Salonikios30, fue, 1900 grafts, 17-05-2016

nikolakis

Well-Known Member
Εγω απορώ πάντως που τόσος κόσμος βρίσκει τόσο μεγάλα ποσα να διαθέσει πρωτίστως σε μμ κ μετα για ταξίδια μόνο κ μόνο για εκτιμήσεις γιατρών. Υπάρχει πολυ λίπος ακομη φαινεται...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Geo246

Member
Δεν είσαι υποχρεωμένος να μείνεις (και μάλιστα 2 βράδια). Εγώ πήγα και ήρθα αυθημερόν. Έχει μια πολύ βολική πτήση της Aegean στις μια το βράδυ του Σαββάτου (αν και νομίζω ότι είναι εποχιακή). Συνολικό κόστος με το ταξί (50€) και ένα γρήγορο φαγητό στο αεροδρόμιο 200€.

Στα λόγια μου έρχεσαι. Ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα για Μάρτιο-Απρίλιο κάτω από 160€ δεν βρήκα. Που σημαίνει συνολικό κόστος για να πάει κάποιος εκεί για κατ'ιδίαν εξέταση 250-300 ευρώ (1 διανυκτέρευση).

Aν και θεωρώ πως δεν είναι σωστό να το συζητάμε εδώ, το θέμα είναι να πείσουμε τον Λορέντζο να έρθει Αθήνα (όπως ήρθε και ο Μπιζάνκα)
 

koumparos

Well-Known Member
Μπροστα στο συνολικο κοστος της μμ νομιζω αυτα τα 400ε δεν εχουν και ιδιαιτερη σημασια.Επισης μπροστα στη σημασια του live consultation παλι νομιζω δεν εχουν οικονομικη βαρυτητα αλλα αντιθετως ειναι ενα κοστος που θα πιασει τοπο και απαραιτητο πριν παρθει μια αποφαση.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και για να το κάνουμε και πιο πρακτικό, για να μας πει ο Salonikios30, αν τα είχε δώσει τι θα είχε γλιτώσει; (και δεν εννόω μόνο χρήματα)


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

karfakias

Member
Δεν είσαι υποχρεωμένος να μείνεις (και μάλιστα 2 βράδια). Εγώ πήγα και ήρθα αυθημερόν. Έχει μια πολύ βολική πτήση της Aegeean στις μια το βράδυ του Σαββάτου (αν και νομίζω ότι είναι εποχιακή). Συνολικό κόστος με το ταξί (50€) και ένα γρήγορο φαγητό στο αεροδρόμιο 200€.
ε με την ευκαιρία θα πάω και μια βόλτα στο thyssen....:)
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είναι φανταστική πόλη η Μαδρίτη. Έχει τα πάντα. Έχω τις καλύτερες ανάμνησεις και από τις 2μμ.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Τελευταία επεξεργασία:

kolias

Active Member
ο σαλονικιος δεν ειχε απολυτως κανενα προβλημα εικονας πριν την μεταμοσχευση. το προβλημα ηταν οτι σαν πιτσορικας ηθελε να εχει μαλλι φουλ . κλινικη μεταμοσχευσης μαλλιων που υποτιθεται οτι ειναι και καλη περιπτωση για εμας τους ελληνες δεν μπορουσε να δει οτι το μαλλι του επασχε απο μια μορφη αραιωσης προφανως ακαταληλη για μεταμοσχευσεις και να του προτεινουν αρχικα μια θεραπεια? αντ αυτου του κανανε μεταμοσχευση ενω δεν του ηταν και απαραιτητη? Αν ηταν γλομπος οκ το καταλαβαινω να του πουν φιλε θα το προσπαθησουμε και οτι βγει .ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ
 

salonikios30

Active Member
Να ευχαριστησω κ εγω για την συμπαρασταση απο ολους.δυστηχως το συμπερασμα ειναι οτι σε ολα ειναι φαουλ κ το θυμα ειμαι εγω.σπαταλη γκραφτ χρηματων χρονο και το χειροτερο σκατα ψυχολογια σε σημειο να χασω και τον υπνο μου κ το αποτελεσμα της μ.μ με nw 2 να καμουφλαρομαι με τοπιν και τα φαρμακα μονοδρομος.να ενημερωσω οτι φιουρης με πηρε τηλεφωνο συμμεριζομενος την κατασταση κ οτι εχω δικιο δεν εκτιμησε σωστα την κατασταση κ την εξελιξη της μ.μ μου.μου ζητησε να παω κυπρο χωρις εξοδα να με δει απο κοντα ο ιδιος ο γιατρος για να εκτιμησει ο ιδιος την κατασταση με γνωμονα την ικανοποιση μου κ την ιδανικη καταληξη κ οτι θα αναλαβουν τις ευθυνες τους οποιες κ να ειναι αυτες αρκει σαν πελατης να μεινω ικανοποιημενος.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John1924

Active Member
Δεν είσαι υποχρεωμένος να μείνεις (και μάλιστα 2 βράδια). Εγώ πήγα και ήρθα αυθημερόν. Έχει μια πολύ βολική πτήση της Aegean στις μια το βράδυ του Σαββάτου (αν και νομίζω ότι είναι εποχιακή). Συνολικό κόστος με το ταξί (50€) και ένα γρήγορο φαγητό στο αεροδρόμιο 200€.
Κρίμα είναι να κάνεις ένα τέτοιο ταξίδι και να περιοριστεις στα της μμ. Ως πρωην κατοικος Μαδρίτης (εστω και για ένα εξαμηνο) συμβουλεύω όποιον πάει για τον Λορενθο, να το κάνει τριήμερο και δεν θα χάσει
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συμφωνώ απολύτως, έτσι θα αποσβέσεις και κατά κάποιον τρόπο καλύτερα το ταξίδι.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Flosk

Well-Known Member
Μπραβο στην κλινικη, εκανε αυτο που επρεπε εκ των υστερων. Μακαρι να το ειχε κανει και εκ των πρωτερον ρε γαμωτο. Τι θα κανεις Salonikios30? Θα πας; Ειναι μια ηθικη δικαιωση αυτο τουλαχιστον για σενα και χαιρομαι.
 

aeratos28

Just aeratos
Τα μπράβο τα μοιράζεται εύκολα πολύ..αφού έγινε θέμα τρελό με Γεωργίου ότι τη αναλαμβάνει δωρεάν..αφού είδε τις φωτό ο lorenzo και είπε ότι υπάρχει πρόβλημα με δοτρια πριν ακομα την κάνει την επέμβαση ,αφού αρκετοί είπαν να το ψάξει το θέμα σοβαρά ο salonikios ,τότε θυμήθηκαν να επικοινωνήσουν πάλι με τον salonikio και να παραδεχτει ο φιουρης ότι δεν εκτίμησε καλά την περίπτωση ..αν δεν γίνονταν όλα τα παραπανω που είπα,δυστυχώς θα είχε μείνει ο φιουρης στο,δεν μπορούμε να επέμβουμε,όπως του είχε πει στην αρχή..μοχλός ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗΣ πίεσης το φόρουμ παιδιά..αλλά τα μπράβο μην τα λέτε έτσι εύκολα για τα αυτονόητα..από αρχή έπρεπε να είχαν αυτη την συμπεριφορά..όχι να φτάνουμε στα (άκρα) για να γίνονται τα αυτονόητα..ότι καλύτερο φίλε salonikios30 σου εύχομαι..;)
 

salonikios30

Active Member
Σωστη η κινηση τους .Θα παω να με δει ο γιατρος να εκτιμησει την κατασταση.δυστηχως αυτο δεν αναιρει την κατασταση μου κ οπως ειπε ο σιβιαλ να σε καψω γιαννη να σε αλειψω λαδι. δε θα το αφησω ετσι κ δυστηχως η ταλαιπωρια συνεχιζετε εως να παρω αυτο που θελω και αυτο που θελω δεν ειναι τοπικ κ φαρμακο.δεν ηταν αυτη η συμφωνια μας ουτε το αποτελεσμα που περιμενα οταν πηγα με το σκεπτικο να φτιαξω φρατζα . Αλλα κοιταω μπροστα θα δω τι θα μου πουν θα τα ζυγισω και αναλογος θα πραξω.
 

Flosk

Well-Known Member
Aeratos δεν θα υπερασπιστώ την κλινική, θεωρώ ότι έσφαλε αυτη τη φορά.
Άλλωστε πρώτος ειπα μπράβο και στον Γεωργίου που αναλαμβάνει να διορθώσει δωρεάν και για οποιοδήποτε λόγο τον Salonikio. Εστω ομως και μετα απο πίεση φορουμιτικη ανέλαβε την ευθύνη η H*C και για μενα αυτό μετράει.. τέλος. Ας δούμε αν θα αναλάβει ο Feriduni διόρθωση και ευθύνη σε περίπτωση που δεν τελειώσει καλα του άλλου παιδιού. Για θυμήσου άπειρα σφαγμένα κεφάλια εδώ μέσα και αποξηλωμενες δοτριες απο άλλες κλινικές και ιδιωτες γιατρούς που δεν πήραν καμία ευθύνη ΟΥΤΕ και μετα απο κράξιμο στο φορουμ. Αν με ρωτάς φυσικά και συμφωνώ ότι θα έπρεπε να είχε καλύτερη στάση η κλινική πριν μας κανει την εξομολόγηση ο Salonikios αλλα κάλλιο αργά παρά ποτε. Γιαυτο και ειπα μπράβο, γιατι ακόμη και αν ειναι κατι που θα θέλαμε ολοι να θεωρούμε δεδομένο και οτι θα έπρεπε να συμβαίνει, δυστυχώς μέχρι στιγμης δεν το βλέπουμε αν εξαιρέσουμε την πρόσφατη περίπτωση του Boukla απο τον Γεωργίου και τη δίκη μου διορθωτική κάποτε που έγινε χωρίς καμία ιδιαίτερη πίεση σε διαβεβαιώ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Flosk

Well-Known Member
Ίσως για να είμαι και γω πιο ορθός δεν χρειαζόταν να χρησιμοποιήσω τη λέξη μπράβο για να χαρακτηρίσω τη στάση της κλινικης προς τον Salonikio αλλα να πω απλά πως η κίνηση εκ μερους της ήταν πολύ δίκαιη έστω και αν εγινε εκ των υστέρων.
 
Μπλουζα