουσες τρίχες σε forelock/μπροστινό μέρος.
Έχω επικοινωνήσει με την HDC αλλα προσωπικά με φοβίζει το γεγονός οτι χρειάζονται να μπουν ανάμεσα σε μαμά τρίχες. Φυσικά στην περίπτωση σου φαίνεται να πήγε εξαιρετικά το οποίο είναι σίγουρα πολύ ενθαρρυντικό!

Με συγχωρείς/συγχωρείτε αν έχει χιλιοειπωθεί αλλά η HDC κάνει μονο motorized FUE? Και τότε γιατί ακόμα και για ποσότητες όπως 3 και 3.5k τα μοιράζουν σε 2 sessions?
 
Μπλουζα