Roni, FUE repair, 2000g + 500g γένια, 28/8/2020

vlafo

Well-Known Member
Έχω να προσθέσω το εξής (το προανέφερα άλλωστε και προηγουμένως),αλλά δεν γίνεται να μην κάνω ενα σχόλιο για την κλινική του Αναστασάκη.

Θα αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την πορεία της μμ του Roni όπως και του Αldo γιατί είναι τα μοναδικά 2 περιστατικά του γιατρού και ας πούμε εντέλει ανεξάρτητα.

Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει και αυτός θα πρέπει να είναι ο σκοπός μας.Σε αυτό νομίζω δεν διαφωνεί κανείς.Και είμαι σίγουρος.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορώ να κάνω γαργάρα και να το φάω, την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της κλινικής απέναντι στο φόρουμ και κυρίως απέναντι σε εμάς και βάζω πρώτο τον εαυτό μου,που με ενδιαφέρει η κλινική η συγκεκριμένη.

Το γεγονός ότι μας ενδιαφέρει και "μόνο" το αποτέλεσμα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το βουλώνουμε και να σχολιάζουμε τα τεκταινόμενα και τα κακώς κείμενα της κλινικής.Εκτός και επιβάλλει στρατιωτικό νόμο ο Cvial.
Προτού φτάσεις στον προορισμό υπάρχει και η διαδρομή.

Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεν με "σέβεται" με το να προσπαθεί να με κοροιδέψει,ερχόμενος σε επικοινωνία με τον Roni
(το ίδιο συναίσθημα ένιωσα και όταν πήγα από κοντά για να δώ το γιατρό και απλά επιβεβαιώθηκα)για να μπει να εξηγήσει τι?
Μια λεπτομέρεια που δεν παίζει και τόσο ρόλο?Η για να μου πει ότι βρισκότανε σε μέθη?Και τι με αυτό?Για να μη μιλήσει?
Πρόβατα δεν είμαστε αλλά πρόβατα υπάρχουνε πολλά εκεί έξω.

Αν θέλει να κερδίσει η κλινική πελάτες πρωτίστως και μετά εμείς από αυτήν γνώση,θα πρέπει να αλλάξει attitude.
Η λέξη "Respect"
που δεν το έχω δει σε καμία περίπτωση ,είναι λόγος να αδιαφορήσεις και να μην ξανασχοληθείς.
Τουλάχιστον να εκφράσω τον εαυτό μου.
Αποτυχημένα αποτέλεσματα έχουνε όλοι και τα έχουνε δημοσιεύσει επανειλλημένες φορές,δεν σημαίνει κάτι αυτό.

Άσε ελεύθερους τους πελάτες να κάνουνε παρουσιάσεις και τότε θα κερδίσεις πραγματικά.
Και βελτίωση-εξέλιξη σαν κλινική από όλους εμάς που δεν είμαστε γιατροί και πελάτες καινούργιους και προοπτική άλλη.Αρκεί να το θέλει.
Εκτός και φοβάται να δείξει τα αποτελέσματα της.

Η διαφάνεια είναι αρχή της δημοκρατίας και χωρίς αυτήν τίποτα δεν μπορεί να πάει καλά.
Η διαφάνεια φέρνει δικαιοσύνη και μόνο με αυτή παράγεις αποτελέσματα.
Στη χώρα της δημοκρατίας το απαιτώ αυτό και δεν δέχομαι αυτή την κουτοπονηριά και τον ψευτοεγωισμό που με μειώνουνε και με προσβάλλουνε σαν άνθρωπο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μάλλον αστειεύεσαι περί του στρατιωτικού νόμου. Όπως εσύ εκφράζεις μια απόλυτη άποψη, έτσι έχουν δικαίωμα και οι υπόλοιποι, έστω και αν εκπροσωπούν την μειοψηφία, να εκφράζουν την δική τους άποψη χωρίς φόβο και πάθος. Αρκεί η αντιπαράθεση απόψεων να γίνεται κόσμια και με παραγωγικό τρόπο.
 

tol

Well-Known Member
Συγνώμη που επεμβαίνω παιδιά, παρακολουθώ όλα τα νήματα, έχω κ εγώ ένα δικο μ ανοιχτό νήμα, και θελω κ εγώ όπως πολλοί εδώ να εποφεληθω απο γνώσεις εμπειροτερων εμου. Δε μπορώ όμως να μη σχολιάσω τα λεγόμενα του συμπαθέστατου χρήστη tol που έχει ένα μοναδικό τρόπο να μετατρέπει πολλα νήματα σε ρινγκ. Τ’ αποτέλεσματα αυτης της συμπεριφορασ είναι αμφισβητήσιμα καθώς κατά κύριο λόγο στρέφουν τον εκτεθειμένο χρήστη ενάντια στην όλη προσπάθεια καταγραφής της μεταμόσχευσης και ενδεχομένως αποθαρρύνει μελλοντικους χρηστες απ το να ανοιξουν κ αυτοί ένα αντίστοιχο νήμα.

Σ ένα άλλο θέμα θυμαμαι είχεσ πιασει τους χαρακες και τη μεζούρα και πιλατευες ένα μέλος για το εύρος της ληπτριας, σε συζήτηση που κράτησε τουλάχιστον 5 σελίδες με αμφίβολα συμπεράσματα.

Αναγνωρίζω ότι σαν μέλος φίλε έχεις ωραίο λόγο και μέσω της δυναμικής συμπεριφοράς σ καταφέρνεις αρκετες φορές να κανείς τα νήματα καλύτερα, αλλά κάπου κάπου το μόνιμο ύφος εισαγγελέα, η επιζήτηση της κόντρας και η ατέρμονη προβολή της δυσπιστίας σου σ’ολα κουραζει. Καταλαβαίνω ότι έτσι ίσως θες να βρεις κ εσυ την αλήθεια, αλλά σαν τελείως ουδετερο μέλος, σου λέω ότι καταφέρνεις τ ανάποδο. Στη συζήτηση εδώ η πλειοψηφία θέλει να δει τ αποτέλεσμα γι να μπει άλλο ένα καταγεγραμμένο αποτέλεσμα του γιατρού στο φορουμ. Όλα τ αλλά είναι λίγο πολύ δευτερεύοντα και εκτροχιάζουν το νήμα. Στη τελική το αποτέλεσμα θα κρίνει αν είναι καλη η κακη η μμ, και θα δώσει άλλο ένα παράδειγμα της δουλειας του γιατρού εδω. Όσο αναλώνεσαι σε καυγάδες θα δημιουργείς ίντριγκα και θα σπρώχνεις κάθε νήμα ποιο μακριά απ τον ενημερωτικό του στόχο. Κάτι για το οποίο είμαστε όλοι εδώ στη τελική και όχι για να ανακαλύψουμε φαντάσματα. Αν συγκρίνω δε αυτή τη συμπεριφορά με την συμπεριφορά χρηστών σε ξένα φορουμ γίνεται ολοφάνερο ποσό αντιπαραγωγική Γίνεται η ατέρμονη κριτική σε καθε νήμα. Ευγενικά σου λέω, «άσε να πέσει κάτω και κάτι»!

Αναρωτιέμαι αν έχεις κ εσυ να μας παρουσιάσεις κάποιο αποτέλεσμα από δικές σου μμ. Το βρίσκω λίγο δυσνόητο να ασκείς τόσο έντονη κριτική σε κάθε νήμα του φορουμ όταν ο ίδιος δεν έχεις περασει απ την ίδια κριτική που περναμε οσοι
ανοιξαμε νήματα. Να ακούσουμε την τεχνική γνώμη του CVIAL, Να μαθουμε Απ τον Πανο, να δούμε πως κρίνεται το έργο του γιατρού απ ολους τους χρηστες δημοκρατικά, αλλα σκέψου σαν ωριμοσ Ανθρωπος που είσαι, ποσό χρήσιμη είναι η ανάλωση σου σε κοντρες που ξεπερνούν το θέμα του νηματος;

Οι φωτογραφίες εδώ είναι, έγιναν καθαρότερες με τη συνδρομή της κλινικής, προχωράμε μπροστά να δούμε την εξέλιξη. Πάμε Ρόνι καλή φυτρωση κ καλή Δύναμη φίλε. Μη ξενερώνεις. Ας επιφυλάξουν τη κριτική τους μερικά μέλη για μετά από μερικούς μήνες, Όπως έγινε και στη δίκη μ περίπτωση και είμαι ευγνώμων γ αυτό!

Φιλε μου, αν θεωρεις την επιμονη αναζητηση της αληθειας "ενοχλητικη", τοτε μαλλον κάνεις λαθος. Αν θεωρεις οτι, επειδη προσπαθω να ειναι αντικειμενικος, να αναζητω και να επισημαινω τα "κακως κειμενα", δημιουργω προβληματα, αυτο μπορουν να το κρινουν τα παρα πολλα μελη που συντασσονται με τις αποψεις μου.

Ο Σωκρατης, ο ανθρωπος που ειχε στοχο στη ζωη του να ξεσκεπαζει την αγνοια των αλλων, να ξυπνα απο το ληθαργο, να κρινει και να αποδοκιμαζει τα κακως κειμενα, ειχε παρομοιασει τον εαυτο του με τον "οιστρο", δηλ. με την αλογομυγα που ξυπνα απο το ληθαργο/υπνο το αλογο. Και φυσικα, οπως η αλογομυγα ειναι ενοχλητικη, ετσι και ο Σωκρατης ηταν ενοχλητικος, ειχε πολλους εχθρους και εν τελει οδηγηθηκε στο θανατο.

Αν εσυ προτιμας να μενεις στην αγνοια, προτιμας να μην αναζητας την αληθεια, να μην αμφισβητεις, ειναι δικαιωμα σου. Οπως, νομιζω, ειναι και δικαιωμα μου, να κατακρινω καθετι παραξενο/αρνητικο εντοπιζω με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.

Στην προκειμενη περιπτωση, απο την πρωτη στιγμη εντοπισα αντιφασεις στα γραφομενα του φιλου Roni, αντιληφθηκα διαγραφη αρνητικων σχολιων και μετατροπη τους σε θετικα, συμπερανα παρεμβαση της κλινικης...τι επρεπε, λοιπον, να κανω; Επρεπε να κανω αυτο που με συμβουλευεις; "Να το αφησω να πεσει";

Ε, οχι, φιλε μου...δε θα το κανω. Δε θα το επετρεπα ποτέ στον εαυτο μου. Οταν διαπιστωνω κατι παραξενο, κατι που μπορει να αλλοιωνει την αντικειμενικη πραγματικοτητα, θα ειμαι εκει...αδεσμευτος, αμεροληπτος και καλοπροαιρετος κριτης.

Σκοπος ολων μας, φιλε μου, ειναι η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Αυτη πρεπει να υπηρετουμε και να αποκαλυπτουμε.
 

vlafo

Well-Known Member
Μάλλον αστειεύεσαι περί του στρατιωτικού νόμου. Όπως εσύ εκφράζεις μια απόλυτη άποψη, έτσι έχουν δικαίωμα και οι υπόλοιποι, έστω και αν εκπροσωπούν την μειοψηφία, να εκφράζουν την δική τους άποψη χωρίς φόβο και πάθος. Αρκεί η αντιπαράθεση απόψεων να γίνεται κόσμια και με παραγωγικό τρόπο.
Mάλλον δεν κατάλαβες πάνω στη γραφή στο λόγο πως ειπώθηκε.
Ξαναδιάβασε το και θα το καταλάβεις.
Δεν εκφράζω απόλυτη άποψη εκφράζω την αντικειμενική αλήθεια όπως αυτή αποτυπώνεται.
Καταλαβαίνω απόλυτα τη θέση σου και τις ισορροπίες που πρέπει να κρατήσεις,αλλά η λογική των ίσων αποστάσεων και όλοι έχουμε δίκιο,στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν με εκφράζει.

Νομίζω ότι όλους τους ακούω και όλοι φυσικά πρέπει να εκφράζουνε την άποψη τους,δεν νομίζω να έχω δημιουργήσει αντίθετη εικόνα για αυτό.
Τουναντίων.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια από την στιγμή που δεν έχεις αποδείξεις αλλά κάποιες ενδείξεις. Οι ενδείξεις στοιχειοθετούν υποκειμενική αλήθεια η οποία εμπεριέχει την πιθανότητα λάθους. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα και δεν είναι θέμα ισορροπιών είναι θέμα απλής λογικής.
 

giamakr1

Active Member
Παιδιά τελικα δε νομίζω να εχει τοσο σημασία τι έγινε η δεν έγινε.Εγω ανεβασα την μμ για να δούμε πως θα πάει δηλαδη το αποτέλεσμα της.Εδωσα κάποια λεφτα τα οποία για μενα βγαίνουν δυσκολα ειμαι μεσα σχεδον 9 μερες και το μονο που με νοιάζει ειναι να φτιαξω το προβλημα που εχω.Επισης την ανεβασα για να δούμε πως ημουν μετα απο 3 μεταμόσχευσεις που στοιχισαν κ αυτες περίπου 8.000ευρω.Επειδη διαβαζω το φορουμ πολλα χρόνια ηθελα να προσφερω κατι αν εσείς για τον ΑηΒ λογο δεν θέλετε να δείτε την εξέλιξη σβηνω το νημα και τελος δεν δουλευω σε καμια κλινική δεν τα παιρνω σπο πουθενά ολα τα εχω πληρωσει με τον ιδρωτα μου.
Έχεις δίκιο φίλε , καλή επιτυχία και φυσικά να συνεχίσεις την παρουσίαση
 

vlafo

Well-Known Member
Δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια από την στιγμή που δεν έχεις αποδείξεις αλλά κάποιες ενδείξεις. Οι ενδείξεις στοιχειοθετούν υποκειμενική αλήθεια η οποία εμπεριέχει την πιθανότητα λάθους. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα και δεν είναι θέμα ισορροπιών είναι θέμα απλής λογικής.
Νομίζω ότι παίζουμε με τις λέξεις τώρα και αρχίζουμε το γαιτανάκι.
Φυσικά και δεν έχω αποδείξεις.Εννοείται.Υποθέτω.
Αλλά 100% έτσι είναι,απλά δεν μπορώ να το αποδείξω.
Τεκμηριώνεται όμως άνετα και εύκολα μέσα από την όλη στάση εδώ πέρα.
Όποιος δεν το βλέπει είναι απλά τυφλός.

Εγώ δεν είμαι δικαστής να κρίνω κανέναν.
 

Massimo

Member
Φιλε μου, αν θεωρεις την επιμονη αναζητηση της αληθειας "ενοχλητικη", τοτε μαλλον κάνεις λαθος. Αν θεωρεις οτι, επειδη προσπαθω να ειναι αντικειμενικος, να αναζητω και να επισημαινω τα "κακως κειμενα", δημιουργω προβληματα, αυτο μπορουν να το κρινουν τα παρα πολλα μελη που συντασσονται με τις αποψεις μου.

Ο Σωκρατης, ο ανθρωπος που ειχε στοχο στη ζωη του να ξεσκεπαζει την αγνοια των αλλων, να ξυπνα απο το ληθαργο, να κρινει και να αποδοκιμαζει τα κακως κειμενα, ειχε παρομοιασει τον εαυτο του με τον "οιστρο", δηλ. με την αλογομυγα που ξυπνα απο το ληθαργο/υπνο το αλογο. Και φυσικα, οπως η αλογομυγα ειναι ενοχλητικη, ετσι και ο Σωκρατης ηταν ενοχλητικος, ειχε πολλους εχθρους και εν τελει οδηγηθηκε στο θανατο.

Αν εσυ προτιμας να μενεις στην αγνοια, προτιμας να μην αναζητας την αληθεια, να μην αμφισβητεις, ειναι δικαιωμα σου. Οπως, νομιζω, ειναι και δικαιωμα μου, να κατακρινω καθετι παραξενο/αρνητικο εντοπιζω με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.

Στην προκειμενη περιπτωση, απο την πρωτη στιγμη εντοπισα αντιφασεις στα γραφομενα του φιλου Roni, αντιληφθηκα διαγραφη αρνητικων σχολιων και μετατροπη τους σε θετικα, συμπερανα παρεμβαση της κλινικης...τι επρεπε, λοιπον, να κανω; Επρεπε να κανω αυτο που με συμβουλευεις; "Να το αφησω να πεσει";

Ε, οχι, φιλε μου...δε θα το κανω. Δε θα το επετρεπα ποτέ στον εαυτο μου. Οταν διαπιστωνω κατι παραξενο, κατι που μπορει να αλλοιωνει την αντικειμενικη πραγματικοτητα, θα ειμαι εκει...αδεσμευτος, αμεροληπτος και καλοπροαιρετος κριτης.

Σκοπος ολων μας, φιλε μου, ειναι η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Αυτη πρεπει να υπηρετουμε και να αποκαλυπτουμε.

Η αναζήτησή της αληθειας να αντιπροσωπεύει όμως και τον απώτερο σκοπο που είναι αν η μμ πέτυχε η δε πέτυχε τεχνικα. Το να κάθεσαι να ξεψαχνίζεις τους λόγους που η κλινική παρενεβει για ν’απαντησει στις απορίες για το BHT και να ανεβασει καλύτερες φωτογραφίες, ξεπερνάει την προσπάθεια εύρεσης της αλήθειας κ εξυπηρετεί περισοτερο τη δίκη σ ματαιοδοξία για προβολή στο φορουμ με κάθε κόστος.

Είσαι απ τα ποιο ενεργά μέλη, προσπάθεις παντού να δωσεις κάτι. Καλως λέω εγώ. Όταν όμως δε μπορείς να προσφέρεις τεχνικη γνώση σε κάτι η Δεν προσφερεις συμβουλεσ Σε νέα μέλη περί φαρμακευτικων αγωγωβ (που πολύ καλά το κνεις κ είναι χρήσιμο ) απλά θα πρότεινα να μην επεμβαίνεις. Γιατι στο λέω αυτό; Γιατί αν ηταν να σχολιάσεις τα κακως κείμενα για το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ μιας μεταμόσχευσης τότε η κριτική σου θα εξυπηρετούσε την εύρεση της αληθειας και θα μας εκανε ολους σοφοτερουσ. Αλλά όταν η κριτική σου στοχεύει σε τριτευοντα θέματα περί δήθεν μη ανεξαρτησίας του μέλους (λες και τον έχουν κλειδώσει σε ένα δωμάτιο και του υπαγορεύουν τι θα πει) τότε απλά διυλίζεις το κώνωπα και τα οφέλη της κριτικής συνθλίβονται απ τις αρνητικές παρενεργειες της.

Η αντικειμενική πραγματικότητα που λες εκφράζεται απ τη πλειοψηφία στο τέλος κάθε νήματος όταν το πόρισμα είναι θετικό η αρνητικό ως προς την έκβαση της εμφύτευσης. Εγώ φίλε προτιμω να βλέπω αν ο Αναστασάκης και ο καθε Αναστασάκης μπορεί μα δώσει καλο αποτέλεσμα σ ένα κέφαλι. Δε με ενδιαφέρει αν παρεμβαίνει για να δώσει περισσότερες πληροφορίες για μια μμ αλλοιώνοντας έτσι την ανεξαρτησία του νήματος. Πίστεψε με είναι κ άλλοι που αυτό θέλουν. Δε θελουμε ξεκατινιάσματα οπου βρούμε την ευκαιρία. Θελουμε να μπουνε πολλοί, παρά πολλοί στο χορό και να ανοίξουν νηματα. Η συμπεριφορά σου μερικές φορές το κάνει δύσκολο.

Προσπαθώ να σε κάνω εικόνα σε ένα ξένο φορουμ Σ ένα ξένο νήμα αντιςτοιχο μ αυτο, όπου η ομάδα του φερειρα, η του βιλα, θα επενέβαινε για να δώσει φωτογραφίεσ και περισσότερες πληροφορίες για Μια επέμβαση. Αναρωτιέμαι θα είχες τα ίδια επιχειρηματα για δήθεν παραβίαση της αντικειμενικοτητας και της ανεξαρτησίας; Μάλλον όχι.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Νομίζω ότι παίζουμε με τις λέξεις τώρα και αρχίζουμε το γαιτανάκι.
Φυσικά και δεν έχω αποδείξεις.Εννοείται.Υποθέτω.
Αλλά 100% έτσι είναι,απλά δεν μπορώ να το αποδείξω.
Τεκμηριώνεται όμως άνετα και εύκολα μέσα από την όλη στάση εδώ πέρα.
Όποιος δεν το βλέπει είναι απλά τυφλός.

Εγώ δεν είμαι δικαστής να κρίνω κανέναν.

Το 100% αφορά την δική σου υποκειμενική άποψη. Ακόμη και η τεκμηρίωση στην οποία αναφέρεσαι έχει πολλά κενά, τα οποία ανέλυσα στο παραπάνω ποστάρισμα. Άλλο όμως υποψίες και άλλο αντικειμενική αλήθεια. θα σου υπενθυμίσω την περίπτωση salonikios όπου τελικά είπε δίκιο η κλινική ενώ τα περισσότερα μέλη την είχαν καταδικάσει από αυτές τις ενδείξεις.
 

vlafo

Well-Known Member
Το 100% αφορά την δική σου υποκειμενική άποψη. Ακόμη και η τεκμηρίωση στην οποία αναφέρεσαι έχει πολλά κενά, τα οποία ανέλυσα στο παραπάνω ποστάρισμα. Άλλο όμως υποψίες και άλλο αντικειμενική αλήθεια. θα σου υπενθυμίσω την περίπτωση salonikios όπου τελικά είπε δίκιο η κλινική ενώ τα περισσότερα μέλη την είχαν καταδικάσει από αυτές τις ενδείξεις.
Εγώ μιλάω δεν μιλάει κανένας άλλος.
Φυσικά και εμένα αφορά το 100%.
Όταν το αποδείξω θα μετατραπεί σε καθολική αποδοχή και σε αντικειμενική αλήθεια αφού θέλεις να στο θέσω έτσι.
Η τεκμηρίωση δένει μια χαρά αν τη δεις καθαρά.
Εδώ είναι ηλίου φαεινότερο και δεν θα το συνεχίσω άλλο.
Θέλεις να σου θυμίσω άλλες περιπτώσεις που ήταν καταδικαστέες και φαινόντουσαν από την αρχή και στο τέλος επιβεβαιωθήκαμε?
Ναι σίγουρα μπορεί να συμβεί σαν του salonikiou.

Πες μου λοιπόν εδώ πως δικαιολογείς εσύ τη δήλωση του Roni που την έχω παραθέσει
<<ότι ο γιατρός δεν έκανε τίποτα και άλλα είχαμε συμφωνήσει και άλλα έκανε>>.
Και μετά όλα καλά.
Και είμαι και απόλυτος.

2 εκδοχές υπάρχουνε.
Η είναι επιπόλαιος και παπατρέχας ο Roni ή ξεκάθαρα μίλησε με την κλινική και το πήρε πίσω που το έκανε άλλωστε.

Αλλά ναι, αποδείξεις δεν έχω .
 

vag25

Well-Known Member
Θα συμφωνησω με τον Massimo οχι μονο για τον φιλο tol, αλλα για 4-5 ατομα που εχουν βγαλει απο την αρχη ξεκαθαρη εμπαθεια, οποτε και δικιο να εχουν σε αυτη τη φαση για τον Roni(υποθεσεις κανουν και παλι, αλλα κανεις δεν ξερει) το χανουν.

Εχουμε μπει σε ενα ανελεητο ξεψειρισμα, συνωμοσιολογια και διψα για αιμα με αποτελεσμα το φορουμ μονο να χανει απο ολο αυτο.

Μου κανει εντυπωση Vlafo που εισαι 100% σιγουρος οσον αφορα ενα προσφατο περιστατικο, ενω στην περιπτωση των βαλτων της AHC δεν ησουν(αν θυμαμαι σωστα, αν οχι συγχωρεσε με). Ενω ειχαμε εμπειρια πολλων ετων για να μπορουμε να κρινουμε. Να σου πω οτι εγω για τον Δημητρη πηρα θεση μολις φετος. Ενω παρακολουθουσα και εβλεπα πραγματα περιεργα επι χρονια. Ουτε ιστοριες εφτιαξα, ουτε καποιο μενος/εμπαθεια ειχα.

Εδω για καποιο λογο το ''team'' ειναι σιγουρο oτι απο πισω κρυβονται ολες οι συνωμοσιες του πλανητη. Που ακομα και αν κρυβονται, μου κανει εντυπωση αυτη η εμμονικη σταση.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Αγαπητέ φίλε Tol, μιας και έχεις αναλάβει τον ρόλο του εισαγγελέα θα μου επιτρέψεις για λόγους ισορροπίας να αναλάβω τον άχαρο (για τις συνήθειες του φόρουμ) ρόλο της υπεράσπισης έτσι ώστε να υπάρχει μια δίκαιη δίκη.
Μηδενι δικην δικασης, πριν αμφοιν λογον ακουσης (= μην καταδικασεις κανεναν, πριν ακουσεις και τις δυο αποψεις).

Φιλε CVIAL, ειναι αυτονοητο οτι οι "δισσοι λογοι" (=διπλοι λογοι...λογος και αντιλογος) προαγουν την αληθεια και ειναι συναμα γοητευτικοι.


Ειναι αυτονοητο οτι καποιος πρεπει να παιζει το ρολο του δικηγορου υπερασπισης, ωστε να ακουγονται ολες οι αποψεις...οχι μονο οι δικες μου. Ειδικα εσυ εχεις κερδισει με το σπαθι σου το ρολο αυτο, αφου και εντιμοτητα και γνωσεις και τεκμηριωμενο λογο διαθετεις. Ουτε εγω θα ηθελα να ακουγονται μονο οι δικες μου αποψεις...αρα, πολυ σωστα πραττεις που επεμβαινεις και προβαλλεις και την αλλη οψη του νομισματος. Καλοδεχουμενη καθε "αντιπαραθεση" αποψεων που μπορει να οδηγησει στην αληθεια.

ΥΓ Για να αφησουμε στην ακρη τα περι ανεξαρτησιας ή χειραγωγησης της μμ, αναμενω με ενδιαφερον την τοποθετηση σου για ενα τεχνικης φυσεως ζητημα, οπως αυτο της σωστης ή εσφαλμενης στην προκειμενη περιπτωση εξαγωγης μεταμοσχευμενων grafts απο τις παρυφες του κροταφου.
 

tol

Well-Known Member
Θα συμφωνησω με τον Massimo οχι μονο για τον φιλο tol, αλλα για 4-5 ατομα που εχουν βγαλει απο την αρχη ξεκαθαρη εμπαθεια
Φιλε vag, σε παρακαλω πολυ να ανακαλεσεις. Σε ποια εμπαθεια αναφερεσαι; Με επιχειρηματα...που και πότε εγραψα κατι με εμπαθεια; Σε προκαλω να μου το αποδειξεις...Πότε εγραψα κατι χωρις επιχειρηματα; Πότε κατηγορησα/επεκρινα χωρις στοιχεια;

Ναι, μπορει καποιες φορες τα επιχειρηματα, οι αποψεις μου να ειναι εσφαλμενες...κανείς δε διαθετει το αλαθητο...μονο ο Παπας!!!

Ποιος ισχυριστηκε οτι δεν κανω λαθη σε καποιες εκτιμησεις μου; Φυσικα και μπορει να σφαλλω. Δε διεκδικω κανενα αλαθητο.

Ομως εκεινο που διεκδικω ειναι η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, Η ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΣΤΑΣΗ.

Σε προκαλω παλι ευθεως...αναφερε, εστω και μια, περιπτωση που χωρις επιχειρηματα (δεν μας ενδιαφερει αν ηταν σωστα ή οχι) κατηγορησα καποιον.

Το εχεις κανει και αλλες φορες και δεν το ανεχομαι...πεταγεσαι σαν τον Φαντομα και με χαρακτηριζεις εμπαθη!!! Απο που κι ως που; Εμπαθης ειναι αυτος που χωρις να στηριζεται καπου, πετα λασπη τον ανεμιστηρα. Πότε το εχω κανει; Απαντησε τωρα και μην υπεκφευγεις. Πραγματικα με εχεις εξοργισει με τις ανευθυνες και αστηρικτες κατηγοριες σου...

Με την ιδια λογικη θα μπορουσα και εγω να αρχισω να σε κατηγορω για τσιρακι, για γλειφτη, για αυλοκολακα, για υποτακτικο του κ. Αναστασακη...Δεν το εχω κανει ποτέ. Εσυ πώς τολμας και χαρακτηριζεις τους αλλους εμπαθεις, ενω ποτέ δεν σε εχουν προκαλεσει προσωπικα και δεν εχουν αναφερθει ποτέ στο προσωπο σου; ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.
 

vlafo

Well-Known Member
Θα συμφωνησω με τον Massimo οχι μονο για τον φιλο tol, αλλα για 4-5 ατομα που εχουν βγαλει απο την αρχη ξεκαθαρη εμπαθεια, οποτε και δικιο να εχουν σε αυτη τη φαση για τον Roni(υποθεσεις κανουν και παλι, αλλα κανεις δεν ξερει) το χανουν.

Εχουμε μπει σε ενα ανελεητο ξεψειρισμα, συνομωσιολογια και διψα για αιμα με αποτελεσμα το φορουμ μονο να χανει απο ολο αυτο.

Μου κανει εντυπωση Vlafo που εισαι 100% σιγουρος οσον αφορα ενα προσφατο περιστατικο, ενω στην περιπτωση των βαλτων της AHC δεν ησουν(αν θυμαμαι σωστα, αν οχι συγχωρεσε με). Ενω ειχαμε εμπειρια πολλων ετων για να μπορουμε να κρινουμε. Να σου πω οτι εγω για τον Δημητρη πηρα θεση μολις φετος. Ενω παρακολουθουσα και εβλεπα πραγματα περιεργα επι χρονια. Ουτε ιστοριες εφτιαξα, ουτε καποιο μενος/εμπαθεια ειχα.

Εδω για καποιο λογο το ''team'' ειναι σιγουρο oτι απο πισω κρυβονται ολες οι συνωμοσιες του πλανητη. Που ακομα και αν κρυβονται, μου κανει εντυπωση η εμμονικη σταση σας.
Όταν μια κλινική μπαίνει να παρουσιάσει έχει κάποιους συγκεκριμένους κανόνες σύμφωνοι?Συμβατούς με του φόρουμ που βοηθάνε στη μέγιστη ανάδειξη του αποτελέσματος.

Πόσες φορές έχω πει για τις σκοτεινές φωτό της HDC και που ο John έχει δεσμευτεί να αλλάξουνε?
Πόσες φορές έχω πει πάλι για την HDC να ανεβάζει 1 περιστατικό ανα 15 ημέρες,έτσι ώστε στο σύνολο του έτους να έχουμε δείγμα το 10% τουλάχιστον?Πάλι ο John είπε θα το κοιτάξει.
Kαι μιλάμε για την HDC.

Την κλινική του Αναστασάκη που είναι καινούργια εδω μέσα θα την αφήσουμε απέξω?
Που είναι οι εμμονές?Που είναι η εμπάθεια?

Εγω φίλε vag δεν επηρρεάζομαι από κανέναν,έχω καθαρό μυαλό και αποφασίζω μόνος μου για αυτό άλλωστε αμέσως πήγα και συνάντησα τον Αναστασάκη από κοντά γιατί είδα κάποια πράγματα που με καλύπτανε.
Αν είχα εμμονές και εμπάθεια όπως λες με αυτά που είχανε γίνει εδώ μέσα,θα τον κατακεραύνωνα συνέχεια,αλλά αντίθετα τον αποθέωνα στα αποτελέσματα του.


Πόσες φορές έλεγα στον Ακη ότι αυτά που έλεγε δεν ευσταθούσανε?Πόσες φορές ηταν αστεία αυτά που έλεγε ο mic αλλά ποτέ δεν παρενέβη γιατί δεν είχε νόημα.Ήταν για γέλια.
Για τον Δημήτρη είναι αλήθεια ότι δεν πήρα θέση όχι γιατί δεν τα έβλεπα,αλλά δεν έχει νόημα να προσπαθήσω να αλλάξω κάποιον τη στιγμή που δεν πρόκειται ούτε τα ελάχιστα να δεχτεί.

Εδώ είναι νωρίς ακόμα και μπορούμε να βλέπουμε ωραία αποτελέσματα ή όχι αλλά να προλάβουμε να τα φτιάξουμε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να παρουσιάζονται σωστά.

Είμαι σίγουρος γιατί ήταν πολύ ωμό έτσι όπως έγινε και αποκαλύφτηκε.
Και αυτό με ενοχλεί.
Όχι ο Roni αλλά η κλινική.

Είναι θέματα συμπεριφοράς και σεβασμού.

Δώσε μου εσύ τη δική σου εξήγηση να προσπαθήσω να την καταλάβω.
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μηδενι δικην δικασης, πριν αμφοιν λογον ακουσης (= μην καταδικασεις κανεναν, πριν ακουσεις και τις δυο αποψεις).

Φιλε CVIAL, ειναι αυτονοητο οτι οι "δισσοι λογοι" (=διπλοι λογοι...λογος και αντιλογος) προαγουν την αληθεια και ειναι συναμα γοητευτικοι.


Ειναι αυτονοητο οτι καποιος πρεπει να παιζει το ρολο του δικηγορου υπερασπισης, ωστε να ακουγονται ολες οι αποψεις...οχι μονο οι δικες μου. Ειδικα εσυ εχεις κερδισει με το σπαθι σου το ρολο αυτο, αφου και εντιμοτητα και γνωσεις και τεκμηριωμενο λογο διαθετεις. Ουτε εγω θα ηθελα να ακουγονται μονο οι δικες μου αποψεις...αρα, πολυ σωστα πραττεις που επεμβαινεις και προβαλλεις και την αλλη οψη του νομισματος. Καλοδεχουμενη καθε "αντιπαραθεση" αποψεων που μπορει να οδηγησει στην αληθεια.

ΥΓ Για να αφησουμε στην ακρη τα περι ανεξαρτησιας ή χειραγωγησης της μμ, αναμενω με ενδιαφερον την τοποθετηση σου για ενα τεχνικης φυσεως ζητημα, οπως αυτο της σωστης ή εσφαλμενης στην προκειμενη περιπτωση εξαγωγης μεταμοσχευμενων grafts απο τις παρυφες του κροταφου.

Well said. Από τα καλύτερα σου.
 
Τελευταία επεξεργασία:

vag25

Well-Known Member
vlafo
Δεν εχεις συνηθως τοσο εντονη σταση για αυτο μου κανει εντυπωση η τωρινη. Ειχες μια ηπια συνηθως σταση και κριτικη. Τωρα βγαζεις εναν θυμο που προσωπικα δεν καταλαβαινω. Αυτο ειναι ολο. Δεν ηθελα να βαλω καποια ταμπελα. :)
 

vlafo

Well-Known Member
vlafo
Δεν εχεις συνηθως τοσο εντονη σταση για αυτο μου κανει εντυπωση η τωρινη. Ειχες μια ηπια συνηθως σταση και κριτικη. Τωρα βγαζεις εναν θυμο που προσωπικα δεν καταλαβαινω. Αυτο ειναι ολο. Δεν ηθελα να βαλω καποια ταμπελα. :)
Ισχύει αυτό απλά μερικά πράγματα δεν τα ανέχομαι για αυτό με βλέπεις έτσι.
Την κοροιδία μπροστά στα μάτια μου δεν τη μπορώ και αν διαβάσεις ήμουν ο πρώτος και μετά ο tol που είπα στον Roni ότι βλέπω αντιφάσεις που δεν στέκουνε άρα τι από τα 2 πρέπει να πιστέψω?

Με ενοχλεί αυτό δεν μπορώ να το πω πιο απλά και ας λέμε ότι δεν έχω αποδείξεις κ.λ.π.
Κριτικάρω μόνο αυτό που έγινε που είναι μια πραγματικότητα,δεν με ενδιαφέρουνε ούτε σενάρια,ούτε συνομωσίες ούτε τίποτα άλλο.
Εσένα δεν θα σε ενοχλούσε αν άλλα σου λέγανε το πρωί και άλλα το βράδυ?
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
[/QUOTE]
2 εκδοχές υπάρχουνε.
Η είναι επιπόλαιος και παπατρέχας ο Roni ή ξεκάθαρα μίλησε με την κλινική και το πήρε πίσω που το έκανε άλλωστε.
[/QUOTE]

Εδώ θα συμφωνήσω, αυτές είναι οι πιθανότητες με ελαφρώς διαφορετικά τα «κοσμητικά» που στόλισες τον Roni. Η άποψη μου μετά από μεγάλη εμπειρία από pm μελών και από αυτά που ποστάρουν ή δεν ποστάρουν στο φόρουμ (για διάφορους λόγους) λέει ότι όλα μπορεί να είναι πιθανά.
 

tol

Well-Known Member
Δεν ηθελα να βαλω καποια ταμπελα.
Το εκανες ομως, φιλε vag, και εισαι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ. Μας χαρακτηρισες ομαδα που ενεργουμε με εμπαθεια. Αναλογιζεσαι ποσο βαρυς ειναι ο χαρακτηρισμος ΕΜΠΑΘΗΣ; Πότε σε αποκαλεσαμε ετσι; Πότε αναφερθηκαμε υποτιμητικα στο προσωπο σου;
 

vlafo

Well-Known Member
2 εκδοχές υπάρχουνε.
Η είναι επιπόλαιος και παπατρέχας ο Roni ή ξεκάθαρα μίλησε με την κλινική και το πήρε πίσω που το έκανε άλλωστε.
[/QUOTE]

Εδώ θα συμφωνήσω, αυτές είναι οι πιθανότητες με ελαφρώς διαφορετικά τα «κοσμητικά» που στόλισες τον Roni. Η άποψη μου μετά από μεγάλη εμπειρία από pm μελών και από αυτά που ποστάρουν ή δεν ποστάρουν στο φόρουμ (για διάφορους λόγους) λέει ότι όλα μπορεί να είναι πιθανά.
[/QUOTE]
Νομίζω κόσμια χαρακτηριστικά είναι,αλλά δεν υπάρχουν άλλες λέξεις στην ελληνική γλώσσα για να απεικονίσουνε καλύτερα την πραγματικότητα.
Φαντάζομαι ο Roni δεν θα παρεξηγηθεί.
Από την άλλη 33 χρονών?Τι να πω όλα είναι πιθανά αλλά η άμεση παρέμβαση της κλινικής και το σβήσιμο των σχολίων άμεσα τι σου λέει?

Να ρωτήσω κάτι άλλο.
Ο Bill που ξεμπαναρίστηκε και μπήκε φουριόζος,είχε πει θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα μας.Και ξαφνικά πάλι εξαφανίστηκε.
Όλα τυχαία ένα πράγμα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα