Saw Palmetto - Προσοχή στις ετικέτες !!!

tol

Well-Known Member
ναι αλλα στο διαταυτα υπαρχουν ερευνες οτι το saw palmetto μειωνει την τριχοπτωση,δηλαδη προσπαθουμε να τις αναιρεσουμε?
Επιμενεις, φιλε kapa...μαλλον δεν καταλαβαινεις τη σημασιολογικη διαφορα των φρασεων...."μειωνω την τριχοπτωση" και "κοβω μαχαιρι την τριχοπτωση και δεν βλεπω τριχες να πεφτουν".

ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ τη μειωση της τριχοπτωσης. ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ τις παραλογες (δικες σου και του mic) αποψεις οτι δε βλεπετε τριχες να πεφτουν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
tol μην εισαι απολυτος στα πιστευω σου.δεν στο λεω για την τριχοπτωση αλλα γενικα στην ζωη σου,μαθε ακους
Καπα δεν ειναι απολυτος απλα σου λεει την πραγματικοτητα. Τριχοπτωση δεν γινεται να μην εχεις.

Οταν λεμε μηδενικη τριχοπτωση(φυσιολογικη δηλαδη) εννοουμε 50-100 τριχες την ημερα.
Οταν λεμε τριχοπτωση μη φυσιολογικη εννοουμε πανω πανω απο 150 τριχες την ημερα.

Μηδενικη(κυριολεκτικα)δεν υπαρχει ουτε θα υπαρξει ποτε. Για κανενα εμβιο ον.
 

tol

Well-Known Member
.ο tol δυστυχως δεν ακουει κανεναν,αν ο mic ελεγε κοπημε μαχαιρι με φινα θα εκανε λαικ ή θα του ελεγε μπραβο.
Δυστυχως, φιλε Jumanji, αλλά, μαλλον δεν αντιλαμβανομαστε με τον ιδιο τροπο την νεοελληνικη.
Ποιος σου ειπε οτι, αν καποιος ισχυριζοταν πως με τη φινα δεν πεφτει καμια τριχα, θα επικροτουσα την αποψη του;

Απλα θα τον χαρακτηριζα και αυτον παραλογο και αναξιοπιστο. Θα εγραφα ξεκαθαρα οτι δεν ξερει τι του γινεται...οτι γραφει μπαρουφες, μπουρδες, αερολογιες.

Τι δεν καταλαβαινετε;

Οποιος ισχυριζεται οτι δεν χανει καμια τριχα, οτι δεν εχει πτωση κατα μεσο ορο τουλαχιστον 50 τριχων καθημερινα, ειναι φαντασιοπληκτος....ζει σε αλλον πλανητη, οπου η ανατομια της τριχας ειναι διαφορετικη.
 

vag25

Well-Known Member
Jumanji διαβασε τι γραφει ο ανθρωπος...

Το θεμα της συζητησης δεν ειναι Fina versus Palmetto, αλλα το αν οι τριχες πεφτουν οι οχι ανεξαρτητως φαρμακου.
 
  • Like
Reactions: tol

Jumanji

Active Member
Ρε παιδια μην παίζουμε με τις λεξεις.προφανως και λέγοντας κοπηκε μαχαιρι εννοεί οτι μειωθηκε αισθητα!δηλαδη ο mic δεν ξερει οτι χάνει 50-100 τριχες καθε μερα?
 
  • Like
Reactions: spi

Jumanji

Active Member
Jumanji διαβασε τι γραφει ο ανθρωπος...
Εσεις καταλαβετε τι εννοει ο mic.πιαστηκατε απο την εκφραση κοπηκε μαχαιρι!προφανως ξαναλεω εννοει οτι μειωθηκε αισθητα!μην λεμε τα αυτονόητα και του μιλατε σαν παιδακι νηπιαγωγειου
 

Georgie

Well-Known Member
Προφανως ο mic λέγοντας οτι κοπηκε μαχαιρι εννοει οτι εχει δει αισθητη διάφορα σε σχεση με πριν που θα ήτανε πιο εντονη.ειδε μια διάφορα και την επισήμανε επειδη του ζηταμε και οι υπολοιποι χρηστες να μας ενημερωνει για την καθαρα δικια του προσωπικη εμπειρια.ο tol δυστυχως δεν ακουει κανεναν,αν ο mic ελεγε κοπηκε μαχαιρι με φινα θα εκανε λαικ ή θα του ελεγε μπραβο.αν εχεις μεσα την λεξη φινα χωρις το παρενεργειες ολα καλα.προσπαθει να μας πεισεις οτι ολοι που εχουμε παρενεργειες απο φινα ειναι στο μυαλο μας και τις δημιουργουμε μονοι μας.προσωπικα tol μπορει η φινα να σε παει τρενο αλλα υπαρχει και το 3%(εδω προσωπικα γελαω) μην το ξεχνας.
Πάω να πάρω τσιγάρα και pop corn :)
 

manly_Man

Well-Known Member
απλα καλο θα ηταν να μην αναφέρουμε εκφρασεις οπως " εχει μηδενιστει εντελως η τριχοπτωση μου" και "δεν χανω ουτε μια τριχα" γιατι μονο αγχος μπορει να προκαλεσουν στα υπολοιπα μελη που τις διαβαζουν...ας ειμαστε ρεαλιστες και ας αποδεχτουμε την πραγματικοτητα οτι δεν γινεται να μη χανουμε καποιο αριθμο τριχων μεσα στη μερα.
 

tol

Well-Known Member
Εσεις καταλαβετε τι εννοει ο mic.πιαστηκατε απο την εκφραση κοπηκε μαχαιρι!
Φιλε Jumanji, μην επιμενεις....οσο επιμενεις, τοσο εκτιθεσαι περισσοτερο.

Βλακες ειμαστε ή δε γνωριζουμε την κοινη νεοελληνικη;
Γιατι ειρωνευεσαι αμφισβητωντας την ικανοτητα μας να καταλαβουμε τι εννοει ο mic;

Μαλλον εισαι και ανενημερωτος/αδιαβαστος.

Δεν πιαστηκαμε απο μια φραση που εγραψε ("κοπηκε μαχαιρι").

Αν θελεις, για να σταματησεις να επιμενεις και να ειρωνευεσαι, διαβασε τις τελευταιες σελιδες του παροντος νηματος.

Σε πληροφορω οτι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1Ο ΦΟΡΕΣ Ο ΦΙΛΟΣ mic ΓΡΑΦΕΙ...."σταματησε εντελως εδω και μηνες η τριχοπτωση"...."δεν βλεπω καμια απολυτως τριχα εδω και μηνες"..."δεν πεφτει καμια απολυτως τριχα".....

Το ιδιο εκανε, πριν ενα χρονο, και ο φιλος kapa γραφοντας για το derma roller. Επεμενε οτι δεν πεφτει καμια τριχα καθημερινα!!!!!

Τι αλλο θελεις, λοιπον, για να κατανοησεις τα απλα ελληνικα;

Παραδεχθειτε, επιτελους, οτι οι αποψεις αυτες δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα, οτι ειναι υπερβολικες και αναξιοπιστες.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Jumanji

Active Member
Πως καταλαβες απο αυτα που εγραψα οτι σας ειρωνευομαι και οτι σας θεωρω βλακες να κατανοησετε την ελληνικη γλωσσα,πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω!βγηκε και το συμπερασμα οτι ειμαι αδιαβαστος μεσα απο αυτα που εγραψα.απλα μερικες "επιθεσεις" τις θεωρω υπερβολικες.τζορτζ ελπιζω να μην σε βγαλαμε τζαμπα για τσιγαρα και να αξιζε τον κοπο
 

Georgie

Well-Known Member
Παιδια χαλαρώστε . Ο καθένας εχει την άποψη του και οι χρήστες δεν επηρεάζονται και πολυ απο αυτές .
Ας πούμε εγω δε θεωρώ τη θεραπεια αυτη οτι αποδεδειγμένα εχει benefits στην τριχοπτωση ( για τους περισσότερους ) , μπορει όμως να αποδειχθεί στο μέλλον , μεχρι τωρα όμως πολυ λίγα στοιχεία στις έρευνες . Επίσης για τη libido ειναι 50-50 δηλαδή μπορει να σου δώσει boost η και να στην ελαττώσει . Αν ηταν να ρισκάρω το τελευταίο θα πήγαινα Φίνα .
 
  • Like
Reactions: spi

Jumanji

Active Member
Δεν πιστευω οτι υπάρχει κανεις που να αμφισβητει την αποτελεσματικοτητα της φινας,σιγουρα ειναι η καλυτερη θεραπεια.αλλα δεν πρεπει να υπαρχει και κανεις που να αμφισβητει οτι ειναι "υπουλο" χαπι και οτι βγαζει πολλες παρενεργειες!αν δεν υπηρχανε παρενεργειες η αληθεια ειναι οτι αυτο το νημα δεν θα υπηρχε καθολου γιατι κανενας δεν θα ψαχνοτανε με εναλλακτικές,γιατι ολοι θα κουμπωναμε φινα ή ντουτα!εγω το μονο που δεν μπορω να κατανοησω ειναι γιατι υπάρχει η υπερβολικη ειρωνεία σε μελη που μιλανε για κατι διαφορετικο απο μελη που παιρνουνε φινα!
 
  • Like
Reactions: spi

mic6

Well-Known Member
Εγώ παίδες ήθελα απλά να σας ξαναπώ στα Ελληνικά ότι από όταν άρχισα το saw δεν έχω ξαναδεί τρίχα απ' το κεφάλι μου πουθενά. Στο χωριό μου αυτό το λέμε ότι η τριχόπτωση που είχα σε όλη μου τη ζωή σταμάτησε. Δεν έχω κάτι να φιλοσοφίσω παραπάνω ούτε να κάνω διδακτορικό επί του θέματος. Μη σώσει και μην το δοκιμάσετε ποτέ το προϊόν.

Μάζευα τρίχες στη μπανιέρα, μάζευα τρίχες στο προσκέφαλο του καναπέ, μάζευα τρίχες με την ηλεκτρική από το πάτωμα, μάζευα τρίχες από το νιπτήρα, μάζευα τρίχες από το χέρι μου κατά την εφαρμογή της μίνοξ. Τώρα όμως δε βλέπω ούτε μία τρίχα πουθενά. Πώς σκατά λέγεται αυτό στα Ελληνικά ρε Τ(ρ)ολ να στο πω να χαρείς;
 
Τελευταία επεξεργασία:

mic6

Well-Known Member
Το βρήκα: Από όταν άρχισα το saw δεν έχω ξαναδεί ούτε ΜΙΑ τρίχα πουθενά αλλά η τριχόπτωση δε σταμάτησε γιατί δε σταματάει ποτέ σε κανέναν, ούτε στον Μπέζο ούτε στον Ρούβα.

Και που να σφίξουν τα μέτρα.
 

tol

Well-Known Member
Πώς σκατά λέγεται αυτό στα Ελληνικά ρε Τ(ρ)ολ να στο πω να χαρείς;
Δυστυχως, σε θεωρουσα αξιοπρεπη και νοημονα...
Λυπαμαι....
Αποκαλεις "τρολ" ενα μελος που εδω και τεσσερα χρονια βρισκεται στο forum.

Ελλειψη σεβασμου και πανω απο ολα ελλειψη κριτικης ικανοτητας και κατανοησης των αυτονοητων.

Ειρωνευεσαι (με "χωριατικο", οπως ο ιδιος εγραψες, και αυθαδες υφος) επιστημονικα πορισματα και μελετες.

Εφηυρες τη δικη σου επιστημονικη θεωρια συμφωνα με την οποια οι τριχες δεν πεφτουν ποτέ!!! Ζεις σε ενα παραλληλο συμπαν, οπου οι τριχες ακολουθουν τους δικους σου νομους (δεν εχουν τελογενη φαση) και δεν μπορεις να κατανοησεις απλες αποψεις. Σου γραφουμε οτι καθημερινα ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ χανει τριχες και αυτο ειναι το ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ και εσυ ειρωνευεσαι...λυπαμαι για το επιπεδο στο οποιο ριχνεις το διαλογο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

tol

Well-Known Member
Και που να σφίξουν τα μέτρα.
Αυτες τις εξυπναδες και τις προσβολες στις επιστρεφω με το αζημιωτο.
Εισαι τοσο αυθαδης και ποταπος που "πουλας πνευμα" και χυδαια ειρωνεια.

Προσπαθει καποιος να διαλεχθει μαζι σου σε επιστημονικη βαση και με λογικα επιχειρηματα και εσυ απαντας με ιταμο, ευτελες και προκλητικο υφος....λυπαμαι ειλικρινα για το ποιον σου.
 

dim d

Well-Known Member
Παιδια το θεμα δεν ειναι σαν εχετε η οχι εποχικη τριχοπτωση αλλα αν βλεπετε και πυκνωση. Για αυτο εχει νοημα οποιαδηποτε θεραπεια. Μακαρι η φαση με το saw να εξελιχθει η με καποια αλλη θεραπεια, αλλα να μην μενουμε στο δεντρο και να χανουμε το δασος. Εχω ακουσει για καπελα λειζερ, κρεμμυδια, τσουκνιδες και ουτω καθεξις εδω και σε αλλα φορουμ. Το θεμα ειναι οτι οπως και να το κανουμε δυο θεραπειες ειναι εγκεκριμμενες και δυο θεραπειες εχουν μαρτυριες σταθερες και θετικες διαχρονικα.
 
  • Like
Reactions: spi
Μπλουζα